Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika notta

notta

#5310596 Napisano: 02.08.2012 09:03:11 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
nie ma weny i nie ma wygranych Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#5309635 Napisano: 01.08.2012 02:09:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nataszka napisał(a):

trissm napisał(a):

Wiecie co, brałam udział w konkursie Atlantica. Nie wygrałam niczego. Bywa hehehe ale nie wiem, czy nie wolę jak jednak nie podają nagrodzonych treści. Niektóre są fajne, na poziomie, ale niektóre straszliwie słabe. To już wolę zwyczajnie nie wygrać, niż wiedzieć,że z takimi słabymi przegrałam hehehe Pewnie, że jestem rozczarowana, ale naprawdę, nie przemawia tu przeze mnie zawiść czy zazdrość. Niektóre opisy są piękne, w niektórych widać mnóstwo pracy,ale niektóre nie maja NIC. I tego chyba nie ogarniam emotka

nie brałam udziału ,ale zgadzam się z Tobą emotka

w każdym konkursie tak jest emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#5309238 Napisano: 01.08.2012 10:25:17 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
nagroda od lajkonika chyba siódemka przywiozła Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#5307969 Napisano: 31.07.2012 02:55:57 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
violka88 napisał(a):

iva napisał(a):

dostałam zestaw produktów bonduelle ale kompletnie nie mam pojęcia z jakiego to konkursu

ja też dostałam w piątek... i nie wiem z czego????

a brałaś udział tutaj?
http://www.facebo...kami/308320369254070 Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#5307938 Napisano: 31.07.2012 02:40:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iva napisał(a):

alfa36 napisał(a):

A czy konkurs atlantica na fb już rozwiązany?

nie ma jeszcze oficjalnych informacji.. wyniki mają być dzisiaj- Czekamy ;]

oo są wyniki

http://www.facebo...=app_203779543075907 Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#5307924 Napisano: 31.07.2012 02:35:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
alfa36 napisał(a):

A czy konkurs atlantica na fb już rozwiązany?

nie ma jeszcze oficjalnych informacji.. wyniki mają być dzisiaj- Czekamy ;] Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#5306982 Napisano: 31.07.2012 06:41:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kasiach napisał(a):

kasiach napisał(a):

mundek2004 napisał(a):

iaziaz napisał(a):

isetta napisał(a):

Mam pytanko odnośnie koszulki z Bakallandu. Wg regulaminu miała to być koszulka z autografami, czyli logicznie conajmniej dwoma podpisami, a jest jeden. Rozczarowałam się szczerze mówiąc...
Czy oni mogą sobie wysłać nagrodę, która wg mnie nie jest zgodna z regulaminem?

moim zdanie tez powinny byc na koszulce co najmniej 2 podpisy,a nie 1 emotka

a mnie wkurzyło że podpis jest Żurawskiego choć nie było go w kadrze emotka

też myślałam, że będą autografy a nie autograf...

czy ktos jeszcze dostał do koszulki potwierdzenie odbioru nagrody, które trzeba odesłać do agencji?

ja mam piłkę i koszulkę z autografem Żurawskiego, dobrze że chociaż dali potwierdzenie autentyczności Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#5306817 Napisano: 30.07.2012 09:31:52 w Sport
co jak co ale uwielbiam sobie popatrzeć na męskie pływanie emotka . styl przy tym nieistotny ale widoki całkiem zadowalające emotka . Szkoda że naszych tak mało, ale nie odbiera mi to radości emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#5306783 Napisano: 30.07.2012 09:11:53 w Wkurza mnie...
panczita napisał(a):

wkurza mnie że nic nie wygrywam!!! emotka
Zrobiłam sobie ponad półroczną przerwę w konkursach i niedawno powróciłam i kurcze straszna LIPA!!!

dzisiaj np.
wyniki 3 konkursów na rossnecie - 3xpudło
3 konkursy na qlturce - 3xpudło
2 konkursy na czasdzieci i tu zaskoczenie - 2xpudło

