Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika notta

notta

#5773415 Napisano: 15.11.2013 14:31:53 w Wkurza mnie...
isiulka napisał(a):

bc14 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

U mnie podobna sytuacja w intermarche, na czytniku posprawdzałam kwoty i poukładałam w koszu po 15 zł + pozostałe zakupy. Kupiłam szybko na 5 parag(za mną oczywiście spora kolejka)a kiedy wróciłam do domu okazało się, że majonez winiary był na promocji i były 2 w cenie 1(rabat nabiło dopiero na kasie)-Zatem wszystkie paragony mam do du... emotka Taki kawał jechałam na darmo emotka

u mnie za każdy raz ten sam problem, a najlepsze że w gazetce nie ma nic napisane że princessa ma jakąś promocję więc to jest wprowadzanie w błąd..

dziewczyny przeczyta WAS jakiś mugol i stwierdzi, płacą mniej i narzekają emotka

oj też mnie wkurza jak kupuje konkursowe produkty a na kasie super rabacik się pojawia, że normalnie tak nie ma

Ja tak miałam z bonami, wyliczyłam sobie zakupy na 320 zł, A jak zaczęło odejmować to wyskoczyło 280, szkoda mi było brać gum za 20 zł, wiec musiałam 80 zł dopłacić gotówką.

ja ostatnio wzięłam sobie doładowanie za 30zł w podobnej sytuacji emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#5773353 Napisano: 15.11.2013 13:35:02 w Paragony
mam paragon tesco knorr z 26.10 i na tym samym paragonie tesco lubella w pakiecie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#5773343 Napisano: 15.11.2013 13:25:57 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
knorr, jim, biedronka e, megaloteria- moje wielkie rozczarowanie Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#5773309 Napisano: 15.11.2013 12:47:12 w TESCO konkursy
serene napisał(a):

a czy były już wyniki z konkursu Knorr?

cisza póki co emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#5773287 Napisano: 15.11.2013 12:20:14 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

ivanotta napisał(a):

Moja przygoda z intermarche...

(...) Ale to nie koniec druga transakcja 16x princessa za cenę 0,99zł więc lekko 15zł na konkurs nestle wychodzi a pani przy kasie mówi mi że wyszło 10zł z groszami.. wydawało mi się że umiem liczyć ale widocznie nie, chciałam dobrać jeszcze princess ale Pani kasjerka stwierdziła że się nie da bo zakończyła transakcje a zwrotu nie chcą przyjąć teraz.. już się tak wściekłam ale Pani kierownik też towaru przyjąć nie chciała emotka

z tego co wiem to konsument ma prawo dokonać zakupy po cenie jaka jest przy produkcie chyba nie? Co z tego że taniej miałam policzone jak akurat zależało mi na tym by mieć 15zł na paragonie..

to z ceną działa zazwyczaj w druga stronę emotka co do tej sytuacji, to ja bym po prostu odwróciła się na pięcie i wyszła. Nie rozumiem co to za problem był, aby anulować transakcję emotka

kasjerka miała chyba zły dzień, wysmarowałam piękną reklamację i czekam na odpowiedź- bo to nie pierwszy raz takie numery mam w intermarche Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#5773282 Napisano: 15.11.2013 12:15:59 w Wkurza mnie...
delfinka101 napisał(a):

3 raz nie zdałam jazdy...Najgorsze,ze nie mam na kogo winy zwalić..byłoby mi łatwiej a tak mogę siebie tylko od oślic zwymyślać. Tak mi nogą na sprzęgle skakała,ze aż zgasł mi..a potem pojechałam na ręcznym..no i dziękujemy

pocieszę Cię - ja zdawałam 6 razy i za 6 razem zdałam, a miałam wtedy grypę żołądkową, więc pewnie zdałam dlatego że egzaminator nie chciał się zarazić i szybko mnie puścił. Ale moje nogi też kankana na pedałach tańczyły wiele razy, więc nie ma się co załamywać... po tych przebojach z prawo jazdy do dzisiaj mam wstręt do kierownicy ale nie poddawaj się, a uwierz mi prędzej czy później zdasz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#5773195 Napisano: 15.11.2013 10:42:18 w Wkurza mnie...
koniczynka123 napisał(a):

U mnie podobna sytuacja w intermarche, na czytniku posprawdzałam kwoty i poukładałam w koszu po 15 zł + pozostałe zakupy. Kupiłam szybko na 5 parag(za mną oczywiście spora kolejka)a kiedy wróciłam do domu okazało się, że majonez winiary był na promocji i były 2 w cenie 1(rabat nabiło dopiero na kasie)-Zatem wszystkie paragony mam do du... emotka Taki kawał jechałam na darmo emotka

u mnie za każdy raz ten sam problem, a najlepsze że w gazetce nie ma nic napisane że princessa ma jakąś promocję więc to jest wprowadzanie w błąd.. Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#5773187 Napisano: 15.11.2013 10:28:30 w Wkurza mnie...
Moja przygoda z intermarche...

za każdym razem robiąc tam zakupy mam same problemy. Z doświadczenia mogę już stwierdzić że nie jest to sklep przyjazny konkursowiczom.

