Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zaczytana-pola

zaczytana-pola

#3930630 Napisano: 05.12.2010 03:16:13 w Oddam za darmo
ferinka24 napisał(a):

ZAPUNKTOWANI:

WX6XJ7 AK4AKW EEE9

P.S. jak weźmiesz, napisz emotka

Dziękować emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3930182 Napisano: 05.12.2010 12:21:07 w Paragony
sylwika76 napisał(a):

barcza napisał(a):

anik01 napisał(a):

bethan napisał(a):

aleks21 napisał(a):

Nie rozumiem Was!! Po co chcecie sprzedawać paragony? Nie czekacie na rezerwę? Ja nie gram hurtowo, wysyłam góra 3-4 sms na konkurs a czasami i 1 i już trzy razy dostałam nagrodę z rezerwy!!!!!!!!! Nie boicie się że za tydzień to do Was przyjdzie sms z gratulacjami a paragon będzie u ludzi, którzy od Was go kupili za 10 z?

Ponoć Graf wie o poszukiwanych paragonach i będą porównywać z... miejscem zamieszkania.

jeśliby sie wpisywało nr paragonu jak w innych agencjach nie byłoby poszukiwań... emotka

Z tym miejsem zamiszkania to chyba przesada a jak ktos mieszka w malym miescie i nie ma sklepow konkursowych i specjalnie jezdzi do mista gdzie sa to co zabronia mu grac bzdura.

Nieraz sama jade ponad 100 km za paragonem na konek i co jak wygram to mi nie dadza nagrody emotka

z miejscem zamieszkania to bzdura!

ja mieszkam w dużym mieście
a na konkursy robię zakupy również w okolicznych sklepach ponieważ nie wszystkie
sklepy się u mnie znajdują
więc jak można brać pod uwagę miejsce zamieszkania i adres sklepu emotka

To śmieszne. Ja mieszkam w miejscowości, w której nie ma żadnego sklepu konkursowego, do najbliższych mam 30 km, a do pozostałych 100 km. Więc co? Ktoś zabroni mi udziału, bo mam za daleko? Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3925773 Napisano: 03.12.2010 04:08:25 w Inne mniejsze markety
Wiadomo coś odnośnie wysyłki nagród z Topazów? Niby mają czas, ale Bomi już się ruszyło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3925760 Napisano: 03.12.2010 04:04:06 w Paragony
czarnygreg napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

legoos77 napisał(a):

Już niedługo skończy się granie bez paragonów i kupowanie paragonów(mam nadzieje)
Własnie jestem w trakcie pisania listu do Agencji Graf Toruń i Reckitt Benckiser (chce go wysłać dzisiaj)
opisałem sytuacje jaka jest z graniem bez paragonów i mam nadzieje że moje wskazówki aby podawało się date zakupu i numer paragonu albo robili konkursy urnowe z podziałem na sklepy i na kuponie podawało się numer paragonu wezmą sobie do serca dołącze kilka regulaminów np Karlsbadu aby mieli przykład

a ty naprawdę myślisz że oni o tym nie wiedza??? emotka

emotka
przecież to jest też wygoda agencji, nie tylko pójście na rękę konkursowiczom

nr paragonu jak najbardziej ale urnowe konkursy-tu niestety nie mam zaufania

emotka Mamo, a Jaś gra bez paragonu emotka jak w przedszkolu. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3924937 Napisano: 03.12.2010 12:26:06 w Dyskusje o wynikach konkursu
inka113 napisał(a):

czy z 4Frame dzwoniła jeszcze z Natury? tyle zestawów i tylko kilka osób się pochwaliło?

Też się zastanawiam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3919890 Napisano: 01.12.2010 09:09:01 w Wkurza mnie...
fryz napisał(a):

katrin22 napisał(a):

chochliczka napisał(a):

avatea napisał(a):

Stało się. W obliczu tej wiadomości jestem zdruzgotana, załamałam się. Polsat pokaże w święta Kevin sam w domu. Dwa razy. emotka

A ja sie ciesze bardzoo emotka swieta bez Kevina to nie swieta emotka emotka emotka emotka emotka emotka

ja tez tak myśl, co roku się z tego śmieję emotka

ja bylam zdruzgotana jak obwiescili w zapowiedzi ramowki, ze Kevina nie bedzie emotka

Podobno miało nie być, ale zdruzgotani telewidzowie zasypali ich mailami i przywrócili Kevina, bo święta bez Kevina to nie święta emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3919426 Napisano: 01.12.2010 07:24:28 w Połączenia nieodebrane
renatak0 napisał(a):

ktoś wie może co to za numer ?
257860601 jak oddzwaniam to coś pi...pczy

http://www.numern...l/telefon/257860601/ Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3919142 Napisano: 01.12.2010 06:14:37 w TESCO konkursy
morbias napisał(a):

falus napisał(a):

I dalej nikt się nie chwalił z CLUBCARD ?

