Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zaczytana-pola

zaczytana-pola

#5220037 Napisano: 04.06.2012 01:09:00 w Inne mniejsze markety
beata21 napisał(a):

A z Palmolive/Colgate dalej cisza emotka ?

Cisza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5219534 Napisano: 04.06.2012 09:23:48 w Inne mniejsze markety
ania1234 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Dzisiaj czekamy na Colgate/Palmolive z Inter? emotka

Myślisz, że wygra ktoś z forum? emotka

Myślę, że tak. Sporo nagród i zawsze ktoś trafi przynajmniej zestaw emotka Oby tylko nie zapomnieli o terminie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5219428 Napisano: 04.06.2012 08:41:35 w Inne mniejsze markety
Dzisiaj czekamy na Colgate/Palmolive z Inter? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5218621 Napisano: 03.06.2012 06:00:20 w Oddam za darmo
doma91misiek napisał(a):

coca- cola XN3RFW 3LPNFP KHH9

Dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5218508 Napisano: 03.06.2012 05:06:23 w TESCO konkursy
nocti napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

nocti napisał(a):

A u mnie w Tesco tej pasty nie ma. Na szczęście jeszcze jest trochę czasu to może się pojawi emotka

Byłam w trzech sklepach, w żadnym tej pasty nie było, chociaż plakaty są emotka

A pytałaś obsługę? U mnie np. przy konkursie Żywca się okazało, że wody Zdrojek nie ma i nie będzie, bo się słabo sprzedawała emotka Przy BAM nie zapytałam licząc, że się pojawi, ale przypomina mi się właśnie, że przy konkursie Real kilka osób pisało, że u nich tej pasty w ogóle nie ma...

W jednym babeczka powiedziała, że nie ma w ogóle( to po co plakaty emotka ), w innych nie było pod ręką nikogo z obsługi działu. Ale mąż ma jeszcze w tygodniu poszukać w innych miastach. Ciekawe, czy gdzieś w ogóle są. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5218460 Napisano: 03.06.2012 04:24:02 w TESCO konkursy
nocti napisał(a):

A u mnie w Tesco tej pasty nie ma. Na szczęście jeszcze jest trochę czasu to może się pojawi emotka

Byłam w trzech sklepach, w żadnym tej pasty nie było, chociaż plakaty są emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5217651 Napisano: 02.06.2012 09:19:59 w Gratulacje! Dla wygranych!
baja31 i askaxxx gratulacje dla Was emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5216987 Napisano: 02.06.2012 12:00:52 w Dziś cieszę się z.....
Dziś cieszę się ze słoneczka i wiatru. Z białych chmurek i błękitnego nieba. Z tego, że do szczęścia tak niewiele trzeba emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5215835 Napisano: 01.06.2012 04:24:12 w Dyskusje o wynikach konkursu
has napisał(a):

kiedy i gdzie winiki z delikatesach centrum pt pewnnego wiosenego dnia

Regulamin wszystko wyjaśnia emotka Mają jeszcze duuuuuużo czasu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5215142 Napisano: 01.06.2012 10:30:16 w Inne mniejsze markety
lucja napisał(a):

zuzi494 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Colgate/Palmolive dalej milczy? Coś długo im się schodzi. Mam nadzieję, że wyrobią się do piątku emotka

Też mam nadzieję...

A jaki mają ostateczny termin?

Wybierać mieli w poniedziałek. I z tego, co kojarzę informowali w dniu wyboru zawsze. Wg Regulaminu:
Zwycięzcy nagród zostaną powiadomieni za pośrednictwem wiadomości SMS, w terminie 5 dni roboczych od dnia wyłonienia, pod numerem telefonu, za pośrednictwem, którego została wysłana wiadomość SMS. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5214932 Napisano: 01.06.2012 09:02:34 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

assal napisał(a):

Zadzwoń emotka
A przy okazji zapytaj, czy będą dyskwalifikować linki do prac zewnętrznych, bo zgłoszenia mogą być przez stronę emotka

Zadzwoń emotka
Co śmieszne: gdy słałam zgłoszenia na bilety EURO do Grafa, również sfiksował mi jeden z telefonów i posłał tego samego smsa 3x emotka Telefon nowy, mało używany, sieć Play.

