Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zaczytana-pola

zaczytana-pola

#4626902 Napisano: 23.08.2011 10:36:56 w Połączenia nieodebrane
olunka napisał(a):

anus napisał(a):

wczoraj nieodebrane połączenie z dziwnego nru *74646 emotka co to mogło być emotka

tez to mialam, chyba nic:)

Podobno naciągacze. Nie oddzwaniajcie!
http://www.numernet.pl/telefon/74646 Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4625092 Napisano: 22.08.2011 12:54:58 w Kupię...
Kopię telefon, najchętniej Nokia, może być starszy model typu 3310, 3510i- działający oczywiście emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4624127 Napisano: 21.08.2011 11:29:19 w Oddam za darmo
mariolakal napisał(a):

szogun102 napisał(a):

asiam napisał(a):

chce ktoś kod Zbyszko
promocja dziś do północy emotka

O.. i ja znalazłem dwie nakrętki emotka . 88CVELR4 ,2U6Q95LM emotka

Dzięki, wykorzystałam ten drugi, ale zwrotki nie mam... emotka

Ja miałam, że zużyty, więc chyba ktoś wziął i nie podziękował emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4621708 Napisano: 20.08.2011 11:13:18 w Wygraj mi / Wygram za...
Myślisz, że pisząc o tym jaki to Twój czas jest cenny coś zmienisz? Tak, czy inaczej ludzie będą chcieli wygrane za nic, skoro nie rozumieją sensu ogłoszenia. To, co napisałaś niczego nie zmieni. Zmieni tylko sposób postrzegania Twojej osoby przez innych( ale takie jest moje zdanie emotka , Ty możesz myśleć inaczej i Ciebie może to nie obchodzić). Przeglądając bazę nie widzę żadnego konkursu dodanego przez Ciebie, korzystasz z bazy, którą tworzą inni użytkownicy, a sama nic od siebie nie dajesz. Owszem, nie musisz, ale to taka mała dygresja z mojej strony.
Widzisz, ja poznałam na tym forum kilka naprawdę bardzo fajnych osób i często znajomość z nimi zaczynała się od takiej właśnie bezinteresownej pomocy, z mojej, czy z ich strony. Nie warto wrzucać wszystkich do jednego worka i postrzegać w identyczny sposób. Ale jak każdy zacznie się obnosić ze swoim wolnym czasem i ze swoją ważnością, to stanie się nudne emotka

P.S. Nie chcę Cię wpędzać w poczucie winy emotka

Żeby było w temacie- poszukuję osóbki, która wygra dla mnie zestaw Bielenda w zamian za coś... proszę o PW z informacją o ewentualnej wymianie. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4621682 Napisano: 20.08.2011 10:54:19 w Wygraj mi / Wygram za...
zarania napisał(a):

Wygram kosmetyki Bielenda w zamian za ciekawą propozycję (nie interesują mnie książki i płyty). PW
Za dziękuję nie wygrywam, bo mój czas jest cenny i nie siedzę całego dnia przy komputerze po to, by komuś (obcemu) sprawić prezent. A jeden dobry uczynek na dzisiaj już spełniłam. emotka

Zarania z całym szacunkiem... Twój czas jest cenny tak samo, jak czas mój, czy innej osoby na tym forum. Nie musisz się w każdym wątku z tym obnosić. Nie chcesz wygrywać dla kogoś, nie wygrywaj emotka Zastanów się tylko nad tym, czy kiedyś Ty nie prosiłaś kogoś o pomoc za free albo, czy kiedykolwiek nie będziesz takiej pomocy potrzebowała emotka Wtedy ktoś napisze do Ciebie, że nie będzie marnował swojego cennego czasu za zwykłe dziękuję, czy Twój uśmiech emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4621119 Napisano: 19.08.2011 08:46:48 w Wygraj mi / Wygram za...
lavenda7 napisał(a):

privatedo napisał(a):

wiecie co...
powinien to chyba byc watek otwarty dla osob, ktore maja dodane na forum konkursy do bazy, nie jestem zdziwiona, ze latwo sie prosi, ale skoro nie macie nic na wymiane, chcecie zeby ktos Wam poswiecil za darmo swoj cenny czas, to choc wykazcie sie, ze dzielicie sie konkursami z innymi...

