Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zaczytana-pola

zaczytana-pola

#5181190 Napisano: 11.05.2012 08:34:00 w Reklamacje wyników konkursów
milioner napisał(a):

Nie ma nic gorszego niż niedoprecyzowanie. A tego właśnie jesteśmy świadkami. Użyli wszędzie słów - dodatkowi. Kiedyś nawet za lub czasopisma to zrobiona komisję śledczą a jedna posłanka poszła siedzieć.

Wszystko o co mi chodzi to doprecyzowanie i proszę o wysłanie emaili, które nic nie kosztują z prośbą o to, to Albedo i do Henkel.

Z tym, że wysyłaliście reklamacje dlatego, że zwycięzców wybrano nieregulaminowo. Więc przyznanie nagród w postaci laptopów i nagrody głównej osobom z listy rezerwowej również byłoby nieregulaminowe, ponieważ jak wiadomo osoby już nagrodzone biżuterią mają większe szanse na laptopy. Nie wydaje mi się, żeby agencja, która ufundowała dodatkowe nagrody po raz kolejny nagrodziła w sposób przeczący regulaminowi. To wysyłanie e- maili teraz byłoby chyba przedwczesne... Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5181164 Napisano: 11.05.2012 08:21:53 w Reklamacje wyników konkursów
milioner napisał(a):

Chodzi o to, że 1 czerwca jak już wygra tego Nissana... bóg jeden wie kto, spoza dotychczasowej listy, za jakąś odpowiedź potworka, to będzie za późno na jakiekolwiek reklamacje. Mimo iż czas będzie do 05 czerwca na to - bo po prostu para mi puści. Trzeba działaś póki toczę obfitą pianę na ustach.

Cóż... Logicznie rzecz biorąc to, co napisałeś jest nielogiczne. Raczej nie było tygodnia, w którym były same nieregulaminowe hasła, a więc nowa osoba nie powinna wygrać nagrody głównej, ponieważ siłą rzeczy jej hasło nie może być najlepsze, skoro jest rezerwowe. Nie sądzę, żeby agencja nie zdawała sobie z tego sprawy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5180431 Napisano: 11.05.2012 02:01:04 w Połączenia nieodebrane
Co mogło dzwonić dzisiaj z 691 447 557? Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5176620 Napisano: 09.05.2012 11:51:37 w Reklamacje wyników konkursów
Wydaje mi się, że najpierw wybiorą dodatkowe hasła na biżuterię. Czyli 22 osoby. Następnie z biżuterii dodatkowe laptopy, z tym, że większe szanse na laptopy mają hasła, które już do tej pory nagrodzono biżuterią w danych tygodniach. A następnie wybiorą laureata samochodu nie uwzględniając za długich haseł wybranych za pierwszym podejściem. Ale większe szanse mają osoby już nagrodzone lapkiem. Tak przynajmniej mi się wydaje. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5176468 Napisano: 09.05.2012 10:58:03 w Reklamacje wyników konkursów
Faktycznie firma zasługuje na uznanie w związku z takim podejściem do sprawy.
Swoją drogą ciekawe jak teraz wyłoniony zostanie zwycięzca drugiej nagrody głównej skoro najlepsze hasła w sumie wybrane zostały na pierwszym posiedzeniu. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5174218 Napisano: 07.05.2012 08:06:12 w Gratulacje! Dla wygranych!
ewunia63 gratulacje dla córki emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5171328 Napisano: 04.05.2012 09:45:38 w TESCO konkursy
malenka89 napisał(a):

Szukam kogoś kto ma doświadczenie z EURO RSCG, ponieważ kupiłam na konkurs NESTLE kawę Nescafe Classic, jest wymieniona w regulaminie, ale dawali do niej gratis kubek. Kawka wraz z kubkiem zapakowana w kartonik. Myślicie, że taki zakup liczy się do konkursu??

Jeśli produkt zgadza się z Regulaminem, to raczej nie powinno być problemów o to, czy z kubkiem, czy bez. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5171220 Napisano: 04.05.2012 08:04:52 w Oddam za darmo
alan napisał(a):

4pkt.
ll49rl ppmeee 4n4w

Dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5169554 Napisano: 03.05.2012 12:43:24 w PODZIĘKOWANIA
radosna za poprawienie mi humoru emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5169487 Napisano: 03.05.2012 11:19:09 w Wkurza mnie...
Wkurzyć się można emotka w Tv Euro, w prasie Euro, w necie Euro, w konkursach Euro, nawet we 'wkurza mnie' Euro. I jak tu się nie wkurzyć? emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5169413 Napisano: 03.05.2012 09:53:32 w co chcielibyście wygrać?
Voucher wycieczkowy i jakiś bon zakupowy na pokaźną kwotę do OBI, IKEA, czy innego PSB emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5168863 Napisano: 02.05.2012 03:48:56 w Czas na zmiany...
Fajnie byłoby, gdyby pojawiła się opcja Zgłoś nadużycie odnośnie postów zamieszczanych na forum emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5168811 Napisano: 02.05.2012 02:56:47 w Reklamacje wyników konkursów
sophie napisał(a):

