Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zaczytana-pola

zaczytana-pola

#4124523 Napisano: 09.02.2011 12:17:46 w Popraw sobie humor...
Zastanawiam się, czy to sprawka konkursowiczów wysyłających namiętnie sms- y i kupony, czy faktycznie przekręt emotka Pomijam fakt, że artykuł pochodzi z plotka emotka

http://www.plotek...utm_campaign=5286255 Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4124443 Napisano: 09.02.2011 11:56:14 w Allegro.pl - bez linków
Kalisto, nie chcę Cię wprowadzać w błąd, ale z tego, co się orientuję, to kupujący ma prawo do zwrotu zakupionego towaru, w ciągu bodajże 10 dni, ALE musi spełnić warunki:
- towar ma być nieużywany, nie może nosić żadnych śladów użytkowania,
- jeśli towar ma jakieś folie itp. i zostały one usunięte, to sprzedający nie ma obowiązku przyjęcia takiego towaru.
Dodatkowo z przypadku zakupu towaru od osoby fizycznej nie mają zastosowania przepisy o umowie zawartej na odległość( tak przynajmniej było), no, chyba że Regulamin allegro mówi inaczej. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4123850 Napisano: 09.02.2011 09:12:29 w Połączenia nieodebrane
maa napisał(a):

czy ktos wie kto teraz mogl dzownic z zastrzonego - w sensie czy jakis konkurs moze teraz dzowni?

Milka. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4123832 Napisano: 09.02.2011 09:07:46 w Wkurza mnie...
cudaczek napisał(a):

79magda napisał(a):

Wkurza mnie, że wczoraj wieczorem potraktowałam się czymś, co nazywa się błyskawiczny lifting pośladków. I co? Dziś rano odnalazłam swoje pośladki dokładnie w tym samym miejscu, w którym wieczorem... Ech... emotka

I tak sobie myślę, że może moim pośladkom bardziej przydałby się tuning, a nie lifting... Według definicji, tuning to modyfikacje, dzięki którym osiąga się polepszenie parametrów technicznych i właściwości jezdnych... Zakres modyfikacji zależy jest od przeznaczenia pojazdu i zasobności kieszeni właściciela.

emotka emotka emotka
o rrrrraaaaanyyyyyy....
a słyszałaś kiedykolwiek dźwięk, jaki wydają z siebie tuningowane samochody???
emotka emotka emotka emotka emotka

emotka wymiękam Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4121828 Napisano: 08.02.2011 02:56:54 w Dyskusje o wynikach konkursu
joan napisał(a):

Ejo, ale te dzieci są chyba prawdziwe. Poza tym, macie szansę zmajstrować ósemkę emotka

Joan, Ty też masz szansę. Wystarczy kropelka dobrych chęci. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4121813 Napisano: 08.02.2011 02:52:07 w Dyskusje o wynikach konkursu
copacabana napisał(a):

Jak podarowałbym prezent ukochanej? Z odpowiedzią na to pytanie nie mam problemu - podarowałbym go po cichu. Dlaczego tak? Już wyjaśniam. Jestśmy małżeństwem 25 lat (rocznica w tym roku) i mamy siedmioro dzieci (od studenta do przedszkolaka). Wszystkie rodzinne uroczystoęci obchodzimy hucznie, wspólnie i z masą prezentów.Kiedy kupuję coś mojej żonie z jakiejś okazji to zawsze znajdzie się ktoś chętny, aby ten prezent wręczyć mamie i mieć udział w jej podziękowaniach, uściskach i całusach. A ja marzę o tym, aby po raz pierwszy od lat zarezerwować tę czułość tylko dla siebie. Egoizm? Myślę, że nie. Chyba przez te wiele wspólnych lat zagubiliśmy troszkę wzajemną relację, taką czysto męsko - damską, staliśmy się głównie ojcem i matką . I wręczając mojej Dagusi prezent po cichu chciałbym po prostu tę relację odnaleźć i zobaczyć, że dalej jesteśmy tą parą sprzed lat...

zwycieska praca ktora wygrala kolczyki Swarovski.. czy ktos juz to na forum nie wspominal siodemki dzieci od przedszkolaka po studenta?

emotka

Dagmara, więc prawdopodobnie to jej mąż emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4120224 Napisano: 07.02.2011 11:24:04 w Wkurza mnie...
panczita napisał(a):

teraz to już przesada kolejne wyniki i kolejna porażka, 15 konkursów i żadnej wygranej emotka emotka emotka emotka emotka emotka

Może po prostu wybierasz konkursy, w których mniej się sprawdzasz. Nie dla każdego plastyczne, nie dla każdego opisówki i nie dla każdego fotograficzne. Znajdź to, w czym będziesz czuła się dobrze i na pewno będzie coraz lepiej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4119933 Napisano: 07.02.2011 09:38:15 w Wkurza mnie...
czarnygreg napisał(a):

a mnie wkurza ze nie widziałam tego avatara!
jaki by nie był,
jak dobra zabawa to babki nie wołają..... emotka

