Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika tereniagno

tereniagno

#6673253 Napisano: 13.01.2020 18:05:04 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
anirak napisał(a):

Plecak z Monte abc, jak dla mnie całkiem niezły emotka

Plecak, który sama musiałam odebrać, ponieważ DHL jest leniwy i woli przysłać 3xsms, że odbiór w Żabceemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6673250 Napisano: 13.01.2020 17:46:35 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie,że 3x jechałam do optyka, żeby wymienić szkła w okularach,które noszę .
Dziś właśnie byłam trzeci raz i przy wymianie szkieł pękły oprawki.
Pani, która przyjmowała okulary do naprawy, stwierdziła, że oprawki były już pęknięte emotka
Nooo, tak podniosła mi adrenalinę i powiedziałam jej, to co myślę.
Pytała, czy mają skleić oprawki, więc ją wyśmiałam emotka
A, że szkła były już przygotowane, więc szukały nowych oprawek do szkiełemotka
Nadmienię, że rok miałam okulary.
Zepsuli mi okulary i jeszcze musiałam zapłacić za nowe oprawki, z których nie jestem zadowolona.
Ponadto,wkurzył mnie kurier DHL, ponieważ nie przywiózł przesyłki do domu, tylko zostawił w Żabce i przysłał 3 sms,ze przesyłka do odbioru,a woził ja od piątku emotka Jest to najgorsza Firma kurierska jaką znamemotka
To nie pierwszy raz tak zrobił kurier wrrr... Wyświetl w wątku >>

tereniagno

#6672729 Napisano: 11.01.2020 22:23:24 w Pomocy!!!!
Wysłałam sms z Colgate i Palmolive w Lidlu,zwrotka nie przyszła.
Czy ktoś też tak ma? Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6672486 Napisano: 10.01.2020 19:51:49 w SZUKAM....
Czy nikt nie wygrywa z Belvity? Widziałam tylko 1 wpis emotka
Czy tylko ja nie potrafię wstrzelić się w bramkę?
Albo jestem już u nich na czarnej liścieemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6672426 Napisano: 10.01.2020 17:34:20 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
tereniagno napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

niewyspanamama napisał(a):

na 25 paragonów 0 wygranych w Tymbarku  emotka emotka Smolarrrrrrrrrr serio ?! emotka chyba gorzej być nie może...

Mam nieco mniej paragonów ale też sporo i też zero i w ogólnopolskiej ildlowskim. 

Niestety i u mnie 0 wygranych, ani w Lidlu, ani w ogólnym emotka emotka emotka
Z Tic tac na tyle nagród,też nic nie wygrałam,
Colgate,Gillette też 0.
A bieżąca Belavita to szkoda gadać.Codziennie wysyłam po kilka zgłoszeń i jak dotychczas same pudła.
No najgorzej rozpoczęty rok i całkowity brak szczęścia emotka emotka emotka

Do grona niewygranych,dołączam dziś jeszcze Sensodyne w Lidluemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6672387 Napisano: 10.01.2020 15:27:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiaczek144 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Dostałam sms z nr-em PIN do karty z śliwkobrania, ale karta jeszcze nie dotarła do mnie żadna emotka
Czy mam się martwić?

Ja dostałem wczoraj kartę (kurier dpd) a dziś przyszedł sms z pinem więc może na dnich i karta dotrze do Ciebie emotka

Dziękuje wszystkim którzy podpowiedzieli mi wczoraj co do Pinu ze Śliwki  emotka

Dzieki,będę czekała cierpliwie emotka Wyświetl w wątku >>
1 samuraj 0

tereniagno

#6672376 Napisano: 10.01.2020 14:49:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dostałam sms z nr-em PIN do karty z śliwkobrania, ale karta jeszcze nie dotarła do mnie żadna emotka
Czy mam się martwić? Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6672367 Napisano: 10.01.2020 14:36:54 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
mczarna napisał(a):

Pralka Bosch i zestaw produktów Calgon.Pralkę wozi jakaś nieznana mi firma, podobno jest dostawa bez wniesienia,ale miły kurier wniósł.

