Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zaczytana-pola

zaczytana-pola

#5293596 Napisano: 19.07.2012 01:54:24 w TESCO konkursy
mia napisał(a):

maa napisał(a):

zamiescicli liste z konkursu pur
laureatów miało być dwóch - odkurzacze a ze rozeslali wiecej smsow to teraz przyznali po plynie do mycia naczyń!
piszecie jakas rekalamcje w tej sprawie?

Patrząc na wyniki, to Pludry będą opływać w Pura! emotka
Ale fakt, że między odkurzaczem, a płynem Pur jest drobna różnica emotka

Na waszym miejscu bym pisała, aczkolwiek, jak to MC, to pewnie wam krótko odpowiedzą, że zgodnie z regulaminem rozdano dwa odkurzacze.

A Pani Urszula z Kielc, Pan Maciej z Częstochowy to prawdziwe osoby? Ktoś z forum? Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5292469 Napisano: 18.07.2012 07:07:45 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

Deszcz. Ile jeszcze kurna tak zamierza lać? emotka

Jedyny plus tej pogody to fakt, że grzyby rosną. Nie cierpię deszczu latem. Szczególnie wtedy, kiedy jest tak zimno. Obecnie mam już dość. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5292024 Napisano: 18.07.2012 02:09:33 w Inne mniejsze markety
gusiabo81 napisał(a):

kammaro napisał(a):

joan napisał(a):

mia napisał(a):

mia napisał(a):

Oj, to pod tym kątem w ogóle nie patrzyłam - sklepu...
Zaraz sprawdzę z ciekawości, czy ktoś w ogóle w moim wygrał. A może urna dalej tam stoi? Od czasu, jak wrzucałam kupony tam nie byłam emotka

Nikt... emotka
A to akurat jest bardzo dziwne, bo jest tu kilka osób, które o rower może by się nie fatygowały, ale o samochód na pewno... emotka

U mnie również nikt; pal licho moje zgłoszenia, ale jak to, nagle całe miasto zostało odarte z talentu? emotka

Dokładnie!

podobnie z moim miastem (wcale nie małym zresztą) emotka

Z moich sklepów też nikt nie wygrał emotka . I teraz nie wiem, czy kupony dotarły, czy nie dotarły. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5291647 Napisano: 18.07.2012 10:14:48 w Inne mniejsze markety
gracet napisał(a):

aurorcia napisał(a):

Najpïż½niej jutro, ale u mnie juïż½ dziïż½ strona Delikatesïż½w nie otwiera siïż½! emotka

u mnie tez nie

U mnie się otwiera. Ale wyników nie ma. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5290942 Napisano: 17.07.2012 07:09:37 w Allegro.pl - bez linków
emilka1705 napisał(a):

Napisałam do allegro od razu jak tylko dostałam pierwszą wiadomość mam nadzieję że w razie czego będzie świadczyć to na moją korzyść emotka
najdziwniejsze jest to, że nagle po 5 dniach zauważyła wadę emotka

Ja miałam podobnie z kinem domowym, ale wyszukałam facetowi miejsce, gdzie przyjmą na konkursowej gwarancji i w końcu sprawa się wyjaśniła. Kupujący na allegro mają różne zboczenia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5290935 Napisano: 17.07.2012 07:05:39 w Allegro.pl - bez linków
emilka1705 nie jesteś firmą, nie musisz zgadzać się na zwrot telefonu, dianek ma rację. Może babka upuściła i się zepsuł... kto wie...

Jeśli zwróci się do allegro, to oni nic nie zrobią, bo prawda jest taka, że nie będą łamali regulaminu i wtrącali się w tego typu sprawy. Nawet jeśli zwrócą się do Ciebie, to sama wytłumaczysz co i jak.
A babką się nie przejmuj. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5289647 Napisano: 16.07.2012 10:18:43 w Połączenia nieodebrane
nataszka napisał(a):

15 minut temu -zastrzeżony i tylko muzyczka???

U mnie dzisiaj taka sytuacja. Co to mogło być? Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5288605 Napisano: 16.07.2012 12:14:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Myślicie, że Delikatesy już obdzwonione, czy jednak warto nadal czekać na listę? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5286602 Napisano: 14.07.2012 08:00:00 w Inne mniejsze markety
joan napisał(a):

bethan napisał(a):

mkrzysiek napisał(a):

Nivea Superpharm urny jescze w sklepach (Warszawa) dzisiaj widziałem na własne oczy jak jedna osoba wrzucała kilka kuponów.

emotka Genialnie. Oj, coś złego się naprawdę dzieje z Versusem... Nigdy do takich sytuacji nie dopuszczali. Cóż, trzeba chyba wrzucić na luz z tą agencją.

