Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zaczytana-pola

zaczytana-pola

#5537340 Napisano: 03.01.2013 12:12:56 w Popraw sobie humor...
mia napisał(a):

http://kwejk.pl/o...tu-ojciec-rybak.html
¬dziebko przydługie, ale kawałek poczytać można emotka

emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5537333 Napisano: 02.01.2013 11:37:21 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurzyłam się, bo okazało się,że bon z Wiosny pachnącej był ważny tylko do 31 grudnia 2012 roku,a ktoś z forum twierdził,że do marca 2013 emotka

nie żartujesz ?

niestety nie

http://www.mixele...na,karty_podarunkowe

Użytkownik Karty Podarunkowej Mix Electronics jest zobowiązany do poinformowania kolejnego użytkownika, któremu przekazuje Kartę, informacji, że Karta: może być zrealizowana wyłącznie w sklepach Mix Electronics, nie podlega wymianie na środki pieniężne; oraz posiada termin ważności, poktórym nie może być zrealizowana.

Gdzieś czytałam, że ważne są rok od momentu ich aktywowania. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5536288 Napisano: 02.01.2013 11:38:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ladyinred napisał(a):

mam pytanie poniekad o konkursy poniekad o agencje

chodzi mi o konki smsowe z Delikatesów Centrum i Rossmann Colgate

- dawno powinny byc wyniki (powiadomienie zwyciezców), ze ja nie wygralam rozumiem, ale zeby nikt na forum się nie pochwalil?

- czy te agencje i ich konkursy to taki pic na wodę? czy maja problemy z terminami?

Jakie agencje organizowały? Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5536075 Napisano: 02.01.2013 08:57:56 w Biedronka
calliope napisał(a):

Kurcze trochę się martwię emotka wysłałam kupony i paragony za zakupy przed świętami (21.12.) i w śledzeniu przesyłki nadal widnieją jako niedostarczone. Czy jest możliwe, że po świętach nikt nie pracował i nie odbierał w tej agencji poczty?

Ja wysłałam 27.12.2012 r. i mam pustą historię śledzenia, więc pewnie jeszcze nie dotarły. A wysłana tego samego dnia paczka na drugi koniec Polski odebrana następnego dnia. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5535974 Napisano: 02.01.2013 01:02:47 w Biedronka
mariolakal napisał(a):

Byłam dzisiaj u rodziców z życzeniami noworocznymi... Mój tati był przeszczęśliwy: córcia dostałem bon od biedronki... Nie grałem w nic, ale przysłali mi wraz z gratulacjami na moje nazwisko !!! Jutro pojadę tam, kupię 30 kg cukru i rozdam całej rodzince !!! Znaczy się: mojej cioci, bratowej, synowej, dla siebie i dla mnie... chillii jakieś 6 kg na łeb... Moja Mami, ciocia i bratowa robią wszelkie kompoty, zaprawy, placki itp., więc zużywają sporą ilość cukru... Ale mi się nie chce i nic nie wytwarzam, więc po co mi tyle cukru ? Powiedziałam Mu, że ma mi w zamian fajki kupić, a On na to: Ty nie wygrałaś to się nie rządź moim bonem... Ty masz rzucić palenie...
Nadmieniam, że ten bonik wygrałam na Jego dane iformując Go o tym jakiś czas temu... Widocznie minęło go za wiele, że Tati nie zapamiętał...
PS. Nie chciałam już Mu robić przykrości w Nowym Roku i tak oto pozbyłam się bonika...
emotka

Taty się trzeba słuchać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5534821 Napisano: 31.12.2012 04:58:54 w Biedronka
Do mnie dzisiaj dotarły wszystkie bony. Aż boję się tam iść emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5534737 Napisano: 31.12.2012 03:57:59 w co chcielibyście wygrać?
Ostatni dzień starego roku, więc i ja się wpiszę emotka
Chciałabym wygrać:
- lustrzankę
- kasiorkę- dużo kasiorki albo coś co można spieniężyć i mieć z tego dużo kasiorki emotka
- i tak dla własnej przyjemności- całą ciężarówkę książek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5534125 Napisano: 30.12.2012 10:03:16 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

kasiunia23 napisał(a):