Do mnie też dotarła i miły pan pomógł wnieść emotka
Mówił,że rozwozi tylko sprzęt AGD. Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6672234 Napisano: 10.01.2020 11:45:16 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Produkty Calgon dodatek do pralki -InPost,
Pralka jeszcze nie przyjechała,więc nie wiem kto wozi. Wyświetl w wątku >>
1 red-dress 0

tereniagno

#6672028 Napisano: 09.01.2020 19:13:11 w Wkurza mnie...
Wszystko mnie wkurza emotka
Dzwoniłam przez 5 dni, żeby zarejestrować się do ortopedy.Paniusie odkładały słuchawkę i zajęty numer.W końcu musiałam specjalnie jechać z jednego końca miasta na drugi, żeby jaśnie panie zarejestrowały, co trwało to 3 minuty, bo nikogo nie było z pacjentów. A termin wizyty na 21 lutego emotka
Co chwilę wyłączają prąd, wymieniają kable w pionie w blokuemotka
Konkursy - nic nie mogę wygrać, ani w loterii, ani w hasłowych.emotka
Jestem już tym wszystkim zmęczona i poirytowanaemotka Wyświetl w wątku >>

tereniagno

#6672014 Napisano: 09.01.2020 18:58:48 w Smolar
kuleczkar napisał(a):

cleo25 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Na stronie jest Tymbark Tesco do sprawdzenia , a tej z biletami nie ma. 

Ta z biletami i Alpami jest do sprawdzenia w formularzu laureata :
https://www.laureaci.smolar.pl/
"Tym którzy kochają być razem"

No też poniewczasie zaczaiłam, że poprostu w bazie jest źle opisany, a na regulaminie jest ta nazwa. Dzięki, bo wiele osób pewnie kierowało się nazwą z bazy i nie widzieli wyników. 

Niech puszczą listę wygranych, a nie żeby szukać i sprawdzać "wygrałam czy nie wygrałam" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6672003 Napisano: 09.01.2020 18:45:57 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
delfinka101 napisał(a):

niewyspanamama napisał(a):

na 25 paragonów 0 wygranych w Tymbarku  emotka emotka Smolarrrrrrrrrr serio ?! emotka chyba gorzej być nie może...

Mam nieco mniej paragonów ale też sporo i też zero i w ogólnopolskiej ildlowskim. 

Niestety i u mnie 0 wygranych, ani w Lidlu, ani w ogólnym emotka emotka emotka
Z Tic tac na tyle nagród,też nic nie wygrałam,
Colgate,Gillette też 0.
A bieżąca Belavita to szkoda gadać.Codziennie wysyłam po kilka zgłoszeń i jak dotychczas same pudła.
No najgorzej rozpoczęty rok i całkowity brak szczęściaemotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6671923 Napisano: 09.01.2020 16:31:07 w Informują
defed napisał(a):

O 16:00 sms o treści: Calgon BADZ SPRYTNA. Nagroda zostanie dostarczona 10.01., miedzy 10:00 a 16:00. Pralka Bosch i zestaw produktow zostana dostarczone oddzielnymi przesylkami.

Szkoda,że nie napisali jaki kurier będzie woził emotka Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

tereniagno

#6671568 Napisano: 08.01.2020 16:01:52 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
delfinka101 napisał(a):

Tyle zgłoszeń z Tymbarka w Lidlu i co? Zero,wielkie zero. emotka  Loterie chyba mnie nie kochają

Wczoraj Colgate,dziś Tymbark i teraz dołączyło Gillette w Kauflandzie.
Dziś 6 zgłoszeń Belvity o różnych godzinach i też nic emotka
Nic w tym roku. emotka Smutno mi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6671272 Napisano: 07.01.2020 19:59:30 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Biedronka -Colgate 0/2 hasła,tyle nagród i nic.
Żywiec Zdrój  pusto,nawet bilecików nie dałemotka
no i bramki Belvity też nie chcą się przede mną otworzyćemotka
Nowy rok jeszcze nie rozpoczęty, a tyle już  rozwiązanych konkursówemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6670916 Napisano: 06.01.2020 15:36:17 w Czy informują/ informowali?
iwona0103 napisał(a):

nikos napisał(a):

FBgabriela1 napisał(a):

Czy ktos dostal smsa z inf o wygranej z konkursu SC Johnson w Carrefurze ?

