Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika agicho

agicho

#5944438 Napisano: 18.11.2014 14:42:59 w Wkurza mnie...
delfinka101 napisał(a):

Poczta na tlenie....całkowicie nie działa..wryy

to samo emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#5943925 Napisano: 17.11.2014 16:11:22 w Połączenia nieodebrane
ktoskcies napisał(a):

Hm, a numer: 694 543 144 niedawno, co to mogło być?

ITM dzwoni , początek taki sam. Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#5943733 Napisano: 17.11.2014 11:35:02 w Intermarche

agicho

agicho

#5943723 Napisano: 17.11.2014 11:27:34 w Intermarche
mahuska napisał(a):

Agicho masz jakiś link do gazetki??

mam tylko gazetkę :Lego Smolar organizuje i trzeba odpowiedzieć na pytanie : Dlaczego jesteś fanem klocków Lego.

a przy drugim piszą ,że regulamin będzie dostepny na stronie www.superstrat-kazdegodnia.pl
Nagrody: 5 PlayStation 4 i 100 x100 zł w bonach

Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#5943712 Napisano: 17.11.2014 11:17:54 w Intermarche
Od 20.XI dwa konkursy:

Jeden na zakup klocków Lego za min. 35 zł
Do wygrania 100 zestawów klocków

drugi : zakup płatków Nestle lub batonów o wart. 10 zł
Nagrody : Konsole PlayStation 4 oraz bony o wartości 100 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#5943299 Napisano: 15.11.2014 09:44:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nouvelle napisał(a):

Czy dzwonił już Groszek z konka o jesieni (tego do 4.11)?
Do kiedy ma poinformować Kaufland tradycyjny, 4 bony? emotka emotka

Kaufland - posiedzenie komisji do 24.XI + 10 dni na informowanie. Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#5943080 Napisano: 14.11.2014 15:13:42 w Kaufland konkursy
kalisto1986 napisał(a):

Jeśli ktoś wybiera się dzisiaj na zakupy z bonami niech sobie odpuścić. Mają awarię systemu, nie czyta bonów - lepiej zaoszczędzić sobie nerwów

ja przed chwilą wróciłam ze sklepu i normalnie przyjęło bon emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#5941981 Napisano: 12.11.2014 07:18:54 w Wkurza mnie...
kalinea napisał(a):

Wkurza mnie, że ja jako konkursowicz winnam przestrzegać regulaminu pod groźbą dyskwalifikacji. A co winien organizator? Ano nic. Dzisiaj się o tym przekonałam...W jednym z konkursów wymogiem było napisanie odpowiedzi na pytanie, która musi zawierać się w maksymalnie 300 ZNAKACH. Oczywiście ludzie olewają czytanie regulaminów więc ponad połowa wypowiedzi miała grubo powyżej 300 znaków. Co na to organizator? Otóż wg. organizatora: " LIMIT 300 ZNAKÓW DOTYCZY POJEDYNCZYCH SŁÓW" Cżyżby organizator nie widział różnicy pomiędzy ZNAKIEM a SŁOWEM? Wytłumaczcie mi proszę bo ja tu chyba czegoś nie rozumiem.

widać ,że organizator zna pojedyncze słowa składające się z ...bagatela 300 znaków emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#5941527 Napisano: 10.11.2014 12:35:50 w Wkurza mnie...
Już mnie nie bawią SMSy typu :""Kilka godzin pisalem szczegolowy HOROSKOP tylko dla Ciebie. Nie spałem, a Tobei żal 3 zł na 1 SMSa.Nie smuc mnie!Stracisz wszytsko,jak sie nie dowiesz." - choć dzisiaj przeszli samych siebie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#5940832 Napisano: 07.11.2014 19:03:44 w Wkurza mnie...
radosna napisał(a):

Przyznać się bez bicia, kto z Was udostępniał film o Lechu Wałęsie?:
http://trojmiasto...iu.html#BoxSlotI3img

za każdy plik musieliby zamykać- za chomika też bo ściągając mechanicznie się udostępnia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#5938579 Napisano: 03.11.2014 08:14:09 w Intermarche
luko922 napisał(a):

Nie straszcie nawet, że małe zupki za 99gr nie biorą udziału. Bo kupiłem właśnie takie emotka

Też takie kupiłam emotka zupa to zupa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#5938569 Napisano: 03.11.2014 07:11:44 w Czy informują/ informowali?
marzanna napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Jak będą plagiaty, to i będzie rezerwa, innej opcji nie ma emotka

darog napisał(a):

UlCiAh napisał(a):

edzia21 napisał(a):

darog napisał(a):

edzia21 napisał(a):

darog napisał(a):

edzia21 napisał(a):

darog napisał(a):

gryszelm napisał(a):

W tamtym roku były i w tym pewnie będą...

i laureatów i teksty ogłosili?
ale teraz wertuje temat i widzę, że w ub roku było 30 laureatów i zakupy w złotych Tarasach...tylko laureatów nie mogę znaleźć... co by porównać- czy się powtórzą ?

ogłosili i laureatów i zwycięskie teksty emotka w tym pewnie też ogłoszą...zobaczymy jak się sprawy potoczą z "plagiatowymi rezerwami" emotka

Licze na to emotka Tylko czy oni zdążą z tematem? Przeciez wylot 28 listopada... pewnie już bilety na konkretne nazwiska lada dzień agencja będzie załątwić, skoro ostatni etap jest zakończony...

