Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika agicho

agicho

#6356232 Napisano: 15.05.2017 13:34:14 w Lay's
paula9891 napisał(a):

madlette
Ja miałam wrażenie, że losują pulę zgłoszeń i z niej wybierają te najlepsze, ale to moje zdanie...
W trybunach wygrywałam praktycznie każdym zgłoszeniem, więc albo zmienił im się gust (chociaż 1 koszulkę trafiłam), albo mieli za dużo zgłoszeń i część omijali, albo po prostu się wypaliłam emotka

albo hasła im się "przeżarły" i wyszły bokiem jak niektórym Lay'sy emotka Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

agicho

#6356082 Napisano: 15.05.2017 08:23:20 w Lay's
kama.z napisał(a):

Wczoraj po wysłaniu ostatniego (6) zgłoszenia dopiero się połapałam, że pomyliłam mistrzostwa. Lidka pewnie będzie miała niezły ubaw czytając moje hasła emotka . Moja wiedza dotycząca piłki nożnej jest zerowa emotka

albo doceni Twoje poczucie humoru  emotka Wyświetl w wątku >>
1 ewikewikk 0

agicho

#6351728 Napisano: 30.04.2017 15:17:42 w Wkurza mnie...
zezowaty_kot napisał(a):

Ale ja nawiązuję jedynie do ataku na dyrektorkę, mała ilość publicznych przedszkoli w Polsce to osobny temat. To nie dyrektorka konkretnej placówki odpowiada za budowanie kolejnych.

za budowanie kolejny nie odpowiada ale tworzenie i likwidację oddziałów w przedszkolu owszem. Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#6350961 Napisano: 27.04.2017 15:51:01 w Wkurza mnie...
joasiunia napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

A mnie nie wkurza, ale jest mi przykro, że usłyszałam dzisiaj dwie opinie na temat moich konkursów:
1) "Nam nic tak nie spada z nieba jak Tobie. My na wszystko sami musimy zapracować." - a odpowiedzi konkursowe to chyba aniołki mi piszą emotka
2) "Że też Ci się opłaca siedzieć pół dnia nad konkursami za 10pln".
Rzadko biorę udział w promocyjnych, a staram się wybierać konkursy, w których do wygrania są rzeczy, na które, w obliczu zbliżającego się wesela sponsorowanego przez nas samych i remontu, po prostu żal mi było wydać jakiekolwiek pieniądze. I wiem, że to nie jest pół dnia, a kilkanaście minut, ale mimo wszystko obydwie opinie wpędziły mnie w podły nastrój. 

O, znam to! A mnie wkurza moja teściowa, która w każdym konkursie, który w mężem wygramy, dopatruje się oszustwa i wmawia człowiekowi... "Cooo? Wygraliście wyjazd? Ooo, to na pewno Was oszukają i będziecie musieli za wszystko zapłacić! Wygraliście telefon? To pewnie jakieś oszustwo, zobaczycie, żadnego telefonu nie dostaniecie. Wygraliście konkurs na kreatywność? E tam! Pewnie losowali i po prostu Wam się jakimś cudem udało..." emotka I oczywiście też mi wmawia, że nad konkursami siedzę cały dzień, dzień w dzień... emotka

Po co się wkurzać czyimiś przekonaniami ? Ile głów,tyle odmiennych opinii i zdań, życia zabraknie by wszystkim udowadniać jacy jesteśmy "fajni" emotka emotka Wyświetl w wątku >>

agicho

#6348541 Napisano: 21.04.2017 07:12:02 w Albedo Marketing
Ja z nimi miałam sytuację innego typu. Podczas rejestracji paragonu z nożami,zorientowałam się od razu,że nie ten paragon wklepałam. Napisałam im maila z prośbą o anulowanie zgłoszenia. Odpowiedź była odmowna, tłumaczyli się,że każde zgłoszenie jest rejestrowane, bla,bla...przez urząd. Szkoda,że inne agencje jakoś w dziwny sposób MOGĄ, np. loteria urodzinowa DPD - przerabiałam: szybko,sprawnie,bez problemowo. Oczywiście po "wygraniu" noża i odesłaniu kupę prawidłowo zarejestrowanych paragonów, oczywiście im chodziło o ten jeden,jedyny, który prosiłam o anulowanie. Noża nie dali. Także albo mają leniwych informatyków ale niewiedzę na temat co mogą a czego nie albo kierują się złą wolą . Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#6337172 Napisano: 23.03.2017 13:54:37 w SZUKAM....
natka91 napisał(a):

Szukam informacji na temat tego, czy wysyłali już jakieś info z konkursu Kinder Bueno jeśli chodzi o ostatnio rozstrzygnięty etap ? Niby jestem na liście zwycięzców, ale co z tym faktem dalej ? 

Cisza!! Nawet z drugiego etapu tylko zajawka,że się wygrało i na tym koniec. Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#6337167 Napisano: 23.03.2017 13:53:09 w Platformy dla testerów- trnd itp.
edith napisał(a):

Pierwszy raz robię projekt w trnd ,wysyłamy zdjecie paragonu czy zakupionych produktów też? emotka

paragon a produkty możesz potem dołączyć do galerii emotka Wyświetl w wątku >>
1 edith 0

agicho

#6337125 Napisano: 23.03.2017 13:10:16 w Platformy dla testerów- trnd itp.
U mnie Kaufland nie posiada produktu / mimo,iż jest na liście/ - już nie wiem gdzie szukać  tego Monte Plus emotka Wyświetl w wątku >>
1 basku 0

agicho

#6336302 Napisano: 22.03.2017 06:59:11 w Kaufland konkursy
bezaczek7 napisał(a):

Gdzie u was stoi ten olej, bo "u mnie" ni ma na półce normalnie ani na promocyjnych nie widziałam emotka  Cyrki z tym konkursem widzę...