Gram już 2 miesiące i wpadły marne 4 nagrody emotka

Czy tylko ja mam takiego pecha?
Wydaje mi się że chyba dużo więcej osób teraz gra i dlatego tak trudno coś ustrzelić!

każdego kiedyś kryzys dopada emotka . Mamy wakacje i więcej osób gra bo czasu wolnego może być więcej a druga strona medalu jest taka że może powoli się rozkręcasz a jak trzaśniesz nagrodę to autem wyjedziesz na egzotyczną wycieczkę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#5306718 Napisano: 30.07.2012 08:40:08 w Wkurza mnie...
kadjas123 napisał(a):

Wkurzył mnie /i to bardzo !/ pier..... złodziej, który w biały dzień skradł nam elektronarzędzia /narzędzia pracy męża/ warte grube tysiące-że też takiemu łapa nie uschnie jak kradnie emotka

znam ten ból chociaż mnie okradali na mniejsze sumy ale też bolało.. powiem tak, dopóki takiego nie złapią to czuje się bezkarny a jak złapią to nic nie zrobią bo niska szkodliwość emotka . Gdyby takiemu dowalić taką grzywnę że mu w pięty pójdzie to mu się odechce albo na roboty przymusowe niech idzie co odpracuje skradzione rzeczy bo darmozjadów na utrzymaniu w więzieniach mamy pod dostatkiem. I jeszcze żyją sobie jak pączki w maśle.. jeść co mają, płacić nie muszą i lekarz bez kilkuletnich kolejek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#5306188 Napisano: 30.07.2012 03:01:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kamel napisał(a):

iva napisał(a):

mgrzel napisał(a):

iva napisał(a):

Może doradzicie co zrobić bo mam wielki problem z Top secretem.. konkurs zakończył się 31.05 informacje o wygranej miały być do 30.06. Faktycznie informowali ale do dnia dzisiejszego nie ma żadnych konkretnych informacji ani nagród. Konkurs widmo? Nie mam bladego pojęcia o co tutaj chodzi. Na fanpejdżu informowali o toku sprawy aż nagle zakończyli działalności i odesłali bezpośrednio do Top Secretu gdzie oczywiście nikt nie raczy się odezwać w tej sprawie. Teoretycznie wg regulaminu do 14.07 wszystko powinno się wyjaśnić i do 30.07 miały być wydane nagrody.

Mnie się nie udało w Top Secret, ale obserwowałam na FB jak ciągle przesuwali termin ogłoszenia wyników. Może trzeba dać im jednak chwilkę czasu. Może mają takie opóźnienia przez okres urlopowy emotka Spokojnie - najważniejsze, ze Wam się udało emotka

są spóźnieni ale takie umywanie rączek jest trochę nie na miejscu tym bardziej że nikt nie jest w stanie nic na ten temat powiedzieć. to nieodpowiedzialne podejście.. mam wrażenie że trwa to tak długo bo jeszcze nikt się z nimi nie kontaktował bezpośrednio.

ja napisałem do pana z marketingu maila z pytaniem - cisza...

ja się dowiedziałam tyle że jutro mają zostać wysłane kolejne mejle z dalszymi instrukcjami Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#5305910 Napisano: 30.07.2012 12:30:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mgrzel napisał(a):

iva napisał(a):

Może doradzicie co zrobić bo mam wielki problem z Top secretem.. konkurs zakończył się 31.05 informacje o wygranej miały być do 30.06. Faktycznie informowali ale do dnia dzisiejszego nie ma żadnych konkretnych informacji ani nagród. Konkurs widmo? Nie mam bladego pojęcia o co tutaj chodzi. Na fanpejdżu informowali o toku sprawy aż nagle zakończyli działalności i odesłali bezpośrednio do Top Secretu gdzie oczywiście nikt nie raczy się odezwać w tej sprawie. Teoretycznie wg regulaminu do 14.07 wszystko powinno się wyjaśnić i do 30.07 miały być wydane nagrody.

