Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika notta

notta

#6263479 Napisano: 03.10.2016 18:06:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

joan napisał(a):

- "dopłaty dla osób powyżej 39 roku życia: 100 PLN." No to proszę osoby powyżej tego wieku o napisanie na forum, co takiego robicie zimą, że Was trzeba więcej skroić emotka

Wydaje mi się, ze osoby powyżej 40 zaczynają się sypać i pani sprzątająca musi częściej chodzić z miotłą i szufelką  emotka

ja myślałam, że tu chodzi o częstotliwość korzystania z ubikacji emotka Wyświetl w wątku >>
1 moniazr 0

notta

#6263455 Napisano: 03.10.2016 17:35:52 w Ambasadorinnowacji - Philips
luko922 napisał(a):

Trochę mnie martwi, że ostatni post na fp PHILIPS jest z 29 sierpnia... Coś to dziwne.

ktoś ma długi urlop, albo zmieniają agencję marketingową do obsługi fb emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6262898 Napisano: 02.10.2016 16:44:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madzia1-s napisał(a):

tad-sol napisał(a):

witam,wyslalam przed chwilą smsa na konkurs winiary 75 lat razem i nie dostałam smsa potwierdzajacego, czy ktoś kuz tak miał??

Przed minuta posłałam i mam potwierdzenie emotka

u mnie tak samo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6262784 Napisano: 02.10.2016 08:00:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kiciunia21 napisał(a):

Czy odbieral juz ktos nagrode z konkursu Nivea w Vica? Co wchodzi w sklad zestawu?

U mnie byly 3 kosmetyki Nivea. Balsam,maly krem i antyperspirant. Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6262628 Napisano: 01.10.2016 15:59:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
delvitto napisał(a):

już ok, kurczę, ale się rozczarowałam! nie dość że bramki, to w dodatku jest limit na jedną wygraną dla 1 osoby emotka  
z tymi bramkami to się zmówili, czy jak, wrrr:(

same loterie teraz emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

notta

#6262617 Napisano: 01.10.2016 15:42:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
delvitto napisał(a):

adamadam napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Ma ktoś regulamin Ferrero Rocher? To jakieś opakowania z kodami, czy może być zwykłe, bo to loteria paragonowa?

tez jestem ciekaw

od kilku dni prześwietlam wzrokiem ustawione ferrero na półkach w różnych sklepach, nigdzie nie ma żadnych info, ani na opakowaniach, ani reklam w sklepach:( myślę, że skoro to nowe partie, bo jak sam ferrero ogłasza, że latem nie ma produkcji, i skoro nie są jakoś oznakowane, to raczej będzie na paragony. Ale może będzie zdziwienie, jak się okaże, że w środku są jednak jakieś kody...

https://www.ferre..._i_jedna_nagroda.pdf
wychodzi na to że opakowanie nie musi być promocyjne.  Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6262105 Napisano: 30.09.2016 13:47:35 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Damn! Biedronka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6261967 Napisano: 30.09.2016 10:42:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
HOLLY napisał(a):

ivanotta napisał(a):

w milkowych batonach wyskakuje mi nieprawidłowy numer kasy, a wszystko dobrze wpisuje  emotka . Ktoś miał podobny problem?

po tych literkach musisz zrobić spację i dopiero cyferki  emotka

robiłam tak, ale też nie przechodzi. W przykładzie są 3 literki a na moim paragonie są tylko 2 i chyba tutaj jest problem.  Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6261961 Napisano: 30.09.2016 10:39:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
w milkowych batonach wyskakuje mi nieprawidłowy numer kasy, a wszystko dobrze wpisuje emotka . Ktoś miał podobny problem? Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6261256 Napisano: 28.09.2016 20:20:19 w Paragony na trwające konkursy
ma ktoś na zbyciu jordan hebe? Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6261249 Napisano: 28.09.2016 20:17:41 w Czy informują/ informowali?
scrabble napisał(a):

ivanotta napisał(a):

a ten konkurs był już rozwiązany?
http://www.e-konk...es.html#.V-qwgfmLTIU

Tak, nawet była główna na forum emotka   (nie moja dla ścisłości)

A w temacie "Zabierz muzykę... " z E.leclerc

musiałam przegapić emotka . Dzięki za info! Wyświetl w wątku >>
1 scrabble 0

notta

#6260869 Napisano: 28.09.2016 07:09:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kolejny konkurs w bazie z błędna data zakończenia. Syrena gąbki zakonczona a w bazie jeszcze trwa.. nie mozna jakos zmotywowac ludzi zeby dodawali konkursy  bardziej sumiennie? To już kolejny konkurs promocyjny w bazie gdzie jest taki numer. Wiem ze mozna zglaszac bledy przez konieczynke ale nie weryfikuje poprawnosci danych w trakcie konkursu tylko zawsze gram na koniec. Wtedy jest juz za pozno by wprowadzac zmiany..  Wyświetl w wątku >>
1 radosna 0

notta

#6260742 Napisano: 27.09.2016 20:20:59 w Carrefour konkursy
andii napisał(a):

ivanotta napisał(a):

może ktoś pomoże rozjaśnić.. ws. loterii C4 wedel?

