Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zaczytana-pola

zaczytana-pola

#5793294 Napisano: 16.12.2013 20:04:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
myszania napisał(a):

Hej,

Czytał lub widział ktos regulamin konka z RMF FM "Przepis na świateczny prezent".

Dostałam przesyłkę. Na niej info, ze z RMF i TESCO, w srodku karta prepaid ale jak się zarejestrowałam to na tej karcie nic nie ma.
W konku byl do wygrania bon podarunkowy na 100 zł (chyba w wygranych widze sswoje zgloszenie ale pewna nie jestem) no ale na tej karcie nie ma nic załadowane i nie kumam czaczy emotka

Być może doładują kartę później. Często w obawie przed kradzieżą doładowują dopiero po otrzymaniu potwierdzenia dostarczenia/ protokołu. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5793155 Napisano: 16.12.2013 16:28:56 w Połączenia nieodebrane
60237638* czy ktoś kojarzy? Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5791093 Napisano: 12.12.2013 17:20:39 w Gratulacje! Dla wygranych!

zaczytana-pola

#5789723 Napisano: 10.12.2013 20:59:33 w Wkurza mnie...
edi999a napisał(a):

wkurza mnie klub velvet- po zalogowaniu powinno pojawić się pole do wpisania kodu - ale pola tego nie ma... szukam go wszędzie, ale go nie widzę emotka

Już nie można dodawać kodów. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5789558 Napisano: 10.12.2013 17:22:36 w Carrefour konkursy
tereniagno, jeszcze troszkę osób czeka emotka Ja też. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5789456 Napisano: 10.12.2013 15:40:53 w Wkurza mnie...
efelinkaaa napisał(a):

Chamstwo ludzi... ich podłość. Ktoś się pode mnie podszył (ukradł zdjęcie, założył profil o takim samym imieniu i nazwisku) tylko po to by naubliżać innej osobie. Po prostu szkoda słów. Zero nie człowiek. Totalne dno.

Ta akcja na FB z Ż.? Współczuję emotka Obcy tego nie zrobił... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5789452 Napisano: 10.12.2013 15:39:20 w Inne mniejsze markety
Reni napisał(a):

ja też mam polara - ale na najgorsze hasło jakie wysłałam emotka teraz nikt mi nie wmówi, że oni czytają... emotka

Po prostu mają "inny" gust emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5789405 Napisano: 10.12.2013 14:45:56 w Kaufland konkursy
arya napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Karty? Takie karty, które można zrealizować gdziekolwiek?

Przepraszam za pytanie, ale ogólnie omijam te ich konkursy szerokim łukiem....

Tak, tym razem były do wygrania karty prepaid Visa emotka

emotka Dzięki.
Nie czekam w takim razie na wyniki. Może tym razem mnie zaskoczą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5789402 Napisano: 10.12.2013 14:44:08 w Kaufland konkursy
Karty? Takie karty, które można zrealizować gdziekolwiek?

Przepraszam za pytanie, ale ogólnie omijam te ich konkursy szerokim łukiem.... Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5788942 Napisano: 09.12.2013 21:15:09 w Carrefour konkursy
iwek napisał(a):

No i jak? Wszyscy już doczekali się ekspresów? emotka

Ja jeszcze czekam. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5788510 Napisano: 09.12.2013 13:28:53 w Informują
Róże Gali- Zastrzeżony. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5787296 Napisano: 06.12.2013 17:15:36 w Carrefour konkursy
Do mnie również nie zawitał, ale nie dziwi mnie to. Zawiało emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5786893 Napisano: 06.12.2013 11:51:39 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

barszcz napisał(a):

I wkurza i przeraża mnie ta wichura za oknem. emotka Czegoś takiego jeszcze nie widziałam i nie słyszałam.

Ciesz się, że nie mieszkasz 15 km od morza, jak ja. Tu jest dopiero bal. emotka emotka

A ja z kolei się ciesze, że nie mieszkam 0,5 km od morza, tylko 15 km (no w linii prostej to chyba 10 jest). emotka

Mój mąż jest w Koszalinie. Napisała mi sms: Telefon mi się zepsuł. Tutaj armagedon emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5786830 Napisano: 06.12.2013 10:45:34 w Wkurza mnie...
barszcz napisał(a):

joan napisał(a):

Tak sobie czytam bez emocji, bo studia już ponad dekadę za mną i powiem Wam, że... nie ma w Polsce przymusu ukończenia studiów, teraz to nawet przed wojskiem na studia uciekać nie trzeba.

Nawet Wam powiem wprost, iż jakiś czas temu doszłam do wniosku, że studia to przeważnie głupota i strata czasu (tak, wiem, lincz na biednej joan, hehe) emotka

Zgadzam się z Tobą. Gdybym wiedziała te 10 lat temu co będzie czekało mnie po studiach, to poszłabym do jakiejś zawodówki, chociażby fryzjerskiej i miałabym fach w ręku i pracę zapewnioną. emotka

Ja się śmieje,ze dyplomu nawet w wc użyć nie można,bo mam w twardej obwolucie emotka

Ja też emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5786797 Napisano: 06.12.2013 09:52:08 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

Tak sobie czytam bez emocji, bo studia już ponad dekadę za mną i powiem Wam, że... nie ma w Polsce przymusu ukończenia studiów, teraz to nawet przed wojskiem na studia uciekać nie trzeba.

