Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zaczytana-pola

zaczytana-pola

#4598380 Napisano: 09.08.2011 12:13:03 w Dyskusje o wynikach konkursu
wsciekly napisał(a):

assal napisał(a):

Rower jest świetny!
To pierwsze zdjęcie też niezłe, choć tutaj potrzebna jest zgoda na wykorzystanie wizerunku.
I jeszcze odloty całkiem niezłe
emotka
Ostatnie mogło się podobać.
Mnie ciekawi, czy będą sobie życzyć jeden paragon, czy tyle ile zdjęć emotka
Regulamin nic nie mówił, że potrzeba na jedno zdjęcie jeden paragon, ale też nic nie było, że na jeden paragon można grać wielokrotnie emotka

agencja jednoparagonowa emotka

Może co czasu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4598367 Napisano: 09.08.2011 12:07:15 w Dyskusje o wynikach konkursu
anava napisał(a):

assal napisał(a):

Ja tam cudów się nie spodziewałam emotka
3 zdjęcia ok, reszta?
O gustach (zwłaszcza marnych) się nie dyskutuje.
Jedna uwaga.
12.Poprzez akceptację Regulaminu uczestnik Konkursu zobowiązuje się, że prace Konkursowe nie będą zawierały żadnych treści promocyjnych lub/i reklamowych, dotyczących Uczestnika Konkursu lub/i innych osób lub/i jakichkolwiek usług lub/i towarów oraz zobowiązuje się do naprawienia wszelkiej szkody, jaką mogą ponieść RITF i Delitissue z tego tytułu.
Dwa zdjęcia reklamują wyraźnie inne produkty emotka
Ktoś wygrał z osób stąd w ogóle? emotka

pewnie jak wygrał to się nawet nie przyzna, bo wstyd

Każdy wysyła to, na co go stać. Wiadomo, jedni zrobią ładniejszą pracę/zdjęcie, inni gorszą. Ale nie wydaje mi się, że to wstyd się przyznać. W końcu, to Organizator wybiera.
A później ludzie dziwią się, że nikt nie chwali się wygranymi emotka
P.S. Wiadomo kto Organizuje, więc z góry można założyć jakie będą wyniki. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4595264 Napisano: 08.08.2011 09:06:31 w Konkursy ABC
pawel1615 napisał(a):

pod jakim numerem telefonu moge się dopytać czy paragon do nich doszedł?

Jeśli wysyłałeś na Brandhouse, to napisz maila, odpiszą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4594788 Napisano: 07.08.2011 09:32:02 w Oddam za darmo
magnus napisał(a):

duża Cola
EP7L37 47WFFR L7HA

Dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4593209 Napisano: 06.08.2011 10:26:29 w Wkurza mnie...
ango napisał(a):

pioge7 napisał(a):

ango napisał(a):

nariam napisał(a):

mało kiedy się wkurzam ale dzis..ubijalam schłodzoną smietankę 30%i wyszlo mi masło emotka

Oj, to musiałaś być już wkurzona jak ubijałaś emotka

ja tak mam zawsze emotka nigdy mi sie nie ubija i dlatego już jej nie kupuję emotka

Mi się zawsze pięknie ubija. A masło kupuję w sklepie. Może ze śmietanką trzeba jednak delikatnie? emotka

Wydaje mi się, że za długo ubijałaś. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4593042 Napisano: 06.08.2011 09:05:22 w Twoja najcenniejsza nagroda:D

zaczytana-pola

#4589483 Napisano: 04.08.2011 10:20:08 w Popraw sobie humor...
anus napisał(a):

katia305 napisał(a):

http://www.bk.com...ervient-chicken.html
kampania bburger kinga - piszesz kurczakowi co ma robic i on to faktycznie robi emotka
swoja droga - ale ma facet prace emotka

ale jazz emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4586151 Napisano: 03.08.2011 11:44:39 w Inne mniejsze markety
Ja widzę to tak- skoro w Regulaminie jest zapis 2- 25 lat, to nie rozumiem po co ktoś czepia się 25 latków. Skoro Regulamin nie zabrania, to dlaczego ktoś miałby nie wziąć udziału w konkursie? Wiadomo- laptop przyda się każdemu. Nigdzie nie jest powiedziane, że to konkurs tylko dla dzieci. A lapek bardziej przyda się 25- latkowi, niż 2- latkowi. Nie oszukujmy się. Gdyby Organizator chciał rozdać nagrody tylko dzieciom, to napisałby w Regulaminie 2- 16 lat. Trochę nie na miejscu jest chyba odwoływanie się do sumienia poszczególnych osób, skoro nie robią niczego nieregulaminowego. A Organizator i tak nagrodzi według własnego widzimisię. Nie konkursowicze z forum, to ktoś spoza forum wyśle zgłoszenie i zgarnie lapka. Tak samo ktoś może napisać: Po co wysyłasz zgłoszenia na całą rodzinę, skoro nagród na sklep jest tylko 5 i każdy chciałby wygrać. Zamiast 10 smsów wyślij 1. Tak źle i tak niedobrze. Nagrody fajne, wiadomo... ale i zdrowy rozsądek przydałby się emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4579664 Napisano: 01.08.2011 09:34:46 w Dyskusje o wynikach konkursu
sylzab2294 napisał(a):

malenka89 napisał(a):

joan napisał(a):

samantha22 napisał(a):

wszelkie sugestie zostaną przekazane komisji
podczas realizacji wyboru nagrody
jeśli macie jakieś zastrzeżenia zawsze można napisać do RITF

Nie ma co liczyć na ich pomoc, zawsze mam wrażenie, że oni starają się konkursy rozstrzygnąć w 5 minut emotka

ale ja ciągle nie rozumiem co jest nie tak emotka napisali, że głosy z jednego IP nie będą brane pod uwagę, może stąd te pretensje, że większa średnia się nie dostała dalej?

fakt, przyjmowało głosy z tego samego ip, ale było napisane, ze z tego samego ip liczy sie tylko pierwszy głos a reszta nie bedzie brana pod uwage..