Informacje o wygranej były na bieżąco wysyłane zgodnie z regulaminem. Przez cały konkurs.

Z ostatni dzień też?

Właśnie ostatnim dniem nikt nie chwalił się i też jestem ciekawa? Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6670844 Napisano: 05.01.2020 21:14:14 w Wkurza mnie...

Piszecie o kartach,aż się boje,ponieważ mam kartę do Decatlonu na 500zł nie ruszoną ,bodajże z kwiecień-maj, nie pamiętam z jakiego konkursu.Chcę ją wykorzystać dopiero ok.lutego.Nie ma do niej żadnego pinu.Na karcie jest napisane,że karta ważna 2 lata po aktywacji. Mam nadzieję,że nie przepadnie,bo wkurzyła bym się bardzo emotka

Z Decathlonu możesz sprawdzić tu
https://kartapoda...a.decathlon.pl/saldo

Dziękujęemotka ,jest ważna do 07/2021 roku emotka
Odetchnęłam z ulgą emotka Wyświetl w wątku >>

tereniagno

#6670835 Napisano: 05.01.2020 20:35:57 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

Zadnej takiej informacji aby się z nimi skontaktować nie było.ale dostałam informacje od miłej osóbki z forum aby to zrobić.Napislam do nich ze uruchomiłam kartę nadałam Pin .Dostałam wiadomość że wszystkie karty zostały już doładowane emotka .co jest niezgodne z orawdą,ponieważ moja jest pusta.Przy nadaniu Pinu można od razu sprawdzić ile jest pieniążków na koncie-moja miała zero.Stwierdziłam wtedy że może potrzeba kilka dni poczekać na zasilenie konta pieniążkami.Niestety dalej na koncie nie ma nic pieniędzy  emotka

Musisz dalej interweniować u organizatora, opisać całą sytuację, napisać wyraźnie, czego Ci brakuje, czego nie dostarczono. Z kartami konkursowymi jest potworne zamieszanie, każda inna, każda na innych zasadach. Też niedawno miałam przeprawy z dwiema z innych loterii, masakra, też próbowałam z bankomatu, wcześniej - przy kasie sklepowej po zakupach - nic, zero. Coś potwornego, co oni teraz z tymi kartami wyprawiają...  emotka

W temacie - wkurza mnie na maksa, że Doo przestał nadawać...  emotka emotka

Piszecie o kartach,aż się boje,ponieważ mam kartę do Decatlonu na 500zł nie ruszoną ,bodajże z kwiecień-maj, nie pamiętam z jakiego konkursu.Chcę ją wykorzystać dopiero ok.lutego.Nie ma do niej żadnego pinu.Na karcie jest napisane,że karta ważna 2 lata po aktywacji. Mam nadzieję,że nie przepadnie,bo wkurzyła bym się bardzo emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

tereniagno

#6670817 Napisano: 05.01.2020 18:41:28 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
rene napisał(a):

I pudeleczko za pudeleczkiem z Belvity emotka  nie dziwi nic....
Wątku! rozkręć się w końcu! emotka

U mnie także pustkiemotka
Dziś 5 styczeń, a u mnie pusto, więc czekam na wyniki konkursów.
Może w końcu coś się ruszy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#6670169 Napisano: 02.01.2020 17:10:05 w SZUKAM....
reniii napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Co z tą Belvitą "Dodaj energii porankom.
Regulamin jest.
Od 2.01.2020 konkurs,a formularza na stronie niet ?

Jest czynny przecież  https://belvita.p...rmularz-zgloszeniowy

Tak,już mamemotka Wyświetl w wątku >>
0 0