Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zaczytana-pola
Postów 11520
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zaczytana-pola
Postów 11520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
zaczytana-pola
Postów 11520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.fakt.p...tykuly,460523,1.html
Się rzuciło w oko na fejsie
zaczytana-pola
Postów 11520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.cgm.pl...pem_wideo_,news.html Wyświetl w wątku >>
zaczytana-pola
Postów 11520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do tego te pytania do Cleo: Naprawdę nie palisz? Nie pijesz?
Ogólnie piosenka wg mnie była słabo wykonana. Jeśli mam wybierać, to wolę słuchać jej w samochodzie. Jakoś lepiej brzmi, niż na wielkiej scenie
zaczytana-pola
Postów 11520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy 76% cudzego hasła zawarte w swoim haśle jest inspiracją?
" Wystarczy bowiem użyć Internetowego Systemu Antyplagiatowego, który sprawdza, czy słowa, którymi autor napisał pracę, nie zostały skądś skopiowane. Zostaje ona uznana za plagiat, jeśli okaże się, że występuje zgodność w przynajmniej 20 procentach."
to dotyczy prac
Słowo „plagiat” pochodzi z języka łacińskiego i oznacza kradzież. Kopiowanie cudzego pomysłu lub jego części, o ile nie jest podpisane nazwiskiem lub sygnaturą autora, jest więc karalne. Wyświetl w wątku >>
zaczytana-pola
Postów 11520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nowy Absolwent jest jak paliwo- daje kopa, by ścigać swe marzenia,
By nudne, szare życie w odjazdowe zmieniać!
By wznosić toasty! Zwyciężać! Wyjść z szeregu!
I żyć pełną piersią! Żyć na piątym biegu!
Pepsi ma maksymalny smak,bo daje kopa by scigac marzenia i nudne zycie w odjazdowe zamieniac,by wyjsc z szergu,i zyc pelna piersia jak na piatym biegu. Wyświetl w wątku >>
zaczytana-pola
Postów 11520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hasło p. Stawskiej z Absolwenta. Wyświetl w wątku >>
zaczytana-pola
Postów 11520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zaczytana-pola
Postów 11520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wujek Google mi niczego nie pokazał. Szlag mnie już trafia z nimi. Jak nie flirt, to teraz to. Czas chyba powiedzieć: Żegnaj...
zaczytana-pola
Postów 11520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co to jest usługa SUB_SZG_ST z nr 6678?
Niczego nie zamawiałam, a mam sms, że:
Twoje zlecenie automatycznego przedłużenia usługi SUB_SZG_ST będzie realizowane z opóźnieniem i potwierdzone SMSem. Przepraszamy.
Co to %^&*() jest? Wyświetl w wątku >>
zaczytana-pola
Postów 11520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Włączam sobie to po każdej porażce
zaczytana-pola
Postów 11520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://atlasfachowca.pl/deante Wyświetl w wątku >>
zaczytana-pola
Postów 11520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrób sobie napar z szałwii i płucz jamę ustną. Też to przechodziłam. Ząb niby w porządku, a jednak bolał
zaczytana-pola
Postów 11520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zaczytana-pola
Postów 11520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ciesz się, że z nosa Ci nie kapie
zaczytana-pola
Postów 11520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zastanawiam się, czy te wszystkie szafy i flirty są legalne
Skończyła mi się ważność konta, ale jeszcze nie uzupełniam, dostałam sms, że teraz będą mi pobierać za flirt kasę. I co? Muszę uzupełnić, żeby to dezaktywować. Żarty sobie robią.
zaczytana-pola
Postów 11520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przecież to było napisane po ludzku.
zaczytana-pola
Postów 11520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
T-Mobile PL by zablokować EIH przez SMS, należy wysłać 6 wiadomości o treściach kolejno: NIE1, NIE2, NIE3, NIE4, NIE5, NIE6 na numer 80888. Dziękujemy za zgłoszenie - przekazaliśmy do odpowiedniego działu w celu uaktualnienia tej informacji na stronie. Wyświetl w wątku >>
zaczytana-pola
Postów 11520
Punkty karne 0
Konkursy dodane