Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika apoccalipsa

apoccalipsa

#6541716 Napisano: 24.10.2018 20:40:47 w Nasza Dominisia.. [*] - relacje
0 0

apoccalipsa

#6541599 Napisano: 24.10.2018 14:57:09 w WC - rozmowy o wszystkim
pionas napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

pionas napisał(a):

Cześć!

Jakiś czas temu mojej kuzynki syn w niewinnej zabawie ledwo uszedł z życiem.

W jednej chwili wakacyjna zabawa w komandosów przerodziła się w niewyobrażalny koszmar. Dzisiaj Kubuś mimo, iż ma 12 lat jest jak niemowlę. Uczy się żyć na nowo. Jeszcze niedawno brykał szczęśliwy, a dziś całymi dniami leży w łóżku uwięziony we własnym ciele.. Podczas zabawy Kubuś zawisł na linie i tylko cudem uniknął śmierci. Przerażeni koledzy nie byli w stanie go uwolnić. Kuba zaczął się dusić, a żaden z kolegów nie był w stanie go na tyle podnieść i utrzymać, by ten mógł nabrać powietrza i uwolnić się z śmiertelnego zacisku. Kuba szarpał się na linie, próbował się ratować, ale z każdym ruchem tylko zwiększał ucisk liny na szyję, aż w końcu stracił przytomność. Doszło do zatrzymania krążenia..
Diagnoza: niedowład czterokończynowy, encefalopatia

Ruszyła zbiórka jeśli ktoś chce pomóc to więcej informacji w linku poniżej:
https://www.popro...gam.pl/kuba-bernacik

Z góry dzięki za dobre emotka

emotka  wpłacone  emotka
myślę, że WC to nie jest dobre miejsce na to
podepnij to pod ,,zbieramy kasę" czy gdzieś indziej, żeby wszyscy widzieli 

Dzięki.

Właśnie nie wiem czy "zbieramy kasę" to odpowiedni wątek... tzn. sytuacja idealnie tam pasuje, ale założeniem tamtego wątku jest pokazanie że my tutaj nie tylko gramy i pomagamy i aby wiedzieć ile pomogliśmy to piszemy o tym, no i przy okazji można sobie nabić posta emotka

tak jak napisała @Agnieszka!@ ,,Przypominam że mamy nawet specjalny wątek Pomoc potrzebującym  emotka "

tu zagląda mnóstwo ludzi, wykorzystaj to 
możesz nawet założyć specjalny wątek, ludzie lubią pomagać  Wyświetl w wątku >>

apoccalipsa

#6541559 Napisano: 24.10.2018 13:16:47 w Informują
@ princessa zostań gwiazdą Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#6541426 Napisano: 23.10.2018 22:36:22 w Zbieramy kasę!

apoccalipsa

#6541419 Napisano: 23.10.2018 22:08:46 w WC - rozmowy o wszystkim
pionas napisał(a):

Cześć!

Jakiś czas temu mojej kuzynki syn w niewinnej zabawie ledwo uszedł z życiem.

W jednej chwili wakacyjna zabawa w komandosów przerodziła się w niewyobrażalny koszmar. Dzisiaj Kubuś mimo, iż ma 12 lat jest jak niemowlę. Uczy się żyć na nowo. Jeszcze niedawno brykał szczęśliwy, a dziś całymi dniami leży w łóżku uwięziony we własnym ciele.. Podczas zabawy Kubuś zawisł na linie i tylko cudem uniknął śmierci. Przerażeni koledzy nie byli w stanie go uwolnić. Kuba zaczął się dusić, a żaden z kolegów nie był w stanie go na tyle podnieść i utrzymać, by ten mógł nabrać powietrza i uwolnić się z śmiertelnego zacisku. Kuba szarpał się na linie, próbował się ratować, ale z każdym ruchem tylko zwiększał ucisk liny na szyję, aż w końcu stracił przytomność. Doszło do zatrzymania krążenia..
Diagnoza: niedowład czterokończynowy, encefalopatia

Ruszyła zbiórka jeśli ktoś chce pomóc to więcej informacji w linku poniżej:
https://www.popro...gam.pl/kuba-bernacik