Wierzycie RITF w takie rzeczy? Ja myślę, że niczego nie zmienią. Wystarczy popatrzeć na ich wybory w przypadku haseł. Podobnie jak Joan, mam wrażenie, że u nich wszystko załatwia się w 5 minut. Więc nie ma na co liczyć. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4567096 Napisano: 27.07.2011 05:02:02 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że rozchorowałam się akurat teraz emotka Nienawidzę takiej pogody emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4560301 Napisano: 25.07.2011 02:28:42 w Połączenia nieodebrane
5127129** Co to mogło być? Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4553031 Napisano: 22.07.2011 02:49:36 w Dyskusje o wynikach konkursu
agicho napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Ja byłam za TQG do czasu, kiedy zostałam tą potencjalną i na tym się zakończyło. Od tego czasu nie wzięłam udziału w żadnych ich konkursie. I w sumie nie życzę nikomu, żeby był potencjalnym zwycięzcą i pozostał bez nagrody. Nie twierdzę, że nie wezmę udziału w żadnym ich konkursie, ale na razie posiedziałam sobie: Dość TQG.

To samo przeszłam i podziękowałam tej firmie- miałam swój paragon, i na co moje poświęcenia i jeżdżenie do odległego miasta o 100 km ,kiedy taka jedna z drugą wedle swoich widzi misie przyznaje nagrody.Nie łapię tej firmy emotka

Podobnie było u mnie. Miałam paragon z dość odległego miasta. Wygrała osóbka z forum z tegoż właśnie miasta. Pomyślałam sobie, że weryfikują po miejscu zamieszkania. emotka Całe szczęście, że wiem do kogo trafiła nagroda i cieszę się, że tej osóbce się udało. Ale niesmak pozostaje. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4552944 Napisano: 22.07.2011 02:16:16 w Dyskusje o wynikach konkursu
Ja byłam za TQG do czasu, kiedy zostałam tą potencjalną i na tym się zakończyło. Od tego czasu nie wzięłam udziału w żadnych ich konkursie. I w sumie nie życzę nikomu, żeby był potencjalnym zwycięzcą i pozostał bez nagrody. Nie twierdzę, że nie wezmę udziału w żadnym ich konkursie, ale na razie posiedziałam sobie: Dość TQG. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4552734 Napisano: 22.07.2011 12:59:28 w Dyskusje o wynikach konkursu
joan napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Ja nie lubię w dniu zakupu emotka Potrzebuję czasu dla haseł emotka :evil

To se wymyśl na zapas emotka

Wnioskuję o usunięcie postów joan, bo jeszcze jakaś agencja weźmie je na serio emotka
Na mnie najlepiej działa presja ostatniego dnia, a nie jedynego dnia emotka Koniecznosć wysyłki w dniu zakupu mnie zniechęca emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4552717 Napisano: 22.07.2011 12:55:00 w Dyskusje o wynikach konkursu
joan napisał(a):

isiulka napisał(a):

Dlatego najlepszy jest Karsbad, bezkomrpomisowy emotka Podajesz sklep, ślesz w tym samym dniu co zakupy, masz paragon masz nagrodę, nie masz paragonu to żegnaj. Nagrody przychodzą ekspresikiem, regulaminy jasne i czytelne. Bez skanów dowodów, nipów i innego wyciągania danych. Czemu oni nie robią problemów?

Teraz widziałam w kilku regulaminach, że trzeba podać ulicę, przy której znajduje się market, a niektóre nazwy są na maksa długie emotka Powinno się wklepać prefiks sklepu, jak u Smolara, potem numer paragonu, wysyłka w dzień zakupu i byłoby w miarę ok.

Ja nie lubię w dniu zakupu emotka Potrzebuję czasu dla haseł emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4552679 Napisano: 22.07.2011 12:46:45 w Dyskusje o wynikach konkursu
A może to odpowiedź TQG na skargi, które na nich płynęły. Już P&G chyba nie korzystają z ich usług, więc... kto wie. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4548459 Napisano: 21.07.2011 08:53:57 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie poczta na onecie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4535886 Napisano: 15.07.2011 02:53:21 w Połączenia nieodebrane
7210776**
22 481 97 4*

Co to mogło być? Miałam nieodebrane na konkursowym emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4533979 Napisano: 14.07.2011 09:36:07 w Wkurza mnie...
katrin22 napisał(a):

isiulka napisał(a):

monia24 napisał(a):

hittmanka napisał(a):

monia24 napisał(a):

w takim razie wkurza mnie że się gubi (czy mogę coś z tym zrobić?) i wkurza mnie że tak wolno dochodzi.

nie przeczytałam całego wątku tylko tą wypowiedź i myślałam, że o faceta chodzi emotka emotka emotka

emotka emotka emotka

padłam emotka emotka

Mi się dwuznacznie skojarzyło emotka

Już nic mnie nie wkurza emotka Pomyślałam o tym samym. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4533153 Napisano: 14.07.2011 04:44:38 w Wkurza mnie...
iwonciaaa podaj kod pocztowy. Wyświetl w wątku >>
0 0