Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika notta

notta

#6276078 Napisano: 27.10.2016 15:49:04 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Pitach napisał(a):

grandprix napisał(a):

martunik3 napisał(a):

Bony Kaufland + koszulka z autografem Włoszczowskiej  emotka

I u mnie

mam i ja emotka

My tez mamy! A myslalam ze tylko bony beda emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6274002 Napisano: 24.10.2016 08:43:51 w Rossmann
Podpowie ktoś czy w regulaminie nestle w nowym konku rossmanna są wybrane produkty z załącznika czy wszystkie nestle? Na telefonie i tablecie regulamin nie chce sie pokazać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6272735 Napisano: 20.10.2016 16:46:08 w Zjazd e-konkursowiczów
A teraz przyznawać się kto w sobotę wybiera się na Narodowy na trening z Mają Włoszczowską  emotka ? Będzie mały e-konkursowy zjazd emotka ? Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6272091 Napisano: 19.10.2016 19:03:40 w Paragony na trwające konkursy
ma ktoś wolne paragony na konkurs kończący się dzisiaj: http://intermarch...esien-z-intermarche/ Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6270936 Napisano: 17.10.2016 19:16:58 w Biedronka
olunka napisał(a):

marzenier napisał(a):

Agnes napisał(a):

luko922 napisał(a):

marzenier napisał(a):

Zobaczyć początek i koniec swojego nr.po czym zorientować się ze nr.paragonu nie pasuje...
No.....k!!!! Zawał !!!

Ja mam dokładnie tak samo!!! emotka   emotka
Ale smutek...

ja jestem na liście rezerwowej
niepotrzebnie to wklejali
teraz będę ryczeć bo wiadomo że wszyscy paragony odeślą

O rany!!!
Ok...wygrałaś w konkursie na wysokość poziomu wk....;)
No,ale Smolar się tak lubi pastwic właśnie emotka  w tamtym roku też tu była taka "wygrana" na forum emotka
Współczuje..

ja tak w tym roku do Rio na olimpiadę "pojechałam" z Visy , pani dzwoniła z rezerwą a w sumie nawet karty nie wygrałam:( więc się łączę w bólu

mnie szczęśliwie wylosowali w tym roku na rezerwę auta w loterii tesco, w tym ich magicznym losowaniu.. i oczywiście na rezerwie pozostało. Uczucie zaje*iste, nie polecam nikomu..  Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6270850 Napisano: 17.10.2016 17:44:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marzenier napisał(a):

ivanotta napisał(a):

http://www.e-konk.../194011#.WATxFPmLTIU
z tego konkursu przychodzą zwrotki?

Dawno wysyłalm,ale zwrotka na 100% była .

to coś musiałam pomieszać. Dzięki za informacje. U mnie zwrotki nie było.  Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6270844 Napisano: 17.10.2016 17:41:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
0 0

notta

#6270840 Napisano: 17.10.2016 17:38:29 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
oh biedronko biedronko.. nawet karty mi nie dałaś emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6270399 Napisano: 17.10.2016 09:18:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
natura palmolive - przychodzą wam zwrotki? Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6269539 Napisano: 14.10.2016 14:23:48 w Informują
monkakk napisał(a):

ivanotta napisał(a):

sms burn inmedio

To z konkursu organizowanego prze Fortis gdzie główną był koncert - nie Burn Inmedio z trStudio emotka oni informują zawsze @

Fakt nie doczytałm.. to konkurs fortis. Wyświetl w wątku >>
1 monkakk 0

notta

#6269536 Napisano: 14.10.2016 14:16:18 w Informują
sms burn inmedio Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6269166 Napisano: 13.10.2016 18:20:57 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Kolejna konkursowa blokada. Zero pomysłów, zero wygranych.. DAMN emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6268456 Napisano: 12.10.2016 17:36:20 w Czy informują/ informowali?
a dpd etap ten do 10.10? Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6267386 Napisano: 11.10.2016 07:40:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Barimor napisał(a):

Hej,ile trzeba wyslac zgłoszeń aby miec wieksza szanse wygrać kartę 400 zl z Biedronki?

wystarczy jedno emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6267193 Napisano: 10.10.2016 20:17:52 w moje dzisiejsze wygrane :)
paula9891 napisał(a):

Nareszcie zła passa przełamana! Głośnik z zostań legendą emotka

i u mnie również głośnik!
narzekanie w magicznym wątku się przydało emotka Wyświetl w wątku >>

notta

#6266655 Napisano: 10.10.2016 09:16:23 w Dyskusje o wynikach konkursu
joan napisał(a):

GoldenSubmarine/Nivea:

a) Czy posłali mejle z konka "Deo Invisible"? emotka

b) Czy ktoś jeszcze czeka na zestawy kosmetyków (200x nagroda dla pierwszych) z konka w Super-Pharm, co się zakończył w sierpniu? emotka

A- jeszcze nie
B- ja juz mam swoje Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

notta

#6266519 Napisano: 09.10.2016 19:46:39 w Allegro.pl - bez linków
pioge7 napisał(a):

michałek13 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czytaliście jakie nowości wprowadza nam Allegro od lutego 2017? nie wiem czy śmiać się czy płakać z głupoty ludzi tam pracujących emotka  

Jakie? Gdzie można przeczytać?

