Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zaczytana-pola

zaczytana-pola

#7326945 Napisano: 09.01.2026 12:36:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edith napisał(a):

Czy informowali z konkursu Wedel w Lidlu, fabryka czekolady? Chyba do dzisiaj byl termin?

Raczej cisza była. Wyświetl w wątku >>
1 edith 0

zaczytana-pola

#7326592 Napisano: 08.01.2026 12:22:07 w Avanti
luko922 napisał(a):

Oh, jak zwykle kiedy myślałem, że mam ekstra zgłoszenie, nic nie wygrałem emotka

Od dwóch miesięcy tak mam emotka Wyświetl w wątku >>
1 luko922 0

zaczytana-pola

#7325892 Napisano: 05.01.2026 13:09:26 w Avanti
Pani Lidia (pieszczotliwie Lidzią nazywana) dała pewnie swoim współpracownikom i sobie wolne. Niechaj ze śniegu korzystają dopóki jest. Jeszcze tylko jutro i wrócimy do normalności.
P.S. A niech mnie przeczucie myli 🤣 Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

zaczytana-pola

#7324983 Napisano: 31.12.2025 12:26:45 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
sylzab2294 napisał(a):

Coca Cola Lidl, Coca Cola dino, why?
ech, końcówka roku do bani, z resztą jak i cały rok...
Niech już sobie idzie w piz..!

Łączę się w cierpieniach emotka Wyświetl w wątku >>

zaczytana-pola

#7324734 Napisano: 30.12.2025 16:43:58 w Wkurza mnie...
andii napisał(a):

atyde25 napisał(a):

To nie jest wpis rasistowski ,kocham wszystkie narody. Wkurza mnie ,że wyglądam jak cyganka a nie mam w sobie kropli  krwi tej narodowości. Zauważałam podobieństwo do tej młodej wokalistki chyba Viki Gabor, Jestem jak jej starsza o 30 lat sister emotka  Jest bardzo ładna tak jak ja emotka  Dobra koniec wpisów bo bana dostanę emotka

Hahaha po tym przeczytaniu -to odruchowo sprawdziłam czy portfel leży na miejscuemotka
Edyta nie obraź sięemotka
Edith: wiem że to wątek wkurza mnie...ale Editka to mi zawsze humor poprawia jak tu zajrzęemotka

Tu się nie ma co śmiać. Moja matka prawie w depresję wpadła, gdy lata temu leżała w szpitalu z cyganką na jednej sali. I ta cyganka jej wmawiała, że ona (moja matka) też jest cyganką. I, gdy przychodziła do niej (do tej cyganki) rodzina w odwiedziny, to też mojej matce wmawiali, że jest cyganką emotka  A to chyba dlatego, że płynie w nas trochę bałkańskiej krwi.

W temacie - wkurza mnie Oral-B. Od dziś w ramach protestu myję zęby suchą szczoteczką. Wyświetl w wątku >>

zaczytana-pola

#7324733 Napisano: 30.12.2025 16:35:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Raczej wiedziała, jak dobić leżącego emotka  253 nagrody były emotka emotka

Jeszcze masz szansę dziś/jutro otrzeć łzy fuzeklami od Fortisa -> w konku foto "MMs Xmas" było zdaje się mniej zgłoszeń, niż nagród emotka

I przy okazji wyrażę swoją konsternację, bo kiedy sponsorzy rozdają tandetne i sztuczne: swetry, dresy*, czapki, szaliki, skarpety i koszulki w losowych rozmiarach! i z goownianym brandingiem, to Jaś nie narzeka i jakoś to przełknie. A gdy Brandcomm/Mars wymyślili prosty konek, z dużą ilością nagród, które laureaci będą mogą spersonalizować (nagrodą są przecież bony), to oburzenie i bojkot w konkursowej społeczności. Zdziwiona jestem jakoś emotka

* dodam jeszcze, że tegoroczny tzw. "dres Orbit" składał się ze spodni modelu X oraz bluzy modelu Y. Bluza ocieplana, a spodnie już nie, WTF emotka

Nie brałam udziału. Raz, że z Fortisem mi nie po drodze zupełnie. Dwa, że nie przepadam za konkami foto. Trzy, że depresję konkursową miałam po kilkudziesięciu ostatnich porażkach i grałam w wybranych konkursach. Ech, zakończę rok z 60-cioma wygranymi. Przyzwoity powrót po kilku latach "niegrania". Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

zaczytana-pola

#7324730 Napisano: 30.12.2025 16:24:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

