Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika agicho

agicho

#5902302 Napisano: 13.08.2014 15:00:31 w GFK
martunik3 napisał(a):

+ 10 Kosmetyki - liczba respondentów przekroczona emotka

ja już wczoraj miałam tę ankietę i niestety tez przekroczona liczba emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#5901430 Napisano: 12.08.2014 10:01:24 w Biedronka
emanuela24 napisał(a):

agicho napisał(a):

Do kiedy mają informować z konkursu "Poczuj brazylijski klimat"?

do 18 ma się zebrać komisja - później 7 dni maja na poinformowanie - czyli max do 25

Dzięki Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#5901404 Napisano: 12.08.2014 09:25:34 w Biedronka
Do kiedy mają informować z konkursu "Poczuj brazylijski klimat"? Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#5900165 Napisano: 08.08.2014 14:37:36 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie kurier półtorej godziny temu dzwonił,że już jedzie/ 5 min był od mego domu. Teraz nie odbiera telefonu - uziemił mnie na cacy! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#5900162 Napisano: 08.08.2014 14:35:54 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Bon do Tesco z przedostatniego etapu z "Podejmij wyzwanie.." emotka / listem poleconym Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#5899293 Napisano: 06.08.2014 15:08:57 w Biedronka
Kto ma namiar do agencji, która organizowała konkurs w Biedronce :"Akcja na Rio"?
Jeden z bonów mi wciąż wyświetla,ze zrealizowany emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#5896929 Napisano: 31.07.2014 15:53:35 w Biedronka
masza napisał(a):

agicho napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

agicho napisał(a):

agicho napisał(a):

anialistopad napisał(a):

agicho napisał(a):

Ok- przed 13" SMSy z wygraną a niedawno informacja z Hal-Cash "informuje,ze w dniu 25/07/2014 Twoje polecenia przelewu na 50 PLN zostalo anulowane przez ZUBR - o co kaman emotka

emotka emotka

Żartujesz?////??/?

niee emotka i wybrać sie nie da- już ja do nich zadzwonię...nie wiem na jakiej podstawie i gdybym wiedziala,ze taki numer wykręcą to wybrałabym od razu a tak sądząc,ze mam czas do 9.08 nie spieszyłam sie.

I już wszystko jasne, ktoś próbował podszyć sie pod wygrany numer i kobieta zmuszona została zablokowac do wyjaśnienia.
Ciekawe komu przyszło do głowy wymyśleć perfidnie końcówkę telefonu emotka emotka emotka

A może od kogoś e-maila dostali i samo coś porąbali wysyłając jeszcze raz te same dane na podobny nr? emotka

chciałbym w to wierzyć ale babka mówiła,że ktoś się podszył nie tylko pod mój ale jescze czyjś numer ale nei umiał podac końcówki i nr paragonu stąd zamieszanie/ jak na razie mi tez nie odblokowała- poczekam bo tego tak nie zostawię emotka
delvitto napisał(a):

agicho napisał(a):

agicho napisał(a):

anialistopad napisał(a):

agicho napisał(a):

Ok- przed 13" SMSy z wygraną a niedawno informacja z Hal-Cash "informuje,ze w dniu 25/07/2014 Twoje polecenia przelewu na 50 PLN zostalo anulowane przez ZUBR - o co kaman emotka

emotka emotka

Żartujesz?////??/?

niee emotka i wybrać sie nie da- już ja do nich zadzwonię...nie wiem na jakiej podstawie i gdybym wiedziala,ze taki numer wykręcą to wybrałabym od razu a tak sądząc,ze mam czas do 9.08 nie spieszyłam sie.

I już wszystko jasne, ktoś próbował podszyć sie pod wygrany numer i kobieta zmuszona została zablokowac do wyjaśnienia.
Ciekawe komu przyszło do głowy wymyśleć perfidnie końcówkę telefonu emotka emotka emotka

ale jak to możliwe??? przecież nr telefonu to jedno, a każdy miał inne nr referencyjne i piny. chyba nie tak łatwo tu podszyć się pod kogoś, no ale wiadomo, tylko ceny w biedronce już nie dziwią...