Mnie się nie udało w Top Secret, ale obserwowałam na FB jak ciągle przesuwali termin ogłoszenia wyników. Może trzeba dać im jednak chwilkę czasu. Może mają takie opóźnienia przez okres urlopowy emotka Spokojnie - najważniejsze, ze Wam się udało emotka

są spóźnieni ale takie umywanie rączek jest trochę nie na miejscu tym bardziej że nikt nie jest w stanie nic na ten temat powiedzieć. to nieodpowiedzialne podejście.. mam wrażenie że trwa to tak długo bo jeszcze nikt się z nimi nie kontaktował bezpośrednio. Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#5305827 Napisano: 30.07.2012 11:43:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Może doradzicie co zrobić bo mam wielki problem z Top secretem.. konkurs zakończył się 31.05 informacje o wygranej miały być do 30.06. Faktycznie informowali ale do dnia dzisiejszego nie ma żadnych konkretnych informacji ani nagród. Konkurs widmo? Nie mam bladego pojęcia o co tutaj chodzi. Na fanpejdżu informowali o toku sprawy aż nagle zakończyli działalności i odesłali bezpośrednio do Top Secretu gdzie oczywiście nikt nie raczy się odezwać w tej sprawie. Teoretycznie wg regulaminu do 14.07 wszystko powinno się wyjaśnić i do 30.07 miały być wydane nagrody. Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#5305301 Napisano: 29.07.2012 09:11:28 w Sport
luko922 napisał(a):

Siatkarze pokazali klasę.emotka Najbardziej szkoda mi jednak Radwańśkiej ! I żal mi polaczków, którzy jeszcze niedawno byli wielkimi kibicami, a teraz po niej jadą. emotka

ja też jestem pod wrażeniem siatkarzy! Dawno nie widziałam takiej gry z naszej strony, faktycznie Włosi nie mieli później już nic do powiedzenia. Jesetm dumna a jeszcze bardziej podziwiam naszą tenisistkę, która również wymiata emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#5304835 Napisano: 29.07.2012 02:48:22 w Zakupy na konkursy - usługi
iva napisał(a):

iva napisał(a):

szukam kogoś kto by zrobił mi zakupy olimpijskie:
emotka ALMA
emotka TESCO

proszę na PW oferty wraz z wyceną usługi emotka
Ewentualnie odkupię paragony

tesco już nieaktualne.

Jeszcze Alma została

ogłoszenie nieaktualne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#5304816 Napisano: 29.07.2012 02:16:21 w Zakupy na konkursy - usługi
iva napisał(a):

emotka ALMA
emotka TESCO

Ewentualnie odkupię paragony

tesco już nieaktualne.

Jeszcze Alma została Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#5304655 Napisano: 29.07.2012 10:46:40 w Zakupy na konkursy - usługi
emotka ALMA
emotka TESCO

Ewentualnie odkupię paragony Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#5303397 Napisano: 27.07.2012 02:28:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
a ja mam nadzieję że plastyczne drastycznie odrzucą za kombinowanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#5303387 Napisano: 27.07.2012 02:20:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
merkana napisał(a):

iva napisał(a):

Brał ktoś udział w konkursie Atlantic?

przyznać się kto wysyłał te świecidełka w tle emotka

http://www.facebo...amp;relevant_count=1

Ja brałam, ale cudactw nie wysyłałam i jestem tymi majtasami naciągiętymi na styropian (?) bardzo zainteresowana emotka

czy to deska do pływania w stringach?! i jeszcze się świeci albo błyszczy, trudno określić.. może pływa po wodzie i niczym latarnia morska światłem wskazuje drogę ku wygranej?
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

notta

#5303352 Napisano: 27.07.2012 01:59:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Brał ktoś udział w konkursie Atlantic?

przyznać się kto wysyłał te świecidełka w tle emotka

http://www.facebo...amp;relevant_count=1 Wyświetl w wątku >>
0 0