śladowe ilości produktów, rozeszły się chyba w pierwszym dniu emotka na podpuchę stawiają jeden kartonik na sklep. Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#6336112 Napisano: 21.03.2017 18:21:38 w Kaufland konkursy
infatne napisał(a):

anula81 napisał(a):

infatne napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Jak wyglądają zakupy z aplikacją Kaufland? Myślałam, że jakiś kod kreskowy może będzie. Podchodzę do kasy i pokazuję aplikację z tym krótkim kodem literowo-cyfrowym, czy wystarczy jak powiem przed skasowaniem, że chcę kupić taniej i podyktować kod, czy jak to jest w praktyce?

Ja powiedziałam, ze chce kupic z promocja na aplikacji i nawet nie spojrzala co ja tam mam na telefonie. Wbila od razu nizsza cene

a mi powiedziała, że każdy klient ma inne kody emotka ciekawe akurat byłam z aplikacją, swoja drogą jest tam limit znaków ?

No jest faktycznie w aplikacji jakiś kod na tym oleju ale mnie nawet o niego nie spytała....

Bo nie ma takiego obowiązku, przecież nie każdy korzysta z aplikacji . Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#6336065 Napisano: 21.03.2017 17:11:20 w Czy informują/ informowali?
kamil17 napisał(a):

kalka napisał(a):

kamil17 napisał(a):

kalka napisał(a):

Kamil, z ostatniego etapy ktoś się chwalił nagrodami na forum? emotka  

jeśli chodzi o wycieczki i spa to nic.... jeśli chodzi o bony to dwa wpisy gdzieś widziałem tutaj ale nie mam pojęcia z których etapów  emotka

14 marca był wpis z 1 etapu:  wedel dzwoni z wczorajszego losowania 
z drugiego NIC na forum nie znalzałam, ale oczywiście nic to nie znaczy  emotka
Możliwe, że już po ptokach  emotka

dziwne to... na tyle nagród 1,2 osoby??? aż taka konkurencja była ???? Przytyłem przez ten głupi Wedel 3 kg tylko  emotka  Po za tym nie wiem czy też to zauważyliście , ale ich słodycze teraz to dno, kilo mułu i wodorosty. Normalnie dramat jak można było spie**ić tak tyle pysznych kiedyś produktów , trochę jadłem, część wyrzuciłem. Już Wawel moim zdaniem 100 razy lepszy jest! emotka Nigdy nie kupię nic z Wedla już (chyba że będzie konkurs)  emotka

Może dlatego,że od 2010 r. Wedel wykupił japońsko-koreański koncern i swoje "trucizny" wprowadzają emotka Wyświetl w wątku >>
2 kamil17, kalka 0

agicho

#6335505 Napisano: 20.03.2017 15:22:43 w Kaufland konkursy
basiag napisał(a):

czy z "romantyczny weekend w Wenecji" i z "zadbaj o siebie" były już powiadomienia ?

"zadbaj o  siebie" wyniki maja być na stronie do...31 maja
a "romantyczny weekend" - do 31 marca. Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#6334892 Napisano: 18.03.2017 14:42:08 w Paragony na trwające konkursy
luko922 napisał(a):

Kupie paragon na konkurs kaufland z aplikacją taniej, bo u mnie olej sie skończył... 

odczytaj priv Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#6334526 Napisano: 17.03.2017 14:53:38 w Kaufland konkursy
monkakk napisał(a):

dorothy napisał(a):

Pomocy! Podajcie kod na olej! Pilne! 

PLU 7243

Może ktoś wrzucić fotę tego oleju emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#6334521 Napisano: 17.03.2017 14:50:51 w Kaufland konkursy
estrelitta napisał(a):

parole21 napisał(a):

Czy ktoś się orientuje kiedy mniej więcej można się spodziewać bonów z budżetu?

mają czas do 30 - stego marca. Zawsze wysyłają w ostatniej chwili emotka

według reg.do 20.III emotka   pkt.17.
http://www.kaufla...gulamin_konkursu.pdf Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#6334406 Napisano: 17.03.2017 11:59:23 w Platformy dla testerów- trnd itp.
madlette napisał(a):

Kochani, mam pytanie: Czy jeśli kupię monte za kwotę kilkanaście groszy większą niż te 65 zł, to zaakceptują to? Miał już tak ktoś w innych projektach? emotka

możesz kupić i za 100 zł /a kto bogatemu zabroni emotka / ale nie zwrócą więcej niż to co zadeklarowali. Wyświetl w wątku >>
1 madlette 0

agicho

#6333920 Napisano: 16.03.2017 13:36:12 w Czy informują/ informowali?
donia7 napisał(a):

Ponoć DUREX w C4 już jest w trakcie informowania (odpisali tak znajomej), ale czy ktoś miał telefon????

U mnie cisza emotka ciekawe czy na odczepnego nie odpisali emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#6333883 Napisano: 16.03.2017 12:22:22 w Zdjęcia naszych wygranych

agicho

#6333861 Napisano: 16.03.2017 11:57:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy rozsyłali kody d kina z II etapu Kinder? Bo u mnie tylko mail "zwiastujący" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#6333847 Napisano: 16.03.2017 11:45:04 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
DHL dostarczył kosmetyki z Rmf fm emotka z okazji Dnia Kobiet. Wyświetl w wątku >>
0 0