Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zaczytana-pola

zaczytana-pola

#5569750 Napisano: 31.01.2013 11:56:30 w TESCO konkursy

1. Warunkiem uczestnictwa w Konkursie jest:
a) dokonanie zakupu dowolnych produktów za minimum 20 zł na terenie sieci sklepów TESCO w terminie od dnia 31 stycznia 2013 roku od godz. 00:00 do dnia 14 lutego 2013 roku, do godz. 24.00.

6. Sprzedażą promocyjną w ramach konkursu objęte będą wszystkie sklepy TESCO na terenie RP o każdej powierzchni. W konkursie nie biorą udziału sklepy najemców znajdujących się na terenie TESCO oraz stacje benzynowe Tesco.

Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5569735 Napisano: 31.01.2013 11:48:47 w Wkurza mnie...
barszcz napisał(a):

aurorcia napisał(a):

olunka napisał(a):

a mnie wkurzają znikające skarpetki, kurcze wkładam 2 do pralki - wychodzi jedna emotka

U Ciebie też??? emotka Ja mam w tej chwili ok 15 szt skarpetek bez pary! emotka

Tak poważnie,to sprawdzcie filtr!Mój maż kiedyś wyciagając z niego skarpetki ,naprawił mi pralkę emotka

Mam dokładnie to samo. Zawsze od razu po praniu liczę skarpetki, a małż wskakuje za pralkę i wyciąga braki z bebechów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5569680 Napisano: 31.01.2013 11:22:47 w Wkurza mnie...
zielonaszpilka napisał(a):

Przyszła dzisiaj paczka z Interii - Karnawałowy zestaw Piccolo dla dzieci. Paczka uszkodzona, przepakowana na poczcie. Jedna butelka szampana pękła i wszystko zalane i rozmięknięte - papierowe talerzyki, czapeczki, gwizdki... emotka emotka

Współczuję emotka U nas ten zestaw dotarł już dawno, jakiś tydzień temu, ale w całości. Napisz może jakąś reklamację. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5569653 Napisano: 31.01.2013 11:07:32 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
To i ja ponarzekam, bo dawno tego nie robiłam emotka Może odczaruję słabą passę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5569413 Napisano: 31.01.2013 08:18:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal napisał(a):

Jeśli nie stała za tym agencja reklamowa, a pracownicy kina oceniali, to raczej stawiam na proste, wpadające w ucho rymowanki emotka

Swoją drogą ciekawe dlaczego teraz haseł nie ma, skoro we wcześniejszych wynikach w Koninie podali emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5569399 Napisano: 31.01.2013 08:02:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

asiabuczkowska napisał(a):

czytam nazwiska laureatów z Heliosa z róznych kin, ale nie widzę nazwisk forumowiczów emotka czy ktos wygrał od nas? te nazwiska jakies takie nieznane emotka

Obejrzałam kilka kluczowych miast, nikogo znajomego nie widać emotka Ale tak było już w ich poprzednim konkursie, nie spodobało mi się to i tym razem sobie odpuściłam...

Dziwne te wyniki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5568361 Napisano: 30.01.2013 11:06:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sydariameki napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

pola731 napisał(a):

pewnastudentka napisał(a):

ilonar, możliwe emotka ciekawe, czy u mnie w Bełchatowie opublikują i co to będzie emotka i czy będę miała powody, by żałować, że nie brałam udziału emotka

ja nie żałuję - film obejrzałam , szansę sobie dałam - co nie oznacza, że wyniki czasem rozczarowują

A ja zastanawiam się, czy już przypadkiem nie powiadomili. Wydaje mi się, że nie ma na co czekać emotka

Myślisz,że nikt z forum nic nie wygrał? Ja już nawet nie pamiętam co tam wpisałam...ale z miejscowością Bielsko Biała nic mi się nie rymowało emotka

W sumie jest jeszcze czas do jutra, więc wszystko się może zdarzyć emotka Ale jakoś nie czuję tego konkursu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5568354 Napisano: 30.01.2013 11:02:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pola731 napisał(a):

ilonar, możliwe emotka ciekawe, czy u mnie w Bełchatowie opublikują i co to będzie emotka i czy będę miała powody, by żałować, że nie brałam udziału emotka

ja nie żałuję - film obejrzałam , szansę sobie dałam - co nie oznacza, że wyniki czasem rozczarowują

A ja zastanawiam się, czy już przypadkiem nie powiadomili. Wydaje mi się, że nie ma na co czekać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5568334 Napisano: 30.01.2013 10:53:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

wyniki z Konina:

Kazimiera Łaszkiewicz: Z Heliosem w Koninie czas miło płynie:-)

Pani Krystyna Grzeszczak Kino Helios w Koninie z bogatego repertuaru i miłej obsługi słynie:-)

Te wyniki można znaleźć w googlu, ale już nie można wejść w kopię strony ani zobaczyć ich aktualnie na stronie - ciekawe czemu emotka

