Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika agicho

agicho

#5770202 Napisano: 10.11.2013 18:30:35 w PLAGIATY
karolkas napisał(a):

Z drugiej strony wcale nie musiała tego anava zrobić, mój mąż swego czasu jak siedział na bezrobociu też brał udział w konkursach, nie informując mnie wcale o tym. Niech każdy odpowiada za swoje czyny. Więc może to wcale nie jest tak do końca przesądzone.

i zapewne mąż zlikwidował konto na e-konkursach emotka emotka
z forum może zniknąć ale będzie na celowniku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#5769717 Napisano: 09.11.2013 11:35:15 w PLAGIATY
isiulka napisał(a):

Dzielki Ziolko emotka może to praca tej samej osoby, tylko raz na siebie raz na męża?

raz nagrodzone zdjęcie czy praca nie powinny być wykorzystywane w innych konkursach!
Na ogół w regulaminie jest zapis ,że zwycięzca przenosi całość autorskich praw
emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#5768735 Napisano: 07.11.2013 19:21:44 w Intermarche
Kobieta jak dzwoniła prosiła o odesłanie danych wraz ze skanem paragonu na maila , czyli rozumiem nie trzeba nic wysyłać pocztą tradycyjną emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#5768728 Napisano: 07.11.2013 19:18:39 w Intermarche
luk1990 napisał(a):

dejzi napisał(a):

Czy Bobovita cała obdzwoniona czy jutro też będą dzwonić??

może jest jeszcze nadzieja...chociaż sporo wygranycch na forum wpadło..;O

Myślę,że nie obdzwonili wszystkich a ludzie już wyprzedają paragony za bezcen a pamiętajcie,że tu jest lista rezerwowa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#5768428 Napisano: 07.11.2013 13:47:45 w Intermarche
Dalej dzwownią- mam bon emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#5767872 Napisano: 06.11.2013 17:25:54 w Intermarche
zaczytana-pola napisał(a):

A ja myślę, ze było tyle zgłoszeń, że dopiero w poniedziałek poślą eski emotka

Poniedziałek jest dniem wolnym ,11.XI.- gwoli ścisłości emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#5767871 Napisano: 06.11.2013 17:24:19 w Biedronka
bridget napisał(a):

agamaty napisał(a):

asiatko napisał(a):

czy niewykorzystany paragon z pierwszego zakonczonego juz etapu E bede mogła wykorzystać w drugim etapie?

pamiętam, że wczytywałam się w regulamin i wyszło mi że nie. Data zakupu musi mieścić się w ramach danego etapu.

oj to nieładnie, bo nie posłałam zgłoszenia w I etapie, jakby co mam zbedny emotka

Na nic się zda paragon bo podawało się numer paragonu, adres sklepu.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#5765917 Napisano: 04.11.2013 09:49:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wysłałam zgłoszenie na Pullmol na 4321 - zero zwrotki emotka Po jakim czasie dostawaliście emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#5764935 Napisano: 01.11.2013 07:55:24 w PLAGIATY
jenny21 napisał(a):

jenny21 napisał(a):

gryszelm napisał(a):

bruce napisał(a):

gryszelm napisał(a):

A o jaki konkurs chodzi, mogę poprosić o link

Może to? - http://north.pl/halloween-konkurs.html

Bardzo dziękuję. Ja na ich stronie nic znaleźć nie umiem...

Na stronie North.pl jest zakładka: zgłoszone dania i zerknijcie na prace:

Duszki i dynie jak i mumie z parówek. Zdjęcia tych dań wyglądają na własne (może i są - jednak w przypadku plagiatów w 99% osoby wysyłają zdjęcia zzagranicznych stron myśląc że nikt tego nie znajdzie), ale jest ich pełno w sieci na zagranicznych stronach oraz blogach i to w dużo lepszej jakości.

Oto linki: Mandarynki (zdjęcie numer 3) http://www.starki...reat-ideas-for-kids/

http://decorating...-fun-halloween-food/

Mumie z parówkami: http://halloweend.../05/yummy-mummy.html

http://joshandsha...enu-plan-monday.html

http://farm4.stat...939_b4543a3201_z.jpg

sukces!! emotka emotka Organizator usunąl zgloszone przeze mnie zdjecia bo byly PLAGIATAMI!!!
Pani Dorota dopuscila sie plagiatu kradnac zdjecia z sieci! No ale nie zawsze udaje sie wypatrzyc plagiat, zatem powodzenia - to trzeba tepic!

Brawo!!!! Kolejna wygrana ze złodziejami sieciowymi. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#5764840 Napisano: 31.10.2013 20:00:07 w Intermarche
ilonaxx5 napisał(a):

monikar napisał(a):

marki Fa i marki Syoss a nie lub i to mnie martwi

kurde to wychodzi na to że muszą być dwa produkty emotka

z drugiej strony punkt :2.3.1 "2.3    Warunkiem uczestnictwa w Konkursie jest:
2.3.1    dokonanie w czasie trwania Konkursu w sklepie sieci Intermarche na terenie Rzeczpospolitej Polskiej jednorazowo zakupu co najmniej jednego produktu promocyjnego oraz...

