Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zaczytana-pola

zaczytana-pola

#4079389 Napisano: 26.01.2011 12:51:32 w Konkursy ABC
Mają chyba 2 tygodnie od zakończenia konkursu, więc jeszcze poczekamy. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4078926 Napisano: 26.01.2011 11:17:01 w Inne mniejsze markety
Jak tak dalej pójdzie, to czasu im nie starczy na nic emotka Vizir, Intermarche, a i Lenor lada chwila będzie się domagał rozwiązania, z tym, ze tam zaznaczyli dłuuugi okres oczekiwania na rozwiązanie. A paragony blakną, ale co ich to obchodzi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4077656 Napisano: 25.01.2011 09:11:17 w Dyskusje o wynikach konkursu
ziolko napisał(a):

ja odpadam ze śledztwa... nie chce mi się szukać i wkurzać na to wszystko...
tzn. teraz, jutro może się włączę emotka

a poza tym Morfeusz mnie zaraz dopadnie emotka

ziolko, Ciebie? emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4075067 Napisano: 24.01.2011 11:17:40 w Wkurza mnie...
wsciekly napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

masz rację emotka

nie wiem czemu zakodowało mi się, że w Interku 100 nagród po stówie

a tu jest przecież 160 emotka

tym bardziej więc nie mieści się w głowie, że nikt na forum nie załapał się na bonik emotka

Bo z Inteka nie było wyników( nie informowali jeszcze). emotka
Sprawa rozchodzi się o Vizir w Leclerku emotka

80 nagród i zero przecieku na forum emotka

nierealne

Nie twierdzę, ze informowali. Kochaniutkiej powiedzieli, że tak, Tobie, że nie, wiec nie wiadomo po której stronie leży prawda. Mnie już nic nie zdziwi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4074587 Napisano: 24.01.2011 08:36:00 w Wkurza mnie...
wsciekly napisał(a):

masz rację emotka

nie wiem czemu zakodowało mi się, że w Interku 100 nagród po stówie

a tu jest przecież 160 emotka

tym bardziej więc nie mieści się w głowie, że nikt na forum nie załapał się na bonik emotka

Bo z Inteka nie było wyników( nie informowali jeszcze). emotka
Sprawa rozchodzi się o Vizir w Leclerku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4073870 Napisano: 24.01.2011 05:05:42 w Wkurza mnie...
wsciekly napisał(a):

pola731 napisał(a):

nie wygrałam - trudno się mówi - ale zeby zupełnie nikt z forum się nie pochwalił ?

i dlatego nic mi tu nie gra emotka

a TQG już nieraz robiło ludziom wodę z mózgu

przy takiej liczbie nagród (102 + 80) zawsze ktoś się pochwali, ktoś wygada

poza tym ciężko mi uwierzyć w poinformowanie telefoniczne laureatów głównych, bo ta agencja wszystkich informuje standardowymi eskami i dopiero potem wyłania laureatów głównych

może specjalnie mieszają i wprowadzają element dezinformacji, żeby skonfliktować forum i lub ukryć własną niekompetencję emotka

żeby nie było 162+ 80 nagród Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4073276 Napisano: 24.01.2011 02:17:02 w Wkurza mnie...
kochaniutka napisał(a):

Wkurza mnie e-kupon . Tyle czasu rozwiązywać konkurs to jakiś dramat, chyba liczą na to że ludziom paragony wyblakną albo się zgubią i nie będa musieli nic przyznawać. Kto to widział 2 miesiące paragon trzymać emotka i czekać na wyniki. emotka

Intermarche ma być podobno do końca stycznia. Co nie zmienia faktu, że paragon mam już ledwie do odczytania emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4070501 Napisano: 23.01.2011 03:44:56 w Sport
emotka emotka emotka emotka aż się napiję za zdrówko Adasia i pierwsze miejsce Kamila emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4070128 Napisano: 23.01.2011 12:36:28 w Dyskusje o wynikach konkursu
bassia5 napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

http://demotywato...i-Malgorzata-z-Mazur

Znalazłam coś fajnego o loterii Pusty sms emotka

Gdzie się podziała? Yeti ją w górach porwał!
No co chcecie? Ona tak wygrała, jak ja widziałam yeti. emotka

A może jakaś Częstochowa, o której nie wiemy jest gdzieś na Mazurach emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4070120 Napisano: 23.01.2011 12:32:36 w dziś mam urodzinki
Bardzo dziękuję Wam za życzenia emotka emotka emotka i zapraszam na emotka i emotka