Zazdro, u mnie nawet w SPAMie nie wylądowała emotka

Bo ona wiedziała, że dziś wieczorem wybieram się do Rosska po kakao i naleśniki emotka

Raczej wiedziała, jak dobić leżącego emotka  253 nagrody były emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

zaczytana-pola

#7324725 Napisano: 30.12.2025 16:14:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

makra napisał(a):

W MDW już piszą o kartach. Teraz mail jest emotka

Tak -> u mnie również, jak zwykle wybrała lądowisko w spamie emotka

Zazdro, u mnie nawet w SPAMie nie wylądowała emotka Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

zaczytana-pola

#7324545 Napisano: 30.12.2025 10:29:36 w Oddam za darmo
ODDANE

Oddam 852 żappsy.
Zapraszam na priv Wyświetl w wątku >>
1 karkocka 0

zaczytana-pola

#7324240 Napisano: 29.12.2025 12:48:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andii napisał(a):

Hejo. Czy ktoś mi napisze gdzie szukac tej bombonierki z Śnieżka w Dino? Ja tego nie widzę wogole emotka

U mnie są w drugiej alejce. Razem z tymi wszystkimi bombonierkami. Inna alejka, niż słodycze. Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

zaczytana-pola

#7324175 Napisano: 29.12.2025 11:26:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
To w końcu były te e-maile z wygraną, czy tylko weryfikacja paragonów z Oral-B? Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

zaczytana-pola

#7323926 Napisano: 28.12.2025 12:42:18 w Żabka
nawrotkatv napisał(a):

Ja proponuje wątek "Ile straciłeś/aś na loterię w zabce" ;D ja póki co jakieś 50 zł i nie zamierzam więcej emotka

2 paragony z piwem bezalkoholowym. I tyle. Wyświetl w wątku >>

zaczytana-pola

#7323535 Napisano: 26.12.2025 14:30:59 w Żabka
9darog napisał(a):

szalcial napisał(a):

darog napisał(a):

szalcial napisał(a):

miikka napisał(a):

Czekajcie to jak z tą rezerwą z hard loterii, nie będą to wszystkie losowane nieodebrane czyli wszystkie te co ludzie kupują bez apki? Tak myslalm że to będzie wyglądać i liczyłam na rezerwę za ten ogrom losów emotka

Jak na moje dopiero zeskanowanie apki nadaje numer porządkowy, do którego jest przypisana wygrana lub jej brak. Nie widzę możliwości, aby była rezerwa z zakupów które ktoś robił bez użycia apki. Ale na pewno będzie trochę “zwykłych normików”, którzy są smakoaszami piwa a nie losów (🙈) i odruchowo skanują aplikację nie wiedząc nawet, że przysługuje im jakiś kod do loterii

Tyle że losy / KODY/ naliczają się dopiero PO zarejestrowaniu do loterii.
- więc świadome zaakceptowanie zgód, etc. 

A było z tym troche zachodu, my też po podpowiedziach na forum zrobiliśmy jak trzeba, zjechać na dół ekranu, wybrać promocje, wejśc w to i zaakceptować - dopiero potem pojawiły się kody.

No ale skoro, najpierw zrobiłem zakupy, a dopiero później zarejestrowałem się w loterii (te wszystkie zgody o których mówisz itp.) i losy dostałem, to oznacza, że gdzieś “w chmurze” były już do moich zakupów przypisane, mimo tego że w momencie zakupów nie byłem jeszcze formalnie uczestnikiem loterii

Mi się przypomniała na podobnej zasadzie loteria w Bierze na mieszkania po 500 tys zł. 
I co, że ktoś miął karte Bieronka, dostal los-jeśli nie miał świadomości o loterii
- kojarze, że nagrody przepadły?

O Biedronce proszę nawet nie wspominać... 30 lat i żadnego konkursowego świętowania nie było. Słabo. Wyświetl w wątku >>

zaczytana-pola

#7322886 Napisano: 22.12.2025 14:32:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

luko922 napisał(a):

Czy ktoś wie jak zrobić fotkę z misiowym filtrem w tym konkursie Carrefour COLA?
https://swiatecznemisie.pl/
Jak włączam kamerę nie mam żadnego filtra emotka

Podbijam, bo nie ogarniam emotka

Nie masz ramek do wyboru jak klikniesz, żeby zrobić zdjęcie? Wyświetl w wątku >>

zaczytana-pola

#7322632 Napisano: 21.12.2025 14:20:54 w Żabka
fryz napisał(a):

Mój stary zaczyna podejrzliwie patrzeć, co wyjście z domu - powrót z 4pakiem emotka

