Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika tereniagno

tereniagno

#6152419 Napisano: 29.01.2016 22:39:11 w Wkurza mnie...
edith napisał(a):

Wkurza mnie znowu choroba emotka Zapalenie oskrzeli,tchawicy i krtani antybiotyk skonczony w niedzielę a dzisiaj na nowo antybiotyk:angina ropna emotka Tak to jest jak się pracuje z malymi dziećmi,tyle razy mowi sie rodzicom żeby nie przyprowadzali chorych dzieci,zarażaja się nawzajem pochodzą 1 tydzień i znowu chorują a ja w tym roku poraz pierwszy pracuję z maluchami i łapię od nich wszystko kolejne L4 a nie chorowalam kilka lat!!Wiecie że rodzice dają dzieciom rano syropy na gorączkę i to często po kryjomu w szatni a potem za 3 godziny muszę dzwonić do pracy bo mają już 38 stopni gorączki albo jelitowka 1 dzien i już dziecko zdrowe w przedszkolu.Wiem nikt nie chce brac L4 takie czasy ,tylko szkoda tych dzieci które rodzice przetrzymują w domu żeby wyzdrowiały a potem 4 dni i znowu biedaczyska chore emotka Jest jeden plus L4 ,trochę poświęcę czasu na konkursy i nadrobię wszystkie zaległości  emotka

Skąd ja to nam.Moja wnusia 3 lata nie chorowała i poszła od września do przedszkola.Chodziła cały tydzień,następne 3 tygodnie już nie chodziła,bo złapała jakieś choróbsko.To samo było koniec listopada, dostała jakieś uczulenie,córka pojechała na pogotowie,gdzie lekarz stwierdził ospę,która po 2 dniach zniknęła(nie wyglądało mi na ospę,jednak było uczulenie),więc nie poszła już do końca grudnia.Od stycznia poszła zdrowa do przedszkola,po tygodniu katar,znowu przestała chodzić następne 2 tygodnie.Teraz poszła ,chodziła tydzień.U nas są ferie,była 2 dni,okazało się,że teraz dostała faktycznie ospę i znowu następny miesiąc nie będzie chodziła.Dlaczego tak się dzieje?Rodzice przyprowadzają chore,zasmarkane dzieci do przedszkola i następne chwytają chorobę.Mówią,że dziecko musi odchorować przedszkole,ale uważam,że można by było tego uniknąć,gdyby nie przychodziły dzieci chore.Nigdy nie posyłałam swoich chorych dzieci do przedszkola,dopóki nie wyzdrowiały całkowicie,a też pracowałam i nie miałam nikogo, z kim mogłabym zostawić. Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6152400 Napisano: 29.01.2016 22:04:15 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
ilonaaa93 napisał(a):

Paczka sprzątaczka z 18.12. (ta co niby mój e-mail z paragonem nie dotarł), poczta polska.

Jeżeli wozi PP,to też dotarła do mnie,ale muszę iść na pocztę odebrać(też mail nie dotarł,musiałam wysłać ponownie),avizo w skrzynce emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6151812 Napisano: 29.01.2016 00:27:42 w Biedronka
yolka123 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Mam pytanie odnośnie Zott,czy przychodzi jakieś potwierdzenie na maila o wysłaniu zgłoszenia,czy tylko na stronce;Dziękujemy....?W regulaminie nie doczytałam takiego zapisu.

Uff, też rzutem na taśmę zdążyłam wysłać zgłoszenie do tego etapu.
Tylko podziękowania na stronie, na maila nic nie dostałam.

Dzięki:) Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6151804 Napisano: 28.01.2016 23:57:16 w Biedronka
Mam pytanie odnośnie Zott,czy przychodzi jakieś potwierdzenie na maila o wysłaniu zgłoszenia,czy tylko na stronce;Dziękujemy....?W regulaminie nie doczytałam takiego zapisu. Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6151239 Napisano: 27.01.2016 22:10:47 w Sport
Trener wkurzony wyszedł sobie i wcale nie dziwie się. To co dziś pokazali, to nie tylko porazka, a tragedia emotka  Oj, dzis czuje wielki niesmak po porazceemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6151236 Napisano: 27.01.2016 22:07:00 w Sport
Nie wiem co dziś dzieje się z Jureckim i Bieleckmi? To jest porazka na calej liniiemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6151223 Napisano: 27.01.2016 21:50:53 w Sport
To co dziś dzieje się, to jest nie do pojecia emotka zeby taka przewaga emotka Wiedzialam, ze beda mieli ciezko, ale nie az tyle bramek przewagiemotka Mysle, ze to tez robia nerwy, za bardzo chcieli wygrac emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6147899 Napisano: 20.01.2016 09:22:33 w Pomocy!!!!
netka2000 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

anet napisał(a):

