Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zaczytana-pola

zaczytana-pola

#5911854 Napisano: 03.09.2014 10:18:17 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Wkurzają mnie Organizatorzy konkursów emotka Jakiś czas temu wysłałam zgłoszenie na konkurs z przepisem. Konkurs rozwiązany już jakiś czas temu, a dzisiaj dostaję wiadomość automatyczną, że odczytano mojego e-maila. emotka Jak tu się nie wkurzać?

jeden mój mail został odczytany po ponad DWÓCH LATACH emotka emotka emotka

Też to już przerabiałam. Tym bardziej wkurzam się z każdą taką kolejną wiadomością. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5911850 Napisano: 03.09.2014 10:11:44 w Kaufland konkursy
Monika11 napisał(a):

mightyb napisał(a):

Do kiedy ma nastąpić wysyłka bonów z ostatniego rozwiązanego konkursu z bonami?

chyba 11 emotka

Szanowni Państwo,

ze względu na tymczasowe problemy z aktywacją bonów( kart podarunkowych), jesteśmy zmuszeni chwilowo wstrzymać ich wysyłkę do Państwa. Jednocześnie zapewniamy, że wszyscy wyłonieni laureaci zostaną nagrodzeni. Wszystkich zainteresowanych przepraszamy!
Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5911837 Napisano: 03.09.2014 09:54:49 w Wkurza mnie...
Wkurzają mnie Organizatorzy konkursów emotka Jakiś czas temu wysłałam zgłoszenie na konkurs z przepisem. Konkurs rozwiązany już jakiś czas temu, a dzisiaj dostaję wiadomość automatyczną, że odczytano mojego e-maila. emotka Jak tu się nie wkurzać? Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5909306 Napisano: 28.08.2014 12:09:56 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
U mnie też nic. Leclerk totalnie mnie zawiódł... kolejny raz. Nie mam szczęścia w tym sklepie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5908802 Napisano: 27.08.2014 15:45:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

krynio napisał(a):

Jurajska mnie rozwaliła

tadziowa napisał(a):

http://www.jurajs...nominowane_hasla.pdf

Ja pier emotka Nie wiedziałem, że szczypiorniści będą grać w siatkę emotka
Przeczytałem 5 pierwszych i emotka emotka emotka

Mnie pierwsze wystarczyło! emotka emotka emotka Kreatywnością wymiata! emotka
Dalej wolę nie czytać.

Czasami wystarczy minimalny minimalizm, żeby zostać zauważonym. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5908718 Napisano: 27.08.2014 14:21:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kunlunija napisał(a):

edzia21 napisał(a):

luskaaa napisał(a):

turli napisał(a):

Ale w reg. brak takiego zapisu

Dodatkowo ktos pytal na fanpage'u Zabki i mu odpisali, ze brak ograniczen...

znajac zycie fanpage prowadzi inna agencja i nie ogarnia. Ja dzwonilam, bo nie lubie takich niedomowien.. i pwoiedzieli ze zawsze u nich jest max 160. Takze nie wiem. Wyslalam wszytko na 160 i tyle.

A z resztą, to co na fejsie piszą to jest nic. Z HEBE bylo podobnie, ktos pisal na fanpage z pytaniem, czy moga byc DOWOLNE maszyki, bez wzgledu na rodzaje...odpisali ze "tak, nie ma znaczenia", a agencja uparcie egzekwowala paragony tylko z zakupem 1 meski i 1 damski.

Jeśli Regulamin nie określił, że ma być max 160 znaków, to nie musi być 160 znaków. A nieuznanie przez agencję dłuższych sms-ów byłoby z tym Regulaminem niezgodne.

niby tak, ale nigdy nie wiesz, czy uznają, czy nie - bo przecież nie napiszą "nie uznaliśmy pani sms, bo był za długi" tylko po prostu nie dostaniesz nagrody emotka

Zdaję sobie z tego sprawę. Ale bezsensownym jest twierdzenie( przez agencję), że ma być do 160 znaków, jeśli takiego zapisu nie ma. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5908703 Napisano: 27.08.2014 14:10:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

luskaaa napisał(a):

turli napisał(a):

Ale w reg. brak takiego zapisu

Dodatkowo ktos pytal na fanpage'u Zabki i mu odpisali, ze brak ograniczen...

znajac zycie fanpage prowadzi inna agencja i nie ogarnia. Ja dzwonilam, bo nie lubie takich niedomowien.. i pwoiedzieli ze zawsze u nich jest max 160. Takze nie wiem. Wyslalam wszytko na 160 i tyle.

A z resztą, to co na fejsie piszą to jest nic. Z HEBE bylo podobnie, ktos pisal na fanpage z pytaniem, czy moga byc DOWOLNE maszyki, bez wzgledu na rodzaje...odpisali ze "tak, nie ma znaczenia", a agencja uparcie egzekwowala paragony tylko z zakupem 1 meski i 1 damski.

