Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zaczytana-pola

zaczytana-pola

#4253392 Napisano: 29.03.2011 01:55:38 w Inne mniejsze markety
wsciekly napisał(a):

joan napisał(a):

Prawie każdy regulamin TQG wygląda tak samo, więc trzeba sobie wydedukować zasady emotka

nie sądzę, żeby to było TQG, bo nie podają drugiej możliwości zgłoszeń konkursowych, czyli przez e-kupon

jest sam SMS

W Always Carrefour też jest tylko sms Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4252978 Napisano: 29.03.2011 11:01:10 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Rękawica i fartuch z Deante i książka e-SANCTI- Poczta Polska emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4250834 Napisano: 28.03.2011 01:01:07 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Właśnie dotarły:
Wilkinson- PP
Koszulki KIA- DHL emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4250549 Napisano: 28.03.2011 11:07:09 w Dyskusje o wynikach konkursu
iva napisał(a):

A ja mam pytanie nie z tej beczki emotka .
W sumie nie wiedziałam gdzie pisać więc piszę tutaj emotka . Zastanawiałam się jaki macie pogląd na pracę a konkursy. Chodzi mi dokładnie o to czy warto czy lepiej nie warto o tym wspominać w CV? Dokładnie np wygrałeś konkurs kreatywny więc żeby się wyróżnić nie wpisujesz kreatywny czy pomysłowy tylko laureat głównej nagrody w konkursie kariera.pl. Przecież takie rzeczy warte są podkreślenia ale jak na to może patrzeć osoba prowadząca kwalifikację?

Cóż, wydaje mi się, że osoba starająca się np. o pracę w gazecie itp. może wspomnieć, że wygrała konkurs na opowiadanie itp. Osoba starająca się o pracę jako architekt może wspomnieć, że wygrała konkurs na najlepszy projekt czegośtam. Inne napomknięcia osobiście uważam za zbędne.
Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4247806 Napisano: 26.03.2011 09:55:32 w co chcielibyście wygrać?
maribog napisał(a):

Mi by się przydały jakieś PLN by kupić małe mieszkanko, a nie wypychać kieszenie kasą dla kogoś za wynajem emotka

Podpinam się pod gotóweczkę- w podobnym celu emotka
I nowy telewizorek emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4243706 Napisano: 25.03.2011 12:26:18 w Wkurza mnie...
kalisto1986 napisał(a):

grancias napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

wkurza mnie moja gapowatość. Siedzę przy kompie i nagle coś mnie w tv zaciekawiło i zamiast odwrócić krzesło to ja gapa odchyliłam się ...
jak wywinełam orła to jeszcze gwiazdki widze emotka

Sorry za znieczulice, ale
emotka

sama z siebie teraz się śmieje, dobrze że mąż był na spacerze z psem bo zabiłby mnie śmiechem. A najlepsze, że te krzeslo nie tyle co się wywrociło, ale po prostu wystrzeliło na przedpokój emotka

ale ból nogi i tyłka i tak mnie wkurza emotka

Mąż wrócił, to może Ci co nieco rozmasować
emotka
Wkurza mnie... to, że już po 1, a ja spać nie mogę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4239921 Napisano: 23.03.2011 04:39:04 w Żegnamy zmarłych
Halina Żytkowiak emotka (*) emotka (*) emotka
Wyświetl w wątku >>
[*] 0

zaczytana-pola

#4239446 Napisano: 23.03.2011 01:38:50 w Żegnamy zmarłych
aka napisał(a):

Elizabeth Taylor emotka emotka emotka

emotka (*) (*) (*) emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

zaczytana-pola

#4237064 Napisano: 22.03.2011 03:45:18 w Udane wymiany - polecane nicki:)
Ja polecam wymianę z przemekm77- szybko, sprawnie i konkretnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4236716 Napisano: 22.03.2011 01:27:37 w Wkurza mnie...
moniaainom napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

mój dwa lata w październiku skończył i tez nie mówi.. mamy czekac do 3 r.z. i wtedy zaczniemy się martwić.. Zresztą, jak zapisywałam Sebastiana do przedszkola to Pani powiedziała, że sporo 3latków nie mówi, ale szybko uczą się w grupie, więc nie mam co się martwić..

Podobno..

aaa przy badaniu bioder też lekarz kazał pieluszkować szeroko - profilaktycznie.. nie wiem po co, jak wszytsko było ok..?

Jestem zdania, że rzeczywiście do 3 roku trzeba dać dziecku czas. Mimo wszystko warto w domu zachęcać do mówienia, dużo czytać, zachęcać do nazywania obrazków w książce, przedmiotów w domu czy nawet opowiadania o minionym dniu. Niestety mowa u dzieci jest w ostatnich czasach na bardzo niskim poziomie i pomijam fakt, że nie chcą mówić, bo chyba większy problem jest z niewyraźnym mówieniem. Czasem ciężko zrozumieć, co mówi taki 6 czy 7-latek. Przyczyn może być wiele i nawet zbyt długie podawanie papek zamiast normalnego jedzenia ma ogromny wpływ na mowę.
Nie usypiajmy naszej czujności tylko dlatego, że dużo 3-latków nie mówi... Moja córeczka skończyła miesiąc temu dwa lata i mówi pełnymi zdaniami, nazywa wszystko, co spotyka na drodze (czasem jeszcze po swojemu). Oczywiście wszystko zależy od dziecka, bo są i takie, które rozgadają się z dnia na dzień i nas zaskoczą emotka Tylko od rodziców też trzeba więcej wymagać.