Być może:
1. Ktoś się poskarżył.
2. Chcą dać wszystkie wyniki razem. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5567515 Napisano: 29.01.2013 03:49:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bethan napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

normafia napisał(a):

W regulaminie punkt 5.5. jest zapis, że jedna osoba może wygrać tylko jedną nagrodę. To prowadzi do wniosku, że laureat, który wygrał aparat, nie ma szans na samochód. Ja tak ten zapis rozumiem. Podobny absurd był w regulaminie Platinum. emotka

Też zwróciłam na to uwagę. Zapis śmieszny, bo jakim cudem hasło, które nie ma aparatu może być najlepsze? emotka

Może tak być. W ABC też tak jest - są nagrody dzienne i główne (które nie dostają nagród dziennych). W Podravce Real główna 1000 zł nie dostawała dziennej 200 zł. Bywa.

Dziwny tok rozumowania ze strony Organizatora emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5567207 Napisano: 29.01.2013 11:34:18 w TESCO konkursy
bartula napisał(a):

ten nowy Palmolive to jaka agencja, pisze szczegóły na www.....i tu mam tak zamazane że nie wymyślę co tam może pisać emotka

Pewnie Media C Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5567204 Napisano: 29.01.2013 11:32:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
normafia napisał(a):

W regulaminie punkt 5.5. jest zapis, że jedna osoba może wygrać tylko jedną nagrodę. To prowadzi do wniosku, że laureat, który wygrał aparat, nie ma szans na samochód. Ja tak ten zapis rozumiem. Podobny absurd był w regulaminie Platinum. emotka

Też zwróciłam na to uwagę. Zapis śmieszny, bo jakim cudem hasło, które nie ma aparatu może być najlepsze? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5567182 Napisano: 29.01.2013 11:18:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jarko44 napisał(a):

Mysiorki robi tylko obsługę techniczną emotka

Czyli wybiera SCHULZ? Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5567176 Napisano: 29.01.2013 11:15:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iva napisał(a):

bartula napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

A czy ktoś wie jak jest z Beskidzkimi? Z jakiego etapu już informowali i kiedy można spodziewać się ostatniego? emotka Już się pogubiłam z nimi emotka

a zwycięzca nagrody głównej wybierany jest sposród wygranych tygodniowych czy z wszystkich nadesłanych smsów?

Na chłopski rozum powinien być wybierany spośród nagród tygodniowych...

Już były takie konkursy, gdzie chłopski rozum zawodził, chyba Stock emotka emotka

wiem, że na chłopski rozum powinno tak być, ale pamiętam różne konkursy, w których wybierano z wszystkich...ale zresztą agencja to chyba Media S Mobile - Mysiorek emotka

czyli auta nie wygra nikt od nas xD

Myślisz, że po tej aferze dalej takie kwiatki są? Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5567170 Napisano: 29.01.2013 11:12:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bartula napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

A czy ktoś wie jak jest z Beskidzkimi? Z jakiego etapu już informowali i kiedy można spodziewać się ostatniego? emotka Już się pogubiłam z nimi emotka

a zwycięzca nagrody głównej wybierany jest sposród wygranych tygodniowych czy z wszystkich nadesłanych smsów?

Na chłopski rozum powinien być wybierany spośród nagród tygodniowych...

Już były takie konkursy, gdzie chłopski rozum zawodził, chyba Stock emotka emotka

Też sie tego obawiam emotka

kammaro, dziękuję za info emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5567149 Napisano: 29.01.2013 11:04:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

ilonar2301 napisał(a):

Na chłopski rozum powinien być wybierany spośród nagród tygodniowych... Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5567135 Napisano: 29.01.2013 10:50:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A czy ktoś wie jak jest z Beskidzkimi? Z jakiego etapu już informowali i kiedy można spodziewać się ostatniego? emotka Już się pogubiłam z nimi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5566443 Napisano: 28.01.2013 05:26:55 w Warka Piwo
kammaro napisał(a):

targicola napisał(a):

marcin_zelu napisał(a):

A my wygraliśmy z piątku, a maila nie mamy emotka

sprawdź spam(u mnie na tlenie było normalnie a na wp weszło w spam) emotka

Wygrana z soboty i na tlenie jest mail

Czy na pewno z soboty? Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5566427 Napisano: 28.01.2013 05:15:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olus15 napisał(a):

jeszcze nie ma wyników
będą tutaj

http://ibeauty.pl...i-konkurs-w-180.html

Dzięki emotka Myślałam, że zgodnie z Regulaminem wysłali już wiadomości emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5566411 Napisano: 28.01.2013 05:01:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mam pytanko- czy ktos wygrał w tym konkursie?
http://ibeauty.pl...ad-bb-cream-bourjois

Jury podejmie decyzję dotyczącą zwycięzców najpóźniej do 26 stycznia 2013 r. i prześle informacje do osób nagrodzonych na ich prywatne skrzynki na forum z prośbą o podanie adresu wysyłki nagród. Wyświetl w wątku >>
0 0