Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika tereniagno

tereniagno

#5395337 Napisano: 09.10.2012 10:25:17 w Wkurza mnie...
tereniagno napisał(a):

konwaliowa napisał(a):

assal napisał(a):

Nigdy nie płaciłam podatku od nagrody sama do US emotka
Nawet jak jest 10% do zapłaty i ja mam to zapłacić, zawsze przekazuję na rachunek firmy.
Z podatkiem rozliczają się oni emotka
Nie sądzę, by tak okrężną drogą to szło, gdyby można było prościej
emotka

Płaciłam kiedyś podatek za wygrany telewizor, organizator przysłał mi taki pit z wpisaną nagrodą, wartością itp. (i bony o wartości tego podatku). Księgowa mi to z rozliczeniu rocznym wpisała i było ok. Jak nie dostaje pita to nie płace. emotka

Płaciłam sama podatek za wygraną kamerę,a córka płaciła za wygraną wycieczkę.Nie wszyscy organizatorzy płacą podatek i w regulaminie jest zaznaczone,że trzeba podatek od nagrody zapłacić.

W 2 przypadkach tak u nas było,że najpierw wpłaciłyśmy podatek,a dopiero później otrzymałśmy nagrody(córka miała nagrodę pieniężną) Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5395322 Napisano: 09.10.2012 10:07:54 w Wkurza mnie...
vilemo napisał(a):

bo wg przepisów podatkowych - płatnikiem w przypadku podatku od nagród jest organizator konkursu, nie uczestnik... emotka

Nie zawsze emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5395319 Napisano: 09.10.2012 10:06:46 w Wkurza mnie...
konwaliowa napisał(a):

assal napisał(a):

Nigdy nie płaciłam podatku od nagrody sama do US emotka
Nawet jak jest 10% do zapłaty i ja mam to zapłacić, zawsze przekazuję na rachunek firmy.
Z podatkiem rozliczają się oni emotka
Nie sądzę, by tak okrężną drogą to szło, gdyby można było prościej
emotka

Płaciłam kiedyś podatek za wygrany telewizor, organizator przysłał mi taki pit z wpisaną nagrodą, wartością itp. (i bony o wartości tego podatku). Księgowa mi to z rozliczeniu rocznym wpisała i było ok. Jak nie dostaje pita to nie płace. emotka

Płaciłam sama podatek za wygraną kamerę,a córka płaciła za wygraną wycieczkę.Nie wszyscy organizatorzy płacą podatek i w regulaminie jest zaznaczone,że trzeba podatek od nagrody zapłacić. Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5395300 Napisano: 09.10.2012 09:44:37 w Kaufland konkursy
mundek2004 napisał(a):

ja dzwoniłem dziś do 4Frame i dowiedziałem się tylko, że hasła są wybrane i będą na dniach dzwonić, ale nie umiała mi powidzieć kiedy zaczną (wkrótce), miejmy nadzieję że jutro siądzie z 10 pań jak w Teleaudio i poleci jak spłatka

Z Teleaudio,to dostaję sms od wróżek, po 5 dziennie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5395245 Napisano: 09.10.2012 08:49:28 w Biedronka
ola120 napisał(a):

a ja ciągle nic i nic

emotka Nie jesteś sama emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5394208 Napisano: 09.10.2012 09:52:04 w Biedronka
kasia19 napisał(a):

mi się się pomysły wyczerpały emotka stonka nawet jednego skromnego bonika nie chce dać emotka

To tak jak u mnie emotka też nic,a staram się emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5393831 Napisano: 08.10.2012 09:22:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
indioska napisał(a):

A ja mam pytanie o prince polo.
Osoby które wygrały słuchawki wysyłały smsy czy przez www podawały kod?
Chciałabym je wygrać bo zostałam bez sprawnych słuchawek... ale szczęście mi nie dopisuje (jak zwykle), przynajmniej na razie, to jak to było z Wami szczęściarzami?

Gram sms i przez stronkę i nic nie mogę wygrać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5392337 Napisano: 08.10.2012 08:05:32 w Kaufland konkursy
nineczka17 napisał(a):

adamadam napisał(a):

a kiedy wyślą karty z olimpijskiego?

Nagrody zostaną wysłane Laureatom do dnia 10.10.2012 r. jako przesyłki pocztowe lub kurierskie na adres podany przez Laureata w czasie rozmowy weryfikacyjnej, o której mowa w pkt. 21 lit. d).