Nie masz się o co wkurzać. To była taka męska wersja konkursu na najlepszy avatar, zupełnie jak na stronce http://obsessive.o2.pl, z tym, że bez bielizny. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4119529 Napisano: 07.02.2011 08:11:04 w Paragony
ziolko napisał(a):

lavenda7 napisał(a):

dolly napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

czy tylko mi się wyświetla taki dziwny avatar zielonetrampki? emotka emotka

nie tylko Tobie-obrzydliwy jest emotka

schiraz napisał(a):

nie tyle obrzydliwy co wyjątkowo niesmaczny... Mój ośmioletni Syn zaglądając mi przez ramię powiedział: przecież nie można nosić siusiaka na wierzchu mamo. Więc zielonetrampki: schowaj siusiaka!

o matko leżę
emotka emotka emotka nie ma co, zwrócono na nick uwagę emotka emotka emotka emotka

o matko, ale co by nie mówić- zadbany jest emotka emotka emotka emotka emotka

Ja jadłem kolację, nei było mi do śmiechu...ban powinien być jak nic.

i jak smakowała kolacja?? emotka
emotka

emotka
to zielone trampki zaszalały emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4118460 Napisano: 07.02.2011 03:24:45 w Inne mniejsze markety

zaczytana-pola

#4117863 Napisano: 07.02.2011 12:43:59 w Dyskusje o wynikach konkursu
wsciekly napisał(a):

leona napisał(a):

wsciekly napisał(a):

asior24 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

a ja mam dziwne odczucie co do wyników w konku Zima w Intermarche

http://www.e-kupo...ma%20w%20Intermarche

Lista laureatów głównych:
1. Bartosz Hejmej (Telewizor SONY KDL-55EX710 o wartości 7900,00 zł)
2. Władysław Świątkowski (Zestaw kina domowego SONY BDV-IZ1000W o wartości 3890,00 zł)

otóż po przejrzeniu list laureatów z innych konków dostępnych na stronce e-kupon.info nigdzie nie pojawia się nazwisko Hejmej ani Świątkowski/a

to dziwne, bo zwłaszcza w konkursach, gdzie było 300 - 400 nagród zawsze gdzieś przemyka jakieś nazwisko, które potem w większym konku wygrywa nagrodę główną

a tu mają ludzi, którzy nigdzie nic nie wygrali emotka

specjalnie wybierali nuworyszy czy coś tu nie gra emotka

Proponuję leczyć się z urojeń... przecież wysyłając zgłoszenie nikt nie podawał danych, może po prostu wybrali proste mało skomplikowane hasła wysłane przez przeciętnego klienta sklepu. emotka

przy MediaS wszyscy też mieli urojenia a potem wyszła niezła afera emotka

od tego jet ten top, żeby podyskutować o wynikach - zwłaszcza wtedy, gdy pojawiają się jakieś obiekcje i pytania

a co do drugiego pana, to

http://www.loyal....=person&person=9

jeśli to ta osoba, to jest... copywiterem, czyli zawodowo układa reklamki emotka

Znaczy się dobry jest w tym co robi a jury ma wyrobiony gust emotka

zwłaszcza wyrobiony gust emotka

i gra tylko w konkretnych (czyt. z mega nagrodami) konkursach emotka emotka emotka

Może po prostu inne go nie interesują emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4117840 Napisano: 07.02.2011 12:39:37 w Wkurza mnie...
polec napisał(a):

leona napisał(a):

Wkurza mnie Milka. Kupiłam słodycze 30 stycznia a wysłałam smsa 1 lutego i teraz nawet jak coś wygram to mój paragon jest niezgodny z regulaminem emotka

A to w milce trzeba wysyłać tego samego dnia ????

Nie, trzeba mieć paragon z czasu trwania promocji, czyli od 1. lutego. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4117793 Napisano: 07.02.2011 12:29:00 w Dyskusje o wynikach konkursu
wsciekly napisał(a):

a ja mam dziwne odczucie co do wyników w konku Zima w Intermarche

http://www.e-kupo...ma%20w%20Intermarche

Lista laureatów głównych:
1. Bartosz Hejmej (Telewizor SONY KDL-55EX710 o wartości 7900,00 zł)
2. Władysław Świątkowski (Zestaw kina domowego SONY BDV-IZ1000W o wartości 3890,00 zł)

otóż po przejrzeniu list laureatów z innych konków dostępnych na stronce e-kupon.info nigdzie nie pojawia się nazwisko Hejmej ani Świątkowski/a

to dziwne, bo zwłaszcza w konkursach, gdzie było 300 - 400 nagród zawsze gdzieś przemyka jakieś nazwisko, które potem w większym konku wygrywa nagrodę główną

