Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zaczytana-pola
Postów 11528
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podobno naciągacze. Nie oddzwaniajcie!
http://www.numernet.pl/telefon/74646 Wyświetl w wątku >>
zaczytana-pola
Postów 11528
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zaczytana-pola
Postów 11528
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja miałam, że zużyty, więc chyba ktoś wziął i nie podziękował
zaczytana-pola
Postów 11528
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Widzisz, ja poznałam na tym forum kilka naprawdę bardzo fajnych osób i często znajomość z nimi zaczynała się od takiej właśnie bezinteresownej pomocy, z mojej, czy z ich strony. Nie warto wrzucać wszystkich do jednego worka i postrzegać w identyczny sposób. Ale jak każdy zacznie się obnosić ze swoim wolnym czasem i ze swoją ważnością, to stanie się nudne
P.S. Nie chcę Cię wpędzać w poczucie winy
Żeby było w temacie- poszukuję osóbki, która wygra dla mnie zestaw Bielenda w zamian za coś... proszę o PW z informacją o ewentualnej wymianie.
zaczytana-pola
Postów 11528
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zarania z całym szacunkiem... Twój czas jest cenny tak samo, jak czas mój, czy innej osoby na tym forum. Nie musisz się w każdym wątku z tym obnosić. Nie chcesz wygrywać dla kogoś, nie wygrywaj
zaczytana-pola
Postów 11528
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zaczytana-pola
Postów 11528
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wydaje mi się, że zakupy można było robić do 14.08, a do 31.08 wysłać pracę. Wyświetl w wątku >>
zaczytana-pola
Postów 11528
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To jakieś ankiety konsumenckie. Wyświetl w wątku >>
zaczytana-pola
Postów 11528
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zaczytana-pola
Postów 11528
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Brałam udział, ale nic nie dostałam, więc chyba nie wygrałam
Ale na wyniki czekam
zaczytana-pola
Postów 11528
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzielenie ludzi na lepszych i gorszych jest wg mnie przejawem dyskryminacji
A Lavazza z wyższej półki? Hmmm, zastanowiłabym się nad tym. U mnie w domu pija się tą kawę i nie uważam, żeby była jakaś szczególnie droga
zaczytana-pola
Postów 11528
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zaczytana-pola
Postów 11528
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To dobrze, bo myślałam, że przed samą północą
zaczytana-pola
Postów 11528
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chwilę przed północą tzn. o której? Wyświetl w wątku >>
zaczytana-pola
Postów 11528
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niczego nigdy nie można być pewnym. Ja swoje auto wygrałam zupełnym przypadkiem. Gdyby ktoś mi powiedział, że wygram, to dałąbym sobie odciąć rękę i byłabym pewna, że nie. Więc kto wie, kto wie
zaczytana-pola
Postów 11528
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przyznaj się, że nie o ekspres chodziło
zaczytana-pola
Postów 11528
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja również rozkoszując się filiżanką kawy, doszłam do jako takiej z hasełkami wprawy... ale S4 w tyłek da kopa, stwierdzając, że moje hasło to jedna, wielka wtopa.
zaczytana-pola
Postów 11528
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zaczytana-pola
Postów 11528
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zaczytana-pola
Postów 11528
Punkty karne 0
Konkursy dodane
milionkobiet.pl chyba zawsze wysyła na ostatnią chwilę nagrody. Ja otrzymałam kosmetyki od nich po terminie określonym w Regulaminie. Wyświetl w wątku >>