Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zaczytana-pola

zaczytana-pola

#5939667 Napisano: 05.11.2014 11:46:25 w Kaufland konkursy
Mają czas, nie ma się co stresować emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5939662 Napisano: 05.11.2014 11:34:34 w NA CO CZEKAMY?
Proszę o uzupełnienie

* Kaufland Bryza- 14.11 + 7 dni roboczych = najpóźniej do 25.11.2014
* Serenada Żabka- do 21.11.2014
* Groszek Tchibo- do 25.11.2014
* Nivea Tesco- 5.11+ 2 dni robocze
* POZYTYWNE DOŁADOWANIE Z PEPSI ABC- 21.11.2014+ 3 dni robocze
Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5939624 Napisano: 05.11.2014 10:15:36 w Wkurza mnie...
xooxooxoo napisał(a):

ziolko napisał(a):

mikki85 napisał(a):

ziółko, trzeba dalej zgłaszać do skutku

kiedys wreszcie trafi się na sensownego Admina

zgłosiłam... ale WY też to róbcie

zgłosiłam!

Ostatnio była podobna sytuacja, tylko, że dotyczyło to chyba fp ze zdjęciami 13latek i dostałam taką samą odpowiedź jak teraz.. po tygodniu chyba ponowną, że jednak usunęli stronę.
Czekają chyba na większą ilość zgłoszeń i wtedy usuwają... emotka emotka

http://www.rp.pl/...w-tym-nic-zlego.html Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

zaczytana-pola

#5938774 Napisano: 03.11.2014 14:07:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
W galerii wybierasz datę, wpisujesz np. Małgorzata i pokazują Ci się zgłoszone w tym czasie prace. Może poznasz swoją emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5938722 Napisano: 03.11.2014 13:01:22 w Inne mniejsze markety
asiatko napisał(a):

dzis napisze pierwsza w swoim zyciu oficjalna skarge - bedzie ona na kierowniczke jednego Eko. Baba pomimo spelnienia przeze mnie wszystkich warunkow ciagle sapala, ze nie jestem stalym klientem, ze nie powinni robic takich glupich konkursow, ze nie powinnam tam grac bo ja tam na zakupy nie chodze, a jak jej pow o tym ze spelnilam wszystkie warunki wziecia udzialu w konku z regulaminem i ze kazdy mogl grac bo wsio bylo na plakatach i w necie - to mi ofuknela ze co to takiego formulke z internetu wyslac. Malo tego wypomniala ze ona to mnie zna, bo ja tu kiedys torbe wygrana odbieralam - cos kiedys bylo, ale tak strasznie dawno ze nie pamietam sama co ani geby tej kierowniczki. Nadawala na innego laureata ze przyszedl tu taki jeden i tak jak ja wkurzal bo karty sim w tel zmienial a na koncu na nia nawrzeszczal. I wiele innych takich, a siedzialam tam z 10 min. Jeszcze dzis wsio dokladnie spisze i wysle to takze tej krowie do wiadomosci, a do Eko propozycje wypytania innych laureatow o zachowanie tej mendy.

emotka Masakra. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5938623 Napisano: 03.11.2014 10:29:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
henryczka62 napisał(a):

czy na konkurs Sprzątaj z Polotem można było kupić Bref czy nie?

Niniejszym Konkursem objęte są produkty marek: Persil, Perwoll, E, Clin, Pur, dostępne w sprzedaży na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej w sklepach POLOmarket (produkty promocyjne). Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5938052 Napisano: 31.10.2014 17:25:48 w Wkurza mnie...
rosik93 napisał(a):

Wkurzają mnie muszki owocówki emotka Nawet mi po pokoju latają emotka

Mateusz... zajrzyj pod łóżko i wywal w końcu te ogryzki i skórki po bananie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5937828 Napisano: 31.10.2014 12:06:30 w Dyskusje o wynikach konkursu
- Ej, dziewczyny, która kuchnię chce wymienić?
- Ja!
- Ja!
- Ja Też!
- Mi dla żony by się przydała!
- To zrobimy tak... jedna dla mnie. A między Wami rozlosuję drugą. Pozostali dostaną po radiu, a może i po dwa, żeby Wam smutno nie było emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5937689 Napisano: 30.10.2014 20:51:34 w Wkurza mnie...
boom30 napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

rachel napisał(a):

No rzeczywiście nie pomyślałam, że zawsze ta wariatka mogłaby być policjantką... emotka A tak na poważnie to współczuję...u nas wszyscy w bloku w sumie normalni tylko ona jedna i uparła się w sumie na nas tylko (reszta w bloku chodzi do niej na korki z angola lub kogo poleca). Jak mieliśmy remont to codzinnie panowie z ekipy dostawali "powitanie" że głośno itd. a przychodzili na 9-15. Po tych jej wycieczkach remontowaliśmy sie od 6-19 tak jak mówią przepisy w naszej spółdzielni...wkurza mnie to takie zatruwanie życia ... i to że jet na tyle głupia ze nie idzie się dogadać:///

Nauczycielka? 90% nauczycieli( wybaczcie forumowi nauczyciele), których znam ma nierówno pod sufitem. I tu nie chodzi o jakieś uprzedzenia...
Podejrzewam, że gdybym miała mieszkać w bloku, to wpadłabym w depresję. Za bardzo cenię sobie spokój.

