Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika tereniagno

tereniagno

#5941230 Napisano: 08.11.2014 22:50:04 w Kaufland konkursy
luk1990 napisał(a):

od 3 konkursow-odkad prowadzi je tqg-nie wygralam nawet 1 bonu i zastanawiam sie ,co jest ze mna nie tak....wczesniej regularnie po kilka wpadalo...nie cierpie tej agencji!!! emotka

To tak jak u mnie,szkoda słów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5940390 Napisano: 06.11.2014 20:09:38 w Kaufland konkursy
maria1980 napisał(a):

Absolutnie jak dla mnie na plus wprowadzenie numerów systemowych emotka

Ja gram tak samo jak przedtem i nic emotka 4FRAME wróć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5940357 Napisano: 06.11.2014 19:03:07 w Kaufland konkursy
Czy 62-200 już było,bo nie wiem czy czekać,czy już pozamiatane?? Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5940326 Napisano: 06.11.2014 17:57:36 w Kaufland konkursy
mariolakal napisał(a):

63-300 przyleciał...

U mnie porażka na całej linii.W ubiegłej edycji tez nie wygrałam. emotka emotka chyba,że jutro będą jeszcze wysyłali sms? Czy dziś poszła całość?? Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5940054 Napisano: 06.11.2014 11:17:26 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

rachel taka teściowa z kawałów emotka Gdy mój synek jest chory, to zawsze gotuję mu rosół. Chyba lepiej, żeby zjadł cokolwiek- jakieś chrupki kukurydziane, biszkopty, rosołek albo marchwiankę z ryżem.

Przepraszam,nie chcę być złośliwa i wścibska,ale w takim wypadku nie podaje się rosołu,jeżeli dziecko czy nawet osoba dorosła ma problemy z żołądkiem lub biegunkę.Oczywiście marchwiankę,ryż,kaszę jak najbardziej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5936479 Napisano: 28.10.2014 20:12:09 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Ja już z niczego nie cieszę się emotka Same pustki żadnych wygranych,najwięcej irytują mnie Chupa chups,na tyle wysłanych kodów same pustki emotka Już nie wiem kiedy wysłać,żeby trafić chociaż lizaki dla dzieci.Tak samo Halls.Nic nie da się ugrać emotka emotka Ten rok jest dla mnie do niczego,kilka drobnych nagród od początku roku i to wszystko emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5934241 Napisano: 22.10.2014 20:32:00 w Carrefour konkursy
tereniagno napisał(a):

deva napisał(a):

pistacja9 napisał(a):

Jakiej wielkości są te głody? Te mniejsze 35cm?

ponoc troche większe takie jakie były wystawione w carrefourze

Tak,wczoraj przyszło pocztą emotka

Z pewnością do skrzynki nie zmieści się,bo jest za gruby emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5934239 Napisano: 22.10.2014 20:27:54 w Carrefour konkursy
deva napisał(a):

pistacja9 napisał(a):

Jakiej wielkości są te głody? Te mniejsze 35cm?

ponoc troche większe takie jakie były wystawione w carrefourze

Tak,wczoraj przyszło pocztą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5933370 Napisano: 21.10.2014 00:12:38 w Hochland
Oooo,widzę,że dużo przegapiłam,a też wysyłałam na Hochlanda emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5933360 Napisano: 20.10.2014 23:40:02 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie,że wklepałam już sporo kodów z lizaków i nic nie wygrałam emotka Tak samo z Hallsów,kod bardzo wyraźny,wyskoczyło że nie poprawny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5933349 Napisano: 20.10.2014 23:22:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dziś wpisałam kod z Hallsów i wyskoczyło,że niepoprawny kod,a kod jest bardzo wyraźny.Czy komuś weszło prawidłowo? Zastanawiam się po co im pesel,czy nie wystarczy tylko nr telefonu i dane adresowe? Przecież mogą z tego zrobić użytek!!!! Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5930727 Napisano: 14.10.2014 17:46:30 w Kaufland konkursy
nouvelle napisał(a):

judytkak napisał(a):

bloomcia napisał(a):

benasia napisał(a):

staszek napisał(a):

brudny napisał(a):

podzieli się ktoś w czym gustowali?

u mnie rymowanka wygrała

u mnie też emotka

A u mnie zwykły tekst emotka Z ostatniego dnia

Same rymowanki emotka

Ja wygrałam takim sobie zwykłym tekstem. Naprawdę myślicie, że oni tak się wczytują, dostając 5.000 zgłoszeń? emotka
Co ciekawsze robią "re:" i tyle emotka

no chyba nie nie robią re, bo zawsze wygrałam na ten sam nr, a teraz nie, wkurzył am się i paragon wylądował w koszu, nie myśląc, że może być rezerwa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5929011 Napisano: 10.10.2014 16:10:30 w SZUKAM....
DORFII napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Czy z chupachups informują codziennie??