Z regulaminu wynika, że "loterią promocyjną objęte są wszystkie produkty znajdujące się w ofercie handlowej spółki LOTTE Wedel sp. z o.o. poza cukierkami sprzedawanymi na wagę, tj. tzw. „luzem”, dostępne w sprzedaży na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej w sklepach sieci Carrefour biorących udział w Loterii (lista sklepów objętych Loterią znajduje się w Załączniku nr 1 do Regulaminu), (zwane dalej: Produktami Promocyjnymi)."

Pokusiłam się na zakup cukierków, ale paczkowanych by uzupełnić domowe braki. Skoro regulamin nie wyklucza tego typu zakupów to postanowiłam zaszaleć i kupić sobie tych cukierków za dwie dychy. Natomiast po powrocie do domu dojrzałam coś takiego jak zakładka produktów, która zawiera listę, która już wyklucza dowolny zakup bo wskazuje bezpośrednio na produkty które trzeba kupić, a tam już paczkowanych cukierków nie ma emotka . Regulamin powinnien być bardziej precyzjny jeśli podają takie produkty gotowe lub zapis o liście produktów objętych promocją powinnien również mieć odzwierciedlenie w reglaminie. No chyba że jest to tylko lista sugerowanych produktów, które można kupić. Kupił ktoś cukierki w paczkach i zgłaszał na konkurs?

hello, a gdzie jest ta zakładka z produktami? bo nie umiem dostrzec emotka

zobacz tutaj:  http://www.odjazd...duktow%20E.Wedel.pdf Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

notta

#6260711 Napisano: 27.09.2016 19:47:06 w Czy informują/ informowali?
0 0

notta

#6260684 Napisano: 27.09.2016 19:21:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

golocia napisał(a):

buziolek napisał(a):

katrin1 napisał(a):

A gdzie kupujecie te jogurty 8 zbóż jogobella? ja ich nigdzie nie mogę znaleźć emotka

ja kupiłam w mili

w auchan

A o co chodzi z Jogobellą? 

to chyba o testowanie chodzi. trnd? Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6260683 Napisano: 27.09.2016 19:21:22 w Wkurza mnie...
wkurza mnie jesień.. nie dlatego, że zaczyna się szybko ciemno robić czy liście z drzew opadają, bo nawet całkiem takie klimaty lubię (naprawdę lubię, wtedy jakoś mam większą, konkursową wenę). Wkurza mnie jesień bo zaczyna się kopcenie z kominów wszystkim czym się da, a przy okazji zaczyna się też palenie fajek na klatkach schodowych.
Nikt okna na korytarzu nie uchyli, żeby smród się ulotnił oknem tylko leci mi na moje ostatnie piętro i paskudnie ładuje się do chaty.
Tylko lać takich ludzi emotka
p.s. mieszkam akurat w miejscu, gdzie jest pięknie,a czyte powietrze jest na wyciągnięcie ręki, tylko ludzie nie potrafią tego docenić i cieszyć się z tego przywileju. Trują innym życie i sobie też  emotka Wyświetl w wątku >>

notta

#6260678 Napisano: 27.09.2016 19:14:41 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Tyle nagród, a Dżet mnie olał.. wrzesień w moim przypadku to jedno pasmo nieszczęść. Sąsiadka chyba rzuciała na mnie urok emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6260676 Napisano: 27.09.2016 19:08:55 w Carrefour konkursy
może ktoś pomoże rozjaśnić.. ws. loterii C4 wedel?

Z regulaminu wynika, że "loterią promocyjną objęte są wszystkie produkty znajdujące się w ofercie handlowej spółki LOTTE Wedel sp. z o.o. poza cukierkami sprzedawanymi na wagę, tj. tzw. „luzem”, dostępne w sprzedaży na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej w sklepach sieci Carrefour biorących udział w Loterii (lista sklepów objętych Loterią znajduje się w Załączniku nr 1 do Regulaminu), (zwane dalej: Produktami Promocyjnymi)."

Pokusiłam się na zakup cukierków, ale paczkowanych by uzupełnić domowe braki. Skoro regulamin nie wyklucza tego typu zakupów to postanowiłam zaszaleć i kupić sobie tych cukierków za dwie dychy. Natomiast po powrocie do domu dojrzałam coś takiego jak zakładka produktów, która zawiera listę, która już wyklucza dowolny zakup bo wskazuje bezpośrednio na produkty które trzeba kupić, a tam już paczkowanych cukierków nie ma emotka . Regulamin powinnien być bardziej precyzjny jeśli podają takie produkty gotowe lub zapis o liście produktów objętych promocją powinnien również mieć odzwierciedlenie w reglaminie. No chyba że jest to tylko lista sugerowanych produktów, które można kupić. Kupił ktoś cukierki w paczkach i zgłaszał na konkurs? Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6260053 Napisano: 26.09.2016 17:19:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

ivanotta napisał(a):

czy ktoś wie czym są nagrody pocieszenia w konkursie Nivea w Vice?

A poinformowali już @? ja nic nie mam od nich

jeszcze żadnego info nie było, w drogerii też nic nie wiedzieli więc pozostaje czekać Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#6260042 Napisano: 26.09.2016 17:09:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy ktoś wie czym są nagrody pocieszenia w konkursie Nivea w Vice? Wyświetl w wątku >>
0 0