Czy ktoś też dostał maila ponaglajacego od Glade (dotyczacego przesłania danych adresowych i skanu dowodu zakupu)? Odsyłałam w dniu otrzymania informacji o wygranej, niestety napisali, że do nich nie dotarło nic ( a mam wiadomość w wiadomościach wysłanych). Czy miał ktoś podobnego maila dzisiaj? Czy istnieje do nich jakiś nr tel? Może być pw.

Ja dziś dostałam takiego maila z paczki-sprzątaczki,że czekają na dane z paragonem,a wszystko wysłałam 30.12.15 i też mam w wysłanych potwierdzenie.Wysłałam ponownego maila z danymi.Mam pytanie,czy po wysłaniu danych przychodzi jakaś zwrotka,że doszło do nich?

Jeżeli wysłałaś z potwierdzeniem odbioru to przychodzi mail, że wiadomość ta została odczytana o tej a o tej godzinie

Dziękuje bardzo,ostatnio nie dostałam potwierdzenia,dziś potwierdzili emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6147704 Napisano: 19.01.2016 19:47:00 w Pomocy!!!!
anet napisał(a):

Czy ktoś też dostał maila ponaglajacego od Glade (dotyczacego przesłania danych adresowych i skanu dowodu zakupu)? Odsyłałam w dniu otrzymania informacji o wygranej, niestety napisali, że do nich nie dotarło nic ( a mam wiadomość w wiadomościach wysłanych). Czy miał ktoś podobnego maila dzisiaj? Czy istnieje do nich jakiś nr tel? Może być pw.

Ja dziś dostałam takiego maila z paczki-sprzątaczki,że czekają na dane z paragonem,a wszystko wysłałam 30.12.15 i też mam w wysłanych potwierdzenie.Wysłałam ponownego maila z danymi.Mam pytanie,czy po wysłaniu danych przychodzi jakaś zwrotka,że doszło do nich?
Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6146519 Napisano: 17.01.2016 20:23:05 w Wkurza mnie...
monikar napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Dziewczyny jak mi dziś źle.Byłam w 6 tygodniu ciąży i koniec ,nie ma mojej dzidzi .Ciągle zadaje sobie pytanie dlaczego? kur....jak to boli,nie mam ochoty na nic ,najchetniej zasnełabym i nigdy sie nie obudziła już emotka

Tak bardzo mi przykro...emotka emotka

Kochana,masz dla kogo żyćemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6146473 Napisano: 17.01.2016 16:52:03 w Pomocy!!!!
tomniewkurza napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Czy tym sposobem chcesz zdobyć więcej postów??!!!! Myślę,że forum jest od pomocy,a nie wymądrzania się!!!!

Serio, myślisz? Myśl tak dalej, myślenie ma przyszłość. emotka
P.S. Forum jest do tego, by pisać, co się myśli. Czasem (samodzielne) myślenie przynosi pomoc, to prawda. emotka

Ty już swoimi mądrościami wszystkie rozumy pojadłeś,tylko szkoda,że jeszcze swojego nie zdążyłeśemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6146434 Napisano: 17.01.2016 14:12:08 w Pomocy!!!!
tomniewkurza napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Nie z głową,tylko,że moja głowa w danym dniu nie pracowała,a to jest zupełnie co innego i nie myl pojęć!!!!!1

emotka
Serio, serio??
Widzisz różnicę znaczeniową pomiędzy "moja głowa nie pracuje", a "coś z głową"??
No to gratuluję emotka emotka Widzisz więcej, niż inni emotka

Widzę,że mylisz pojęcia i nie mam zamiaru z Tobą dyskutować więcej,bo to nie jest wątek do dyskusji,tylko do pomocy!!!!!!!!!!! Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6146431 Napisano: 17.01.2016 14:05:13 w Pomocy!!!!
tomniewkurza napisał(a):

tereniagno napisał(a):

tereniagno napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Chcę dodać konkurs, wpisałam tytuł konkursu do sprawdzenia czy jest już w bazie i cały czas dostaję, że "Podano nieprawidłowy adres url"  Nie wiem co jest nie tak  emotka Czy jestem już taka tempa?

