Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika tereniagno

tereniagno

#5933370 Napisano: 21.10.2014 00:12:38 w Hochland
Oooo,widzę,że dużo przegapiłam,a też wysyłałam na Hochlanda emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5933360 Napisano: 20.10.2014 23:40:02 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie,że wklepałam już sporo kodów z lizaków i nic nie wygrałam emotka Tak samo z Hallsów,kod bardzo wyraźny,wyskoczyło że nie poprawny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5933349 Napisano: 20.10.2014 23:22:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dziś wpisałam kod z Hallsów i wyskoczyło,że niepoprawny kod,a kod jest bardzo wyraźny.Czy komuś weszło prawidłowo? Zastanawiam się po co im pesel,czy nie wystarczy tylko nr telefonu i dane adresowe? Przecież mogą z tego zrobić użytek!!!! Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5930727 Napisano: 14.10.2014 17:46:30 w Kaufland konkursy
nouvelle napisał(a):

judytkak napisał(a):

bloomcia napisał(a):

benasia napisał(a):

staszek napisał(a):

brudny napisał(a):

podzieli się ktoś w czym gustowali?

u mnie rymowanka wygrała

u mnie też emotka

A u mnie zwykły tekst emotka Z ostatniego dnia

Same rymowanki emotka

Ja wygrałam takim sobie zwykłym tekstem. Naprawdę myślicie, że oni tak się wczytują, dostając 5.000 zgłoszeń? emotka
Co ciekawsze robią "re:" i tyle emotka

no chyba nie nie robią re, bo zawsze wygrałam na ten sam nr, a teraz nie, wkurzył am się i paragon wylądował w koszu, nie myśląc, że może być rezerwa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5929011 Napisano: 10.10.2014 16:10:30 w SZUKAM....
DORFII napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Czy z chupachups informują codziennie??

Tak na @

Wielkie dzięki,to u mnie parę dni już pozamiatane emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5929005 Napisano: 10.10.2014 16:06:15 w SZUKAM....
Czy z chupachups informują codziennie?? Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5927580 Napisano: 07.10.2014 20:04:13 w Kaufland konkursy
mightyb napisał(a):

ir napisał(a):

o.lukasz napisał(a):

dziwnym trafem wciąż te same miejscowości

Ale w którym?

chyba o tym mowa http://www.kaufla...wyciezcy_loterii.pdf

I myślę,że te same osoby emotka emotka emotka i gdzie ja tu miałam szansę???ŻADNEJ Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5927219 Napisano: 06.10.2014 22:36:12 w Kaufland konkursy
arya napisał(a):

gryszelm napisał(a):

staszek napisał(a):

masza napisał(a):

gryszelm napisał(a):

Witam, czy ktoś z forum robi zakupy w Warszawie w sklepie 03-118? Córka dziś tam poszła z bonem 50zł zrobiła zakupy na 30zł i kasjerka ją obstawiła, że reszty to oni z tych bonów nie wydają i co sobie ona myśli. Córka młoda więc gotówkę wyjęła i zapłaciła, bo wykłócać się nie chciała...ale zapowiedziała, że więcej tam nie pójdzie bo pani strasznie niemiła do niej była? Ktoś zna ten sklep?

proponuję zadzwonić na infolinię i zgłosić sklep, oni wyślą fax z przypomnieniem regulaminu realizacji bonów emotka

dokładnie tak. i zadzwoniłabym do sklepu i przypomniała im o tym, bo od jakiegoś czasu mają obowiązek wydawać, co więcej nawet szkolenie mieli na ten temat. U mnie nie tak dawno też twierdzili, że nie wydają, teraz bez problemu. Też Warszawa, ale inny kod.

Dzięki za wszystkie odpowiedzi i tu i na pw. Zadzwonię w poniedziałek, a jeszcze dziś napiszę @. U mnie nie ma Kauflandu, zakupy zrobiłam jak byłam na wakacjach, bon oddałam córce, która studiuje w stolicy, coby na jedzenie miała, a tam taki zaścianek, że gorzej jak na prowincji....

Ja "przeprowadziłam" już niejedno szkolenie z zakresu wydawania reszty z kart podarunkowych. Nie odchodzę od kasy dopóki mi reszty nie wydadzą. W moim Kauflandzie z każdym kasjerem miałam miłą pogawędkę, kazałam dzwonić do kierownika i się nauczyli. Z drugiej strony szlag mnie trafia, bo nie ja jestem od tego emotka

To ja byłam lepsza,jeszcze nie miałam bonu,poszłam na zakupy i profilaktycznie zapytałam kasjerkę,czy wydają resztę z bonu?kasjerka powiedziała,że nie,zapytałam więc dlaczego ,skoro w regulaminie na stronie Kauflanda jest wyraźnie zaznaczone,że resztę należy wydać?Poszłam zapytać do informacji,gdzie usłyszałam,że nie,ale zapyta kierownika i jak przejdę następnym razem,to mi odpowie.Przyszłam do domu,wydrukowałam regulamin i poszłam na zakupy emotka Podeszłam do informacji,a pani oznajmiła mi,że resztę wydają emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5925158 Napisano: 01.10.2014 23:00:45 w Wkurza mnie...
Anonima napisał(a):

Bardziej mnie ten blond denerwuje, jest paskudny, a mial byc delikatny. Gora jest moja, a dol blond, ale to przejscie wyglada tak brydko, nienaturlnie, ze patrzec na to nie moge.

