Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agicho
Postów 2895
Data rejestracji 25.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
ja już wczoraj miałam tę ankietę i niestety tez przekroczona liczba
agicho
Postów 2895
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Dzięki Wyświetl w wątku >>
agicho
Postów 2895
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
agicho
Postów 2895
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
agicho
Postów 2895
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
agicho
Postów 2895
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Jeden z bonów mi wciąż wyświetla,ze zrealizowany
agicho
Postów 2895
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
wybrane w końcu wywalczone 50 z Żubra
oszustom mówię :STOP!
agicho
Postów 2895
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
kupując produkt, kasjerka powinna wydać Ci dodatkowo oprócz paragonu "kwitek" i na nim znajduje się kod odblokowujący konkurs.
agicho
Postów 2895
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
raczej nikt nie zna bo to męża numer a ta osoba nie potrafiła podać właśnie końcówki w mailu,potem się tłumaczyła,że pomyliła cyfry itd. / to wersja tej kobiety/ ale zastanawia mnie jedno dlaczego od razu mi zablokowali PIN i nawet nie próbowali się skontaktować by zweryfikować (?) Grubymi nićmi to szyte. Wyświetl w wątku >>
agicho
Postów 2895
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
tez właśnie nei rozumiem całej sytuacji-mieli jak wół mój cały numer ,jak osoba dzwoaniąca mogła nie znać swego numeru? Albo to ich głupie tłumaczenie aby odwrócić sytuacje- ktoś też wspominał,ze jemu znajomej anulowali pin itd. Wyświetl w wątku >>
agicho
Postów 2895
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
chciałbym w to wierzyć ale babka mówiła,że ktoś się podszył nie tylko pod mój ale jescze czyjś numer ale nei umiał podac końcówki i nr paragonu stąd zamieszanie/ jak na razie mi tez nie odblokowała- poczekam bo tego tak nie zostawię
Ktoś zadzonił,że to jest jego numer i w ogóle - ja w tym czasie dostałam pin itd. ale nim zdążyłam wypłacić "anulowali" i dziś babka własnie tłumaczyła,ze rozmiawała z rzekomym właścicielem ,ktory zapewniala,ze to jego numer tel. a może to jej taka linia obrony
agicho
Postów 2895
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
I już wszystko jasne, ktoś próbował podszyć sie pod wygrany numer i kobieta zmuszona została zablokowac do wyjaśnienia.
Ciekawe komu przyszło do głowy wymyśleć perfidnie końcówkę telefonu
agicho
Postów 2895
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Ktoś sie zasugerował regulaminem http://cdn.biedro...DRONKA-regulamin.pdf ata wyraźnie pisze,ze do 1.08 - szlak, też odkładałam na ostatni godzinę
agicho
Postów 2895
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
niee
agicho
Postów 2895
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
agicho
Postów 2895
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
właśnie jak ktoś wypłaci niech podpowie "blondynce" bo mi nic nie wchodziło
agicho
Postów 2895
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
wyłonić i poinformowac mogą szybciej a kod przesłac po 3 dniach
agicho
Postów 2895
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
skąd takie mniemanie? I etap zakończył się 6.VII - a mają 5 dni roboczych - więc jutro powinni poinformować. Wyświetl w wątku >>
agicho
Postów 2895
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Nie bardzo rozumiem czego się wstydzić? O innych chorobach się mówi głośno i nie budzą wstydu.
Nie każdy kto pije jest i będzie alkoholikiem ale ta choroba dotyka coraz więcej osób , bez względu na wiek, wykształcenie itp.
Skorzystaj z rady picoliDDA to podstawa. Wyświetl w wątku >>
agicho
Postów 2895
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3