Nawet Wam powiem wprost, iż jakiś czas temu doszłam do wniosku, że studia to przeważnie głupota i strata czasu (tak, wiem, lincz na biednej joan, hehe) emotka

Zgadzam się z Tobą. Gdybym wiedziała te 10 lat temu co będzie czekało mnie po studiach, to poszłabym do jakiejś zawodówki, chociażby fryzjerskiej i miałabym fach w ręku i pracę zapewnioną. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5786721 Napisano: 05.12.2013 23:52:49 w Żegnamy zmarłych
Wielki Człowiek emotka {*} Wyświetl w wątku >>
[*] 0

zaczytana-pola

#5786660 Napisano: 05.12.2013 21:34:24 w Wkurza mnie...
Jeśli chodzi o mnie, to niczego z kontekstu nie wyrwałam emotka Po prostu uważam, że umowy śmieciowe to najgorsze gów*o jakie mogło istnieć. I nie ma tu nic do rzeczy, czy to pracownica ojca cudaczka, czy inna osoba. Dzisiaj chcesz mieć pracę, to musisz być dyspozycyjnym studentem, który weźmie umowę zlecenie. Albo mieć tatusia na stanowisku...
mia napisał(a):

Że co? emotka
Jaki wybór? No to przecież chyba ma wybór, skoro ją dojazd kosztuje? To jest studentka i powinna siedzieć na d..e i pracę pisać, a jeśli już to cieszyć się, że ją ktoś zatrudnił choćby na parę godzin, bo będzie miała co w CV wpisać! emotka
Sorry, ale mam diametralnie różne zdanie na ten temat.

Jaki ma wybór? Rzucić robotę i pójść żebrać pod kościołem, żeby się utrzymać? A może znaleźć sponsora, bo przecież to teraz w modzie?
Jaki student dzisiaj ma ten luksus, żeby na dup*ie siedzieć i prace pisać, a do tego jeszcze pewnie wieczorem poimprezować?
Mia, umowa zlecenie to żadna łaska dla człowieka. To w 98% jak sądzę BRAK INNEJ MOŻLIWOŚCI. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5786639 Napisano: 05.12.2013 21:01:40 w skojarzenia
0 0

zaczytana-pola

#5786633 Napisano: 05.12.2013 20:45:38 w Wkurza mnie...
79magda napisał(a):

mia napisał(a):

isiulka napisał(a):

cudaczku, nie dziw się więc tej biednej studentce 5. roku, że nie jest zadowolona z tego, że do pracy przychodzi na 2 godziny. Pewnie dojazd więcej ją kosztuje. Mogę się założyć, że gdyby miała jakiś wybór, to nie wybrałaby umowy zlecenie, ale umowę o pracę.

Wyjęłaś mi to z ust, aż mi szkoda się tej studentki zrobiło.

Że co? emotka
Jaki wybór? No to przecież chyba ma wybór, skoro ja dojazd kosztuje? To jest studentka i powinna siedzieć na d..e i pracę pisać, a jeśli już to cieszyć się, że ją ktoś zatrudnił choćby na parę godzin, bo będzie miała co w CV wpisać! emotka
Sorry, ale mam diametralnie różne zdanie na ten temat.

Hmmm... a ja z doświadczenia wiem, że czasy, gdy studenci zajmowali się li i wyłącznie studiowaniem skończyły się wraz z upadkiem minionego ustroju emotka

Gdy ja kończyłam studia, a było to już kilka lat temu, pracowałam na umowę zlecenie, biegałam na praktyki do redakcji i pisałam pracę... Nie nazwałabym tego siedzeniem na du..e, zresztą nie wyobrażam sobie, bym w wieku 25 lat "studiowała" i nie miała własnej kasy emotka

Studenci mają zajmować się pisaniem prac? A kto ma im dawać jeść - to po pierwsze, a po drugie - jak mają znaleźć fajną pracę po studiach, jeżeli ich głównym zajęciem było "siedzenie na d...", a pracodawcy mają wymagania raczej z kosmosu...

Magda emotka emotka
Niestety nie każdego stać na to, żeby studiować dziennie. A to, że rodziców nie stać, nie oznacza, żeby zdolna osoba, która chce się kształcić, ma skończyć zawodówkę, czy liceum i na tym koniec. Owszem, punkt widzenia zależy od puntu siedzenia. Mam mnóstwo znajomych, którzy studiują i niestety- pracują na te beznadziejne śmieciowe umowy, ponieważ NIE MAJĄ INNEGO WYJŚCIA. I nie chodzi tu nawet o pracę w biurze, czy kancelarii. Ludzie zapierniczają w McDonald' s, czy sklepach, żeby jakoś przeżyć te studia. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5786565 Napisano: 05.12.2013 18:41:47 w Wkurza mnie...
cudaczku, nie dziw się więc tej biednej studentce 5. roku, że nie jest zadowolona z tego, że do pracy przychodzi na 2 godziny. Pewnie dojazd więcej ją kosztuje. Mogę się założyć, że gdyby miała jakiś wybór, to nie wybrałaby umowy zlecenie, ale umowę o pracę. Wyświetl w wątku >>
0 0