Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zaczytana-pola

zaczytana-pola

#4991087 Napisano: 03.02.2012 12:52:59 w Wkurza mnie...
monia24 napisał(a):

aniajukej napisał(a):

podczas badania wariografem ojciec na pytanie czy twoja żona ma coś wspólnego ze śmiercią małej odpowiedział TAK.
wariograf odpowiedział pozytywnie.
czego tu domniemywać?

podasz linka to tego skąd to masz? zaciekawiło mnie...

Rutkowski mówił coś w stylu: Czy na pytanie, czy podejrzewasz, że Twoja żona ma coś wspólnego ze śmiercią dziecka...? Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4991063 Napisano: 03.02.2012 12:28:56 w Żegnamy zmarłych

zaczytana-pola

#4991040 Napisano: 02.02.2012 11:48:41 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

czy jest gdzieś ta konferencja, w formie filmiku?

http://sosnowiec....ktos-idzie,id,t.html Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4991031 Napisano: 02.02.2012 11:41:19 w Wkurza mnie...
Kilka osób wypowiedziało się, że sąsiedzi wiedzieli jaka jest z niej osoba i o tym mówili, więc może coś było na rzeczy...
Mam nadzieję, że wszystko się szybko wyjaśni, bo szkoda mi nie tylko Madzi, ale również osób, które są być może fałszywie posądzane( ojciec). Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4990939 Napisano: 02.02.2012 10:30:45 w Wkurza mnie...
martusiamj napisał(a):

Wkurza mnie jak ten tragiczny finał:

http://wiadomosci...egion-wiadomosc.html
emotka emotka

Nie mam słów, żeby to opisać. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4986278 Napisano: 31.01.2012 04:42:13 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Dzisiaj DPD przywiózł nagrody z tego konkursu:
https://www.e-kon...rticles-2-90259.html
Dla młodego zestaw przygodowy, a dla nas zestaw herbat emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4985324 Napisano: 31.01.2012 01:03:34 w Reklamacje wyników konkursów
kalisto1986 napisał(a):

Ilona tak mówi logika, ale nie regulamin, a wiemy,że komisja często nie używa w wyborze logiki
emotka

Co fakt, to fakt emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4985319 Napisano: 31.01.2012 12:18:10 w Reklamacje wyników konkursów
Wg mnie Organizator powinien wybierać zwycięzcę nagrody głównej spośród nagród dziennych, ponieważ nie ma tu innych kryteriów. I na chłopski rozum z założeń konkursu wynika to, ze zwycięzcą samochodu powinna być osoba wybrana spośród zgłoszeń dziennych. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4976395 Napisano: 25.01.2012 08:48:24 w Wkurza mnie...
jokan napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

ceny emotka

Moje dziecko pije jeszcze Bebiko, w poniedziałek kupiłam w biedronce za 16.99, dzisiaj już za 18.99 emotka (500g)
W leclercu już prawie 15zł (350g) emotka Kurde, ja kiedyś kupowałam za 11 zł góra, w promocji za 9 się trafiało. Świat oszalał? Głupie pampersy widziałam już po 75zł (tak, siedemdziesiąt pięć złotych! Za jumbo pack)! Weź człowieku chowaj dzieci.. za co się pytam, za co??
Normalnie masakra jak wzrosły ceny w ciągu 3 lat!

moje juz nie pije, ale dzisiaj przechodzac kolo wlasnie takiej polki az sie zdziwilam ze takie drogie, bo pamietam jak calkiem niedawno bylo po 11, 12 zeta

mnie kurza, ze ze garnier na FB byl do wczoraj, a mi sie daty popierniczyly i wyslalam dzisiaj emotka emotka emotka emotka emotka

Mój młody też już nie piję, a kupowałam za 11 z groszami jeszcze rok temu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4975543 Napisano: 25.01.2012 02:32:17 w Dyskusje o wynikach konkursu
iva napisał(a):

3dominika3 napisał(a):

Dostał ktoś już odpowiedź z Pudliszek (konkurs o Pudliszkowej)? emotka

mają jeszcze czas chyba.. ja brałam udział lecz na razie cisza

Napisali, że w zasadzie mają czas do 30 stycznia, więc nie spodziewałabym się wcześniej informacji emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4973277 Napisano: 24.01.2012 02:52:30 w TESCO konkursy
katjuszkaaa napisał(a):

bloblebla2 napisał(a):

dostał ktoś smsa z neutrogeny już?

dołączam się do pytania

Tak, kilka minut temu. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4972686 Napisano: 24.01.2012 10:45:19 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie to, że ostatnio każdy konek, na którym mi zależy kończy się fiaskiem...
Wkurza mnie, że nie ma fajnych konków i nie ma w czym brać udziału emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4971344 Napisano: 23.01.2012 04:14:41 w Dyskusje o wynikach konkursu
iva napisał(a):

na kiedy mają być wyniki z pudliszkowej?
Strona nie działa u mnie a sobie nie zapisałam.. ;/

30 albo 31 stycznia. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4968683 Napisano: 21.01.2012 11:46:25 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie PLUS emotka sms- ów wysyłać nie można emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4966546 Napisano: 20.01.2012 07:20:37 w Dyskusje o wynikach konkursu
gracet napisał(a):

sprawdziałam wszystkie przeglądarki i nic
ktoś wie co to za cholerstwo? jakieś ciastko czy ciasteczko??? emotka