Wkurza mnie samotność. Mam wspaniałego synka i kocham go nad życie, ale brakuje mi mężczyzny emotka

Ja nawet dziecka nie mam, ale facetem bym nie pogardziła
emotka A tak to drugi rok z rzędu spędzę Sylwestra w klubie z koleżanką-bardzo sympatyczną,ale jednak wolałabym jakiegoś samca i to mnie wkurza emotka

Samców pod dostatkiem, wystarczy poszukać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5534098 Napisano: 30.12.2012 09:34:39 w Wkurza mnie...
Szlag mnie chyba trafi z tym DHL-em emotka emotka jedna z moich dwóch paczek jest ODEBRANA w mieście 70 km od mojego przez kogos nazwiskiem Mąsiak emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5533962 Napisano: 30.12.2012 07:31:53 w SMACZNEGO - sprawdzony przepis
chochliczka napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

chochliczka napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

chochliczka napisał(a):

ilonar2301
a mozesz mi zdradzic jak Ty robic te pomidorki suszone ? emotka emotka

Ilona nie wie co z nimi zrobić, dopiero szuka pomysłu emotka

ja wiem,ale mi chodzi o to jak Ty je robisz ze sa zasuszone emotka emotka

Sorki, trochę chora jestem i nie kontaktuję od razu emotka
http://www.wole-o...y-w-oleju-z-ziolami/
dostałam 2 słoiczki tych

dzieki emotka
no nic lece odpoczywac bo jutro musze zrobic:
rybe po grecku, salatke gyrosowa, murzynka i cos z ciasta francuskiego a moze i walne golabki emotka
chyba ze macie inny przepis jak wykorzystac glowe kapusciana emotka

Bigos emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5533951 Napisano: 30.12.2012 07:25:37 w SMACZNEGO - sprawdzony przepis
chochliczka napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

chochliczka napisał(a):

ilonar2301

Ilona nie wie co z nimi zrobić, dopiero szuka pomysłu emotka

ja wiem,ale mi chodzi o to jak Ty je robisz ze sa zasuszone emotka emotka

Sorki, trochę chora jestem i nie kontaktuję od razu emotka
http://www.wole-o...y-w-oleju-z-ziolami/
dostałam 2 słoiczki tych Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5533938 Napisano: 30.12.2012 07:14:46 w SMACZNEGO - sprawdzony przepis
chochliczka napisał(a):

ilonar2301

Ilona nie wie co z nimi zrobić, dopiero szuka pomysłu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5533933 Napisano: 30.12.2012 07:09:07 w SMACZNEGO - sprawdzony przepis
avatea napisał(a):

chochliczka napisał(a):

Robilam pizze emotka emotka wyszla przepyszna i prawie juz cala znikła emotka emotka
jeszcze gdyby mi ktos poradzil co zrobic z ciastem francuskim ech emotka
myslalam by wlozyc do nich sera bialego wczesniej wymieszanego z odeobina cukru, ale sama nie wiem emotka

Zrób sobie przekąskę na sylwka. Szpinak ten mrożony na patelnię, kilka ząbków czosnku wciśnij i dodaj suszone pomidory, ser feta połowa. Sól pieprz do smaku. Przekładaj ciasto, farsz, ciasto farsz. Tylko przekładaj jak wystygnie szpinak. Na ok 20 min na 180 stopni. - jak się zezłoci ciasto. PYCHA!

Pomidory suszone ze słoika?
Mam 2 słoiki i zastanawiam się co z nich zrobić, żeby było dobre, a Twoja propozycja wydaje się super emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5533677 Napisano: 30.12.2012 02:31:14 w Wkurza mnie...
merkana napisał(a):

Masakra.
Jutro Sylwester, a ja czuję się coraz gorzej. W ostatniej chwili musiałam zmienić sukienkę (z takiej z odkrytymi plecami i ramionami) na dłuższą i zabudowaną. W dodatku lekarz przepisał mi antybiotyk, który wywołuje okropne koszmary i mary senne i po nieprzespanej nocy czuję się jak zombie.
Chciałam na siłę wybrać się na ten bal, bo dużo kasy wtopiliśmy, ale nie dam rady (krzyczą, że zdrowie najważniejsze). I dlatego wkurzonam. emotka emotka

