Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika tereniagno

tereniagno

#6454859 Napisano: 20.01.2018 22:54:38 w Kaufland konkursy
agicho napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Z loterii pierwszego tygodnia są wyniki,a z poprzedniego tygodnia był konkurs też urodzinowy
i  tych wyników jeszcze nie ma

• Konkurs trwa od: 04.01.2018 do: 10.01.2018

I tak szybko wyników tamtego nie ma co się spodziewać bo ....raz,że organizatorem jest sam Kaufland i nie jest to loteria, 2. według reg. wyniki do 28 lutego.

Ok. dzięki, trzeba będzie poczekać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6454680 Napisano: 19.01.2018 22:53:48 w Kaufland konkursy
Z loterii pierwszego tygodnia są wyniki,a z poprzedniego tygodnia był konkurs też urodzinowy
i  tych wyników jeszcze nie ma
  • Konkurs trwa od: 04.01.2018 do: 10.01.2018
Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6454671 Napisano: 19.01.2018 22:27:42 w SZUKAM....
holden napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Mam pytanie odnośnie tego konkursu "Looks Challenge w Kaufland"-bransoletki.
Czy były gotowe formularze do wypełnienia, czy odręcznie trzeba było pisać i wysłać?
Na stronie nie widzę formularza emotka

Nie było gotowego oświadczenia

Dziekiemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6454667 Napisano: 19.01.2018 22:14:15 w Kaufland konkursy
mia napisał(a):

Tak se myślę, że chyba jedyna nie wzięłam udziału w tej loterii w pierwszym tygodniu, bo nie po drodze mi było do Kaufa, dopiero jutro się wybieram... emotka
Choć z drugiej strony, biorąc pod uwagę moje szczęście w loteriach, to pewnie bez różnicy czy brałam udział, czy nie. emotka

Ja też nie wzięłam udziału, ponieważ zrobiłam zakupy za 50zL łącznie z lekami (nie doczytałam regulaminu)emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6454653 Napisano: 19.01.2018 21:24:49 w SZUKAM....
Mam pytanie odnośnie tego konkursu "Looks Challenge w Kaufland"-bransoletki.
Czy były gotowe formularze do wypełnienia, czy odręcznie trzeba było pisać i wysłać?
Na stronie nie widzę formularzaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6454504 Napisano: 19.01.2018 16:09:26 w moje dzisiejsze wygrane :)
agniecha1985 napisał(a):

Karta 1000 do Euro RTV AGD Circle K Coca-cola  emotka

I u mnie dziś karta na 1000złemotka emotka emotka W końcu los się do mnie uśmiechnąłemotka
do tego teraz przyszedł mail o wygranej bransoletce "Looks Challenge w Kaufland"
Myślę,że to jakaś rezerwa,bo przecież wpisy widziałam już dawno emotka emotka Wyświetl w wątku >>

tereniagno

#6454488 Napisano: 19.01.2018 15:33:12 w SZUKAM....
agniecha1985 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

agniecha1985 napisał(a):

kate86 napisał(a):

Szukam info do jakiego dnia jest poinformowana Coca-cola Circle K?

Ja mam dziś wygraną z ostatniego dnia loterii

Skąd wiesz z jakiego dnia? Czy tylko brałaś w tym dniu udział? Mam właśnie dylemat, ponieważ dziś dostałam sms,że wygrałam, ale brałam udział 3 razy i nie wiem teraz z którego dnia?

Tak, tylko jedno zgłoszenie wysłałam, ostatniego dnia.

Dzieki,bedę musiała do nich napisać lub zadzwonić,bo nie wiem z jakiego dnia wygrana emotka
Aaaa,już poradziłam sobie bez pisaniaemotka Wyświetl w wątku >>

tereniagno

#6454478 Napisano: 19.01.2018 15:25:16 w SZUKAM....
agniecha1985 napisał(a):

kate86 napisał(a):

Szukam info do jakiego dnia jest poinformowana Coca-cola Circle K?

Ja mam dziś wygraną z ostatniego dnia loterii

Skąd wiesz z jakiego dnia? Czy tylko brałaś w tym dniu udział? Mam właśnie dylemat, ponieważ dziś dostałam sms,że wygrałam, ale brałam udział 3 razy i nie wiem teraz z którego dnia? Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6453774 Napisano: 18.01.2018 00:44:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

kajkakari napisał(a):

Apropo tych sanek z nivea...W wiadomości jest coś o nr konta do przelewu, ktoś się orientuje o co chodzi?  emotka

Przy bonach jest to samo.. a to są chyba karty do Kauflandu co nie?