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#5762731 Napisano: 28.10.2013 12:08:44 w Kaufland konkursy
Czy jeszcze ktoś czeka na kontakt w sprawie Monstera - czy tylko ja emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#5762113 Napisano: 26.10.2013 12:31:13 w Intermarche
mightyb napisał(a):

alika napisał(a):

anialistopad napisał(a):

normalnie chamstwo ,jak tak można czyjeś hasła powysyłać emotka emotka dziewczyny zgłaszajcie do organizatora dlaczego ,ktos ma korzystać z Waszej pracy,nic Wam za to nie oferując.

dokładnie, może dzięki temu będzie rezerwa

Lub nie będzie już konkursów na hasła.....Współczuje ludkom pracującym w agencji , teraz gorącą linię będą mieć i wyciągną wnioski i będzie ZERO jakichkolwiek konkursów emotka Oby nie emotka

agencje "żyją" dzięki wszelkim kampaniom i organizacjom konkursów- bez obaw a plagiaty trzeba tępić w zarodku! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#5760762 Napisano: 24.10.2013 13:36:44 w PLAGIATY
isiulka napisał(a):

Tak, ale w tym wypadku nie ma wizerunku , chyba że liść klonowy ma coś przeciwko emotka

nie umniejszajmy problemu ,już wiemy ,że p. Joanna z Brodnicy nie jest autorką i nie ma żadnych praw do rozpowszechniania zdjęcia a to jest karalne. Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#5760760 Napisano: 24.10.2013 13:35:22 w PLAGIATY
isiulka napisał(a):

joan napisał(a):

isiulka - całkiem możliwe, ale wobec tego mam krótkie przesłanie dla Zetki, żeby sobie takie "konkursy" wsadzili w d* emotka Udawanie imbecyla to wynik tylko i wyłącznie lenistwa i olewania swoich obowiązków. Wystarczy odrobina dobrej woli ze strony organizatora i tego typu sytuacje nie mają miejsca. Jeszcze dojdzie do tego, że jakiś konkurs wygra wiersz Szymborskiej z nutka kocią i organizator będzie oczekiwał, że Jej spadkobiercy będą się babrali w koopie i dochodzili swoich praw przed sądem. Niesmak, niesmak czuję, tego nie robi się kotu.

PS: Isiulka, jak będziesz usuwała co drugi swój post na forum, to Ci pstryknę w nochala emotka

Heheh usunęłam, bo nie wiedziałam czy to nie dotyczy jakiejś konkursowiczki stąd i uznałam, że może nie warto o tym pisać emotka

Moim zdaniem nie ma możliwości omyłkowego wgrania zdjęcia (przypadkowo trafiającego w tematykę konkursową), a nawet jeśli to po opublikowaniu można napisać, że to pomyłka i aby je usunięto.

Jestem ciekawa jakie będą konsekwencje tutaj, to będzie niezła przestroga dla oszustów emotka

a nawet jeśli dotyczy emotka to niech się wstydzi , do czego taka osoba jest w stanie się posunąć by czerpać korzyści ?? Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#5760710 Napisano: 24.10.2013 12:45:40 w PLAGIATY
bruce napisał(a):

Agicho, to, co Ci napisałam na PW - JESTEŚ WIELKA! emotka emotka

mam nadzieję,że ktoś zanim cokolwiek wstawi nie swojego 10 razy przemyśli bo na cudzej krzywdzie szczęścia nie zbuduje i wygrana nie będzie smakować. Tłumaczenie ,że zdjęcie niechcący ktoś mógł wstawić po prostu nie kupuję- zanim wstawi taka osoba musi ściągnąć na swój dysk więc żałosne tłumaczenie i popieranie plagiatów a poza tym taka osoba ma czas bo chyba widzi,że nie jej zdjęcie wygrało - każdy mądry wie o co w tym chodzi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#5760659 Napisano: 24.10.2013 12:04:27 w PLAGIATY
ziemo77 napisał(a):

Witam.
Jestem autorem zdjęcia dziewczynki z konkursu zetki. O sprawie dowiedziałem sie od jednej z forumowiczek przez FB. Piszę żeby rozwiać narosłe niejasności. Sprawę zgłosiłem na razie mailowo (będzie też pocztą za potwierdzeniem) do zetki, tzn. dostali wezwanie do zaprzestania naruszania moich praw autorskich, przeprosin i zamieszczenia sprostowania na portalu, dyskwalifikacji fałszywego uczestnika konkursu i przekazania mi jego danych osobowych (zamierzam wszcząć sprawę cywilną). Tego ostatniego podać mi nie muszą więc zgłaszam też sprawę na policję/do prokuratury, im nie będą mogli odmówić. Przykra sprawa, pewnie trzeba będzie zmarnować trochę czasu, ale nie zamierzam odpuszczać. Poinformuję o postępach.

emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#5760646 Napisano: 24.10.2013 11:57:59 w PLAGIATY
Zetka usunęła zdjęcie!!!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#5760645 Napisano: 24.10.2013 11:56:35 w PLAGIATY
isiulka szybko usunęła swój post emotka zdążyłam odczytać.

Jaka opcja wgrania nie swego zdjęcia???że niby w jaki sposób się ono znalazło na naszym dysku??
Po drugi czas na reakcje -zanim podpisze oświadczenie widzę jakie zdjęcie wygrało. Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#5760592 Napisano: 24.10.2013 11:19:37 w PLAGIATY
tabaza209 napisał(a):

Jeśli chodzi o zdjecie z kasztanami tez dziwna sprawa

Rozmawiałam teraz z kobietą z Zetki - mają zgłoszenia o plagiatach/ jednym i drugim/
emotka czyli inni tez widzą to co ja!
- może w końcu ludzie zanim cokolwiek ukradną z sieci 10 razy pomyślą!
Wyświetl w wątku >>
0 0

agicho

#5760581 Napisano: 24.10.2013 11:06:56 w PLAGIATY
tabaza209 napisał(a):

dziwne zachowanie ze strony Zetki z reguły Redakcja jeśli ma donos o plagiacie stara się to wyjaśnic -a tu umywanie rąk od sprawy -dziwne

nie umyją rąk- autor zdjęcia nie zamierza tego tak zostawić emotka Jeśli to ktoś z forum niech lepiej odkręci wsio by nie mieć nieprzyjemności prawnych. Wyświetl w wątku >>
0 0