Dzisiejsza sytuacja:
Kupuje krem lirene i momentalnie wyłaczą się sprzęt do drukowania paragonu, druk nie chce wyjść.. stoję czekam czekam i nic pani skasowała a paragonu nie dała wiec się dopominam przychodzi pani kierownik i biegnie po sklepie się pytać co zrobić jak paragon nie wychodzi.. trwało to jakieś 20 minut i wydali mi wydruk z komputera niby potwierdzający transakcję. Jeszcze sobie go sprawdzę później czy wszystko z nim ok.. Ale to nie koniec druga transakcja 16x princessa za cenę 0,99zł więc lekko 15zł na konkurs nestle wychodzi a pani przy kasie mówi mi że wyszło 10zł z groszami.. wydawało mi się że umiem liczyć ale widocznie nie, chciałam dobrać jeszcze princess ale Pani kasjerka stwierdziła że się nie da bo zakończyła transakcje a zwrotu nie chcą przyjąć teraz.. już się tak wściekłam ale Pani kierownik też towaru przyjąć nie chciała emotka

z tego co wiem to konsument ma prawo dokonać zakupy po cenie jaka jest przy produkcie chyba nie? Co z tego że taniej miałam policzone jak akurat zależało mi na tym by mieć 15zł na paragonie.. Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#5772712 Napisano: 14.11.2013 15:41:45 w Paragony
sosna napisał(a):

isiulka napisał(a):

mia napisał(a):

isiulka napisał(a):

sprzedam z dzisiejszą datą Timotei

A co to za konkurs? emotka

Superpharm

Trzeba kupić 2 produkty Timotei nagrody:
5 nagród I stopnia w postaci kuferków Samsonite model Cosmolite Beauty Case o wartości 795 PLN brutto
100 nagród II stopnia w postaci Kart podarunkowych Super-Pharm o wartości 50 PLN brutto/ każda

konkurs w bazie-dzisiaj dodany Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#5772638 Napisano: 14.11.2013 14:30:13 w Biedronka
Obalam teorię emotka

Ani teraz ani wcześniej nic nie wygrałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#5772618 Napisano: 14.11.2013 14:08:51 w Intermarche
ilonaxx5 napisał(a):

cisza emotka

skończyli czy nie? Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#5772531 Napisano: 14.11.2013 12:56:22 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
jesienny brak weny i pech- a kysz! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#5772472 Napisano: 14.11.2013 11:49:38 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

Poszłam z dokumentami do sądu wieczystoksięgowego.Jak zwykle wcześniej zapukałam grzecznie do drzwi.Widząc to,jeden pan z kolejki, zwrócił mi uwagę,że przecież ludzie stoją pod drzwiami i też też czekają, to czego ja się na chama wpycham.A ja nie od dziś wiem,że 2 pierwsze stanowiska są przeznaczone dla klientów indywidualnych,a dwa ostatnie dla kancelarii i innych instytucji,co spokojnie panu wyjaśniłam.Na to on mi,że on też jest z kancelarii,ale nadal stał pod drzwiami.Wyszłam z podbitymi dokumentami po 2-3 minutach z gabinetu, na co mi facet odparował:Nie dość,że brzydka, to jeszcze bezczelna emotka Odpowiedziałam mu,że ja w przeciwieństwie do niego nie obrażam ludzi. Nadmienię,że drugie okienko faktycznie było wolne, pani popijała kawkę i czekała na petenta,a to,że ktoś uparcie stoi pod drzwiami biura podawczego,choć ma prawo wejść,to już jego strata emotka Mam w domu lustro i wiem,że nie jestem najpiękniejsza,ale to nie oznacza,że ktoś mnie musi o tym uświadamiać w miejscu publicznym emotka

typowy cham z kompleksami i brakiem ogłady- ja bym olała emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#5772414 Napisano: 14.11.2013 10:44:24 w Kaufland konkursy
można wyjąć ale chyba opłata wtedy jest jakaś Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#5772382 Napisano: 14.11.2013 09:47:31 w Udane wymiany - polecane nicki:)
polecam Reni i keiti78zg Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#5772055 Napisano: 13.11.2013 15:52:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monikar napisał(a):

ivanotta napisał(a):

nie macie teraz takiego wrażenia że pustka konkursowa nastała.. jakoś tak cicho, spokojnie emotka

ja mam dokładnie takie wrażenie ostatnio, niby konkursy jakieś są ale albo dla hurtowników albo z nagrodami, które mnie nie interesują, albo znowu loterie do których nie mam szczęścia emotka

Właśnie tak.. kreatywne się skończyły a zaczęły się loterie tego typu jak Saturn czy remington..
joan- czy Ty czasami nie obstawiasz jeszcze konkursów z zachodniej granicy? Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#5772003 Napisano: 13.11.2013 14:17:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nie macie teraz takiego wrażenia że pustka konkursowa nastała.. jakoś tak cicho, spokojnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#5771930 Napisano: 13.11.2013 13:11:27 w Biedronka
mia napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Moja z 2 dnia trwania konkursu też została stłuczona , nie wiem jak kolejna dziś miał być kurier ,ale nadal go nie ma więc podejrzewam, że też stłukli emotka

A to przepraszam, jak oni to pakują? Jak MC patelnie? emotka

prawda jest też taka że kurierzy jak nie mają zaznaczone że to szkło to sobie rzucają jak popadnie te paczki. Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#5771923 Napisano: 13.11.2013 13:06:54 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
mia napisał(a):

Tak zwana zbita i blada. emotka

I nawet to, co wygrane nie dochodzi. emotka

przyłącze się do narzekania i dodam od siebie że narzekanie tutaj ostatnio nic nie daje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#5771658 Napisano: 12.11.2013 23:21:00 w Inne mniejsze markety
joan napisał(a):

mariolakal napisał(a):

(...) Ona na to: już po ptokach... Samochód pojechał do Poznania... (...)

No to by mnie akurat nie zdziwiło, kolejna "loteria na makiety" emotka

joan nie strasz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0