Właśnie pisałam o tym w wątku "pomocy" ,ale uważam,że tam nie potrzeba nr-u konta, ponieważ to nie jest kasa na przelew, tylko nagrody. Jest na ich stronce do wydrukowania uniwersalne oświadczenie. Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6453771 Napisano: 18.01.2018 00:36:16 w Wkurza mnie...
edzia21 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

malenka napisał(a):

malenka napisał(a):

Nie bardzo wiem, gdzie pisać więc zapytam tutaj, bo wkurza mnie moja niewiedza. Czy na olx jest jakiś nowy sposób na naciąganie naiwniaków. Ewentualnie czy ktoś mi może wytłumaczyć o co chodzi? Wystawiłam na sprzedaż telefon i w ciągu pięciu minut dostałam dwie wiadomości o takiej treści:(...)

Przekręt afrykański, nigeryjski, czy jak go tam nazywają. Nie daj się nabrać.

To chodzi o to że chcą żeby wysłać telefon za granicę i nigdy nie zobaczysz kasy?

Tak. Coś takiego. Trzeba zgłaszać takiego delikwenta, jak napisała monkakk.

Tak moja córka(kilka lat temu) pozbyła się telefonu za 1200zł+przesyłka do Nigerii, więc ostrzegają i trzeba uważać.Nie wysyłaj niczego za granicę.Niby(nie wpłynęła) kasa wpłynęła na konto i nie zobaczyła już ani telefonu, ani kasy.Gdy zorientowała się, to telefon był już poza granicami Polski , a że była to sobota, to już było po wszystkiemu, bo ktoś w Nigerii odebrał już przesyłkę.

Zawsze byłam ciekawa, kto sie na takie wały nabiera  emotka ...i wysyła sprzęty do Afryki (i w ogóle odpowiada na takie wiadomości). To przecież wali przekrętem na kilometr i nie trzeba być jakoś specjalnie kumatym (być może w tym momencie przeceniam co niektórych), żeby wyczuć podpuchę. Jednakże - współczuję starty.

To było na samym początku,jak oni zaczęli grasować w necie.Mówiłam jej , że nie ma wysyłać prędzej, dopóki nie wpłynie kasa na konto, ale była mądrzejsza i nie słuchała co do niej mówię i tak też się skończyło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6453769 Napisano: 18.01.2018 00:20:32 w Wkurza mnie...

malenka napisał(a):

malenka napisał(a):

Nie bardzo wiem, gdzie pisać więc zapytam tutaj, bo wkurza mnie moja niewiedza. Czy na olx jest jakiś nowy sposób na naciąganie naiwniaków. Ewentualnie czy ktoś mi może wytłumaczyć o co chodzi? Wystawiłam na sprzedaż telefon i w ciągu pięciu minut dostałam dwie wiadomości o takiej treści:(...)

Przekręt afrykański, nigeryjski, czy jak go tam nazywają. Nie daj się nabrać.

To chodzi o to że chcą żeby wysłać telefon za granicę i nigdy nie zobaczysz kasy?

Tak. Coś takiego. Trzeba zgłaszać takiego delikwenta, jak napisała monkakk.

Tak moja córka(kilka lat temu) pozbyła się telefonu za 1200zł+przesyłka do Nigerii, więc ostrzegają i trzeba uważać.Nie wysyłaj niczego za granicę.Niby(nie wpłynęła) kasa wpłynęła na konto i nie zobaczyła już ani telefonu, ani kasy.Gdy zorientowała się, to telefon był już poza granicami Polski , a że była to sobota, to już było po wszystkiemu, bo ktoś w Nigerii odebrał już przesyłkę. Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6453736 Napisano: 17.01.2018 22:21:26 w Pomocy!!!!
W sms z "Wygraj sanki z Nivea w Kauflandzie" jest napisane,żeby wpisać na paragonie dane adresowe,nr tel. i nr konta.Jeżeli to jest nagroda,to po co chcą nr konta? Wydrukowałam oświadczenie i wyśle wypisane  bez nr -u.emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6453732 Napisano: 17.01.2018 22:01:39 w SZUKAM....

