Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zaczytana-pola

zaczytana-pola

#4109668 Napisano: 04.02.2011 12:39:15 w Dyskusje o wynikach konkursu
zyziak napisał(a):

A najlepiej niech Rzad zrobi ustawe zakazującą promocji konkuesów i będzie po problemie zakazać akcji smsowych urnowych itp

Nie bronię Moniki, ale zyziak, co to za różnica, czy ona wygra 5 samochodów, czy Ty 3x SPA i 15x BON np? Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4109414 Napisano: 04.02.2011 11:45:57 w PODZIĘKOWANIA
pioge7 Dziękuję za podpowiedź w sprawie wiesz czego emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4108445 Napisano: 04.02.2011 12:36:59 w Konkursy dla emigrantów
Znalazłam w necie, może kogoś zainteresuje, o ile to faktycznie jakiś konkurs:

http://strefa.pol..._samochod,61615.html Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4107454 Napisano: 03.02.2011 06:13:00 w Dyskusje o wynikach konkursu
wsciekly napisał(a):

tsiknias napisał(a):

Wydawnictwo Bauer zdecydowało o unieważnieniu części głosów oddanych w plebiscycie Telekamery 2010 za pomocą kart pocztowych i kuponów dołączonych do tygodnika.

Chodzi o karty i kupony, które zostały masowo przesłane przez te same osoby. Jaka była ich liczba? - W niektórych przypadkach bardzo duże ilości - mówi tylko portalowi Wirtualnemedia.pl Maciej Brzozowski, dyrektor PR Wydawnictwa Bauer, ale konkretnych wartości podać nie chce.

Jak podkreślono w komunikacie spółki, “proceder taki mógł mieć znaczący wpływ na wyniki głosowania”. Dlatego “w trosce o prawidłowy przebieg i dobre imię plebiscytu, jak i poszanowanie praw głosujących”, po konsultacji z firmą Deloitte Audyt odpowiedzialną za prawidłowy przebieg głosowania, postanowił on te głosy unieważnić. Przy decyzji tej Bauer powołał się na par. 4 pkt. 7 Regulaminu Głosowania, który brzmi: “Organizator zastrzega sobie prawo zmiany postanowień Regulaminu w razie zmiany przepisów prawnych lub z innej ważnej przyczyny”.

Zgodnie bowiem z tym samym Regulaminem za pomocą kuponów drukowanych w “Tele Tygodniu” i kartek głosować można dowolną ilość razy. Ograniczenia wprowadzono w tym roku natomiast w innych sposobach głosowania. Z telefonów komórkowych wysłać bowiem można tylko jeden sms (przy poprzedniej edycji “Telekamer” ograniczenia nie było), zaś w internecie odbywa się głosowanie jedynie na “Telekamerę internautów”, a nie w głównych kategoriach i można wysłać jeden głos z jednego numeru IP.

fajne nagrody dawali czy też Telekamerę ktoś chciał sobie kupić emotka

Dwa samochody Citroen C3. Jeden dla głosujących sms- em, a drugi dla głosujących przy użyciu kuponów z TT. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4107260 Napisano: 03.02.2011 05:23:25 w Dyskusje o wynikach konkursu
tsiknias napisał(a):

Wydawnictwo Bauer zdecydowało o unieważnieniu części głosów oddanych w plebiscycie Telekamery 2010 za pomocą kart pocztowych i kuponów dołączonych do tygodnika.

Chodzi o karty i kupony, które zostały masowo przesłane przez te same osoby. Jaka była ich liczba? - W niektórych przypadkach bardzo duże ilości - mówi tylko portalowi Wirtualnemedia.pl Maciej Brzozowski, dyrektor PR Wydawnictwa Bauer, ale konkretnych wartości podać nie chce.

Jak podkreślono w komunikacie spółki, “proceder taki mógł mieć znaczący wpływ na wyniki głosowania”. Dlatego “w trosce o prawidłowy przebieg i dobre imię plebiscytu, jak i poszanowanie praw głosujących”, po konsultacji z firmą Deloitte Audyt odpowiedzialną za prawidłowy przebieg głosowania, postanowił on te głosy unieważnić. Przy decyzji tej Bauer powołał się na par. 4 pkt. 7 Regulaminu Głosowania, który brzmi: “Organizator zastrzega sobie prawo zmiany postanowień Regulaminu w razie zmiany przepisów prawnych lub z innej ważnej przyczyny”.