Czyli,że jutro wyślą wszystkie i środa-czwartek mogą dojechać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5392270 Napisano: 08.10.2012 07:14:10 w Carrefour konkursy
joan napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Czy Ariel w Carrefour już rozwiązany?Nie widziałam,żeby ktoś się chwalił pralką,a na regulaminu nie można nigdzie otworzyć emotka

Nie dzwoniono do laureatów.

http://carrefourp.../regulamin_ariel.pdf

Wielkie dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5392265 Napisano: 08.10.2012 07:11:10 w Carrefour konkursy
Czy Ariel w Carrefour już rozwiązany?Nie widziałam,żeby ktoś się chwalił pralką,a na regulaminu nie można nigdzie otworzyć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5387797 Napisano: 03.10.2012 08:12:55 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie komp emotka Po formacie nie mogę dojść do ładu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5383941 Napisano: 01.10.2012 11:09:55 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
dala napisał(a):

OPEK przywiózł bony do Kauflandu

I do mnie przyjechał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5380033 Napisano: 27.09.2012 09:15:21 w Kaufland konkursy
dejzi napisał(a):

Jeśli chodzi o Troszczymy się o letnie wydatki to jeszcze nie dostałam bonów emotka

Z letnich wydatków chyba nikt nie dostał jeszcze bonów i kart z Olimpady.Bony przyszły teraz z Henkela-czysta oszczędność emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5379997 Napisano: 27.09.2012 08:19:01 w Wkurza mnie...
Wkurzają mnie sms od wróżki, 5x dziennie przysyłają z 72170 emotka nie wiem jak to zablokować,albo dzwonią z pokazówkami do hoteli.Ostatnio zadzwoniła mi o 21:30,więc zjechałam ją równo,że o tej godzinie nie dzwoni się,bo dzieci już śpią emotka powariowali emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5375004 Napisano: 24.09.2012 07:48:27 w Kaufland konkursy
mariolakal napisał(a):

benasia napisał(a):

kadjas123 napisał(a):

helatko napisał(a):

czy ktoś już płacił tymi bonami od smolara? u mnie bon nieaktywny ale porażka przy kasie emotka

U mnie dzisiaj też źle nabijała - niepotrzebnie wbijała kwote - ale inna kasjerka jej pomogła i było ok

u nas też porażka - nie da się zapłacić bonem bo podobno nie aktywny i dzwoniła pani do centrali i niby nie wiadomo kiedy beda aktywne... dziwne bo nigdy nie bylo problemów emotka

Kurde, czy to chodzi o te boniki z letniego budżetu ??? Ja jeszcze nie dostałam, ale jutro na bank musi dotrzeć... Inaczej pójdę pod most...
emotka

Niestety nie,dziś woził OPEK bony z HENKELA.Z letniego ani z Olimpiady jeszcze nie ma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5373654 Napisano: 23.09.2012 10:07:43 w Konkurs na forum2?
Twój schował telefon emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5373645 Napisano: 23.09.2012 10:00:05 w Carrefour konkursy
joasia4786 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

joan napisał(a):

A tak BTW -> byłam dziś w C4 i widziałam praleczkę, która jest do wygrania emotka Poza wpadką z regulaminem, Karlsbad (jak zwykle) stanął na wysokości zadania: praleczka otoczona produktami, ładnie wyeksponowana, ulotek multum emotka Powalczę emotka

PS: Aha, pralkę umieszczono wysoko - dzięki temu jest dobrze widoczna, a żaden niewierny Tomasz nie będzie jej paluchami molestował emotka

Ciekawe,czy te pralki będą do wygrania w tych sklepach,w których stoją,czy przewiozą do innych ?

w moim też ładnie wyeksponowana i dookoła stoją produkty, ulotek też nie brakowało

U mnie nie było,nie wiem teraz.Nie byłam w tym drugim z rodziynką,bo też bierze udział emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5373641 Napisano: 23.09.2012 09:50:43 w Konkurs na forum2?
Są paragony,a nie ma haseł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5373637 Napisano: 23.09.2012 09:47:12 w Konkurs na forum2?
mariolakal napisał(a):

emotka Właśnie na TVN leci poniekąd... Słyszę jak Mój się ryje, a ja tylko słucham, gdyż znam to na pamięć, a po drugie miałam strasznego stresa od godziny z pewnego powodu... W związku z tym mam kolejne pytanko: cóż to był za powód ?
PS. Joan, posiadasz jeszcze kodziki coli ?
A propos: Terenia, bierzesz swój wygrany ?
Felixa chwilowo nie posiadam... emotka

puszczam dalej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#5373633 Napisano: 23.09.2012 09:45:21 w Carrefour konkursy
joan napisał(a):

A tak BTW -> byłam dziś w C4 i widziałam praleczkę, która jest do wygrania emotka Poza wpadką z regulaminem, Karlsbad (jak zwykle) stanął na wysokości zadania: praleczka otoczona produktami, ładnie wyeksponowana, ulotek multum emotka Powalczę emotka

PS: Aha, pralkę umieszczono wysoko - dzięki temu jest dobrze widoczna, a żaden niewierny Tomasz nie będzie jej paluchami molestował emotka

Ciekawe,czy te pralki będą do wygrania w tych sklepach,w których stoją,czy przewiozą do innych ? Wyświetl w wątku >>
0 0