Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zaczytana-pola

zaczytana-pola

#3899340 Napisano: 25.11.2010 02:54:23 w Wkurza mnie...
fryz napisał(a):

natie napisał(a):

polec napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

fryz napisał(a):

martu18 napisał(a):

fryz napisał(a):

Wkurza mnie, ze nie moge nigdzie znalezc pracy emotka emotka

witaj w klubie...
po chol.ere mi były studia emotka emotka emotka emotka

mnie rowniez emotka

Przychodzi mama Jasia do biura pośrednictwa pracy, żeby synowi robotę jakąś załatwić
- Pani, nie byłoby dla Jasia jakiej roboty, bo pije chłopak i pije.
- A co Jasiu potrafi
- No murować umie, podstawówkę skończył.
- A to mamy: murarz, 4000zł na rękę
- Pani kochana! Toć przecież Jasiu cały czas będzie chodził pijany, tyle pieniędzy zarobi. A za mniej coś nie ma?
- No jest jeszcze - pomocnik murarza, 3000 na rękę
- No ale 3000? To przecież będzie pil i pil... A tak za 600-700 złotych to coś by się nie znalazło?
- 600-700...Hmmm...no niby mam, ale musiałby studia jakieś skończyć...

buahahaha, dobre, dobre emotka

I po co mi były te studia.... a mogłam zostać murarzem ... emotka

:) i ja jestem bezrobotna po studiach emotka i też mnie to wkurza ;(

Gorzka prawda i nie wiadomo czy sie smiac czy plakac emotka

A jak człowiek chciałby zwykłą pracę, to jeszcze powiedzą: Pani nie przyjmiemy, bo ma Pani za wysokie wykształcenie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3898419 Napisano: 25.11.2010 10:21:02 w TESCO konkursy
falus napisał(a):

iaziaz napisał(a):

falus napisał(a):

iaziaz napisał(a):

falus napisał(a):

lavenda7 napisał(a):

falus napisał(a):

A co z konkursem CLUBCARD ?
Trafił już ktoś? Bo jak narazie z tego co pamientam to tylko 1 osoba.

serio??? ktoś się chwalił? Ja nie widziałem nikogo, chyba, że ktoś się nieźle obławia ale się nei chwali...

Podobno jakaś nowa osoba na forum trafiła - więc do końca niewiadomo czy to prawda.

to ta sama agencja co tesco turcja oganizuje to czemu myslicie ze widmo,mozna tam zadzwonic jest podany numer na forum i odbieraja

Ja nie twierdzę że firma widmo, tylko jakoś dziwnie, bo powinno być około 90 zwycięsców, a na forum chyba 1. Raczej mało prawdopodobne.
Chyba, że będą dzwonić po zakończeniu konkursu, a nie tak jak pisze, że na drugi dzień.

wiem,ze nie Ty pisales ze to agencja widmo pisze tak ogolnie ,wiem ze ludzie tam dzwonili w sprawie konka turcji i odbierali,tez mnie to dziwi ze nikt oprocz tej jednej nowej osoby sie nie chwalil emotka

Zastanawia mnie też ten czas, raportów. Nigdy nie jest tak jak powinien być. Wczoraj wysłałem po pełnej godzinie a raport był 00.

Ja wysłałam już sms-y na różne raporty i do tej pory nic. Nie wiem, czy takie obłożenie konkursu, że ciężko trafić, czy raport z kosmosu jest emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3895721 Napisano: 24.11.2010 02:18:49 w Wkurza mnie...
Żebym i ja mogła się powkurzać, to dzisiaj wkurzyła mnie babka w sklepie, która powiedziała, że nie zrobi mi pieczątek na paragonach, ponieważ to dla niej głupota, że agencje reklamowe mają takie wymagania. Ble ble ble. Wróciłam do domu, telefonik do jej szefa i paragoniki będą podbite jutro emotka Wkurzają mnie takie sklepiki, gdzie na paragonie nie ma jasno i wyraźnie co to jest. Już nie będę robiła zakupów konkursowych w takich sklepach, lepiej jechać 30 km do Tesco, czy innego Lidla i mieć z głowy proszenie o pieczątki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3895700 Napisano: 24.11.2010 02:14:27 w Wkurza mnie...
delfinka101 napisał(a):

masza napisał(a):

goralecka napisał(a):

może nie wkurza ale trochę mi smutno bo chciałam pomoc w konkursie Posti na fb i zalezalo mi by wygrali normalni ludzie, ktorych te herbatki faktycznie uciesza itd a uslyszalam, ze chce by mnie blagano o pomoc i ze chyba czerpie przyjemnosc bo nie chce powiedziec na forum emotka

Ale mam duzo radosci z tego, ze niektóre osoby potrafiły na moją wiadomośc odpisać bo nawet takie zwykle dzieki pomaga się usmiechnac emotka

i przepraszam osoby, którym nie odpisałam bo wiem, że chyba 2 wiadomości zgubiłam, skasowałam w tym gąszczu wiadomości na PW. I przyznaję, że nie odpisałam też osobom które na forum tylko o coś proszą wiecznie a nie pomagają innym. I tym, które uważały, ze informacja im się należy (czasem zwykle hej, moglabys.. by sprawe zalatwilo).