Zgodnie bowiem z tym samym Regulaminem za pomocą kuponów drukowanych w “Tele Tygodniu” i kartek głosować można dowolną ilość razy. Ograniczenia wprowadzono w tym roku natomiast w innych sposobach głosowania. Z telefonów komórkowych wysłać bowiem można tylko jeden sms (przy poprzedniej edycji “Telekamer” ograniczenia nie było), zaś w internecie odbywa się głosowanie jedynie na “Telekamerę internautów”, a nie w głównych kategoriach i można wysłać jeden głos z jednego numeru IP.

Nieźle emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4105857 Napisano: 03.02.2011 11:59:45 w Paragony
Posiadam paragon ABC z 21.01 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4099618 Napisano: 01.02.2011 02:45:29 w Dyskusje o wynikach konkursu
rubik napisał(a):

Uważam że z tym czasem coś nie tak nawet jak się powyciągało na szybko zakładki bez liczenia czasu dnia to dłużej to trwa niż 5czy 7 sekund.mnie zajęło minutę 5 sekund a starałam się jak najszybciej.
Chyba że ktoś potrafił zatrzymać czas i dla picu dać 5 sekund osiągnięcie takiego czasu jest to niemożliwe bo zakładkę trzeba było przeciągnąć.gratki dla zwycięzców

Ja miałam 10 sekund bez zatrzymania czasu emotka ale nie stawiałam na czas, tylko na treść, tak jak było w Regulaminie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4099514 Napisano: 01.02.2011 02:15:40 w Dyskusje o wynikach konkursu
babariba napisał(a):

naxii mnie wkurzyło - po co napisali, że niby będą się liczyły odpowiedzi pisemne - jeżeli wzięli pod uwagę jedynie czasówki emotka

Też jestem zła, tym bardziej, że wg Regulaminu: Zwycięzcą Konkursu jest Uczestnik, który prześle do Organizatora najciekawszą, najbardziej
interesującą i najbardziej oddającą charakter Konkursu odpowiedź na Pytanie Konkursowe
(dalej również: „Zwycięzca Konkursu”) na zasadach określonych w niniejszym Regulaminie. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4093220 Napisano: 30.01.2011 04:51:15 w Wkurza mnie...
frezja napisał(a):

andziakadula napisał(a):

A mnie wkurza to jak zdesperowani ludzie proszą się o głosy w konkursach w których uczestniczyli najbardziej żenujące są matki które wstawiają zdjecia swoich dzieci i prosza zeby na nie głosowac.czy tak nisko oceniacie swoje pociechy ze musicie sie znizać do takiego poziomu.chyba te konursy nie są dla was!!!!!!!!!!!!!

andziakadula napisał(a):

a to wszystko za jakis głupi tani produkt, a ci sprzedajacy swoje głosy to zerujace hieny idzcie stanąc na bazar z tymi dziecmi i głosami powodzenia konkursowicze

emotka wejscie smoka emotka emotka

A mnie wkurza to, jak zdesperowani są ludzie, żeby zaniżać innym głosy w konkursach polegających na ocenianiu fotek emotka Takie zachowanie to dopiero jest żałosne emotka Żeby nie było- nie brałam udziału w tym konku emotka ale wkurza mnie to, że niektórzy widzą tylko jedną stronę- tą, która bardziej im odpowiada emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4091721 Napisano: 29.01.2011 10:46:37 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

jak mnie to wk**a jak ktoś wyładowuję frustrację na moim dziecku i stawia same jedynki.
Dla twojej wiadomości - poprosiłam o usunięcie zdjęcia Synka z konkursu - masz coś do mnie - pisz pw, a nie wyżywasz się na małym dziecku!

emotka emotka emotka emotka

emotka emotka o co chodzi efelinkaaa? Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4090174 Napisano: 29.01.2011 03:17:49 w Inne mniejsze markety
Ja mam ŻEL GOL. ORZE¬W. OC. zamiast Gilette emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4088631 Napisano: 28.01.2011 09:57:01 w Inne mniejsze markety
lavenda7 napisał(a):

a z jakich nr dostaliscie eski???