Ale osssochozzziii??
Przecież sama rzuciłaś pomysł, że to coś z głową, a ja się tylko z tym zgodziłem emotka Poza tym staż na forum internetowym powinien jednak skutkować UMIEJĘTNOŚCIĄ rozrózniania co to LINK emotka

Czy tym sposobem chcesz zdobyć więcej postów??!!!!Myślę,że forum jest od pomocy,a nie wymądrzania się!!!! Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6146430 Napisano: 17.01.2016 14:02:33 w Pomocy!!!!
tomniewkurza napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Gdybyś miał tyle lat co ja i dłużej na forum,to nie wiadomo jak by pracował Twój umysłemotka emotka

Ale osssochozzziii??
Przecież sama rzuciłaś pomysł, że to coś z głową, a ja się tylko z tym zgodziłem emotka

Nie z głową,tylko,że moja głowa w danym dniu nie pracowała,a to jest zupełnie co innego i nie myl pojęć!!!!!1 Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6146426 Napisano: 17.01.2016 13:55:48 w Pomocy!!!!
tomniewkurza napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Chcę dodać konkurs, wpisałam tytuł konkursu do sprawdzenia czy jest już w bazie i cały czas dostaję, że "Podano nieprawidłowy adres url
Nie wiem co jest nie tak  emotka Czy jestem już taka tempa?

Faktycznie, to chyba tępota umysłowa emotka
Nie chodzi o tempo (szybkość) reakcji, ale o rozumienie prostych komunikatów: "Sprawdź czy link jest już w bazie"
Link (adres url)  to nie tytuł. Proste?

Gdybyś miał tyle lat  i kłopotów co ja, i dłużej na forum,to nie wiadomo jak  pracował by Twój umysłemotka emotka A ponad to,dziękuję wszystkim za pomoc emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6145789 Napisano: 15.01.2016 14:40:17 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
W tym roku wielka cisza i susza.Nic,nic i nicemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6144447 Napisano: 13.01.2016 17:25:23 w Wkurza mnie...
Noż ,ale się wkurzyłam teraz. W listopadzie córka zamówiła pufy dla dzieci jako prezent gwiazdkowy za pobraniem na mój adres.Nie dość,że przysłali krótko przed świętami,to jeszcze nie przysłali takich jak były zamawiane emotka .Zadzwoniła do firmy i kurier miał przyjechać po nie zaraz po świętach.Kurier zjawił się dopiero w Sylwestra. Ok. pojechały do właściciela,a my czekamy za nowymi,tymi,które były zamawiane w listopadzie.Teraz dostałam wiadomość z PP,że dziś została nadana przesyłka kurierska o nr....pobraniowa na kwotę 493zł. Ile razy mam płacić za ten sam towar,który był już zapłacony przy pierwszej przesyłce?!!! No ale podnieśli mi adrenalinę !!!!Córka miała do nich dzwonić,jestem ciekawa co jej powiedzą?!!1emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6144115 Napisano: 12.01.2016 23:47:28 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Słaby początek roku.z grudniowych wyników same pustki,wszystko mnie omija.Liczyłam na Winiary,tyle było nagród,sporo wysłałam zgłoszeń,a tu pustki same.W wynikach nawet nie wspomnieli do kogo zawieźli  24 grudnia te 50 tysięcy.Nikt z forum nie chwalił się  emotka emotka   Rossmann -szkoda słów,Milka w abc-też pustkiemotka Brak sił na to wszystkoemotka emotka Niech ten nowy rok w końcu otworzy szeroko drzwiemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6143210 Napisano: 11.01.2016 12:59:12 w Pomocy!!!!
Chcę dodać konkurs ,wpisałam tytuł konkursu do sprawdzenia czy jest już w bazie i cały czas dostaję ,że "Podano nieprawidłowy adres url"  :9 Nie wiem co jest nie tak emotka Czy jestem już taka tempa,co prawda moja głowa dziś nie funkcjonuje normalnie.Może mi ktoś pomóc,proszę grzecznie o pomoc. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6141487 Napisano: 07.01.2016 01:55:11 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nowy Rok zapowiada się słabo:(Milka puściła mnie kantem,cisza jak makiem zasiał,mogę tylko sobie zaśpiewać "Telefon milczy też..." emotka Wyświetl w wątku >>
0 0