To się wygadałam emotka

nie przejmuj się, dużo ludzi nie dziękuję, gdy im odpiszesz i doradzisz/ nie wiem czemu bo to niegrzeczne z ich strony , ale sa tacy na forum / widocznie uznaja ze dziękuje sie nie należy, też mi przykro było niejednokrotnie ale cóz....
nie przejmuj sie
emotka

A co to obowiazek Twoj podawac na forum..kurde ale mnei takie cos wkurza.Jeszcze pretensje maja..Ja dałam jednej osobie kody z zapunktowani to potem mi napisała ze mam jej dac jeszcze bo przeciez ja i tak mam te kody z nakretek dal mojego smyka..No i co ze mam ale niehcce mi sie wypisywac kodow..

Nie martw się goralecka. Czasami człowiek, który nie pomaga lepiej na tym wychodzi, niz ten, który wszystkim pomoże. Niektórzy nawet dziękuję nie są w stanie napisać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3894204 Napisano: 24.11.2010 12:25:10 w dziś mam urodzinki
bachacz napisał(a):

A ja dziś obchodzę ....este trzecie urodziny .Rzadko wygrywam cokolwiek i wcale nie psuje mi to humoru emotka emotka emotka emotka emotka

Wszystkiego najlepszego, zdrówka, spełnienia marzeń i wygranych, które pomimo, że ich nie ma, nie psują humoru, ale gdyby były, to na pewno poprawiłyby go emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3892624 Napisano: 23.11.2010 04:47:14 w Dyskusje o wynikach konkursu
ilonar2301 napisał(a):

magnus napisał(a):

Chyba powinni już Pilsner słać.
Wysyłka miała być w ciągu 10 dni a @ były 12 emotka

10 dni to czas na aktualizację danych w profilu, a nie wysyłkę emotka

Przepraszam, że post pod postem, ale nie mogłam edytować emotka

Nagrody w Promocji będą wysyłane za pośrednictwem kuriera w terminie do dnia 20 grudnia
2010 r. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3892615 Napisano: 23.11.2010 04:45:11 w Dyskusje o wynikach konkursu
magnus napisał(a):

Chyba powinni już Pilsner słać.
Wysyłka miała być w ciągu 10 dni a @ były 12 emotka

10 dni to czas na aktualizację danych w profilu, a nie wysyłkę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3888741 Napisano: 22.11.2010 02:33:05 w TESCO konkursy
xagadee napisał(a):

jkkp napisał(a):

goralecka napisał(a):

gocha28 napisał(a):

czy ktoś coś wie na temat konkursu clubcard??? zaczeli juz informowac?? bo nie widze zeby ktos sie chwalil czy moze znowu jakiś konek widmo emotka

jedna osoba się chwaliła. Ale nowa na forum, nie chce powiedzieć z jakiego dnia i godziny wygrała. Przechwalała się, że wygrała kilka razy. emotka

no właśnie tez się nad tym zastanawiam, przecież na jedną kartę można wygrać tylko raz emotka

raz - dziennie emotka

ja ślę, ślę i dooopsko blade. Może znajdzie się osóbka, która podpowie jak słać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3887054 Napisano: 22.11.2010 12:06:24 w Wkurza mnie...
muzulmanka napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

dawidekk napisał(a):

Ale się wkurzam że ślęczę nad francuskim (spr. z 5 działów! emotka ) a nikt tego nie doceni emotka emotka

coś za pilnie chyba nie ślęczysz ? emotka

bo On nie ślęczy tylko klęczy emotka emotka emotka emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3885703 Napisano: 21.11.2010 04:32:50 w Zakupy na konkursy - usługi
Potrzebuję zakupów z Carrefour emotka Czy znajdzie się osóbka, która przy okazji zrobi je dla mnie? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3885061 Napisano: 21.11.2010 11:58:22 w Żegnamy zmarłych
zabcia0410 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

kubas1234 napisał(a):

Wczoraj zmarła moja mama 2 dni po moich urodzinach emotka Miała tylko 50 lat emotka

Najszczersze wyrazy współczucia emotka

ogromie C współczuję wiem co czujecz ,bo niewiele ponad rok temu zmarła moja mama miała tylko 64 lata ciągle mam wrażenie jakby była przy mnie
emotka

Bardzo mi przykro. Przyjmij wyrazy współczucia emotka emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

zaczytana-pola

#3880708 Napisano: 19.11.2010 07:06:16 w Carrefour konkursy
kaki76 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Zapomniałam wysłać na Winiary,zakupione dziś.Zastanawiam się czy mogę wysłać jutro.W regulaminie nie widzę,żeby było napisane W dniu zakupu emotka

bo nie trzeba w dniu zakupu emotka

a w przypadku wygranej np.za 5 razem muszę odesałać 5 paragonów czy jeden

emotka 5 Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3880004 Napisano: 19.11.2010 03:28:06 w Wkurza mnie...
keiti78zg napisał(a):

który frosch? musze cos kupic bo mozna dostac niezłego nerwa;)