Tak na @

Wielkie dzięki,to u mnie parę dni już pozamiatane emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5929005 Napisano: 10.10.2014 16:06:15 w SZUKAM....
Czy z chupachups informują codziennie?? Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5927580 Napisano: 07.10.2014 20:04:13 w Kaufland konkursy
mightyb napisał(a):

ir napisał(a):

o.lukasz napisał(a):

dziwnym trafem wciąż te same miejscowości

Ale w którym?

chyba o tym mowa http://www.kaufla...wyciezcy_loterii.pdf

I myślę,że te same osoby emotka emotka emotka i gdzie ja tu miałam szansę???ŻADNEJ Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5927219 Napisano: 06.10.2014 22:36:12 w Kaufland konkursy
arya napisał(a):

gryszelm napisał(a):

staszek napisał(a):

masza napisał(a):

gryszelm napisał(a):

Witam, czy ktoś z forum robi zakupy w Warszawie w sklepie 03-118? Córka dziś tam poszła z bonem 50zł zrobiła zakupy na 30zł i kasjerka ją obstawiła, że reszty to oni z tych bonów nie wydają i co sobie ona myśli. Córka młoda więc gotówkę wyjęła i zapłaciła, bo wykłócać się nie chciała...ale zapowiedziała, że więcej tam nie pójdzie bo pani strasznie niemiła do niej była? Ktoś zna ten sklep?

proponuję zadzwonić na infolinię i zgłosić sklep, oni wyślą fax z przypomnieniem regulaminu realizacji bonów emotka

dokładnie tak. i zadzwoniłabym do sklepu i przypomniała im o tym, bo od jakiegoś czasu mają obowiązek wydawać, co więcej nawet szkolenie mieli na ten temat. U mnie nie tak dawno też twierdzili, że nie wydają, teraz bez problemu. Też Warszawa, ale inny kod.

Dzięki za wszystkie odpowiedzi i tu i na pw. Zadzwonię w poniedziałek, a jeszcze dziś napiszę @. U mnie nie ma Kauflandu, zakupy zrobiłam jak byłam na wakacjach, bon oddałam córce, która studiuje w stolicy, coby na jedzenie miała, a tam taki zaścianek, że gorzej jak na prowincji....

Ja "przeprowadziłam" już niejedno szkolenie z zakresu wydawania reszty z kart podarunkowych. Nie odchodzę od kasy dopóki mi reszty nie wydadzą. W moim Kauflandzie z każdym kasjerem miałam miłą pogawędkę, kazałam dzwonić do kierownika i się nauczyli. Z drugiej strony szlag mnie trafia, bo nie ja jestem od tego emotka

To ja byłam lepsza,jeszcze nie miałam bonu,poszłam na zakupy i profilaktycznie zapytałam kasjerkę,czy wydają resztę z bonu?kasjerka powiedziała,że nie,zapytałam więc dlaczego ,skoro w regulaminie na stronie Kauflanda jest wyraźnie zaznaczone,że resztę należy wydać?Poszłam zapytać do informacji,gdzie usłyszałam,że nie,ale zapyta kierownika i jak przejdę następnym razem,to mi odpowie.Przyszłam do domu,wydrukowałam regulamin i poszłam na zakupy emotka Podeszłam do informacji,a pani oznajmiła mi,że resztę wydają emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5925158 Napisano: 01.10.2014 23:00:45 w Wkurza mnie...
Anonima napisał(a):

Bardziej mnie ten blond denerwuje, jest paskudny, a mial byc delikatny. Gora jest moja, a dol blond, ale to przejscie wyglada tak brydko, nienaturlnie, ze patrzec na to nie moge.

Za miesiąc odrosną,trochę podetniesz i będzie ok. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5925111 Napisano: 01.10.2014 21:35:45 w Wkurza mnie...
Anonima napisał(a):

maria1980 napisał(a):

eveliina napisał(a):

Anonima napisał(a):

Tak sie chcialam dowartosciowac, poszlam do fryzjera i wygladam jak spod latarni. Co za cholerny tydzien.

mam to samo - wróciłam od fryzjerki wkurzona jak diabli! włosy wprawdzie mam ok i całkiem ładnie mnie ścięła ale prosiłam tylko o podcięcie końcówek a ona uwaliła mi z 5 cm, no nie po to zapuszczam od 4 miesięcy, żeby wszystko poszło na marne emotka i jeszcze wkurza mnie brak tabletu z Tesco emotka

mi kiedyś stylista uwalił 30 cm końcówek emotka myślałam,że go zadźgam nożyczkami emotka

ja scielam ponad 30cm i zrobilam blond konce. Chcialam sie od wszystkiego odciac i od przeszlosci a mialam ladne ciemne dlugie. Wygladam jak glupia.

To dobrze,że już coś zmieniłaś w sobie.Nie przejmuj się,włosy i paznokcie odrastają emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5924460 Napisano: 30.09.2014 21:59:03 w Wkurza mnie...
Anonima-Czym on się przed Tobą chwalił,że Cię zdradził? A ile wart taki chłopak,który nie zna dziewczyny i na pierwszym spotkaniu idzie z nią do łóżka? Nawet grosza nie wart,więc dopłać jemu drugiego i niech idzie w długą i nigdy nie wraca!!! Znajdziesz w swym życiu prawdziwą miłość,który będzie Cię szanował i na rękach nosił i głowa do góry emotka emotka [ Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5924374 Napisano: 30.09.2014 18:59:51 w Wkurza mnie...
arabela79 napisał(a):

izak1000 napisał(a):

Kropka TV i jakiś nowy 72012...

Dzis dwukrotnie Kropka emotka

U mnie kropki,wróżki i inne gady atakują,prócz konkursów emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0