Kurcze no to zmieniam zawód emotka

Przecież nie każdy emotka Są też fajni nauczyciele emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5937229 Napisano: 29.10.2014 22:09:35 w Wkurza mnie...
rachel napisał(a):

No rzeczywiście nie pomyślałam, że zawsze ta wariatka mogłaby być policjantką... emotka A tak na poważnie to współczuję...u nas wszyscy w bloku w sumie normalni tylko ona jedna i uparła się w sumie na nas tylko (reszta w bloku chodzi do niej na korki z angola lub kogo poleca). Jak mieliśmy remont to codzinnie panowie z ekipy dostawali "powitanie" że głośno itd. a przychodzili na 9-15. Po tych jej wycieczkach remontowaliśmy sie od 6-19 tak jak mówią przepisy w naszej spółdzielni...wkurza mnie to takie zatruwanie życia ... i to że jet na tyle głupia ze nie idzie się dogadać:///

Nauczycielka? 90% nauczycieli( wybaczcie forumowi nauczyciele), których znam ma nierówno pod sufitem. I tu nie chodzi o jakieś uprzedzenia...
Podejrzewam, że gdybym miała mieszkać w bloku, to wpadłabym w depresję. Za bardzo cenię sobie spokój. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5937026 Napisano: 29.10.2014 16:16:35 w Inne mniejsze markety
Wszystkie nagrody obdzwonione, czy tylko główne? Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5937003 Napisano: 29.10.2014 15:43:40 w Intermarche
eveliina napisał(a):

A mnie to nawet nie żal kasy wydanej na paragony i choć marzyłam o tych garnkach to jakoś przeżyję brak nagrody-widocznie były lepsze zgłoszenia ale szkoda mi czasu poświęconego na ten konkurs - 2 tyg myślenia, dopracowywania hasełek... Prawie każda wolna chwila szła na ten konkurs, kosztem rodzinki i innych rzeczy-teraz jestem zla na siebie, że za bardzo przejęlam się tym konkursem emotka

Za bardzo się starałaś emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5936988 Napisano: 29.10.2014 15:23:28 w Wkurza mnie...
Nic mnie ostatnio nie wkurza tak bardzo jak nieprzestrzeganie terminów przez Organizatorów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5936956 Napisano: 29.10.2014 14:46:34 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Człowiek cofnąłby czas o kilka lat emotka Deszczu nagród, przybywaj emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5936935 Napisano: 29.10.2014 14:32:48 w Kaufland konkursy
luko922 napisał(a):

Ja również, a do kiedy mają czas, ktoś wie? emotka

jakoś 10 albo 11.11

mama2006 napisał(a):

a na bon z Nestle? bo nie jestem w temacie czy rozyłali?

Nie. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5936833 Napisano: 29.10.2014 13:20:02 w Intermarche
benasia napisał(a):

Ale to co niektórzy nazywaja losowaniem,że niby niższych lotów hasła wygrały - to może oni chcą nagrodzić tez zwykłych konsumentów a nie tylko typowo konkursowiczów a wam wiecznie źle emotka

Mogliby to ująć w Regulaminie emotka

marzanna emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5936820 Napisano: 29.10.2014 13:12:25 w Intermarche
joan napisał(a):

Hmm, a ten konkurs z talerzami, to też był Unilever? Ktoś pamięta?

yes. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5936815 Napisano: 29.10.2014 13:10:26 w Intermarche
Ale Columbitowi chyba nikt nigdy nie zarzucił, że losuje emotka Jest wiele agencji, którym nie można nic zarzucić. Nie wiem, czy Streamline losuje, czy nie losuje, czy wybiera słabsze hasła, czy lepsze... ale coś w tym jest. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5936795 Napisano: 29.10.2014 13:02:03 w Intermarche
magnus napisał(a):

is77 napisał(a):

brudny napisał(a):

jakie hasła wygrały, bo aż nie wierzę .. emotka

proszę bardzo mogę zdradzić emotka
Mój znajomy mugol nabijał się ze mnie, że taki durnowaty powód do zakupów emotka A ja napisałam (wierszykiem), że się podkochuję w sprzedawcy, który jest najmilszy w całym powiecie i gdy robię zakupy, mogę na niego zerkać spod oka emotka emotka

U mnie wygrało (wg mnie) najgosze hasło i to z błędem emotka )
Szkoda, że brak fachowej oceny przy wyborze (?) emotka

Myślę, że jest pewna zależność. Na talerze napisałam fajne hasła- nic. Na wcześniejszy ITM z radością wygrywania zupełnie nie podeszło mi hasło, więc posłałam byle gnioty- 2 nagrody. Teraz też wg mnie przedobrzyłam i wygranych zero.
To oczywiście moje zdanie i nikt nie musi się z nim zgadzać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0