609...495
603...312 Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4087454 Napisano: 28.01.2011 04:17:21 w Inne mniejsze markety
Dostaliscie 2 smsy z dwóch różnych nr na jeden telefon? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4084084 Napisano: 27.01.2011 07:00:31 w Wkurza mnie...
moniaainom napisał(a):

Pamiętaj, że lekarze też są kontrolowani pod względem wydawania L4. Gdyby ciężarne nie nadużywały zwolnień, nie byłoby takiego problemu i z lekarzami i z pracodawcami. Kazdy kija ma dwa końce emotka

Ja wszystko rozumiem, ale odmówienie zwolnienia kobietom, które w pracy mają do czynienia z klejami i farbami to już trochę nie tak. A takie przypadki to normalka niestety emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4083928 Napisano: 27.01.2011 06:18:49 w Wkurza mnie...
kondzikdg napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Wkurza mnie Facebook, mam ciągle komunikat: Konto tymczasowo niedostepne

Twoje konto jest tymczasowo niedostępne z powodu wystąpienia problemu na stronie. Spodziewamy się, że problem zostanie wkrótce rozwiązany. Spróbuj ponownie za kilka minut.
o co chodzi? emotka emotka

FB cos dzis szwankuje

Już myślałam, że tylko u mnie emotka
Co nie zmienia faktu, że to wkurzające emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4083913 Napisano: 27.01.2011 06:13:35 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie Facebook, mam ciągle komunikat: Konto tymczasowo niedostepne

Twoje konto jest tymczasowo niedostępne z powodu wystąpienia problemu na stronie. Spodziewamy się, że problem zostanie wkrótce rozwiązany. Spróbuj ponownie za kilka minut.
o co chodzi? emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4082384 Napisano: 27.01.2011 11:31:18 w dziś mam urodzinki
Jokan, wszystkiego najlepszego emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4081492 Napisano: 26.01.2011 11:55:26 w Wkurza mnie...
smsowicz napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

moniaainom napisał(a):

kotek11 napisał(a):

moniaainom napisał(a):

nie siedze mimo 6 m-ca na zwolnieniu

A że niby dlaczego w 6 miechu bez przeciwskazań nie pracować?

no wlasnie moniaaa nie wiem... ale jak widac w naszym spoleczenstwie funkcjonuje skojarzenie: wiesc o ciazy = zwolnienie...

a potem dziwic sie ze dziewczyny pracy nie maja (mnie lekarz tez sie dziwi ze zwolnienia nie chce... powiedzialam mu - panie doktorze jak bede chciala odpoczac to pojde do lekarza POZ albo przyjde do Pana).. no i we wtorek juz chce odpoczac.. bo mnie meczy chodzenie emotka za duzo siedziec za biurkiem juz nie moge... i krzyz zaczyna bolec... ale mysle ze moze po jakis 2 gora 4 tygodniach znowu przyjde na chwilke do pracy emotka wiadomo tez ze pracodawca inaczej patrzy na takiego pracownika emotka

Lekarz się dziwi, że w 6 miesiącu nie chcesz zwolnienia? Dziwny ten lekarz. Poza tym nie rozumiem- to chcesz czy nie chcesz?
Nieważne, po prostu nie czaje i może to przez zwykłe zmęczenie.

mnie lekarka też wciskała chorobowe - mówię że chce do pracy a ona powinna Pani odpocząć to na ile pisać ?? wiecznie musiałam jej tłumaczyć że w domu nie chce siedzieć - chce do pracy do ludzi - jest cała masa takich lekarzy którzy uważają że kobieta w ciąży powinna w domu odpoczywać

W sumie każda choroba w czasie ciąży może być bardzo poważna w skutkach, a każdy lek szkodliwy...

Macie spoko lekarzy, u mnie prywatnie robią łaskę, ze dadzą kobiecie w ciąży zwolnienie emotka wydaje mi się, że według nich kobieta powinna prosto z pracy na porodówce wylądować emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4080391 Napisano: 26.01.2011 05:28:22 w Inne mniejsze markety
wsciekly napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

A paragony blakną, ale co ich to obchodzi emotka

a może właśnie o to chodzi emotka

nieczytelne paragony emotka niet nagrodom

Na szczęście do tej pory chcieli kserokopię/ skan emotka ale kto wie,czy nie zmienią zdania emotka

ale skan czy ksero z wyblakłego paragonu jeszcze mniej czytelne

a raz już przecież chcieli od wybranych oryginały paragonów (leclerc na pralki i żelazka)

Pomyślałam i zrobiłam skany wcześniej
emotka
Nie gram hurtowo, więc mam nadzieję, że nie zażyczą sobie oryginału. Co nie zmienia faktu, że są osoby, które nie zrobiły skanu i one mogą mieć problemy. A to jest wkurzające emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4080370 Napisano: 26.01.2011 05:22:55 w Inne mniejsze markety
wsciekly napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

A paragony blakną, ale co ich to obchodzi emotka

a może właśnie o to chodzi emotka

nieczytelne paragony emotka niet nagrodom

Na szczęście do tej pory chcieli kserokopię/ skan emotka ale kto wie,czy nie zmienią zdania emotka Wyświetl w wątku >>
0 0