Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika notta

notta

#6467176 Napisano: 25.02.2018 17:10:39 w Lay's
rufus napisał(a):

ivanotta napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

bruce napisał(a):

joan napisał(a):

rufus napisał(a):

Są już w sprzedaży promocyjne paczki? Ktoś szukał, znalazł?  emotka
A jeśli tak to małe też? emotka

Zerkałam dzisiaj przy okazji innych zakupów konkowych - ani jednej promocyjnej paczki Lays'ów nie zauważyłam emotka

Podobnie, od kilku dni szukam - nigdzie żadnych promocyjnych. 

Biedronka ma duże
dwie paczki za 6zł kupiłam wczoraj już dzieciaki zjadły. W Tesco dwie sztuki za 7zł

U mnie nie ma paczek nigdzie poza Piotrem i Pawłem. Sporą ilość wykupiłam  emotka
A sprawdzałam: Biedronka, C4, Tesco, Kaufland, Intermarche w Poznaniu. 

Małe czy duże?

paczka 80g Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

notta

#6467172 Napisano: 25.02.2018 16:58:47 w moje dzisiejsze wygrane :)
O mamo! Przegapiłam swoją 9 rocznicę na forum! Tyle lat z ekonkursami to jak spora wygrana, dlatego się chwalę emotka emotka
Życzę sobie i Wam owocnych łupów konkursowych! I wszystkim wygranych autek w tym roku .emotka Czy w przyszłym roku z okazju jubileuszu można spodziewać się ekonkursowej delegacji z tortem? emotka Wyświetl w wątku >>

notta

#6467171 Napisano: 25.02.2018 16:54:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iwona0103 napisał(a):

Po wpisaniu mojego hasła w NicNac's pojawia się komunikat: "Hasło konkursowe jest niepoprawne!". Czy to znaczy, że takie hasło już ktoś zgłosił?

takie coś wyskakuje jak już ktoś zgłosił to hasło.  Wyświetl w wątku >>
1 iwona0103 0

notta

#6467170 Napisano: 25.02.2018 16:52:13 w Lay's
agakaz2 napisał(a):

bruce napisał(a):

joan napisał(a):

rufus napisał(a):

Są już w sprzedaży promocyjne paczki? Ktoś szukał, znalazł?  emotka
A jeśli tak to małe też? emotka

Zerkałam dzisiaj przy okazji innych zakupów konkowych - ani jednej promocyjnej paczki Lays'ów nie zauważyłam emotka

Podobnie, od kilku dni szukam - nigdzie żadnych promocyjnych. 

Biedronka ma duże
dwie paczki za 6zł kupiłam wczoraj już dzieciaki zjadły. W Tesco dwie sztuki za 7zł

U mnie nie ma paczek nigdzie poza Piotrem i Pawłem. Sporą ilość wykupiłam  emotka
A sprawdzałam: Biedronka, C4, Tesco, Kaufland, Intermarche w Poznaniu.  Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6467154 Napisano: 25.02.2018 15:13:07 w Popraw sobie humor...
Niebieska_Laguna napisał(a):

ivanotta napisał(a):

Z innej beczki zdardzę Wam hit z pierwszej ręki  emotka . Może też kogoś rozbawi tak samo, jak mnie  emotka
Miałam okazję rozmawiać ostatnio osobiście z przedstawicielką konkursowej agencji reklamowej. Podpytałam trochę z ciekawości o historię związane z konkursami. I sporo się dowiedziałam emotka . Jednak dla nich największym hitem są osoby, które do nich dzwonią po zakończeniu konkursu, żeby sprawdzili jeszcze raz listę laureatów, bo dana osoba nie dostała smsa, a to jest niemożliwe  emotka .

Czaicie to? Ludzie nie przyjmują do wiadomości, że mogą po prostu nic nie wygrać.. Tylko dzwonią oburzeni do agencji, że się pomylili  emotka . Dla mnie to jest już trochę "choroba", a nie zabawa  emotka .

Kiedyś jak pochwaliłam się wygraną, to dostałam prywatną wiadomość, że na pewno losowali skoro ja dostałam jedną z nagród pierwszego stopnia, bo ta osoba rozmawiała z koleżankami, które ZAWSZE wygrywają, a tym razem nawet nagrody pocieszenia. Więc na pewno było losowanie  emotka  Jak widać nie zawsze wygrywają emotka  Ale bawi mnie taka postawa, że ktoś uważa, że nagroda się zawsze jemu należy i jak ktoś okazał się lepszy to OSZUSTWO i trzeba skargi pisać na agencję, gracza i jeszcze sponsora  emotka

Ja traktuję konkursy jako zabawę i fajną przygodę, bo dzięki nim udało mi się zobaczyć wiele miejsc, przeżyć wspaniałe chwile i poznać wyjtkowych ludzi. A jak kiedyś przejdę na poziom upierdliwego gracza to proszę mnie rąbnąć ostro w łeb.. Taka postawa dla mnie to już choroba emotka

cb656 - To, co napisałeś to trąci mi trochę politycznymi działaniami obecnie nam rządzących.. Się nie dziwię, że wygrali emotka Wyświetl w wątku >>

notta

#6467151 Napisano: 25.02.2018 15:00:26 w Popraw sobie humor...
cb656 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

...osoby, które do nich dzwonią po zakończeniu konkursu, żeby sprawdzili jeszcze raz listę laureatów, bo dana osoba nie dostała smsa, a to jest niemożliwe. Czaicie to? Ludzie nie przyjmują do wiadomości, że mogą po prostu nic nie wygrać...