Za miesiąc odrosną,trochę podetniesz i będzie ok. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5925111 Napisano: 01.10.2014 21:35:45 w Wkurza mnie...
Anonima napisał(a):

maria1980 napisał(a):

eveliina napisał(a):

Anonima napisał(a):

Tak sie chcialam dowartosciowac, poszlam do fryzjera i wygladam jak spod latarni. Co za cholerny tydzien.

mam to samo - wróciłam od fryzjerki wkurzona jak diabli! włosy wprawdzie mam ok i całkiem ładnie mnie ścięła ale prosiłam tylko o podcięcie końcówek a ona uwaliła mi z 5 cm, no nie po to zapuszczam od 4 miesięcy, żeby wszystko poszło na marne emotka i jeszcze wkurza mnie brak tabletu z Tesco emotka

mi kiedyś stylista uwalił 30 cm końcówek emotka myślałam,że go zadźgam nożyczkami emotka

ja scielam ponad 30cm i zrobilam blond konce. Chcialam sie od wszystkiego odciac i od przeszlosci a mialam ladne ciemne dlugie. Wygladam jak glupia.

To dobrze,że już coś zmieniłaś w sobie.Nie przejmuj się,włosy i paznokcie odrastają emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5924460 Napisano: 30.09.2014 21:59:03 w Wkurza mnie...
Anonima-Czym on się przed Tobą chwalił,że Cię zdradził? A ile wart taki chłopak,który nie zna dziewczyny i na pierwszym spotkaniu idzie z nią do łóżka? Nawet grosza nie wart,więc dopłać jemu drugiego i niech idzie w długą i nigdy nie wraca!!! Znajdziesz w swym życiu prawdziwą miłość,który będzie Cię szanował i na rękach nosił i głowa do góry emotka emotka [ Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5924374 Napisano: 30.09.2014 18:59:51 w Wkurza mnie...
arabela79 napisał(a):

izak1000 napisał(a):

Kropka TV i jakiś nowy 72012...

Dzis dwukrotnie Kropka emotka

U mnie kropki,wróżki i inne gady atakują,prócz konkursów emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5924373 Napisano: 30.09.2014 18:57:45 w Carrefour konkursy
Czy już skończyli informować z Vanisha?
No to następny Vanish mnie ominął bokiem emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5924370 Napisano: 30.09.2014 18:50:15 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie,gdy ktoś bierze udział w konkursie bez paragonu,wysyła po kilka sms,a później szuka paragonów na forum,bo okazało się,że wygrał z kilku numerów emotka emotka Wkurza mnie dziś wszystko i działa na mnie ta pogoda,bo cały dzień dziś pada.Jestem poddenerwowana,sama nie wiem dlaczego,do tego boli mnie ta skręcona noga emotka Wczoraj też wkurzyli mnie w Rossmanie.Byłam w środę i pytam kasjerkę czy była już gazetka SKARB,powiedziała,że nie i będzie dopiero CHYBA w poniedziałek.W czwartek,piątek i sobotę nie poszłam,bo bolała mnie noga,więc poszłam dopiero wczoraj,a pani oznajmiła mi,że gazetka była przed niedzielą i już nie ma,więc podniosła mi adrenalinę,skomentowałam głośno i wyszłam ze sklepu wkurzona emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5923831 Napisano: 29.09.2014 17:06:41 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
I do mnie dotarły dziś leżaczki,bardzo fajne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5923517 Napisano: 28.09.2014 21:23:41 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie boląca noga i to,że nigdzie u nas nie trafiłam promocyjnych lizaków,a tyle czasu już trwa konkurs emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5923510 Napisano: 28.09.2014 21:14:55 w Wkurza mnie...
Anonima napisał(a):

Niestety on ma wszystko, najlepsze zagraniczne studia, dobra prace tam, perspektywy, jeszcze moze kogos na miejscu. A ja bezrobotna z problemami i daleko. Kazda bedzie lepsza.

Nie wszystko złoto,co się świeci!,widocznie nie był Ciebie wart!!i nie wie co i ile stracił!!Głowa do góry i nie poddawaj się emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5923482 Napisano: 28.09.2014 20:25:22 w Kaufland konkursy
arabela79 napisał(a):

A nr systemowy paragonu wysylacie bez myslnikow?

Wysłałam z myślnikami i przyszła zwrotka,że błąd,więc wysłałam bez i jest emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5922965 Napisano: 26.09.2014 17:26:45 w Kaufland konkursy
U mnie nadal nul,czyli już po "ptokach"? Kto zgarnął na moim terenie boniki?? Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5922531 Napisano: 25.09.2014 16:19:20 w Kaufland konkursy
asiabuczkowska napisał(a):

a 88-100 było?

62-200 ??? Wyświetl w wątku >>
0 0