Z tego co kojarzę, rok temu ta zwycięska lista również pojawiła się "na ostatni gwizdek" emotka

"Ostatni gwizdek" jest JUŻ... bilety lotnicze są imienne i nikt nie będzie tego załatwiał tydzień przed...

A ma ktos liste zwyciezców z ub roku?

Istnieje też prawdopodobieństwo, że po ubiegłorocznym zamieszaniu, takowej listy nie będzie emotka ogólnie żadna agencja nie lubi robić sobie problemów, a zareagować musieli. Ciężko powiedzieć. emotka

Regulamin konkursu:
#10. Lista zwycięzców, zawierająca: imię, pierwszą literę nazwiska, miejscowość oraz treść Zadania Konkursowego zostanie ogłoszona do dnia 4 listopada 2014 r. na Stronie
internetowej www.ferrerorocher.pl.

no to...rozumiem, ze rezerwy nie bedzie..skoro ogłoszenie zwyciezców pojutrze....

W zeszłym roku rezerwa była już po ogłoszeniu wyników na stronie. Ja dowiedziałam się, że wygrałam z rezerwy 2 dni przed wielkim finałem emotka

potwierdzam, w czwartek o 19" godz. telefon a w sobotę już Złote Tarasy. Tylko to odbywało się na miejscu a teraz bilety lotnicze /- więcej zachodu. Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#5938372 Napisano: 02.11.2014 08:59:31 w Czy informują/ informowali?
kalka napisał(a):

Myśleli w Farrero, że się nie wyda emotka ale my tu na forum wiemy wszystko emotka (no... prawie wszystko)

te kwestię warto poruszyć u nich ,pewnie i tak powiedzą,że tamte zgłoszenia tak ich zachwyciły,że och a eh.
Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#5938147 Napisano: 31.10.2014 20:56:20 w Czy informują/ informowali?
UlCiAh napisał(a):

delvitto napisał(a):

kalka napisał(a):

marzenalol2 napisał(a):

pszczola napisał(a):

a FERRERO ROCHER? Ma ktoś jakieś wieści ze świata?

chyba juz dzwonili..mieli czas na drugi dzien po zakonczeniu etapu, wieć wtorek-maxymalnie sroda powinni informowac.

Wydaje mi się, że Ferrero coś kręci emotka Otóż napisali mi, że w związku z awarią w weekend przedłużają przyjmujmowanie zgłoszeń do wtorku do południa, a jednocześnie około południa dziewczyna informowala o wygranej koleżanki. Nic już z tego nie rozumiem emotka

rozczarowało mnie Ferrero... emotka tak bardzo zawiedziona to już dawno nie byłam...

Pewnie nie będę obiektywna, bo akurat miałam trochę szczęścia w przypadku Ferrero w tym roku, ale wydaje się iż wszystko ogarniają regulaminowo...
O awarii nie słyszałam i strona wydaje się być wciąż aktywna, ale myślę że już jest PO wyborach.
Pozostaje jeszcze liczyć na rezerwę, która jak dobrze pamiętam w zeszłym roku trafiła do kogoś z forum! emotka

Owszem ,tylko, w tamtym roku chodziło o plagiaty, myślę,ze Ci co grali paragony posiadali. Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#5937968 Napisano: 31.10.2014 14:58:50 w Kaufland konkursy
Jakiś urwany ten SMS emotka - 11-500 Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#5936222 Napisano: 28.10.2014 12:10:58 w Dyskusje o wynikach konkursu
Kate78 napisał(a):

joan napisał(a):

ziolko - czemu mieliby rozdawać nagrody wśród swoich znajomych? Co to ma wspólnego z obecną sytuacją?

I może teraz ktoś zrozumie, dlaczego w konkursach, gdzie publikowane są listy laureatów, staram się grać co drugi/trzeci raz. Właśnie po to, żeby organizator nie miał nieprzyjemności i nikt mu nie wmawiał, że się znamy i razem sypiamy emotka I innym graczom również radzę obrać tę strategię, bo po wynikach widzę, że nie każdy o tym myśli, a kto wie, na jaką spiskową teorię ludzie wpadną...

Joan, to co piszesz to taki idealizm i "poprawność polityczna". Przecież tu jak na dłoni widać, że ludzie z wygranymi są z tego samego klucza.
Nie ma co zaczarowywać rzeczywistości. Tylko walczyć u sponsora, lub co najmniej informować ich o wiecznie tych samych wynikach.

Dokładnie, kluczem są właśnie numery telefonów- wiedzą jakie numery maja wygrać i tyle. Ludzi masa śle a dziwnym trafem Łódź trafia w gusta jury- nie kupuje tego. Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#5936205 Napisano: 28.10.2014 12:02:14 w Intermarche
Od 30.X. - 05.XI. nowy konkurs . W necie jeszcze nie ma. Organizator Akon. Do wygrania weekend SPA lub 1 z 50 zestawów kosmetyków FA. Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#5935625 Napisano: 26.10.2014 17:49:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iwona0103 napisał(a):

wrrr zapomniałam wcześniej zagrać emotka chciałam to zrobić dzisiaj...

"Najlepsze" w tym wszystkim,że do końca dzisiejszego dnia powinni przyjmować zgłoszenia! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#5935438 Napisano: 25.10.2014 18:38:36 w Kaufland konkursy
avixen napisał(a):

agicho napisał(a):

Ktoś ma spisane do kiedy mają czas z wysyłka bonów z konkursu "Kup produkty Nestle" emotka

do 13.11 emotka

dzięki piękne. Wyświetl w wątku >>
0 0