To nie Versus, to brak zaangażowania ze strony pracowników danego SuperPharm emotka W jednym ze sklepów byłam ostatniego dnia, kuponów nigdzie nie mogłam znaleźć, a kasjer mi powiedział, że kupony są na sklepie emotka Złaziłam pół sklepu - nie ma. Pytam kolejnych 2 pracowników o kupony, a każda z pań na to a co to za promocja, ja nic nie wiem emotka Nosz kfa, mało miały czasu, żeby się dowiedzieć?! Byłam w tym markecie ostatniego dnia promocji. Pracują w SuperPharm, a nie wiedzą, co jest w gazetce/ofercie emotka Kupony w końcu znalazłam, nawet z jednym w ręce podeszła do mnie pracownica...
Nie mówcie, że to Versus za takie sytuacje odpowiada, bo to nie był jedyny SuperPharm, który odwiedziłam. Urny stoją, gdy kierownictwo sklepu nie potrafi wyegzekwować od podwładnych nawet tego, by w danym dniu schowano na zaplecze jedno pudełko. Niektórych po prostu nadmiar obowiązków przerasta.

edytka301 - dziękuję, masz rację emotka

Prawda jest taka, że te konkursy urnowe tylko o kant tyłka można potłuc emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5283969 Napisano: 13.07.2012 07:54:57 w Inne mniejsze markety
mia napisał(a):

O rany, masz znowu jakiś problem? emotka
Nikomu nie robimy wody z mózgu, piszemy, jak uważamy.
A poza tym, co się niby ma stać? emotka

emotka emotka emotka
dobry i rower emotka a skoro agicho zaprosili, to raczej nie na zakupy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5283933 Napisano: 13.07.2012 07:40:07 w Inne mniejsze markety
agicho chyba trzeba Ci pogratulować emotka emotka

Ech, mogliby dać listę laureatów, a nie bawią się w podchody emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5283631 Napisano: 12.07.2012 08:03:56 w Gratulacje! Dla wygranych!
0 0

zaczytana-pola

#5274197 Napisano: 05.07.2012 12:11:11 w Inne mniejsze markety
wsciekly napisał(a):

ale czego oczekiwać, skoro są jeszcze sklepy, gdzie... skrzynki konkursowe stoją emotka emotka emotka

A gdzie są takie sklepy? Może przydałoby się zgłosić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5272803 Napisano: 04.07.2012 01:49:49 w Inne mniejsze markety
kotmarian napisał(a):

wydawało mi się, że termin na powiadamianie dotyczył wszystkich nagrod a nie tylko głównych;/

Niestety nie wiadomo jak to zinterpretować, bo niby mogą, ale nie muszą. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5272792 Napisano: 04.07.2012 01:46:09 w Inne mniejsze markety
aurorcia napisał(a):

Monika11 napisał(a):

A Delikatesy już sobie totalnie lecą w ....... emotka Niby do 5 mają obdzwonić i cisza emotka

Oni na pewno tylko do głównych dzwonili, a z rowerami będzie lista.Wprawdzie w regulaminie było,że mogą ( a nie muszą) wcześniej wysłać @ do zwycięzców rowerów, ale komu by się chciało emotka

Lecą sobie w kluki z tym konkursem. Skoro mają listę, to mogliby ją wrzucić już teraz na stronę, a nie przeciągać wszystko do 19.07. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5272336 Napisano: 04.07.2012 11:03:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ashley878 napisał(a):

Czy ktoś brał udział w Oltre meble emotka ? Ponawiam;)? Dziś rozwiązanie ultrakonkursu?

Ja brałam udział emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5272314 Napisano: 04.07.2012 10:57:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jedna osoba z forum na SPA. Pozostałych nazwisk nie kojarzę. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5271575 Napisano: 03.07.2012 08:33:07 w Inne mniejsze markety
maa napisał(a):

fragles napisał(a):

Trzeba ich pocisnąć nieco emotka

wlasnie spojrzalam na komentarze ich na facebooku - zarty sobie robia jak widac dalej

Pewnie rozdali kilka bonów i na tym koniec. A nagrody w Regulaminie dość cenne... Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5271570 Napisano: 03.07.2012 08:29:19 w Wkurza mnie...
jorunn2010 napisał(a):

wkurza mnie ze coß poprzestawiaam w klawiaturze i mam dziwne litery... jak wcisneøam alt+sfift to tylko zamienilam \yz zi dalo sie naprawiˆ, ale tych dziwnych znakow nie potrafie...
Wystarczy wcisnąć jednocześnie Shift i Ctrl emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5271485 Napisano: 03.07.2012 07:30:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
inspiracja napisał(a):

czy informowali już z konkursu miesięcznika Zbuduj dom ?

Z wiosennych remontów tak. Wyświetl w wątku >>
0 0