Z góry dzięki za dobre emotka

emotka  wpłacone emotka
myślę, że WC to nie jest dobre miejsce na to
podepnij to pod ,,zbieramy kasę" czy gdzieś indziej, żeby wszyscy widzieli  Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

apoccalipsa

#6540895 Napisano: 22.10.2018 13:12:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

pikantny napisał(a):

Dziwię się, że ktoś z agencji reklamowej ujawnia się tu i naprawdę ma czas na prowadzenie zaciekłych konwersacji z konkursowiczami, zarazem ujawnia i zdradza zbyt dużo faktów ze swojej pracy, bo o ile wiele agencji czyta forum, o tyle nikt publicznie tu się nie wpisuje, czy to jest w ogóle etyczne?  emotka

Ja to widzę inaczej - nikt tutaj nie prowadzi zaciekłej dyskusji, nikt nie ujawnia zbyt wielu faktów. A że ma czas? Może jest na urlopie!

Dla mnie to plus, że pracownik agencji nie tylko czyta forum, ale także odpowiada na ogólnokonkursowe pytania, ryzykując utonięcie w żalach i zmieszanie z błotem. Jedną z bolączek w życiu konkursowicza jest właśnie to, że żadnych rozmów z pracownikami agencji nie ma, dla nich nikt nie jest partnerem do rozmowy, ewentualnie: roszczeniowcem z reklamacją.

Chyba inaczej pojmujemy znaczenie słowa "etyczne" emotka

też mi się to podoba
przeszło mi nawet przez myśl, żeby założyć wątek ,,info od agencji", gdzie mogłyby podawać informacje np opóźnienie z wynikami, planowane konkursy itp  Wyświetl w wątku >>

apoccalipsa

#6540820 Napisano: 22.10.2018 10:37:00 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
kropka tv back to school poczta polska  (mphone i KitchenAid) Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#6540817 Napisano: 22.10.2018 10:29:24 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
aparaty od T-Mobile UPS Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#6540056 Napisano: 19.10.2018 08:02:02 w Czy informują/ informowali?
werix7 napisał(a):

Konkurs Ceneo  „Wybór użytkowników”  - były już wyniki?

dzisiaj mają być Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#6539065 Napisano: 17.10.2018 09:10:59 w moje dzisiejsze wygrane :)
agakaz2 napisał(a):

jest wątek marudzenia działa  emotka

też mam z dzisiaj  emotka    emotka Wyświetl w wątku >>

apoccalipsa

#6538928 Napisano: 16.10.2018 19:21:34 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
nikola-s napisał(a):

A ja chciałam zapytać dlaczego niektóre wątki są zablokowane, można wejść pod warunkiem dodania 3 konkursów do serwisu emotka już kilka razy próbowałam dodać jakiś wyszukany konkurs ale okazywało się, że jest już na forum... Chętnie poczytałabym również inne wątki, lecz niestety nie mogę emotka

możesz
musisz tylko dodać 3 konkursy, których nie ma jeszcze w bazie
nie jest to wcale trudne Wyświetl w wątku >>
2 brucee, asiam 0

apoccalipsa

#6538376 Napisano: 15.10.2018 15:04:43 w Dyskusje o wynikach konkursu
cb656 napisał(a):

Czy ktoś kiedykolwiek gdziekolwiek widział WYNIKI konkursów organizowanych przez tabletowo?
Bo nie wiem, czy moja przeglądarka narzuciła jakieś ograniczenia wyświetlania, czy co, ale nie tylko nie znajduję nigdzie wyników, ale nawet nie widzę wpisów konkursowych emotka

Wygrałam u nich kiedyś telefon. Była aktualizacja pod artykułem o konkursie z nickiem zwycięzcy + odpowiedź na post ,,Gratulujemy itp "  Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#6538366 Napisano: 15.10.2018 14:34:13 w Loterie bramkowe
staszek napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

W Łaciatym wystarczy sam kod czy trzeba mieć paragon?

