Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zaczytana-pola

zaczytana-pola

#5648715 Napisano: 07.05.2013 16:23:03 w Hochland
Kiedy można się spodziewać e-maili z torbami? Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5648567 Napisano: 07.05.2013 14:03:24 w Dziś cieszę się z.....
Dziś cieszę się z tego, że jest gorąco... ptaszki ćwierkają, pszczółki bzykają, pachną kwiatki, zielenią się listki. Lato mamy zamiast wiosny... Szkoda tylko, że z tego pewnie będzie burza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5648307 Napisano: 07.05.2013 10:11:03 w Carrefour konkursy
Monika11 napisał(a):

Dobrze widzę że do 5 dni mają informować z pralkami? emotka Kto grał w moich rejonach emotka emotka

Komisja do 15.05 + 5 dni Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5647783 Napisano: 06.05.2013 15:54:56 w Kupony Payback
haz0r napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

ksantypa emotka emotka emotka za punkty na przesłuchanie
Jaaaaa pikolę emotka naprawdę siara emotka Ale już wcześniej była taka akcja z punktami i też 5 000 pkt było- jakoś pod koniec 2012 chyba.

Czy to tylko punkty? Czy raczej oszustwo na kwotę 50zł heh emotka

Pod warunkiem, że ktoś zdaje sobie sprawę, że to oszustwo. Ja też miałam sobie jechać na zakupy, gdy ktoś wrzucił ten kupon pod koniec 2012 roku. Byłam przekonana, ze to normalny/ legalny kuponik... Później po tej akcji cieszyłam się, że sobie odpuściłam, a teraz z daleka omijam te 5000 pkt kupony... Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5647659 Napisano: 06.05.2013 13:49:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mam pytanko- czy GRZEŚKI już są obdzwonione do końca??? Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5647655 Napisano: 06.05.2013 13:48:50 w Kupony Payback
ksantypa emotka emotka emotka za punkty na przesłuchanie
Jaaaaa pikolę emotka naprawdę siara emotka Ale już wcześniej była taka akcja z punktami i też 5 000 pkt było- jakoś pod koniec 2012 chyba. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5647641 Napisano: 06.05.2013 13:34:36 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

joan napisał(a):

dolly napisał(a):

eeee przynajmniej juz nie będą mieli "lepiej" tylko też jak my nachy w dół a nie tylko rozporek i cyk

A w lesie też "na kucaka" będą musieli siusiać? emotka

no toż właśnie taka mam nadzieję emotka

A jak nie, to zdjęcie takiego delikwenta w trakcie popełniania czynu zabronionego i do odpowiednich służb emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5647622 Napisano: 06.05.2013 13:20:10 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

kubatbg napisał(a):

może nie emotka ale przeraża mnie taka głupota ludzka ...

http://narodowcy....-szwecji/2013/05/06/

sorry Kubatbg, ale muszę

emotka emotka emotka

Tu nie ma się co śmiać emotka emotka Przynajmniej nikt nie będzie się czepiał, ze facet deskę obsiusiał emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5646047 Napisano: 02.05.2013 23:54:51 w Wkurza mnie...
Idiota, który zakłóca ciszę nocną emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5646035 Napisano: 02.05.2013 23:38:41 w Hochland
miszczu napisał(a):

masza napisał(a):

madzdz napisał(a):

Mam pytanie czy przy wygranej piłce trzeba odsyłać paragon?

tak emotka

Ale trzeba odsylac paragon do agencji czy wystarczy wyslac skan/zdjecie w formularzu przez strone ? emotka

Wybaczcie ale dopiero zaczynam grac w Hochlanda emotka

Skan w formularzu. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5645984 Napisano: 02.05.2013 21:53:13 w Hochland
polec napisał(a):

Z jakiego dnia teraz informowali o piłkach? Tylko z poniedziałku?

Nie, ja mam z wczoraj

Ja już mam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5645883 Napisano: 02.05.2013 19:20:35 w Hochland
Z jakiego dnia teraz informowali o piłkach? Tylko z poniedziałku? Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5645125 Napisano: 01.05.2013 14:14:57 w Wkurza mnie...
beniaminowa napisał(a):

goralecka napisał(a):

wkurzają mnie suche skórki na nosie emotka czego to ja już nie wypróbowałam emotka Wierzyłam, że może ten wygrany cetaphil będzie moim odkryciem roku ale niestety emotka Już nie mam do nich siły, każdy podkład je podkreśla a w internecie i w aptekach kazdy doradza mi co innego. Musiałabym wykupić wszystko emotka

Mój synek ma w okresie późnej zimy i wczesnej wiosny całe suche i szorstkie ręce, schodzi mu skóra. Nie pomagały żadne kremy z apteki, dopiero Neutrogena zdziałała cuda...