A co sobie w Żabce pomyślą emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#7322466 Napisano: 20.12.2025 10:14:27 w Wkurza mnie...
danek39 napisał(a):

I wkurzają mnie konkursy Żabki. Jak nie inne terminy zakupów i zgłoszeń, to znikające kody. Zapomniałam odebrać tych z Grześków i zniknęły emotka

Napisz do żabki @, opisz sytuację, odpiszą z kodem. Też tak mialem.
W temacie; Denerwuję mnie brak weny na miarę zacnych nagród

Już przywrócili kody. Pewnie ktoś zgłosił emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#7322339 Napisano: 19.12.2025 14:30:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tamlin111 napisał(a):

tamlin111 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

czarny_kot napisał(a):

kanafapinifi napisał(a):

endrjuen napisał(a):

kanafapinifi napisał(a):

dużo razy graliście w hard loterię w żabce? wpisy ukazują nieziemskie wygrane, ale w (dziś nie wygrałem/am to już było" widzę również dużo pokrzywdzonych osób! a każdy ma chrapkę na 88k.

My rodzinnie zapasy na Sylwestra i okrągłe urodziny - już 38 losów i nic. Na tym raczej będzie koniec 😅

To bardzo dużo!!!!! emotka  najlepiej jest chyba zgarnąć osiemsetke i grać aż wleci coś następnego chociaż pewnie nie ma reguły :<
tylko i wyłącznie łut szczęścia.

A to nie jest tak, że liczy się moment zakupu odbicia apki a nie moment wzięcia udziału? Nie było tak w ub roku? Bo coś mi świta, dzwoni tylko nie wiem czy w dobrym kościele 🤣

tak liczy sie czas zakupu

Chyba tez tak nie może być, bo jak ktoś kupi 40 sztuk piwa i ma 10 losow z tej samej godziny. Czyli by mogły wszystkie wygrać lub przegrać.

W takich sytyacjach (jeśli bramka ustawiona jest na dana godzinę) liczy się pierwszy kod, który wszedł. Jak z bramkami - kto pierwszy.

Czyli pierwszy los tylko ma sens. Godzina zakupu ta sama wiec w inna bramkę nie można trafić. Jesli patrzec po tym, ze o wygranej decyduje czas zakupu.

Isiulka wyżej wytłumaczyła. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#7322335 Napisano: 19.12.2025 14:15:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tamlin111 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

czarny_kot napisał(a):

kanafapinifi napisał(a):

endrjuen napisał(a):

kanafapinifi napisał(a):

dużo razy graliście w hard loterię w żabce? wpisy ukazują nieziemskie wygrane, ale w (dziś nie wygrałem/am to już było" widzę również dużo pokrzywdzonych osób! a każdy ma chrapkę na 88k.

My rodzinnie zapasy na Sylwestra i okrągłe urodziny - już 38 losów i nic. Na tym raczej będzie koniec 😅

To bardzo dużo!!!!! emotka  najlepiej jest chyba zgarnąć osiemsetke i grać aż wleci coś następnego chociaż pewnie nie ma reguły :<
tylko i wyłącznie łut szczęścia.

A to nie jest tak, że liczy się moment zakupu odbicia apki a nie moment wzięcia udziału? Nie było tak w ub roku? Bo coś mi świta, dzwoni tylko nie wiem czy w dobrym kościele 🤣

tak liczy sie czas zakupu

Chyba tez tak nie może być, bo jak ktoś kupi 40 sztuk piwa i ma 10 losow z tej samej godziny. Czyli by mogły wszystkie wygrać lub przegrać.

W takich sytyacjach (jeśli bramka ustawiona jest na dana godzinę) liczy się pierwszy kod, który wszedł. Jak z bramkami - kto pierwszy. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#7322312 Napisano: 19.12.2025 13:06:22 w Avanti
estrelitta napisał(a):

Czy Cheetosy za 10 grudnia były poinformowane?

Dziś mail z ostatniego albo przedostatniego dnia u mnie. Wyświetl w wątku >>

zaczytana-pola

#7322132 Napisano: 18.12.2025 17:46:52 w Albedo Marketing
Kamil_K napisał(a):

grzybekmalutki napisał(a):

estrelitta napisał(a):

No właśnie, a czy komuś uznali reklamację?

A było jakieś info o negatywnej lub pozytywnej weryfikacji?? u mnie z pierwszych dni cisza?

U mnie była pozytywna w poniedziałek sms

U mnie 1 grudnia. Wyświetl w wątku >>
0 0