Narzędzia -> wyczyść historię przeglądania -> ciasteczka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4961350 Napisano: 18.01.2012 11:56:18 w Wkurza mnie...
slonko365 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Wkurzają mnie Kupujący na Allegro emotka Ile czasu można czekać na wpłatę emotka emotka

Też mnie wkurzają. Sprzedałam gościowi przedmiot wraz z gwarancją, w warunkach której czarno na białym jest napisane, że podstawą gwarancji jest jedynie podbita karta gwarancyjna. Gość do mnie zadzwonił z pretensją, że gdzie paragon, chociaż nic o żadnym paragonie na aukcji nie wpominałam. Nie raczył sobie przy tym ani przeczytać karty gwarancyjnej i jej warunków, ani nawet nie zadzwonił sobie do serwisu, żeby się upewnić, czy rzeczywiście mu ten paragon do czegoś potrzebny.
Podczas rozmowy mu wyjaśniłam, że paragonu nie mam, bo przedmiot wygrałam w konkursie a nie kupiłam, gwarancja mu przysługuje w autoryzowanym serwisie na podstawie karty gwarancyjnej, którą dostał, w warunkach gwarancji ma wyraźnie napisane, że żaden dowód zakupu nie jest wymagany.
Do tego go zapewniłam, że jakby się pojawił jakikolwiek problem z ewentualnym wykorzystaniem gwarancji, to zwrócę się do agencji o kopię dowodu zakupu. I jeszcze na rzęsach stawałam, żeby gościowi szybko wysłać paczke przd świętami.

No i wszystko pięknie, gość wystawił mi pozytywną opinię, że ok, że poleca, tylko nie wiedzieć po co musiał dodać, że pojawiła się wątpliwość, którą udało się ze sprzedającym wyjaśnić tylko jakoś nie wspomniał, że to jemu się pojawiła wątpliwość, bo mu się czytać nie chciało, a nie z powodu jakiegoś mojego zaniedbania czy błędnej informacji.

A dla kogoś, kto teraz bedzie chciał u mnie coś kupić, to jest infomacja, że były jakieś wątpliwości, czyli że ze mną jest coś nie tak. A że mam mało komentarzy i mało sprzedaży, to będzie to raczej zwracało uwagę emotka

U mnie podobnie było z większym sprzętem, ale na szczęście udało się to jakoś załatwić.
Poza tym wszystkie paczki wysyłam następnego dnia, niektóre tego samego, jak trafia mi się kurier akurat, wszystko jasno opisuję, a ludzie i tak zaniżają ocenę sprzedaży emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4961278 Napisano: 18.01.2012 11:32:01 w Wkurza mnie...
Wkurzają mnie Kupujący na Allegro emotka Ile czasu można czekać na wpłatę emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4960530 Napisano: 17.01.2012 10:15:09 w Wkurza mnie...
iva napisał(a):

też to często słyszę ale cóź zrobić taki los.. najgorsze w tym wszystkim jest to że chciałabym zachować to w tajemnicy <ale się da>.. bo to zaraz ktoś coś pacnie, temy wypapla i dalej idzie wiązanka a później do mnie pielgrzymki przychodzą.. co masz a co dasz? no podziel się tyle masz tego.. oni wszyscy widzą zysk i to w ten sposób $$$.. nikt się nie pyta ile ty czasu i kasy wydajesz tylko wszyscy widzą że dostajesz za darmo, więc kumpli szukają.. ah jak mnie to drażni.. każdy chciałby zawsze coś uszczypnąć dla siebie.. Taka skąpa też nie jestem bo się podzielę czasami ale jak się przyzwyczai ludzi do czegoś to co tydzień będą wpadać z torbami jak na zakupy tyle że za darmoo.
Myślałam że jedynym rozwiązaniem będzie :sama se wygraj to mi pokaż jak.. no ludzie przecież ja nie mam czasu na prowadzenie za rączkę..mi nikt nie pokazywał. więc teraz cicho sza chyba w domu umowy lojalnościowe spiszemy
emotka

Gorsze jest, gdy mówisz: Chodź, pokażę Ci jak grać. A ktoś odpowiada: Eeee, nie chce mi się. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4959628 Napisano: 17.01.2012 03:35:18 w TESCO konkursy
kasiul napisał(a):

wyniki konkursu z gazetki na 5 zdań o czym myślę przed wypiciem kawy miały być 15-stego, nadal brak emotka

Kazali uzbroić się w cierpliwość emotka
http://www.facebo...719761664&type=1 Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4958906 Napisano: 17.01.2012 10:47:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aneczkar10 napisał(a):

joan napisał(a):

myszka222 napisał(a):

Przepisy.pl odpisali że dostanie się od nich w przyszłym roku pit i będzie trzeba go dołączyć do zeznania podatkowego.

Dziwna procedura, nigdy mi się takie coś nie zdarzyło. Może coś się zmieniło w przepisach po pierwszym stycznia? emotka

no właśnie, bo zawsze było, że płatnikiem podatku jest organizator konkursu

To zależy o jaki konkurs chodzi. Na doradcasmaku.pl np. Organizator wpłaca na początku roku pieniądze na konto, przesyła PIT i trzeba samemu się rozliczać. Wyświetl w wątku >>
0 0