Mi też pęka i łuszczy się skóra na rękach i u mnie też Neutrogena zdziałała cuda emotka Tylko koniecznie ta z czerwoną nakrętką emotka

Dokładnie emotka emotka
Nie przyszłoby mi do głowy, żeby kupić Neutrogenę na takie problemy, ale kiedyś wygrałam w Magazynie Tesco chyba... i wypróbowaliśmy. Taka:
http://img.szafa....3-12676080848374.jpg Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5645117 Napisano: 01.05.2013 14:04:13 w Wkurza mnie...
goralecka napisał(a):

wkurzają mnie suche skórki na nosie emotka czego to ja już nie wypróbowałam emotka Wierzyłam, że może ten wygrany cetaphil będzie moim odkryciem roku ale niestety emotka Już nie mam do nich siły, każdy podkład je podkreśla a w internecie i w aptekach kazdy doradza mi co innego. Musiałabym wykupić wszystko emotka

Mój synek ma w okresie późnej zimy i wczesnej wiosny całe suche i szorstkie ręce, schodzi mu skóra. Nie pomagały żadne kremy z apteki, dopiero Neutrogena zdziałała cuda... Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5644951 Napisano: 01.05.2013 00:27:42 w Wkurza mnie...
Mnie też wkurzają wydarzenia drogowe... Dzisiaj wracałam do domu i w sąsiedniej miejscowości przed szkołą stały samochody, szły dzieciaki z rodzicami i był... pan listonosz, który wjechał mi prawie w samochód włączając się do ruchu, zdążyłam odbić kierownicą w lewo w ostatnim momencie. Całe szczęście, ze nie jechało nic z naprzeciwka.. Czasami zastanawiam się komu dają w naszym kraju prawo jazdy. Gdyby ten facet wjechał we mnie, to ja siedziałabym teraz w więzieniu... za morderstwo emotka bo nie darowałabym mu tego. Ludziom zawsze wszędzie się spieszy, a ja... chciałabym chociaż odrobinę kultury na drodze- zarówno ze strony pieszych, jak i kierowców... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5644949 Napisano: 01.05.2013 00:19:51 w skojarzenia
przekwitanie- wredna kobieta Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5644770 Napisano: 30.04.2013 18:58:15 w Wkurza mnie...
sylzab2294 napisał(a):

aneti napisał(a):

orange!!!!! uważają że przewry w dostawie netu to moja wina, wymieniłam już telefon, filtry, zmieniłam router na na liveboxa a ten pi*** internet nadal ciągle się rwie emotka emotka jak oni mnie wnerwiają emotka

o witaj w klubie mam to samo...wnerwia mnie to nieziemsko emotka i do tego,że chyba jelitówka mnie łapie emotka emotka

kiedyś miałam Internet w Orange( zanim połączyli się z TP), ileż ja się nawkur***łam, jak się cieszyłam, gdy skończyła mi się umowa i podpisaliśmy nową z TP... a teraz znów jaja jakieś, ostatnio 3 razy dzwoniłam zgłosić awarię w ciągu tygodnia... emotka A wcześniej, gdy miałam jeszcze tą umowę w Orange zepsuł się modem, oczywiście nie z mojej winy, nie dali zastępczego, byłam 2 miesiące bez Internetu... rachunki musiałam opłacać, ale korzystać nie mogłam. Teraz zastanawiam się jak długo wytrzymam z nimi emotka I tez mnie to wkurza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5644715 Napisano: 30.04.2013 17:04:28 w dziś mam urodzinki
Wszystkiego najlepszego emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5644208 Napisano: 29.04.2013 21:24:05 w Popraw sobie humor...
madzia34 napisał(a):

madzia34 napisał(a):

sory,ale mnie to jakos nie śmieszy-to nasza szkolna rzeczywistość,w 4 klasie takie byki i niewiedza-to czego uczyli sie przez poprzednie lata??(i nie winie tu samych nauczycieli,rodzice tez nic nie robia,a i dostosowanie materiału chyba nie jest dobre)

Masz rację emotka Chodziło się do szkoły, 6- 8 godzin lekcji, do domu, obiad i w książki i tak w kółko. Dzieciaki w sumie na dobrą sprawę powinny siedzieć w książkach od rana do wieczora.

kurcze przeciez nie napisałam ze maja siedziec non stop w ksiazkach ale przydałaby sie porzadna reforma szkolnictwa bo teraz to prawdziwy"rozpiździaj" jest,a traca na tym NASZE dzieci

Ale mi właśnie o siedzenie w książkach chodzi emotka Ja z czasem doszłam do wniosku, że będę uczyła się tylko z tego, z czego uczyć się lubię... bo na dobrą sprawę dziecko ucząc się z wszystkiego nie miałoby czasu na nic innego. emotka Ale żadnych reform na plus się nie spodziewam. Już tak nam wszystko zreformowali, że bokiem wychodzi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5644198 Napisano: 29.04.2013 21:11:54 w Popraw sobie humor...
madzia34 napisał(a):

sory,ale mnie to jakos nie śmieszy-to nasza szkolna rzeczywistość,w 4 klasie takie byki i niewiedza-to czego uczyli sie przez poprzednie lata??(i nie winie tu samych nauczycieli,rodzice tez nic nie robia,a i dostosowanie materiału chyba nie jest dobre)

Masz rację emotka Chodziło się do szkoły, 6- 8 godzin lekcji, do domu, obiad i w książki i tak w kółko. Dzieciaki w sumie na dobrą sprawę powinny siedzieć w książkach od rana do wieczora. Wyświetl w wątku >>
0 0