Zeby bylo na temat, mam prosbe o pomoc w Wedlu i Nivea, mam na wymiane ksiazki, rozne kosmetyki...
prosze o PW

popieram!

emotka rozsądna propozycja. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4617735 Napisano: 18.08.2011 09:21:24 w Paragony
mkrzysiek napisał(a):

mundek2004 napisał(a):

kupię paragon szansa na laptopa Biedronka PW

wg regulaminu zakupy można zrobić do 31.08.2011

Wydaje mi się, że zakupy można było robić do 14.08, a do 31.08 wysłać pracę. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4616092 Napisano: 17.08.2011 12:07:49 w Połączenia nieodebrane
kadjas123 napisał(a):

kozuszka38 napisał(a):

wczoraj i dziś nieodebrane z takiego nr 224449200 emotka dziwny nr co to może dzwonić ?

http://www.numernet.pl/telefon/224449200

To jakieś ankiety konsumenckie. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4614405 Napisano: 16.08.2011 03:39:23 w Carrefour konkursy
Czy dzwonili z niedzieli z Tchibo? Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4613868 Napisano: 16.08.2011 12:14:51 w Dyskusje o wynikach konkursu
gosia16 napisał(a):

Czy ktoś wie czy będą wyniki z tego konkursu
http://www.herbatasaga.pl/lato emotka Bo 15 sierpień to już chyba był.Wiem że kubki z herbatą już wysyłali,a reszta nagród?

Brałam udział, ale nic nie dostałam, więc chyba nie wygrałam emotka
Ale na wyniki czekam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4613534 Napisano: 16.08.2011 09:46:47 w Wkurza mnie...
agee napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Widzę,że nie zostanę tu zrozumiana,ale trudno.Ona mnie się kiedyś wprost spytała,czemu ja nigdy nie piję kawy w biurze-czyżby mi Tatuś zabronił emotka A ja jej na to,że nie zabronił,tylko uważam,że kawa z wyższej półki,to powinna być tylko i wyłącznie serwowana klientom i szefowi,a sekretarki wszystkie bez wyjątku powinny pić tylko Tchibo emotka

OMG ty naprawdę jesteś cudakiem.

Dzielenie ludzi na lepszych i gorszych jest wg mnie przejawem dyskryminacji emotka Pani wzięła kawę raz jak sądzę, bo po raz pierwszy o tym napisałaś, cudaczku. Być może faktycznie gdzieś wyjeżdżała prosto z biura i tak było jej wygodniej. Wystarczyło zapytać dlaczego tak zrobiła.
A Lavazza z wyższej półki? Hmmm, zastanowiłabym się nad tym. U mnie w domu pija się tą kawę i nie uważam, żeby była jakaś szczególnie droga emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4612752 Napisano: 15.08.2011 07:02:01 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

krzyszu napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Widzę,że nie zostanę tu zrozumiana,ale trudno.Ona mnie się kiedyś wprost spytała,czemu ja nigdy nie piję kawy w biurze-czyżby mi Tatuś zabronił emotka A ja jej na to,że nie zabronił,tylko uważam,że kawa z wyższej półki,to powinna być tylko i wyłącznie serwowana klientom i szefowi,a sekretarki wszystkie bez wyjątku powinny pić tylko Tchibo emotka

Oj ja Cię rozumie dokładnie. Nienawidzę czegoś takiego. Czasen przychodzi do mnie siostra i widzę jak cały czas coś wcina napeałniając sobie co chwilę szklankę coca colą. A jeszcze zerknie co mamy słodkiego w szafie i próbuje coś wyżebrać emotka wrrrrr A pytanie z mojej strony w stylu przyszłaś się tu nażreć juz raczej nie robi na niej większego wrażenia emotka
Niektórzy ludzie powini mieć funkcje ignor Wciskało by im się guzik i stawali by się niewidzialni emotka ale swiat byłby piękny emotka