I nie ma dużej szkodliwości czynu ,że tak stwierdzę emotka Widocznie tak im się spodobał tekst ,że przeoczyli ten fakt kilkudziesięciu liter więcej .Może akurat taki tekst wywarł na nich duże wrazenie ,mogą nagradzać kogo chcą ,nawet gdy tekst był za długi .w końcu nie to było najwązniejsze a treść wypowiedzi ;/

Po części się z Tobą zgodzę i dlatego sama reklamacji nie składam. Wg mnie hasełko, które wygrało auto jest w porządku. Nie czuję się oszukana. Ale... jeśli ktoś ma ochotę składać reklamacje, to niech sobie składa, w końcu jakąś podstawę ma. Może coś na tym zyska, a może pozostanie tak, jak jest. Ale prawda jest taka, że te kwestie przyjdzie rozstrzygać adresatom reklamacji. Myślę, że to, że Ty się wkurzasz, czy wkurzają się inni nic nie da w tym momencie i w tym wątku. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5168798 Napisano: 02.05.2012 02:44:59 w Reklamacje wyników konkursów
sophie dlaczego uważasz, że uczestnicy konkursu nie powinni wysyłać reklamacji? Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5163205 Napisano: 26.04.2012 10:29:07 w Wkurza mnie...
andziakadula napisał(a):

dancia napisał(a):

m

ilonar2301 napisał(a):

anielka napisał(a):

Wkurza mnie że mój 2 latek prawie codziennie smaruje swoje łóżeczko turystyczne kupą z pampka łącznie ze sobą i ścianami ... emotka

emotka oducz go robienia kupę w pampersa. Mój synek mając 2 lata korzystał z nocniczka lub sedesu i nie było tego problemu. Tłumacz, tłumacz aż do skutku emotka

Mój tez przed 2-gimi urodzinami juz robił do sedesu potrzeby.Oczywiście na noc miał jeszcze pieluszkę zakładaną,ale kupę wołał,bo mu przeszkadzała jak myślę emotka

Mój synek ma 3 lata od dluzszego czasu siku robi do ubikacji ale nie chce robić kupy!! robi w majty, tyle razy tlumaczyłam, prosiłam i nic po tajniacku sra w gacie
emotka brakuje mi pomyslów jak go przekonac

To faktycznie nieciekawie. Mój sam zaczął robić, jak stwierdził, że zapach mu nie odpowiada i w pieluszce coś nie teges. emotka Może spróbuj go chwilę nie przebierać, żeby sobie pochodził z takim balaścikiem i zobaczył, że mu przeszkadza. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5163161 Napisano: 26.04.2012 09:01:49 w Wkurza mnie...
Widzę, że nie tylko ja mam problem z niejadkiem. Mój ma 3,5 roku i waży 15 kg. Mięsa nie zje, czasami raz w tygodniu mu się odmieni. Mleka nie tknie, serek też nie bardzo. Kanapki nie. Sam chleb, czasami bułkę. Nawet masła nie tknie. Całe szczęście, że uda mi się wcisnąć w niego przynajmniej zupę. Za to chętnie je owoce i surówki. Ale czasami, gdy gdzieś jesteśmy, to ludzie zastanawiają się jak ja sobie z nim radzę. Gorsze od tego, że nie chce jeść jest odruch wymiotny, gdy się do czegoś zmusza. Czasami brakuje sił i cierpliwości emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5161678 Napisano: 25.04.2012 09:06:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
79magda napisał(a):

Regulamin Palette ze strony już zniknął emotka

http://www.palett...lor.pl/regulamin.pdf emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5160838 Napisano: 25.04.2012 01:59:59 w Dyskusje o wynikach konkursu
grandprix napisał(a):

http://netiakonku...wyniki-konkursu.html

Świetne te filmiki.

Fajnie, fajne, tylko Szafiarka mnie wkurza. Nie dlatego, że zły film... ale dlatego, że kojarzy mi się z DOD¡ emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5160507 Napisano: 25.04.2012 11:51:15 w Wkurza mnie...
anielka napisał(a):

Wkurza mnie że mój 2 latek prawie codziennie smaruje swoje łóżeczko turystyczne kupą z pampka łącznie ze sobą i ścianami ... emotka

emotka oducz go robienia kupę w pampersa. Mój synek mając 2 lata korzystał z nocniczka lub sedesu i nie było tego problemu. Tłumacz, tłumacz aż do skutku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#5160099 Napisano: 25.04.2012 09:01:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
W niektórych konkursach nawet jeśli wyślesz 200 znaków, to dostajesz jedną zwrotkę. W innych wyślesz 200 znaków i dostajesz 2 zwrotki- jedną dobrą i drugą o błędnej treści. Sama to przerabiałam. Być może wiąże się to z ustawieniami bramki sms. Wyświetl w wątku >>
0 0