Na pewno zabrało kasę z konta? Ja ostatnio słałam gdzieś z Heyah sms i dostałam 3 zwrotki, a pobrało mi tylko za jednego eska. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

zaczytana-pola

#5213096 Napisano: 31.05.2012 08:54:02 w Inne mniejsze markety
Colgate/Palmolive dalej milczy? Coś długo im się schodzi. Mam nadzieję, że wyrobią się do piątku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5211254 Napisano: 30.05.2012 09:32:07 w Inne mniejsze markety
kotmarian napisał(a):

lavenda7 napisał(a):

słuchajcie rozwiązali już colgate z intera??

no umieram z ciekawości ... hihihih kto się doczekał jakiejkolwiek wygranej:)

Rozwiązać powinni, ale chyba jeszcze nie informowali emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5211137 Napisano: 30.05.2012 08:48:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kadjas123 napisał(a):

Ja odwiedzając teściów zahaczyłam o sklep Stop, okazało się że z marketu urna gdzieś zniknęła. 5 osób z obsługi jej szukało i nie znalazło-ciekawe więc jak rozwiążą ten konkurs. Natomiast w Lewiatanie duża dziura, wyglada jakby ktoś zniszczył wyciągając kupony-ekspedientka zdziwiona,że wrzucam kupony skoro nie miały podobno nigdy kuponów. Ciekawe ile faktycznie dociera tych urn a raczej kuponów do organizatora emotka

Dlatego właśnie odpuściłam sobie ten konkurs po I etapie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5207831 Napisano: 28.05.2012 12:14:17 w Inne mniejsze markety
beata21 napisał(a):

a ja kilka razy u nich wygralam w haselkach i czasowkach, wiec jakos nie narzekalam, zobaczymy jak teraz bedzie emotka

Ja też, ale tylko nagrody II stopnia. Teraz też czekam niecierpliwie na wyniki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5207705 Napisano: 28.05.2012 11:12:54 w Inne mniejsze markety
kotmarian napisał(a):

beata21 napisał(a):

To dzis czekamy na wyniki Palmilive - Intermarche emotka - ps jak nie wygram mam paragon emotka

BEATKO, nie chce cie martwić ale z tą agencją to prawie nikt nigdy na forum się niczym nie pochwalił i chyba nikt nie czeka na wyniki, bo zwykle forumowicze nie dostają żadnego wyniku pozytywnego a na www za jakiś czas pokaże się:
lista zwycięzców:
Anna P/ Kalisz
Barbara W. Wrocław
Zbigniew T/ Malbork...

i takie tam.
emotka emotka

Oj, chyba mylisz się. Można wygrać, nawet raz widziałam wpis o nagrodzie głównej- kinie domowym. emotka A nagrody II stopnia trafiają się dość często. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5206987 Napisano: 27.05.2012 09:02:18 w Dziś cieszę się z.....
mia skoro jest źle, to może być już tylko lepiej i lepiej. Jesteś wspaniałą osóbką, która daje innym wiele dobrego i to dobro na pewno do Ciebie wróci emotka emotka Jeszcze nie będziesz wiedziała, co z nim robić emotka Wspomnisz moje słowa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5206587 Napisano: 27.05.2012 05:53:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
truli napisał(a):

kretafka napisał(a):

pawel1615 napisał(a):

a każą odsyłać tylko jeden paragon czy wszystkie? bo spotkałem się z różnymi odpowiedziami

chyba wszystkie, ale grill jest słaby więc raczej nie warto grać

a musi byc wyraznie napisane na paragonie ze to kamis?czy nie?u mnie bylo tylko musztarda sarepska i sie zastanawiam

U mnie nie było nazwy Kamis i grill dotarł, ale gdzieś rzuciło mi się w oczy, że ktoś miał problemy z brakiem nazwy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5205627 Napisano: 26.05.2012 10:28:38 w Dziś cieszę się z.....
bartula napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Dziś cieszę się ze wszystkiego. Z tego, ze wiele rzeczy układa się po mojej myśli. Z tego, ze jedna rzecz ułożyła się inaczej, niż chciałabym tego. I, ze widzę dobre strony tej sytuacji. Ze słoneczka. Z burzy. Ze zbliżających się wakacji. Z planów na przyszłość. I z tego, że w życiu są różne cele emotka

Oj, intuicja mi mówi że trzeba tutaj czegoś pogratulować i nie chodzi mi o żadną wygraną emotka
Co by być w temacie to ciesze się, że świeci słońce i że jutro sobota emotka

Owszem- optymizmu emotka emotka

W dalszym ciągu cieszę się z tego, co powyżej. Dodatkowo dorzucę smak zimnego piwka w ciepły (prawie)letni wieczór( a może już noc emotka ), powrót dobrej passy i nowe pomysły. I cieszę się, że rano znów zaświeci słoneczko emotka Wyświetl w wątku >>
0 0