a tu mają ludzi, którzy nigdzie nic nie wygrali emotka

specjalnie wybierali nuworyszy czy coś tu nie gra emotka

Ten drugi pan pojawia się w innych konkach, tego pierwszego nie kojarzę, ale najwidoczniej mieli najlepsze hasełka, skoro wygrali nagrody główne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4116481 Napisano: 06.02.2011 09:43:11 w Wkurza mnie...
mama2006 napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

wkurza mnei to ze galaretki nei chca mi sie zsiąść a miał byc deser z owocamii bita smietana, mogałam dac mniej wody niz na opakowaniu:/, a tak 3 sztuki sie zmarnuja, chyba ze zelatyny dodam spozywczej... emotka

a kiwi czasem nie dałaś? bo z kiwi nie zsiądzie się za diabły.
Wkurza mnie, że tak długo trwa ta operacja Kubicy, i syn mnie wykończy z tego powodu.

Operacja już się zakończyła. Podobno chirurg jest umiarkowanie zadowolony, udało się uratować dłoń, ale czeka go dłuuuga rehabilitacja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4116197 Napisano: 06.02.2011 08:12:06 w Wkurza mnie...
smsowicz napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

wkurza mnei to ze galaretki nei chca mi sie zsiąść a miał byc deser z owocamii bita smietana, mogałam dac mniej wody niz na opakowaniu:/, a tak 3 sztuki sie zmarnuja, chyba ze zelatyny dodam spozywczej... emotka

Podobno nie wolno dawać ananasów, bo galaretka nie stężeje.

Przy świeżych ananasach nie stężeje. Można wziąć z puszki albo świeże sparzyć wrzątkiem. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4116122 Napisano: 06.02.2011 07:52:57 w Wkurza mnie...
Wkurzają mnie konkursy walentynkowe emotka jestem taka nieromantyczna że nawet niczego romantycznego napisać nie mogę emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4111564 Napisano: 04.02.2011 09:44:55 w Dyskusje o wynikach konkursu
dolly napisał(a):

cali napisał(a):

Mam pytanie odnośnie konkursu Obsessive. Wiecie może jakie tam sa zasady? Widzę, że wśród zwycięzców z poprzednich tygodni są osoby wcale nie z największą ilością głosów. Nie mogę znaleźć żadnych zasad...

stwierdzili, że poprzednie glosy były nabite i wybrali sobie jak chcieli.

(...)Aby rozwiać wszelkie wątpliwości potwierdzamy, że liczy się uczciwa gra i ciekawy opis zgłoszenia. Internauci nielegalnie nabijający głosy nie są brani pod uwagę i zostają usunięci z systemu. Czuwamy, monitorujemy, usuwamy:) Nie przejmujcie się zatem, że ktoś po minucie ma 1000 głosów zdobytych wbrew zasadom - i tak nie wygra! Zostały jeszcze 2 etapy!:) Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4109838 Napisano: 04.02.2011 01:13:56 w Dyskusje o wynikach konkursu
ziolko napisał(a):

marielu napisał(a):

tak na prawdę moniau jest bohaterem drugiego planu, mimo ze skupiacie na niej całą swoja nienawiść , pretensje i żal .

Winą powinniście obarczać agencje i osoby które zasiadają w komisjach - to oni łamią regulaminy, naginają lub się do nich nie stosują emotka

to tyle mojego w tym temacie emotka resztę pominę milczeniem , które wszak jest złotem..

zgadza się - niestety...

ona tylko wykorzystuje dziury w regulaminie, że co nie jest zakazane, jest dozwolone...

Dokładnie, więc na dobrą sprawę cała dyskusja na ten temat nie ma sensu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4109794 Napisano: 04.02.2011 01:05:52 w Dyskusje o wynikach konkursu
zyziak napisał(a):

racja racja
na następny konkurs urnowy wykleje nagrode i wcisne do urny emotka

emotka powodzenia. Pamiętaj tylko o cekinach i lampkach. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4109768 Napisano: 04.02.2011 01:00:57 w Dyskusje o wynikach konkursu
zyziak napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

zyziak napisał(a):

A najlepiej niech Rzad zrobi ustawe zakazującą promocji konkuesów i będzie po problemie zakazać akcji smsowych urnowych itp

Nie bronię Moniki, ale zyziak, co to za różnica, czy ona wygra 5 samochodów, czy Ty 3x SPA i 15x BON np?

Mi chodziło o to aby w naszym kraju zakazać robienia konkursów i akcji promocyjnych z nagrodami i będzie święty spokój bo kto nie wygra zawsze jest afera emotka

Tak samo jak jest afera, że powinno się zakazać handlu paragonami, bo ludzie bez paragonów grają, a samemu kupować paragony emotka emotka
Faktem jest to, że Organizatorzy są leniwi, bo wybierają laurki, a nie hasła tak jest i było. I co z tego, że wybrane powinno zostać jakieś kreatywne hasełko, skoro ta laurka jest zajeb**** i ładnie się świeci? emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0