Paragon trzeba, i na 1 tylko 1 sztuka raczej, bo tylko raz można zgłosić 1 paragon.

dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#6538363 Napisano: 15.10.2018 14:30:57 w Loterie bramkowe
W Łaciatym wystarczy sam kod czy trzeba mieć paragon? Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#6538052 Napisano: 14.10.2018 11:58:24 w Dyskusje o wynikach konkursu
maslo1 napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

maslo1 napisał(a):

Witam wszystkich, udało mi się zdobyć 2 miejsce w konkursie na hasło reklamowe. Uważam jak tak samo jak jeden z komentujących wyniki konkursu, że 1 miejsce to plagiat. Sformułowanie które wyskakuje 260000razy po wpisaniu w Google na pewno nie jest autorskie. Trzecie miejsce jest praktycznie takie samo jak  pierwsze.  Mogę to jakoś zareklamować czy raczej stracona sprawa?. Organizatorzy nie widzą problemu i nie zamierzają zmienić wyników.  Czekam na komentarze i opinie. Pozdrawiam Wojtek. https://m.faceboo...p;id=438416730015948

moim zdaniem Twoje hasło jest oryginalne i zdecydowanie najlepsze ze zwycięskich, a dostaniesz za nie niewiele wartego pendrive'a, więc niczym nie ryzykujesz, pisząc reklamację,. emotka  

Tak tylko komu je zareklamować, skoro organizator w wiadomości mi napisał że nie zmieni zdania.

jeśli jest regulamin to w nim powinno być napisane, w jaki sposób można składać reklamację
jest o co walczyć Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

apoccalipsa

#6538049 Napisano: 14.10.2018 11:49:00 w Dyskusje o wynikach konkursu
maslo1 napisał(a):

Witam wszystkich, udało mi się zdobyć 2 miejsce w konkursie na hasło reklamowe. Uważam jak tak samo jak jeden z komentujących wyniki konkursu, że 1 miejsce to plagiat. Sformułowanie które wyskakuje 260000razy po wpisaniu w Google na pewno nie jest autorskie. Trzecie miejsce jest praktycznie takie samo jak  pierwsze.  Mogę to jakoś zareklamować czy raczej stracona sprawa?. Organizatorzy nie widzą problemu i nie zamierzają zmienić wyników.  Czekam na komentarze i opinie. Pozdrawiam Wojtek. https://m.faceboo...p;id=438416730015948

moim zdaniem Twoje hasło jest oryginalne i zdecydowanie najlepsze ze zwycięskich, a dostaniesz za nie niewiele wartego pendrive'a, więc niczym nie ryzykujesz, pisząc reklamację,. emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

apoccalipsa

#6536740 Napisano: 10.10.2018 16:00:03 w Informują
T-Mobile „Podróż za jedno doładowanie” @ z rodzajem nagrody Wyświetl w wątku >>

apoccalipsa

#6536511 Napisano: 09.10.2018 22:32:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asiatko napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

Rezerwa z Winiary na którym dniu stanęła?

podpinam sie pod pytanie. I czy wiecie moze czy bedzie rezerwa rezerwy? Mam 3 pudła, i mi żal...

wczoraj wygrałam z rezerwy z 20.09  Wyświetl w wątku >>

apoccalipsa

#6536284 Napisano: 09.10.2018 12:24:23 w Informują
Garnier Uwolnij Powera @ Wyświetl w wątku >>
1 masza 0

apoccalipsa

#6535174 Napisano: 05.10.2018 11:51:06 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

Strona ciągle hobbistycznie, odskocznia od życia codziennego emotka
I pewnego rodzaju króliczek doświadczalny, błędy lub zmiany tutaj wpływają na późniejsze decyzje w pracy emotka

Prawda jest taka, że dzięki tej stronie wygrywamy
nawiązujemy ciekawe znajomości
możemy porozmawiać z osobami, które dzielą z nami pasję 
i od czasu do czasu ktoś mógłby wyrazić za to wdzięczność '
niniejszym uroczyście to robię 
i wręczam Ci puchar Mistrza Świata za cierpliwość! 
emotka   Wyświetl w wątku >>