Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zaczytana-pola
Postów 11521
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak, po kody do kogoś dzwonili. Czasami napisane jest w Regulaminie, że zadzwonią, ale zdarza się, że najpierw listę wrzucają na stronie w różnych konkach. Więc moze najpierw lista, z później będą dzwonić. Wyświetl w wątku >>
zaczytana-pola
Postów 11521
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Cisza... Dane sie wysyłało, więc moze wyniki na stronkę wrzucą. Wyświetl w wątku >>
zaczytana-pola
Postów 11521
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Karolinka, dzięki
Pola, co racja, to racja... mogliby wrzucić listę i po sprawie. Wyświetl w wątku >>
zaczytana-pola
Postów 11521
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale Ty nie blokujesz sms- ów z danego nr telefonu( np. 7043), ale od danej firmy, która wysyła SPAM o danej tematyce. Oni usuwają numer z bazy wróżkowego SPAM- u, a nie blokują go... Wyświetl w wątku >>
zaczytana-pola
Postów 11521
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zaczytana-pola
Postów 11521
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Uuu, szkoda
Czyżby MC? Wyświetl w wątku >>
zaczytana-pola
Postów 11521
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wspominaj nawet o jakichkolwiek brakach/ niezgodnościach ze stanem faktycznym itp.
zaczytana-pola
Postów 11521
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba muszę sprostować
zaczytana-pola
Postów 11521
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nieeee
zaczytana-pola
Postów 11521
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zaczytana-pola
Postów 11521
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Trzeba wejść w START i na dole są ZWYCIÊZCY. Wyświetl w wątku >>
zaczytana-pola
Postów 11521
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zaczytana-pola
Postów 11521
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja kiedyś nie miałam protokołów na pralkę z E. Napisałam e-maila do Euro i dosłali
zaczytana-pola
Postów 11521
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zaczytana-pola
Postów 11521
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też mnie to wkurza
zaczytana-pola
Postów 11521
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój wujek ciągle namawia tatę, żeby dokarmiał pszczoły cukrem, wtedy więcej przetworzą, będzie więcej miodu i będzie mógł sobie sprzedać. Tylko po co? My wolimy 100% naturalny miód, niż taki z cukrem.
Ziolko na zimę to co innego. Zimą one się żywią tym cukrem. Chodzi o sezon wiosna- lato, kiedy wytwarzają miód dla nas.
ati88 :O Napisałabym skargę na tego babsztyla. Zaczęłam własnie szukać pracy, ale póki co nie mam zamiaru się tam rejestrować. Wyświetl w wątku >>
zaczytana-pola
Postów 11521
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój tata ma pszczoły. Mamy w domu nawet 2-letnie słoiki miodu i nadal są w 100% płynne. Miód nie ma dodatku cukru. To jest w 100% naturalny miód bez żadnych dodatków. A to dlatego, że tata nie stawia na ilość, ale na jakość. Miód jest dla nas i rodzinki.
Mój wujek ma pasiekę i podaję pszczołom taką mieszankę wody, ziół i... białego cukru. Jego miód się krystalizuje...
Różne rzeczy piszą w sieci, ale mam porównanie i wiem, czyj miód się krystalizuje, a czyj nie. Wyświetl w wątku >>
zaczytana-pola
Postów 11521
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak, askaxxx. Wyświetl w wątku >>
zaczytana-pola
Postów 11521
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W Reg. jest:
6.1. Organizator zawiadomi zwycięzców Konkursu o wygranej najpóźniej do dnia 1.02.2013. Zawiadomienie ze strony Organizatora nastąpi drogą telefoniczną, listem poleconym lub listem elektronicznym, stosownie do informacji podanych w zgłoszeniu.
My dopisaliśmy nr tel. na odwrocie.
Wyświetl w wątku >>
zaczytana-pola
Postów 11521
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Znajoma napisała mi, że dzisiaj zaczęli, dlatego zadałam pytanie, bo nikt się nie pochwalił... Wyświetl w wątku >>