lola.lola napisał(a):

Zamówiłam kilka ubrań przez internet, dziś rano dostałam maila od DPD, że kurier będzie między 11:00 a 13:00 (standardowy mail). Jakoś po godzinie 12:00 zadzwonił z pytaniem czy jest ktoś w domu bo zaraz podjedzie. Powiedziałam, że tak i zaczęłam na niego wyglądać. Po chwili podjechał samochód (nie bus DPD, zwykły ciemny samochód osobowy), chłopak zadzwonił domofonem więc wyszłam (zdążył wsiąść do samochodu) jak byłam przy furtce to wyskoczył z auta, wcisnął mi paczkę powiedział do widzenia i odjechał. Byłam trochę zaskoczona "błyskawicznym załatwieniem sprawy" ale zauważyłam, że nie miał typowego stroju kuriera DPD i nie dał mi nawet nic do podpisania. 
Przesyłka się zgadza ale czy miał ktoś może podobną sytuację? Trochę mnie to wszystko zaskoczyło.

Czasem jeden kurier prosi drugiego o doręczenie przesyłki. Np gdy nie ma nic na twoją ulicę poza twoją paczka, a  tamten ma. Nie ma prawa tak robić, ale czasem ułatwiają sobie życie w ten sposób. 

Też już tak miałam i byłam bardzo zaskoczona, nie żądał żadnego podpisu, emotka nic Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6453684 Napisano: 17.01.2018 20:04:15 w moje dzisiejsze wygrane :)
Doczekałam się, pierwsza nagroda w tym roku Sanki z Nivea emotka emotka , a grałam na bony emotka Wyświetl w wątku >>

tereniagno

#6453146 Napisano: 16.01.2018 17:27:34 w SZUKAM....
cb656 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

cb656 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Szukam dobrej duszyczki, co  podpowie "Jak wyciągnąć Muminka z paki" ?

Namów Bukę, by wylazła na brzeg, to Muminek sam ucieknie emotka

A Ty mądralo wygrałeś, że lubisz prześmiewać się z drugich? emotka

Ty zawsze jesteś taka drętwa, czy dla mnie robisz wyjątek? emotka Jak rozumiem, śmiejesz się jedynie z własnych żartów?
To tym bardziej powinnaś się uśmiechnąć właśnie teraz, kiedy napisałaś coś tak śmiesznego emotka

P.S. Tak, wygrałem i nawet już nagroda dojechała emotka emotka

Ty u mnie zawsze jesteś wyjątkiem, ponieważ potrafisz tylko wyśmiewać się lub wkurzać każdegoemotka
Gratuluję wygranejemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6453130 Napisano: 16.01.2018 17:00:08 w SZUKAM....
cb656 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Namów Bukę, by wylazła na brzeg, to Muminek sam ucieknie emotka

A Ty mądralo wygrałeś, że lubisz prześmiewać się z drugich?emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6453128 Napisano: 16.01.2018 16:58:31 w SZUKAM....
ladyinred napisał(a):

tereniagno napisał(a):

A nie Minionka czasem? emotka

Oj tam, oj tam, przejęzyczyłam się, ale każdy wie o co chodzi emotka Wyświetl w wątku >>
1 ladyinred 0

tereniagno

#6453014 Napisano: 16.01.2018 14:32:02 w SZUKAM....
Szukam dobrej duszyczki, co  podpowie "Jak wyciągnąć Muminka z paki" ? Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6452781 Napisano: 15.01.2018 22:29:08 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Od ostatniego wpisu nic nie zmieniło się emotka
Nadal pustkami świecę, a to już minęła połowa miesiąca  emotka
"Zimy nie przesypiam" i nadal nic nie mam emotka
po Pringlesach zostały tylko puszki emotka
z Circle przychodzą tylko opóźnione zwrotki(ciekawe,czy ktoś wygrał z tych opóźnionych zwrotek?)emotka
Niech w końcu coś zmieni się na lepsze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6452442 Napisano: 14.01.2018 20:15:27 w Pomocy!!!!
viviean napisał(a):

Czy zwrotki z Fortis/Coca-Coli   na cirkle K przychodzą od razu? 

Nie mam zwrotki od piątku,też czekam emotka
Ostatnio też czekałam chyba 3 dni emotka Wyświetl w wątku >>
0 0