Mój synek skończył 2 latka w grudniu i mówi całymi zdaniami. Ciągle o coś pyta, prawie wszystko potrafi nazwać. Więc dla mnie byłoby dziwne, że 2,5- 3 latek nie potrafi mówić emotka
Ale ja przyznam szczerze, że ciągle z nim rozmawiam. Nawet, jak synek bawi się sam, to zagadują go, pytam o różne rzeczy i puszczam mu bajki dla maluszków. Ostatnio nawet podłapał kilka słów po angielsku, z bajki.
Tak jak napisała moniaainom, nie należy wmawiać sobie, że wiele 3- latków nie mówi. Trzeba uważnie obserwować maluszka. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4236325 Napisano: 22.03.2011 11:27:30 w Inne mniejsze markety

zaczytana-pola

#4236214 Napisano: 22.03.2011 10:55:21 w Inne mniejsze markety
kozuszka38 napisał(a):

turli napisał(a):

agamaty napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

A czy coś wiadomo o Intermarche? Już rozwiązany?

nikt sie nie chwalił

wdł.reg. zwycięzcy mieli być poinformowani do 20 marca.

uuuuu to już pewnie po ptokach
tylko dziwne że nikt z forum nie wygrał
emotka

Niby tylko kilka nagród, ale faktycznie szkoda, że nikt się nie pochwalił, przynajmniej wiadomo byłoby, czy już rozwiązany. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4235545 Napisano: 22.03.2011 01:15:19 w Oddam za darmo
doma91misiek napisał(a):

kodzik :LWJLNA LHHFFJ H5X4

Niestety: Spróbuj ponownie - upewnij się że wpisujesz
poprawnie cały kod. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4234079 Napisano: 21.03.2011 04:15:21 w Inne mniejsze markety
A czy coś wiadomo o Intermarche? Już rozwiązany? Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4232142 Napisano: 20.03.2011 08:16:41 w Zabawa - Zniszcz życzenie
Nie masz alergii, ale żaden kot nie chce być Twój.

Chciałabym, żeby mój mąż poszedł po rozum do głowy... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4228128 Napisano: 18.03.2011 11:52:10 w Inne mniejsze markety
slonko365 napisał(a):

właśnie o tym myślałam. i myślę że jest na to sposób: proste wyłuszczenie swojego rozczarowania promowaną marką przesłane do sponsora nagrody, z zapowiedzią nie kupowania więcej danej marki i nie brania udziału w jej promocjach, żeby sobie oszczędzić takich rozczarowań.

Napiszę Ci szczerze- gdybym znalazła się w takiej sytuacji, to prawdopodobnie rozważyłabym to. Ale czy wyrażenie rozczarowania przez 1, 2, 5 osób coś zmieni? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4228119 Napisano: 18.03.2011 11:38:13 w Inne mniejsze markety
slonko365 napisał(a):

leelee napisał(a):

mysha napisał(a):

To najgorsza agencja ever.
Dzwonili do znajomej z konkursu Lenora, kazali przesłać dane i paragon. 3 tygodnie czekała na wyniki z nadzieją... A dziś się okazuje że nie wygrała nic, ot po prostu była na liście rezerwowej.
To co robią niestety nosi wszelkie znamiona gry nie fair!

Może sprawdzili,że wygrała już coś u nich i ją wykluczyli, bo oni tak chyba zaczynają teraz robić emotka

no to już jest szczyt wszystkiego emotka człowiek się wkurza, gdy czeka tygodniami na potwierdzenie bycia laureatem przy mniej wartościowych nagrodach, a przy takiej nagrodzie, to ja bym się czuła, jakby mi ją najpierw dali, a potem zabrali emotka emotka emotka
ja nie wiem, czy oni sobie nie zdają sprawy, że robią w taki sposób komuś cholerną przykrość, a takie rozczarowanie ma się nijak do budowania pozytywnego wizerunku promowanych produktów, a o to przecież chyba chodzi firmom, dającym kasę na konkursy emotka

A znajdź sposób, żeby im to wytłumaczyć emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4226448 Napisano: 18.03.2011 12:06:53 w Inne mniejsze markety
Czy coś już wiadomo o Intermarche? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4225701 Napisano: 17.03.2011 11:48:40 w co chcielibyście wygrać?
Jeden mały samochodzik emotka gdybym wygrała, odpuściłabym samochodowe konki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4224812 Napisano: 17.03.2011 04:55:41 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Bonik 50 zł do Tesco z Whiskasa- UPS emotka
Rzeźba z Archipelagu dla barat- GLS emotka Wyświetl w wątku >>
0 0