Izka emotka wiesz, że Tobie zawsze i wszędzie emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4069476 Napisano: 23.01.2011 12:41:23 w Dyskusje o wynikach konkursu
Może to mylne spostrzeżenie, w końcu jest 2 nad ranem, ale wydaje mi się, że te wszystkie prace są napisane tak jakby... na jedno kopyto. Wszystkie w tym samym stylu, krótkie zdania, momentami bez sensu emotka kropka, znak zapytania, kropka, znak zapytania emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4069377 Napisano: 22.01.2011 10:50:03 w Wkurza mnie...
dolly dobrze to ujęłaś. Mamy 14 dni na złożenie wypowiedzenia, ale odbieramy Polsat przez miesiąc, czyli do końca danego okresu rozliczeniowego( lutego). Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4069319 Napisano: 22.01.2011 10:27:06 w Wkurza mnie...
karol26 napisał(a):

masza napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

masza napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Wkurza mnie Cyfrowy Polsat emotka Łaskawie dali w przerwie programu komunikat, że od 1 lutega zaprzestają emisję programów BBC Lifestyle i BBC Knowledge emotka A my praktycznie tylko te kanały oglądamy. I teraz nie będzie nawet na czym oka zawiesił, k**** emotka emotka emotka emotka A niech sobie w tyłek wsadzą ten ich dekoder z całą resztą emotka emotka

mnie tez wkurzają , nie będzie również Cbeebies emotka

Mój synek przerzucił się ostatnio na Boomerang, co nie zmienia faktu, że ja nie mam się na co przenieść emotka

JA IDÊ DO NICH W PONIEDZIAŁEK, SKORO ONI NIE DOTRZYMUJ¡ WARUNKÓW UMOWY TO MOZE JA TEŻ NIE MUSZÊ...

pewnie ze nie musisz, z chwila zaprzestania nadawania pakietow BBC Polsat Cyfrowy zlamal zasady umowy i dzieki temu mozesz wypowiedzeic im umowe

Co prawda na Infolinię nie da się dodzwonić, ale moja znajoma pracuje na Infolinii. Powiedziała mi, że mam prawo do wypowiedzenia umowy bez ponoszenia konsekwencji z miesięcznym okresem wypowiedzenia.
Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4069131 Napisano: 22.01.2011 09:08:16 w Wkurza mnie...
masza napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Wkurza mnie Cyfrowy Polsat emotka Łaskawie dali w przerwie programu komunikat, że od 1 lutega zaprzestają emisję programów BBC Lifestyle i BBC Knowledge emotka A my praktycznie tylko te kanały oglądamy. I teraz nie będzie nawet na czym oka zawiesił, k**** emotka emotka emotka emotka A niech sobie w tyłek wsadzą ten ich dekoder z całą resztą emotka emotka

mnie tez wkurzają , nie będzie również Cbeebies emotka

Mój synek przerzucił się ostatnio na Boomerang, co nie zmienia faktu, że ja nie mam się na co przenieść emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4069078 Napisano: 22.01.2011 08:49:06 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie Cyfrowy Polsat emotka Łaskawie dali w przerwie programu komunikat, że od 1 lutega zaprzestają emisję programów BBC Lifestyle i BBC Knowledge emotka A my praktycznie tylko te kanały oglądamy. I teraz nie będzie nawet na czym oka zawiesił, k**** emotka emotka emotka emotka A niech sobie w tyłek wsadzą ten ich dekoder z całą resztą emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4066819 Napisano: 21.01.2011 05:58:07 w Dyskusje o wynikach konkursu
efelinkaaa napisał(a):

bobo napisał(a):

geddesia napisał(a):

bobo napisał(a):

rozmawiali telefonicznie? nie wgłębiałam się w to bardziej, ale skąd mieli telefon?
może jest na stronie ,ale ...

Wątpie by był na stronie, zwykły pracownik flickr też im nie udostepnił ot tak takiej informacji. Trzeba iść drogą oficjalną w takich sprawach, to trwa. W sytuacji pobierania danych osób trzecich potrzebne są też odpowiednie zezwolenia. Nikt nikomu na dzień dobry nie podaje numerów do obcych ludzi emotka

też tak myślę.
W ciagu pare minut zdobyli nr telefonu ...?
oj cos tu pachnie ... tylko czy ładnie?

o ile w ogóle podał na stronie.... hmm.. jakbyśmy znalazły maila, mozna by było napisać do autora emotka
można też na stronie napisać emotka

Numeru na pewno nie zdobyli, ale do autora można napisać poprzez Flickr. Jeśli ktoś ma tam konto, to istnieje opcja PW emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4061236 Napisano: 19.01.2011 01:26:04 w Oddam za darmo
mmagd napisał(a):

E6FRF9 3W4MAR FLMK
COLA 2L

Dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4059319 Napisano: 18.01.2011 04:47:39 w Dyskusje o wynikach konkursu
efelinkaaa napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Czy Kucharek już do kogoś dzwonił? emotka

podobno 20 ma dzwonić, tak w regulaminie było.. ?

Ostatnio dzwonił z tego, co kojarzę wcześniej, więc dlatego pytam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4059307 Napisano: 18.01.2011 04:44:57 w Dyskusje o wynikach konkursu
Czy Kucharek już do kogoś dzwonił? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#4058818 Napisano: 18.01.2011 01:34:19 w dziś mam urodzinki
merynosek napisał(a):

mariolakal napisał(a):

sambolera, lale3ka, rashu, beata21 -NAJ, NAJ, NAJlepszego !!! Zdrówka i powodzenia w losowaniach głównych nagród !!!
emotka

I ode mnie wszystkiego NAJ!!! emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

100 lat emotka emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0