No właśnie. Ja już nie wysyłam próbowałem na 2 telefony codziennie po kilka razy i za każdym razem w inny sposób i nic emotka

Ja też dałam sobie spokój emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3915871 Napisano: 30.11.2010 06:53:58 w Żegnamy zmarłych

zaczytana-pola

#3914099 Napisano: 30.11.2010 11:34:45 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

79magda napisał(a):

Wkurza mnie, że nie mogę sobie dobrać żadnej czapki, we wszystkich wyglądam jak facjata z listów gończych emotka i albo marznę, albo przemykam opłotkami emotka emotka

hahah... ja też wybrałam się do sklepu po czapkę i oczywiście nic nie wybrałam bo w każdej wyglądałam jak idź i nie wracaj emotka

i też mnie to wkurza emotka

To ja się do Was przyłączę i ponarzekam, wyglądam w czapkach gorzej niż Wy razem wzięte emotka na całe szczęście rzadko wychodzę z domu i wolę iść bez czapki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3913800 Napisano: 30.11.2010 10:33:11 w dziś mam urodzinki
ladygoga napisał(a):

Dziś wkraczam w dorosłość i kończe 18 latek emotka emotka emotka

Wszystkiego najlepszego- piękny wiek emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3912139 Napisano: 29.11.2010 07:16:15 w Dyskusje o wynikach konkursu
Czy ktoś wygrał w Dobrych Radach w konkursach:
Malinowy Zdrój, listopadowy i ten z gotowaniem? Wiem, powtarzam się, że zależy mi na uzyskaniu tej wiadomości, bo na tyle nagród nikt się nie chwali emotka a termin składania reklamacji zbliża się nieubłaganie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3911473 Napisano: 29.11.2010 04:29:09 w Wkurza mnie...
kingaa napisał(a):

taaga20 napisał(a):

dawidekk napisał(a):

Takich nie będzie! Co to ma być! No nie ujadę!
3km jechałem przez 45 minut!
Potem jeszcze kawałek pieszo - śnieg po kolana i śnieżek na pysk!
Nie idę jutro do szkoły!

a mnie wkurza że u mnie nie ma śniegu emotka a na sankach by się z dzieciakami pojeździło emotka a tu nic nie chce spaść emotka

to przyjeżdżaj do rodzinnego miasta, bo tu śniegu po kolana emotka

Albo na Mazowsze, bo u mnie śniegu aż do pasa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3911061 Napisano: 29.11.2010 02:45:08 w TESCO konkursy
Jeszcze wyjdzie tak jak z Lidlem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3911052 Napisano: 29.11.2010 02:43:09 w TESCO konkursy
jarko44 napisał(a):

ziolko napisał(a):

wiecie jaki numer??? dzwoniłam do agencji, która zajmuje się konkursem Clubcard w Tesco, czyli Media Contact Sp. z o.o.,i dowiedziałam się, że oni nie zajmują się tym konkursem emotka emotka emotka ale mam dzwonić za pół godziny to pani będzie więcej wiedziała...

a jesli pracują do 16 to będzie super emotka

ktoś coś wie na ten temat??

ktoś pisał dzisiaj, ze niby na bieżaco informuja w godzine po smsi-e- tak mówił słynny pan z Media Contact emotka

Ciekawe, bo nik jakoś za bardzo sie nie chwali na tyle tych nagród emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3910920 Napisano: 29.11.2010 02:07:03 w dziś mam urodzinki
monkwi66 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

lekkoatletka - wszyskiego NAJ, NAJ, NAJ, wypasionych nagród, szczęścia i zdrówka !!!
emotka

dołączam się do życzeń emotka

100 lat emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3910299 Napisano: 29.11.2010 11:29:59 w Wkurza mnie...
szarakk napisał(a):

wkurza mnie konkurs tyskiego.

Moj chlop wygral tylko jeden 6-pak, ale do tej pory nie dotarl. Napisal maila w tej sprawie. Raz odpiasali, ze dwa razy nie odebral a dzisiaj pisza ze paczka wrocila do nich bo byla uszkodzona. Zenujace emotka emotka

Mi napisali w piątek, że wszystkie nagrody oprócz jednej zostały wysłane. I ta ostatnia będzie dosłana na dniach. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3910226 Napisano: 29.11.2010 11:16:01 w Wkurza mnie...
monisia23 napisał(a):

Wkurza mnie, że nie wiem co mam zrobić?!
I choć to nie miejsce, to zapytam, co wy KOBIETKI zrobiłybyście na moim miejscu...
18 grudnia jedziemy do PL, cały tydzień przed wigilią, mamy jak zawsze masę załatwiania.
No i tak... Środa przed Wigilią to jedyny dzień, kiedy mogłabym zrealizować moją nagrodę tj. 'makijaż, 3 stylizacje i sesja zdjęciowa...?
Co mnie powstrzymuje? 500km drogi do Warszawy...
I to, że na calutki dzień zostawię dzieci z babcią.
Co wy byście zrobiły na moim miejscu? Pojechałybyście, czy olały to? Taka szansa, jedno z moich marzeń i w końcu zrobiłabym coś dla siebie. Jednak z drugiej strony, czy nie ma przypadkiem ważniejszych spraw.
Powiedzcie proszę....

Monia23 nie jesteś niewolnicą przywiazaną do swoich dzieci jakimiś łańcuchami. Dzieciakom i babci na pewno dobrze zrobi, jak spędzą trochę czasu wspólnie. A Tobie także to posłuży- odpoczniesz a, przy tym spełnisz swoje marzenia. Ja nie wahałabym się nawet chwili. Tym, bardziej, że masz z kim zostawić chłopaków. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3901173 Napisano: 25.11.2010 11:53:17 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie PLUS. Stanu konta nie mogę sprawdzić, doładować konta nie mogę, aktywować pakietów nie mogę, wysłać sms-a na nr Premium też się nie da emotka Czy oni wszystko blokują po północy emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3899685 Napisano: 25.11.2010 04:39:27 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie kamil22110 emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0