Jeśli Regulamin nie określił, że ma być max 160 znaków, to nie musi być 160 znaków. A nieuznanie przez agencję dłuższych sms-ów byłoby z tym Regulaminem niezgodne. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5907304 Napisano: 25.08.2014 12:10:09 w SZUKAM....
brudny napisał(a):

Kiedy biedronka ma informowac z gillete?

Do dzisiaj. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5907267 Napisano: 25.08.2014 11:14:15 w Połączenia nieodebrane
is77 napisał(a):

Numer zastrzeżony godzinę temu. Czy mogli z czegoś dzwonić?

no przecież, że Brazylia emotka emotka emotka

Chciałabym emotka emotka Ale raczej nie. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5907259 Napisano: 25.08.2014 11:04:22 w Połączenia nieodebrane
Numer zastrzeżony godzinę temu. Czy mogli z czegoś dzwonić? Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5906748 Napisano: 23.08.2014 21:40:07 w Kaufland konkursy
emotka emotka Szanowni Państwo,

W przypadku zakwalifikowania Państwa jako ostatecznego laureata i realizacji wysyłki nagród prosimy o sprawdzenie zawartości przesyłki z nagrodą w obecności kuriera.

Wszelkie reklamacje dotyczące zawartości przesyłki będą uwzględniane tylko na podstawie protokołu sporządzonego w obecności kuriera.

Z poważaniem
TQ Group Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5906120 Napisano: 22.08.2014 11:34:01 w Kaufland konkursy
To po prostu taka próba generalna, jak przed każdym przedstawieniem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5906099 Napisano: 22.08.2014 11:22:54 w Kaufland konkursy
I dalej idą. To naprawdę zabawne. Mogliby po prostu napisać, że Laureaci zostaną poinformowani do 26.08, a nie zrzucają na awarię. Pewnie nie wybrali jeszcze. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5906085 Napisano: 22.08.2014 11:15:44 w Kaufland konkursy
Idą na raty. A oni sprawdzają na forum jak się system wysyłania esków sprawdza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5906064 Napisano: 22.08.2014 11:06:17 w Kaufland konkursy

zaczytana-pola

#5906040 Napisano: 22.08.2014 10:36:08 w Kaufland konkursy
A teraz to już nas przetrzymają do poniedziałku co najmniej. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5905162 Napisano: 20.08.2014 17:35:20 w Kaufland konkursy

zaczytana-pola

#5905056 Napisano: 20.08.2014 15:17:59 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Dzisiaj też nic. emotka Kaufland mógłby odczarować ten dzień... Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5904930 Napisano: 20.08.2014 12:35:44 w Kaufland konkursy
Jeszcze z długiego weekendu nie wrócili emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5904840 Napisano: 20.08.2014 11:15:04 w Wkurza mnie...
ludzka_istota napisał(a):

asiabuczkowska napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

Nie sądziłam, że zakup książek do szkoły może być tak wkurzający emotka
Jest lista na niej tytuł, wydawnictwo, dane autorów .... tylko nie pisze czy podstawowy pakiet, czy multi - to jeszcze bym przeżyła, bo po kontakcie z innymi każdy kupuje podstawowy ... ale cholera nawet pakiet podstawowy różni się od siebie w różnych księgarniach emotka Już w tamtyk roku było tak,że część dzieci nie miało 1 książki w pakiecie, więc czy tak trudno jest wypisać co pakiet powinien zawierać ? emotka

I oczywiście ceny wyprawki też mnie wkurzają, ale tutaj pewnie nie jestem sama emotka

Mnie z kolei wkurza, że w naszej szkole nie podają jakie książki trzeba kupić. Nauczycielka zawsze mówi, że książki będą od końca lipca do kupienia w księgarni u pana takiego i takiego... A na komentarz, że może rodzice będą chcieli kupić w innym miejscu pada odpowiedź: Tam i tak będzie najtaniej emotka

lista podręczników musi być podana publicznie np. wywieszona na dzrzwiach przy wejsciu do szkoły, na stronie www szkoły itp. szkoła ma taki obowiązek i u nas tak jest emotka

Potwierdzam- jako nauczyciel. Pani, która nagania klientów do jakiejś konkretnej księgarni musi coś z tego mieć.
U nas lista wisi na drzwiach szkoły przez całe lato, jest na stronie www szkoły, a ja dodatkowo pod koniec roku daję dzieciakom karteczki, na których dokładnie jest zapisane jakie książki- jaki poziom, jaki zeszyt itp. Nie ingeruję w to, gdzie kupują.

U nas na początku sierpnia nie było listy. Teraz nie byłam w szkole, więc nie wiem czy jest. Przy zapisywaniu młodego do szkoły dostałam listę z potrzebnymi rzeczami. Jedna z pozycji to: komplet podręczników ( dostępny w..... u pana ......). Zero tytuły, autora, wydawnictwa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0