Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zaczytana-pola

zaczytana-pola

#5554736 Napisano: 17.01.2013 05:37:10 w Biedronka
Mam pytanie. Czy Disney dzwonił dzisiaj do kogoś? Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5554730 Napisano: 17.01.2013 05:26:17 w TESCO konkursy
askaxxx napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Czy były dzisiaj eski z Carte D'Or? emotka

wczoraj byly

Dzięki za info. Sporo nagród, a nikt się nie chwalił emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5554590 Napisano: 17.01.2013 03:14:47 w TESCO konkursy
Czy były dzisiaj eski z Carte D'Or? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5554323 Napisano: 17.01.2013 11:38:08 w Wkurza mnie...
Może po prostu jakaś kobieta nie chciała, żeby ktoś siedzący/ stojący za nią wgapiał swoje gały w jej supertajne dokumenty. Dlatego też korzystając z okazji, że damska WC( co dziwne emotka ) była zupełnie pusta, wyrzuciła ukradkiem teczkę do kosza i pomknęła w swoją stronę mając nadzieję, że pozostanie to niezauważone emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5553989 Napisano: 16.01.2013 10:47:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pola731 napisał(a):

w moim Heliosie pan sam nie wiedział o czym mówi , na dodatek szwankuje mu czytanie ze zrozumieniem

podobno oni nie wybierali zwycięskich zgłoszeń w mieście a tylko opracowali kupony i wysłali do centrali i tam jury obradowało i teraz będą (cytuję) wchodzić w 3 fazę - ale czego ?

Fazy:
1. Przepisanie haseł i wysłanie ich do Centrali.
2. Numerowanie haseł, żeby ukryć dane i wybór.
3. Informowanie o wynikach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5553941 Napisano: 16.01.2013 09:49:16 w Wkurza mnie...
maariuszz napisał(a):

czytalem gdzies o tym i myslalem ze to jakis zart, ale najwyrazniej takie zarty w PL staja sie faktem -- dla babki komornik skroil z konta 28 tys. sad zatwierdził bank przelał / wszystko fajnie tylko że babka miała jedynie takie samo nazwisko jak prawdziwa dłużniczka ---- ale wg sadu/komornika wszystko jest z ich strony OK - nie maja sobie nic do zarzucenia emotka najsmieszniejsze ze babka o niczym nie wiedziała dopoki nie zaszłą do banku po kase i stwierdziła pustki (komornik słał pisma z info do prawdziwej dłużniczki) Nie ma to jak niezawisłe sądy emotka
W Strasburgu wygra pewnie miliony odszkodowania (zrzucimy sie z podatków) choc jest szansa ze nie dozyje (ma raka)..

http://www.twojew...%85dze-z-konta-i-nie

emotka emotka emotka Nie wiem jak to skomentować Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5553499 Napisano: 16.01.2013 03:08:47 w Biedronka
A czy wiadomo coś o Disneyu? Wybrali wczoraj te prace? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5552911 Napisano: 15.01.2013 11:37:31 w Wkurza mnie...
katrin22 napisał(a):

trebor1 napisał(a):

wiem, że do 06.12.2013 jeszcze daleko, ale czuję się w obowiązku was przestrzec:
A Mikołaj to wszystko widzi...

I się wścieka emotka

Ja to myślę, że się nie wscieka, tylko zastanawia się jak tej miarki użyć emotka emotka
http://projektobi...gax1qzvgm4o1_500.jpg Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5552872 Napisano: 15.01.2013 11:00:02 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

bethan napisał(a):

Kurczę, obawiam się dziewczyny, że zanim do mnie trafi TAKI pan Policmajster, to ktoś się już wścieknie i będzie po zabawie.
Pola, a Ty dotąd?!

dzwoni po policjanta emotka

Kłamczucha emotka To policjant zadzwonił do niej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5552858 Napisano: 15.01.2013 10:54:19 w Popraw sobie humor...
Dzwoni facet do firmy reklamującej odchudzanie i po krótkiej rozmowie zamawia pakiet o nazwie 5 kilo w 5 dni.
Następnego dnia dzwonek do drzwi. Przed drzwiami stoi cudowna blondyneczka, około 20 lat i oprócz sportowego obuwia i tabliczki zawieszonej na szyi nie ma nic na sobie. Dziewczyna przedstawiła się jako pracownica wspomnianej firmy i programu 5 kilo w 5 dni. Na tabliczce napis:
Mam na imię Kasia. Jak mnie złapiesz będę Twoja!.
Facet rzuca się bez namysłu w pościg za blondynką. Po paru kilometrach i pewnych początkowych trudnościach, w końcu łapie swoją nagrodę. Sytuacja powtarza się przez kolejne 4 dni.
Facio staje na wadze i zadowoleniem stwierdza, że rzeczywiście schudł 5 kilo! W takim razie znów dzwoni do firmy i zamawia program - tym razem 10 kilo w 5 dni.
Następnego dnia: w drzwiach staje zapierająca dech w piersiach kobieta, najpiękniejsza, najbardziej seksowna, jaką widział w życiu. Na sobie nie ma nic oprócz butów sportowych i tabliczki na szyi:
Mów mi Ewa. Jak mnie złapiesz, będę Twoja!
Ta kobieta ma jednak taką super kondycję, że faciowi niełatwo jest ją złapać od razu i gonitwa trwa znacznie dłużej. W końcu jednak okazuje się że nagroda warta jest nadludzkiego wysiłku.
Historia powtarza się przez następne 4 dni i w końcu facet staje na wadze i jest całkowicie zadowolony: schudł obiecane 10 kilo!
W takim razie postanawia pójść na całość i dzwoni do firmy trzeci raz. Zamawia pakiet 25 kilo w 7 dni. Pani przez telefon pyta:
- Jest Pan absolutnie pewien? To jest nasz najtrudniejszy program!
Facet jest jednak głęboko przekonany, że tego właśnie chce.
- Całe lata nie czułem się tak wspaniale!
Następnego dnia dzwonek do drzwi. Przed drzwiami stoi potężny, muskularnie zbudowany, intensywnie opalony dwumetrowy facet. Na sobie ma tylko różowe buty sportowe i tabliczkę:
Jestem Franek. Jak Cię złapię, będziesz mój! Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5552835 Napisano: 15.01.2013 10:45:02 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

