Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zaczytana-pola

zaczytana-pola

#5405911 Napisano: 17.10.2012 09:26:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bartula napisał(a):

temat się strasznie kodowy zrobił, wiec dla rozkodowania .... czy dzisiaj nie powinni dzwonić z bonami (Elite)?

Już dzwonili. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5405883 Napisano: 17.10.2012 09:11:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
antylopia napisał(a):

bc14 napisał(a):

Tak się zastanawiam,ze podejrzane są loterie; prince polo, delicje, AG, nestle ... i dalej tak wymieniać. Czyzby naprawde tak zwiekszyła się ilośc zwykłych ludzi grających,ze na forum wpadają pojedyncze nagrody emotka

może się zwiększyła ale na pewno nie w takim stopniu że garstka ludzi z forum wygrywa

Mylisz się. Dużo osób kupuje AG, PP, czy inne Delicje. Nie trzeba się wysilać, wymyślać haseł, wystarczy wysłać sms. Telefon komórkowy ma prawie każdy, więc mnóstwo 'mugoli' gra. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5405860 Napisano: 17.10.2012 09:01:55 w Biedronka
mia napisał(a):

polarniczka napisał(a):

bartula napisał(a):

gorzej jak produkt w stylu damskim, jak np. jakieś alwaysiki emotka

w dzisiejszych czasach mamy tylu zniewieściałych facetów, że....

Ale aż do tego stopnia?! emotka

emotka Nie wytrzymam Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5405758 Napisano: 17.10.2012 08:10:13 w Biedronka
joan napisał(a):

Mnie dziś minęła ciężarówka Biedronki i w dłuuugą! Za rogiem patrzę - stoi zepsuta na awaryjnych. Co to za wróżba? emotka

Bony wygrane, plany za zakupy zrobione, a okaże się, że w Biedronce sama marchewka zostanie w ramach planu awaryjnego po wizycie komornika emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5405707 Napisano: 17.10.2012 07:31:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Niefajnie, bo każdy link wysłany na maila jest inny, więc sama nie sprawdzisz na kogo głosujesz, ale Organizator powinien. Jak dla mnie to kolejny dowód na to, że nie radzą i nie poradzą sobie z oszustwami w głosowaniu. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5405684 Napisano: 17.10.2012 07:18:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal napisał(a):

ilonar2301: ale tam zauważyłam, że ludzie od paru dni już do nich piszą!
emotka
Ci się chyba z choinki urwali emotka
Sprawdzają, a nic nie sprawdzili, bo skoro ja dopiero dziś maila zauważyłam, powinnam mieć drugiego od nich z wyjaśnieniem, że ktoś te maile skradł emotka

Piszą o oszustwach w głosowaniu i takich przypadkach jak Twój? Nie chodzi o podejrzenia, że takie będą miały miejsce, ale o tym, że już mają miejsce. Ja pisałabym gdzie się da... Pytanie tylko skąd ta baza mailowa i kto komu ją udostępnił- Kamill Tobie? Jeśli tak, to nasmarowałabym im maila z konkretnymi paragrafami. Jak już organizują konkurs, to niech go odpowiednio zabezpieczą albo sprawdzają realność oddanych głosów. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5405675 Napisano: 17.10.2012 07:10:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal napisał(a):

Ja kliknęłam teraz, ale nie pokazało, na jakie zdjęcie oddałam głos, tylko podziękowali emotka
Word mi przeliczył, że jest 370 maili emotka
Nie wiem, czy jest druga część tej bazy, ale by mnie nie zdziwiło.
Ja się spytam prawnika, co z tym zrobić, bo ktoś się prosi o kłopoty i je będzie miał emotka

Porusz sprawę na ich wallu na FB:
https://www.facebook.com/KamillPolska
Może zrozumieją wreszcie w jaką kupę wdepnęli. Ja odpuściłam ten konkursu widząc, że na głosy. Mogliby wybierać sami najlepszą fotkę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5405089 Napisano: 16.10.2012 04:29:11 w Biedronka
edith napisał(a):

Czy w wiadomosciach zwrotnych razem z danymi ma byc jakaś konkretna zgoda czy tylko slowo zgoda emotka

Tylko ZGODA po przecinku Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5405076 Napisano: 16.10.2012 04:23:10 w Wkurza mnie...
keiti78zg napisał(a):

wkurzona jestem:/ zrobiłam projekt instalacji wewnetrznej gazowej i gosciu nie chce mi zapłacić. Miał w typowce projekt ale nie majacy odniesienie do rzeczywistosci wtedy szafka natynkowa, teraz wolnostojaca, gaz inaczej rozprowadzony, moj projekt przechodził przez ZUD , który ja opłaciłam , pozniej w 4 egz złozyłam na pozowolnie na budowe i gosciu mowi ze mu powiedzili w starostwie ze nie potrzebuje projektu tylko zmiany wprowadzone przez architekta emotka emotka

Dlatego bierze się zaliczki i podpisuje się umowy. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5404366 Napisano: 16.10.2012 10:29:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
programsmsy napisał(a):