Dżizaz, padnę tu dzisiaj! emotka emotka emotka
Naprawdę od trzech dni nie maiłam takiego humoru! emotka

emotka emotka a ja chciałam tylko poczytać na co ludzie się wkurzają. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4612209 Napisano: 15.08.2011 12:11:09 w Wkurza mnie...
pola731 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

pola731 napisał(a):

joan napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

nie mogę hasła na tchibo wymyśleć, a czas ucieka emotka

Ja mam jeszcze 5 do wymyślenia, sama radość emotka Zakup kawy miał mnie zmusić do twórczego myślenia, ale zamiast tego, obudził przekornego lenia emotka

ja wczoraj skusiłam się w końcu na zakup tej kawy , wysłałam smsa zaraz po zakupie a nad hasłem myślałam do 23 ... wysłałam w końcu chwilę przed północą , ale zadowolona nie jestem - wkurza mnie ,że ostatnio mam ciężkie pióro , nic mi się tak fajnie nie składa

Chwilę przed północą tzn. o której?

chyba 23.45 , zaraz spojrzę na zwrotkę

To dobrze, bo myślałam, że przed samą północą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4612178 Napisano: 15.08.2011 11:46:36 w Wkurza mnie...
pola731 napisał(a):

joan napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

nie mogę hasła na tchibo wymyśleć, a czas ucieka emotka

Ja mam jeszcze 5 do wymyślenia, sama radość emotka Zakup kawy miał mnie zmusić do twórczego myślenia, ale zamiast tego, obudził przekornego lenia emotka

ja wczoraj skusiłam się w końcu na zakup tej kawy , wysłałam smsa zaraz po zakupie a nad hasłem myślałam do 23 ... wysłałam w końcu chwilę przed północą , ale zadowolona nie jestem - wkurza mnie ,że ostatnio mam ciężkie pióro , nic mi się tak fajnie nie składa

Chwilę przed północą tzn. o której? Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4611638 Napisano: 14.08.2011 10:11:11 w Wkurza mnie...
czarnygreg napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

dzięki, też juz wysłałam, nie liczę na wygraną ale szkoda było marnować paragon, swoja drogą mam juz ten ekspres, nałóg normalnie z tym graniem emotka

Przyznaj się, że nie o ekspres chodziło emotka

eee, nie, nie wierze że mogłoby sie udać, nie czuje tego konkursu,ani weny ani zapału, nałóg,

chciałabym kiedyś wygrać samochód(a jeszcze bardziej wycieczke) ale to nie ten konkurs

Niczego nigdy nie można być pewnym. Ja swoje auto wygrałam zupełnym przypadkiem. Gdyby ktoś mi powiedział, że wygram, to dałąbym sobie odciąć rękę i byłabym pewna, że nie. Więc kto wie, kto wie emotka może Tobie też uda się wygrać takim przypadkiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4611622 Napisano: 14.08.2011 10:03:37 w Wkurza mnie...
czarnygreg napisał(a):

dzięki, też juz wysłałam, nie liczę na wygraną ale szkoda było marnować paragon, swoja drogą mam juz ten ekspres, nałóg normalnie z tym graniem emotka

Przyznaj się, że nie o ekspres chodziło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4611589 Napisano: 14.08.2011 09:49:14 w Wkurza mnie...
piciaczek może jeszcze odezwie się uczciwy znalazca. emotka

Ja również rozkoszując się filiżanką kawy, doszłam do jako takiej z hasełkami wprawy... ale S4 w tyłek da kopa, stwierdzając, że moje hasło to jedna, wielka wtopa. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4607861 Napisano: 12.08.2011 06:32:40 w PODZIĘKOWANIA
bmacieja bardzo dziękuję za pomoc( wskazówkę) w pewnej kwestii emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4607300 Napisano: 12.08.2011 02:17:04 w Carrefour konkursy
Czy na forum ktoś wygrał z 10.08? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4607061 Napisano: 12.08.2011 12:44:13 w Nagrody nieotrzymane lub uszkodzone
ilunch wysyłał listem zwykłym, więc może mydełka zaginęły.
milionkobiet.pl chyba zawsze wysyła na ostatnią chwilę nagrody. Ja otrzymałam kosmetyki od nich po terminie określonym w Regulaminie. Wyświetl w wątku >>
0 0