Mnie to ten ksiądz proboszcz z naszej parafii mocno wkurza.Jego tak naprawdę interesuje tylko,kto ile da na tacę albo w kopercie podczas kolędy.2 lata temu jak poszłam na zakrystię po opłatek,to musiałam się długo tłumaczyć,po co mi w ogóle opłatek,skoro do kościoła rzadko chodzę emotka

Dlatego ja od dwóch lat przeczekuję na pięterku, aż faceci przyjmą księdza. I robię to dla dobra innych, bo boję się, że powiedziałabym o kilka słów za dużo na temat księży, kasy, pedofilii, polityki i całej reszty. Na dobrą sprawę mogłabym księdza nie przyjmować emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5552830 Napisano: 15.01.2013 10:41:14 w Wkurza mnie...
pola731 napisał(a):

no co się dziwisz ? a jakby mu się stringi w przedziałek wpiły i formę by stracił ?
nie można ryzykować!

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5552821 Napisano: 15.01.2013 10:36:46 w Wkurza mnie...
pola731 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

pola731 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

Ale tu wesoło i przez Was nie będzie Mikołaja za rok emotka albo z rózgą przybędzie.

jak z rózgą to ja się piszę - niegrzeczna byłam calutki rok to !

tylko niech Mikołaj będzie przystojny , silny i wyrafinowany emotka

Z butelką czerwonego wina i w samych slipkach emotka
P.S. Różą w zębach nie pogardzisz? emotka

tylko butelka wina, róża w zębach i rózga ma być...

Bez bielizny? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5552815 Napisano: 15.01.2013 10:32:51 w Wkurza mnie...
pola731 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

Ale tu wesoło i przez Was nie będzie Mikołaja za rok emotka albo z rózgą przybędzie.

jak z rózgą to ja się piszę - niegrzeczna byłam calutki rok to !

tylko niech Mikołaj będzie przystojny , silny i wyrafinowany emotka

Z butelką czerwonego wina i w samych slipkach emotka
P.S. Różą w zębach nie pogardzisz? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5552757 Napisano: 15.01.2013 10:05:10 w Wkurza mnie...
Bethan, jak możesz? Zła kobieta z Ciebie. Może na forum są jeszcze osoby, które nie wiedzą, że M to K to W to B emotka

Wsciekly ogarnij się. Czy Ty nie widzisz, że ludzi nie irytuje Twój nick tylko... wszędobylstwo i wszystkowiedztwo emotka Wszystko ładnie, pięknie, tylko po co pisać z dwóch różnych kont. Chcesz, żeby było Cię wszędzie dwa razy więcej, czy co? emotka emotka

Żeby nie było- wkurza mnie FB i te ich emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5552673 Napisano: 15.01.2013 09:09:16 w Kupię...
Kiedyś na jakimś fanpage były do wygrania ekspresy Boscha i foczki WWF. Jeśli ktoś miałby taką foczkę- maskotkę- to chętnie odkupię emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5551926 Napisano: 15.01.2013 12:22:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal napisał(a):

Dlaczego od razu oszustwem?
W domach jednorodzinnych często wiele jest firm zarejestrowanych emotka

Bardzo możliwe, ale skoro są jakieś podejrzenia, to zawsze można sprawdzić emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5551917 Napisano: 15.01.2013 12:15:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Na stronce lodziarnia25.com macie:
Siedziba firmy:
ul. Krótka 14
84-103 Mieroszyno

W necie:

5.AGNES DARIUSZ P...
ul. Krótka 14
84-103 Mieroszyno

Agnes Dariusz P... to firma działająca w branży odzieżowej.

Więc pachnie, a raczej śmierdzi oszustwem. Ktoś być może się podszył. Lepiej sprawdźcie to... Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5551557 Napisano: 14.01.2013 11:29:27 w SMACZNEGO - sprawdzony przepis
goralecka napisał(a):

szukam przepisu na jakieś dobre faworki, najlepiej maślane. I przepisu na ravioli na słodko.W sieci jak zwykle mnóstwo ale ktory wybrac emotka

To są moje:
http://www.doradc...-zwane-chrustem.html

Zawsze robię wg tego przepisu. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5551521 Napisano: 14.01.2013 10:23:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bb1980 napisał(a):

zregenerowałam się w 100%, udostępniłam i co dalej, nie widzę nigdzie żadnego formularza, proszę o pomoc

Po 100% była opcja ODBIERZ ŻEL, UDOSTÊPNIJ, wydaje mi się, że źle wybrałaś Wyświetl w wątku >>
0 0