to pisali dawno na allegro pomoc na fb
od lutego nie będzie można wystawiać miniaturek do transakcji innych niż na białym tle... sprzedajesz np. myszkę do kompa i nie możesz zrobić na poduszce kolorowej, dywanie czy na meblach tylko musi być całe białe tło...

zero tekstu, reklam na zdjeciach. Tyko minimalizm zostaje na fotografii. Allegro tylko dla dużych, a reszte spychają na olx Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6266468 Napisano: 09.10.2016 17:05:44 w Gratulacje! Dla wygranych!
maria1980 napisał(a):

scrabble napisał(a):

"dramatyczne ryzyko"... emotka  przeżyłam na lekcji makijażu organizowanej przez AVON w moim mieście.  
Na warsztaty trzeba było umawiać się telefonicznie, bo "liczba miejsc ze względu na duże zainteresowanie- ograniczona" 
Pojechałam z siostrą, było ok. 8 dziewczyn. Wszystko fajnie, miła atmosfera. Na początku pogadanka, przedstawienie bogatej oferty kosmetycznej... Słabo mi się zrobiło dopiero, kiedy Profesjonalna Makijażystka postawiła na stoliku stand na pędzle. Wstrętne, powykręcane włosie, brudne. Nie chciałam sobie wyobrażać ile twarzy już się niemi wymalowało.
Wszystkie już miałyśmy zmyte makijaże, Nasza Profesjonalistka rozłożyła kosmetyki i kolejno, etapami tłumaczyła jak i co nakładać. Tak... "podkład którym pędzlem? A to jak Wam wygodnie (tu dziewczyny łapały za co popadnie, pędzel do różu czy pudru...)- potem i tak najlepiej wklepać paluszkami, bo ciepło skóry pomaga wtopić się kosmetykowi..."

Nie wiem co mnie tknęło, że zabrałam ze sobą krem BB i tusz? Szósty zmysł?  emotka  Niczego nie tknęłam a już naprawdę niedobrze mi się zrobiło kiedy przeszłyśmy do malowania ust! Pomadki wędrowały z rąk do rąk, dziewczyny sprawdzały w którym kolorze im dobrze. Po kilku minutach Profesjonalistka wspomniała, że do nakładania szminki używa się specjalnego pędzelka, który jak się okazało "jest gdzieś na stanie". Wygrzebała go jedna z uczestniczek warsztatów, wytarła w chusteczkę nadmiar koloru (używanego pewnie przez inną uczestniczkę tych że warsztatów ze 2 miesiące temu...) i profesjonalnie, ponownie nałożyła szminkę na usta.
Zamknęłam oczy, bo miałam już wizję jej ust za miesiąc z paskudną opryszczką. Pewnie do końca życia będzie się zastanawiała gdzie ją złapała?

Daigee Pieczonki Ci szczerze zazdroszczę. Nawet nie wiesz jak bardzo emotka  

Ja wygrałam pare lat temu metamorfozę u Grzegorza Blocha (wartość 5000) bez zwrotu kosztów dojazdu. Była oczywiście gruntowna zmiana fryzury, makijaż (instrukcje jakie kolory są moje) oraz zakupy emotka  tak sie rozpędziliśmy i tak mi sie spodobało ,ze musiałam troche kasy za ciuchy dopłacić emotka  do bonu ... najwspanialej wspominam te nasze kłótnie o to ,ze " zwariowałeś ja tego nie włożę" ,"nie ma szans ,to nie mój styl" ..."zakładaj te kiecke ,bo zaraz oberwiesz "" gorset ??? No chyba sobie żartujesz "  ...do domu wróciłam obładowana ciuchami ,których w życiu bym sobie nie kupiła -byłam pewna ,ze jak wrócę to tego nie założę ,wrócę do mojego starego stylu ,ale nie Grzegorz mnie zmienił także psychicznie emotka  metamorfoza-super sprawa ,ale chyba nie taka dziesięcioosobowa tylko indywidualna 

Razem z jeszcze jedną forumowiczką udało nam się wkręcić do programu w tv gdzie nagrodą była metamorfoza przed kamerami, nowa fryzura, wizyta w redakcji glamoura, nowy makijaż i stylizacja + boniacz 1000zł do H&M. Finalnie sesja zdjeciowa wieńcząca dzieło. Do dzisiaj wspominam z sentymentem. Odcinek mam zachowany na pamiątkę <chyba nawet do dzisiaj można odszukać go w internecie), glamoura z metamorfozą też  emotka . Pozytywna przygoda i do dzisiaj nie żałuję, że się zdecydowałam. Lepiej spróbować niż później żałować emotka

p.s. Gratulacje do wszystkich laureatek! Sama z chęcią bym się z wami zamieniła i pojechała, ale niestety szczęścia ostatnio brak i nawet bonu nie mam.. Wyświetl w wątku >>

notta

#6266377 Napisano: 09.10.2016 09:57:32 w Paragony na trwające konkursy
kupię natura palmolive, c4 desperados,  Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6264118 Napisano: 04.10.2016 17:17:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
harnas napisał(a):

Nie wydaje Wam się, że jakoś dziwnie mało osób pochwaliło się wygraną z Wedla w ITM? Tak wiem, nie wszyscy się chwalą, ale tam było ponad 100 nagród.
Do tego jakaś nowa agencja z pcimia dolnego zatrudniająca jedną osobe. Czyżby przytulili część nagród?

Dużo sie nie chwali, a drugie tyle jeszcze z pracy nie wróciło i jeszcze sie nie pochwaliło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0