Ktoś zadzonił,że to jest jego numer i w ogóle - ja w tym czasie dostałam pin itd. ale nim zdążyłam wypłacić "anulowali" i dziś babka własnie tłumaczyła,ze rozmiawała z rzekomym właścicielem ,ktory zapewniala,ze to jego numer tel. a może to jej taka linia obrony emotka ale już we wszystko uwierzę emotka

bardzo dziwne...jak ktoś mógł zadzwonić i podać Twój nr..i przez telefon podali mu nr referencyjny i pin? przecież to niedorzeczne, jakby wysłali ponownie to przecież na Twój nr

wybrane w końcu wywalczone 50 z Żubra emotka
oszustom mówię :STOP! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#5896719 Napisano: 31.07.2014 09:19:53 w Rossmann
trampek napisał(a):

pomoze mi ktos chce wziasc udzial w konkursie mus kubusia zeby odblokowac konkurs trzeba podac 17 cyfrowy kod zparagonu ? ( co to? ja mam tylko nr paragonu pomoze mi ktos bo nie wiem o co chodzi

kupując produkt, kasjerka powinna wydać Ci dodatkowo oprócz paragonu "kwitek" i na nim znajduje się kod odblokowujący konkurs. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#5895823 Napisano: 29.07.2014 13:25:46 w Biedronka
mikki85 napisał(a):

agicho, zastanów się dobrze kto zna ten telefon i mógł Ci wykręcić taki numer

raczej nikt nie zna bo to męża numer a ta osoba nie potrafiła podać właśnie końcówki w mailu,potem się tłumaczyła,że pomyliła cyfry itd. / to wersja tej kobiety/ ale zastanawia mnie jedno dlaczego od razu mi zablokowali PIN i nawet nie próbowali się skontaktować by zweryfikować (?) Grubymi nićmi to szyte. Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#5895818 Napisano: 29.07.2014 13:20:58 w Biedronka
mikki85 napisał(a):

ja, gdy dzwoniłam o PIN, musiałam podać cały nr telefonu

więc wydaje mi się, że ktoś musiał znać numer agicho

wystarczyło powiedzieć, że się skasowało eska i chętnie pomagali

tez właśnie nei rozumiem całej sytuacji-mieli jak wół mój cały numer ,jak osoba dzwoaniąca mogła nie znać swego numeru? Albo to ich głupie tłumaczenie aby odwrócić sytuacje- ktoś też wspominał,ze jemu znajomej anulowali pin itd. Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#5895804 Napisano: 29.07.2014 13:01:47 w Biedronka
zaczytana-pola napisał(a):

agicho napisał(a):

agicho napisał(a):

anialistopad napisał(a):

agicho napisał(a):

emotka emotka

Żartujesz?////??/?

A może od kogoś e-maila dostali i samo coś porąbali wysyłając jeszcze raz te same dane na podobny nr? emotka

chciałbym w to wierzyć ale babka mówiła,że ktoś się podszył nie tylko pod mój ale jescze czyjś numer ale nei umiał podac końcówki i nr paragonu stąd zamieszanie/ jak na razie mi tez nie odblokowała- poczekam bo tego tak nie zostawię emotka
delvitto napisał(a):

agicho napisał(a):

agicho napisał(a):

anialistopad napisał(a):

agicho napisał(a):

emotka emotka

Żartujesz?////??/?

ale jak to możliwe??? przecież nr telefonu to jedno, a każdy miał inne nr referencyjne i piny. chyba nie tak łatwo tu podszyć się pod kogoś, no ale wiadomo, tylko ceny w biedronce już nie dziwią...

Ktoś zadzonił,że to jest jego numer i w ogóle - ja w tym czasie dostałam pin itd. ale nim zdążyłam wypłacić "anulowali" i dziś babka własnie tłumaczyła,ze rozmiawała z rzekomym właścicielem ,ktory zapewniala,ze to jego numer tel. a może to jej taka linia obrony emotka ale już we wszystko uwierzę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#5895689 Napisano: 29.07.2014 10:47:33 w Biedronka
agicho napisał(a):

anialistopad napisał(a):

agicho napisał(a):

emotka emotka

Żartujesz?////??/?