SHOW- KONKURS URODZINOWY- WIELKI PRZEKRÊT, WYCIECZKÊ NA DOMINIKANÊ WYGRAŁA OSOBA KTÓRA NIE MA POJÊCIA NA TEMAT KONKURSÓW I ICH WYSYŁANIA. A DODATKOWO JEST TO ZNANA MODELKA I ZNA DUŻO LUDZI Z RÓZNYCH BRANŻ. POZATYM INFORMACJE O WYGRANYCH Z TEGO KONKURSU BYŁY PONAD TYDZIEN TEMU, MOJA NAGRODA DOTARŁA WCZORAJ, A OSOBA O WYCIECZCE ZOSTAŁA POINFORMOWANA DZISIAJ.
CO CIEKAWE, DODAM ŻE JEST TO RÓWNIEŻ MOJA ZNAJOMA, KTÓR¡ ZNAM I WIEM ŻE W TAKIE RZECZY SIÊ NIGDY NIE BAWIŁA.(CHYBA ŻE KTOŚ J¡ DO TEGO NAMÓWIŁ)

Tylko po co ten Caps? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5404315 Napisano: 16.10.2012 10:09:58 w Biedronka
Eeee, żarcik taki emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5404296 Napisano: 16.10.2012 10:05:23 w Biedronka
puma napisał(a):

o której dziś eski? bo widzę lista wczorajsza uzupełnia się ekspresowo emotka )

Już były. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5402812 Napisano: 15.10.2012 12:32:44 w Biedronka
olusssiaa, gdybym wygrała chociaż jeden bon i przeczytała Twój wpis o chamidle, to nawet, gdybym chamidłem nie była, to nie podałabym Ci tego hasła. emotka Można poprosić o pomoc, ale w nieco innym tonie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5402375 Napisano: 15.10.2012 09:19:12 w Inne mniejsze markety
Zaczęli dzwonić w piątek z C4, czy wsciekły tylko tak napisał? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5399985 Napisano: 12.10.2012 04:14:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
barcza napisał(a):

mightyb napisał(a):

barcza napisał(a):

czy z BONDA mozne wygrac 2 osoby w danym gospodarstwie czy nie bo zapis w regulaminie jest niejasny - i do ktorej godziny dzwonią emotka emotka

Jeden Uczestnik ma prawo otrzymać tylko jedną Nagrodę Dzienną, jedną Nagrodę Tygodniową.
Jeden Uczestnik może wygrać zarówno Nagrodę Dzienną, Nagrodę Tygodniową i Nagrodę Finałową.
Wyłanianie Laureatów Nagród nastąpi w ciągu tygodnia od zakończenia Konkursu.
Laureatami Konkursu nie mogą być jednocześnie krewni i powinowaci do drugiego stopnia powinowactwa ani inne osoby zameldowane pod tym samym adresem lub przebywający pod tym samym adresem.

czyli 1 na gospodarstwo a nie na osobe i tak myslalam dziekuje bardzo emotka

Tak było od początku, czy teraz zmienili? Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5399369 Napisano: 12.10.2012 09:57:13 w Inne mniejsze markety
Myślicie, że Ariel z C4 dzisiaj ruszy, czy raczej w poniedziałek? Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5398766 Napisano: 11.10.2012 07:54:46 w Wkurza mnie...
wsciekly napisał(a):

nie, ziółko emotka

po prostu mam dosyć emotka

Dziewczyny mają rację. OK, każdemu może zdarzyć się raz, czy dwa napisać coś w miejscu do tego nieprzeznaczonym. Ale jak powtarza się to po raz piąty, czy dziesiąty, to miarka może się przebrać. A dodanie konków, żeby wyzerować licznik kosztuje tak niewiele. emotka I po co się użalać, narzekac, marudzić? W tym czasie można dodać kilka konkursów i pożytecznie wykorzystać ten czas emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5398230 Napisano: 11.10.2012 03:07:03 w Wkurza mnie...
wsciekly napisał(a):

zdolnabestia, przykro mi
emotka emotka emotka

Ty to masz problemy emotka Zasłużyłeś na karniaka emotka dostałeś karniaka emotka nie zachowuj się jak dziecko, weź to na klatę emotka dodaj kilka konków i będzie po karniaku emotka proste emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5398204 Napisano: 11.10.2012 02:50:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mariolakal napisał(a):

gosiek_212 napisał(a):

wygral ktos z nestle za 5 produktow?
ja zrobilam dosc duze zapasy na nie mala kwote, mialam troche tych paragonow i nic:(

Mam wrażenie, że milczą od dłuższego czasu... Coś mi tu śmierdzi... emotka

Nie milczą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5397425 Napisano: 11.10.2012 08:08:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
szprotka potencjalni to u nich norma. Grałam kiedyś prawie w każdym konku, aż do momentu, kiedy mój mąż był w podobnej sytuacji- nie otrzymał nagrody jak potencjalny laureat. Wtedy przestałam grać. Teraz przełamałam się na Polo, mam nadzieję, ze nie będę żałowała. Wolę wcale nie wygrać, niż otrzymać info o wygranej, odesłać wszystkie dane i nie otrzymać nagrody emotka emotka
Powinni rozwiązywać inaczej kwestie rezerwowych osób, czyli informować później... Wyświetl w wątku >>
0 0