Ten: http://www.hurtow...owych_cytrynowy.html Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3879969 Napisano: 19.11.2010 03:16:45 w Wkurza mnie...
keiti78zg napisał(a):

19790411 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

mia napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

a mnie wkurza ze kupilismy kabine łązienkowa z przezroczystym szkłem i nie nadazam myc zaciekow://// i wkurza mnie brak pomysłow na głosy na fb dla przedszkola....://// emotka emotka

Pocieszę Cię co do kabiny, że ja zrobiłam ten sam błąd kilka lat temu i niestety z upływem czasu jest coraz gorzej... emotka emotka emotka

I gorzej, i gorzej, i gorzej, nigdy więcej takiej emotka

ja mam taką kilka lat, kupuję płyn do kabin, psikam nim dokładnie 1 raz w tyg. całą kabinę itp., zostawiam na 15 minut, potem zmywam (chyba, ze jest już b. zamydlona to myję gąbką do naczyń - potem zmywam), wszystko błyszczy emotka Dobrze byłoby wytrzeć do sucha, ale mi i bez wycierania się podoba emotka

poprosze o namiary na płyn bo ja myje tym do luster i dzis 40 minut spedziłam na myciu a i tak dołem sa kropeczki....... co Nas podkuiło??? nbiegdy wiecej bezbarwej szyby, owszem jak czysta wyglada pieknie no ale

Ja mam niestety osad z wody emotka Wypróbowałam różne płyny, ale żaden nie spełnia moich oczekiwań. Najlepiej jednak wypada Frosch. Ale chętnie wypróbuję inny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3879294 Napisano: 19.11.2010 12:11:19 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

a mnie wkurza ze kupilismy kabine łązienkowa z przezroczystym szkłem i nie nadazam myc zaciekow://// i wkurza mnie brak pomysłow na głosy na fb dla przedszkola....://// emotka emotka

Pocieszę Cię co do kabiny, że ja zrobiłam ten sam błąd kilka lat temu i niestety z upływem czasu jest coraz gorzej... emotka emotka emotka

I gorzej, i gorzej, i gorzej, nigdy więcej takiej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3879054 Napisano: 19.11.2010 11:03:13 w Paragony
kalka napisał(a):

radosna napisał(a):

kitty11 napisał(a):

szukam paragonu na dwa produkty Timotei z datą od 30 września 2010 r. do 13 października 2010 (odkupię/zamienię na..) wiadomość proszę na prv.

Chyba wszyscy tu na forum wolelibyśmy, abyś szukała tego paragonu pod starym nickiem. Wtedy może bardziej by ktoś przychylił się do Twojej prośby.
Jeśli wygram aparat, to też będę poszukiwać paragonu i na pewno jako radosna, a nie bolekilolek11.

Dokładnie! emotka

Ja też tak myślę, sama przychyliłabym się bardziej do osoby ze starym nickiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3876422 Napisano: 18.11.2010 03:05:47 w TESCO konkursy
goralecka napisał(a):

ziolko napisał(a):

ludzka_istota napisał(a):

Pytanie za 100 punktów- jak zrobić, żeby być w clubcard??

bardziej się opłaca Rodzinka w Carrefourze emotka

hehe dokładnie emotka albo payback Real emotka
te promocje w Clubcard są kiepskie no ale czego się nie robi dla potrzeb konkursu emotka

Żeby być w Clubcard trzeba zrobić:
1. Pójść do najbliższego TESCO
2. Podejść do pani w okienku lub w punkcie Obsługa Klienta
3. Uśmiechnąć się szeroko i przywitać się
4. Poprosić Panią o założenie takiej karty podając jej odpowiednie dane emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3874881 Napisano: 18.11.2010 12:52:26 w skojarzenia
Wiesz że gdzieś dzwoni, ale dokładnie nie wiesz w którym kościele- dzwonią z konkursu! emotka który to starter? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3874878 Napisano: 18.11.2010 12:45:50 w skojarzenia
konkurs- co? gdzie? kiedy? kupię paragon! Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3874657 Napisano: 17.11.2010 10:14:08 w Paragony
cudaczek121 napisał(a):

anik01 napisał(a):

mam wolne paragony KUCHAREK,
pw emotka emotka emotka

tam się podawało konkretny kod kreskowy produktu,więc raczej kupno paragonu nic nie pomoże emotka

Pomoże, bo wszystkie produkty danego rodzaju, np. bulionetka wołowa maja ten sam kod kreskowy, więc może akurat anik01 znajdzie wśród swoich paragon na takową emotka Wyświetl w wątku >>
0 0