Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zaczytana-pola
Postów 11520
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Być może doładują kartę później. Często w obawie przed kradzieżą doładowują dopiero po otrzymaniu potwierdzenia dostarczenia/ protokołu. Wyświetl w wątku >>
zaczytana-pola
Postów 11520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zaczytana-pola
Postów 11520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zaczytana-pola
Postów 11520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Już nie można dodawać kodów. Wyświetl w wątku >>
zaczytana-pola
Postów 11520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zaczytana-pola
Postów 11520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ta akcja na FB z Ż.? Współczuję
zaczytana-pola
Postów 11520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Po prostu mają "inny" gust
zaczytana-pola
Postów 11520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie czekam w takim razie na wyniki. Może tym razem mnie zaskoczą
zaczytana-pola
Postów 11520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przepraszam za pytanie, ale ogólnie omijam te ich konkursy szerokim łukiem.... Wyświetl w wątku >>
zaczytana-pola
Postów 11520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja jeszcze czekam.
zaczytana-pola
Postów 11520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zaczytana-pola
Postów 11520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zaczytana-pola
Postów 11520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój mąż jest w Koszalinie. Napisała mi sms: Telefon mi się zepsuł. Tutaj armagedon
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
zaczytana-pola
Postów 11520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też
zaczytana-pola
Postów 11520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zgadzam się z Tobą. Gdybym wiedziała te 10 lat temu co będzie czekało mnie po studiach, to poszłabym do jakiejś zawodówki, chociażby fryzjerskiej i miałabym fach w ręku i pracę zapewnioną.
zaczytana-pola
Postów 11520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zaczytana-pola
Postów 11520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jaki ma wybór? Rzucić robotę i pójść żebrać pod kościołem, żeby się utrzymać? A może znaleźć sponsora, bo przecież to teraz w modzie?
Jaki student dzisiaj ma ten luksus, żeby na dup*ie siedzieć i prace pisać, a do tego jeszcze pewnie wieczorem poimprezować?
Mia, umowa zlecenie to żadna łaska dla człowieka. To w 98% jak sądzę BRAK INNEJ MOŻLIWOŚCI. Wyświetl w wątku >>
zaczytana-pola
Postów 11520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zaczytana-pola
Postów 11520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Magda
Niestety nie każdego stać na to, żeby studiować dziennie. A to, że rodziców nie stać, nie oznacza, żeby zdolna osoba, która chce się kształcić, ma skończyć zawodówkę, czy liceum i na tym koniec. Owszem, punkt widzenia zależy od puntu siedzenia. Mam mnóstwo znajomych, którzy studiują i niestety- pracują na te beznadziejne śmieciowe umowy, ponieważ NIE MAJĄ INNEGO WYJŚCIA. I nie chodzi tu nawet o pracę w biurze, czy kancelarii. Ludzie zapierniczają w McDonald' s, czy sklepach, żeby jakoś przeżyć te studia.
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
zaczytana-pola
Postów 11520
Punkty karne 0
Konkursy dodane