Czaję i obśmiewam takich od dawna. emotka Za to mi się chyba tu obrywa najwięcej emotka

Ja nawet nie miałaś świadomości, że taki proceder ma miejsce emotka . A może to jest klucz do worka z wygranymi? emotka   Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

notta

#6467133 Napisano: 25.02.2018 13:36:01 w Popraw sobie humor...
Z innej beczki zdardzę Wam hit z pierwszej ręki emotka . Może też kogoś rozbawi tak samo, jak mnie  emotka
Miałam okazję rozmawiać ostatnio osobiście z przedstawicielką konkursowej agencji reklamowej. Podpytałam trochę z ciekawości o historię związane z konkursami. I sporo się dowiedziałam emotka . Jednak dla nich największym hitem są osoby, które do nich dzwonią po zakończeniu konkursu, żeby sprawdzili jeszcze raz listę laureatów, bo dana osoba nie dostała smsa, a to jest niemożliwe emotka .

Czaicie to? Ludzie nie przyjmują do wiadomości, że mogą po prostu nic nie wygrać.. Tylko dzwonią oburzeni do agencji, że się pomylili emotka . Dla mnie to jest już trochę "choroba", a nie zabawa emotka . Wyświetl w wątku >>

notta

#6466355 Napisano: 22.02.2018 13:55:23 w Informują

notta

#6464850 Napisano: 18.02.2018 11:46:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
isiulka napisał(a):

Chciałabym poznać Waszą opinię na temat agencji Streamline i Plej? 
Nie za dobrze mi się kojarzą dlatego praktycznie nie grywam w ich konkursach. Być może robię błąd. Będę wdzięczna za informację, czy komuś z Was udało się w ostatnim roku wygrać u nich jakąkolwiek główną nagrodę ( nie mam na myśli 1 z 100 past do zębów itp emotka )?

W 2016 trafilam u nich główną jeden jedyny raz. Następnie już było tylko gorzej. Nawet pasty nie moge trafić teraz Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6464076 Napisano: 15.02.2018 16:59:18 w Połączenia nieodebrane
A z prywatnego ktoś teraz dzwoni? Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6463977 Napisano: 15.02.2018 11:58:35 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie moda na loterie bramkowe emotka Wyświetl w wątku >>

notta

#6463702 Napisano: 14.02.2018 17:25:28 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
colgate coś mnie ostatnio olewa  : Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6463365 Napisano: 13.02.2018 21:31:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
krzych88 napisał(a):

Czy przychodzą Wam zwrotki z Kauflanda z konkursu henkel "Czystość..."? 

zwrotki brak Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6463360 Napisano: 13.02.2018 21:19:42 w SZUKAM....
estrelitta napisał(a):

Szukam prefiksu do konkursu Fa w Hebe. emotka

fa.odpowiedz Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6463322 Napisano: 13.02.2018 20:19:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

pioge7 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

strona hebe.pl komuś działa?

Ups. Coś poszło nie tak.... taka informacja na stronie 

dokładnie u mnie to samo.. szukałam regulaminu hebe fa, ale widzę, że cała strona im padła

A do dziś konkurs? 

mam zapisane do jutra, ale chciałam sobie dzisiaj ogarnąć ten konkurs emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6463320 Napisano: 13.02.2018 20:16:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

strona hebe.pl komuś działa?

Ups. Coś poszło nie tak.... taka informacja na stronie 

dokładnie u mnie to samo.. szukałam regulaminu hebe fa, ale widzę, że cała strona im padła Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6463316 Napisano: 13.02.2018 20:13:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
strona hebe.pl komuś działa? Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6463107 Napisano: 13.02.2018 14:37:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

zawszebeznagrod napisał(a):

Polski konkursowicz trafił auto w loterii Kauflanda w Niemczech emotka  Czyżby był na tym forum? emotka  Tak czy inaczej - graulacje! emotka

https://www.kaufl...e-dritte-ziehung  

Polak nie może zostać laureatem tej loterii emotka

Chyba może o ile ma meldunek w Niemczech. Wiem, że Polacy mieszkający tam grają w ich konkursach emotka Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

notta

#6462703 Napisano: 12.02.2018 18:56:15 w moje dzisiejsze wygrane :)
teraz bilety na galę KSW monster BP Wyświetl w wątku >>
1 FBilona 0

notta

#6462701 Napisano: 12.02.2018 18:53:42 w Informują
sms KSW BP Monster Wyświetl w wątku >>
1 maverick 0