Ciekawe komu przyszło do głowy wymyśleć perfidnie końcówkę telefonu emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#5895639 Napisano: 29.07.2014 07:56:12 w Biedronka
luckymen napisał(a):

konkurs koral już zakończony buu, bo ktoś złą date podał w bazie emotka

Ktoś sie zasugerował regulaminem http://cdn.biedro...DRONKA-regulamin.pdf ata wyraźnie pisze,ze do 1.08 - szlak, też odkładałam na ostatni godzinę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#5894608 Napisano: 25.07.2014 20:38:07 w Biedronka
anialistopad napisał(a):

agicho napisał(a):

emotka emotka

Żartujesz?////??/?

niee emotka i wybrać sie nie da- już ja do nich zadzwonię...nie wiem na jakiej podstawie i gdybym wiedziala,ze taki numer wykręcą to wybrałabym od razu a tak sądząc,ze mam czas do 9.08 nie spieszyłam sie. Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#5894587 Napisano: 25.07.2014 19:43:06 w Biedronka

emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#5888809 Napisano: 14.07.2014 16:47:54 w Biedronka
anialistopad napisał(a):

wyplacil ktos juz kaske z zubra?

właśnie jak ktoś wypłaci niech podpowie "blondynce" bo mi nic nie wchodziło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#5886734 Napisano: 10.07.2014 15:58:33 w Biedronka
selenes napisał(a):

agicho napisał(a):

mkrzysiek napisał(a):

anialistopad napisał(a):

informował żubr czy nie?

mają czas do środy emotka

skąd takie mniemanie? I etap zakończył się 6.VII - a mają 5 dni roboczych - więc jutro powinni poinformować.

Na podstawie regulaminu:

3.10. W terminie trzech dni roboczych od dnia wyłonienia Laureatów Nagród stosownie do pkt 3.10, Organizator nieodpłatnie prześle Laureatom Nagród dwie wiadomości SMS, w których treści zostanie podany: numer transakcji, kwota do wypłaty w złotych polskich oraz kod bezpieczeństwa PIN.

wyłonić i poinformowac mogą szybciej a kod przesłac po 3 dniach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#5886722 Napisano: 10.07.2014 15:50:43 w Biedronka
mkrzysiek napisał(a):

anialistopad napisał(a):

informował żubr czy nie?

mają czas do środy emotka

skąd takie mniemanie? I etap zakończył się 6.VII - a mają 5 dni roboczych - więc jutro powinni poinformować. Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#5884360 Napisano: 05.07.2014 11:05:21 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

maria1980 napisał(a):

Mój ojciec - 5 miesiąc pije.Dziewczynki się go wstydzą jak widzą na mieście.Wygląda paskudnie , statystycznie dwa razy w miesiącu ląduje na komendzie w celu wytrzeźwienia.Za co pobierana jest opłata w kwocie 300 zł. Jak trzeźwieje (2 dni w miesiącu) to mówi,że będzie się leczył ,a potem gdy już pije mówi ,że nie ma potrzeby się leczyć ,bo przecież on nie jest alkoholikiem...
emotka
70 lat na karku , wstyd i hańba ,facet po studiach chemicznych,dyrektor,kierownik,mistrz- teraz emerytowany miejscowy żul emotka

ja bym sie wstydzila o tym pisac emotka

Nie bardzo rozumiem czego się wstydzić? O innych chorobach się mówi głośno i nie budzą wstydu.
Nie każdy kto pije jest i będzie alkoholikiem ale ta choroba dotyka coraz więcej osób , bez względu na wiek, wykształcenie itp.
Skorzystaj z rady picoliDDA to podstawa. Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#5883668 Napisano: 03.07.2014 20:37:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Przed chwila jakiś dziwny telefon, jak zwykle niedosłyszałam emotka , że w ramach rekompensaty za wadliwy SMSy wyślą kosmetyk- usłyszałam ,ze to numer 6 / czyli czerwcowy ale z czego?? nr 519...792 - może ktoś pomoże rozwikłać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0