My też wczoraj zaczęliśmy od gorączki u małego trolla, dzisiaj ja dołączyłam, jutro pewnie mój A. emotka Nie ma to jak zasmarkany i zakichany Sylwester i Nowy Rok emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5533294 Napisano: 29.12.2012 11:03:40 w Biedronka
miriam napisał(a):

Mam nadzieje,że mnie nie zlinczujecie...mam pytanko:mogę im posłać 8 paragonów na ten konkurs?wśród innych produktów na paragonach są i te z ich listy...

Tak, ale możesz im ułatwić i opisać paragony na jakiejś karteczce emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5533263 Napisano: 29.12.2012 10:24:58 w Biedronka
koza.k90 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

mia napisał(a):

19790411 napisał(a):

A może ich celem było to, by klienci odwiedzili nie jedną Biedronkę, a kilka? Wczoraj szukając pieprzu odkryłyśmy z koleżanką kolejne dwie Biedronki w mieście ...

Ich celem było pozbyć się konkretnych produktów, które im zalegają, lub kiepsko schodzą! emotka

Ja bardziej powiązałabym to z LIDLEM. Tam Pascal i Okrasa gotują danie za 19.99 zł np. dla 4 osób. Biedronka pokazuje, że u nich można kupić za 100 zł zakupy na dania na 5 dni dla 4 osób emotka

a nie na 7 dni ?

Być może 7 emotka W każdym bądź razie chodzi o założenia tego konkursu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5533248 Napisano: 29.12.2012 10:10:35 w Biedronka
mariolakal napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

ale można z góry zastrzec, ze bez papierosów i alkoholu

Ale dlaczego ??? Bon wygrany to bon... Mam chyba prawo kupić sobie to, co chcę... Skoro nie lubię np. szpinaku i brokułówm a palę fajki to co Ich to obchodzi ??? emotka

Mariola, to konkurs i takie ma reguły, które są z góry wiadome dla każdego. Jeśli komuś nie pasuje, to po prostu nie bierze udziału, bo do wygrania nie było bonów tylko zwrot za konkretne zakupy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5533247 Napisano: 29.12.2012 10:09:10 w Biedronka
mia napisał(a):

19790411 napisał(a):

A może ich celem było to, by klienci odwiedzili nie jedną Biedronkę, a kilka? Wczoraj szukając pieprzu odkryłyśmy z koleżanką kolejne dwie Biedronki w mieście ...

Ich celem było pozbyć się konkretnych produktów, które im zalegają, lub kiepsko schodzą! emotka

Ja bardziej powiązałabym to z LIDLEM. Tam Pascal i Okrasa gotują danie za 19.99 zł np. dla 4 osób. Biedronka pokazuje, że u nich można kupić za 100 zł zakupy na dania na 5 dni dla 4 osób emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5533236 Napisano: 29.12.2012 09:59:51 w Biedronka
mariolakal napisał(a):

Tak sobie siedzę i myślę... Po kiego grzyba Oni stworzyli taką dziwną listę zakupów ? Przecie to Im nie zalega, gdyż np. soli, pieprzu i czegóś tam brakuje ponoć w każdej biedronce... Sama nie brałam udziału w poprzedniej edycji, ale zastanawia mnie sens tych zakupów... Nie mogli po prostu wymagać dowolnych produktów np. za stówę, czy ileś tam niż robić problemy klientom i sobie ??? A może ja po prostu czegoś nie kumam... ? emotka

To ludzie nakupiliby browarów i tyle
emotka
A tak dali listę składników na kilka obiadów wg ich przepisów. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5533146 Napisano: 29.12.2012 08:02:11 w SMACZNEGO - sprawdzony przepis
chochliczka napisał(a):

a jak emotka emotka emotka emotka
najpierw musze upiec samo ciasto no nie?a pieczareczki pozniej dorzuce? emotka

Nie, podduszasz pieczarki na patelni i kładziesz na surowe ciasto i do piekarnika razem już emotka Wyświetl w wątku >>
0 0