Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zaczytana-pola

zaczytana-pola

#3873056 Napisano: 17.11.2010 03:04:18 w Wkurza mnie...
Wkurzałam się od rana na synka, który całą noc buszował i nie chciał spać. Ale jak tu się wkurzać, jak tak pięknie dookoła, ptaszki śpiewają, nagrody rozdają. Ech, wiosna, wiosna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3872339 Napisano: 17.11.2010 11:43:32 w Inne mniejsze markety
jarekaska napisał(a):

Kto grał tylko na Topaz i dostał 2 smsy? emotka

Ja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3870494 Napisano: 16.11.2010 06:18:19 w Paragony
Mam paragon Winiary Real z 6.11 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3868055 Napisano: 15.11.2010 08:55:53 w Wkurza mnie...
farciarzbrygitta napisał(a):

A mnie wkurza pewien hipermarket.
Dzisiaj okolo 11 bylem w hipermarkiecie kupic pomarancze smaku turcji, wzielem 12 sztuk i poprosilem o osobne paragony na kazda pomarancze, mialem pecha, bo byla dosc spora kolejka (2 kasy otwarte) no i sie zaczelo, kasierka drze morde ze ja se jaja robie, nie umiem liczyc itp. tak glosno darla morde ze ochroniarze sie zbiegli i zaczeli mnie obserwowac, wtedy jakis dziadek najpierw mnie udzerzyl w ramie, potem zlapal za kurtke szarpnal mnie rozrywajac mi ta kurtke, podlozyl noge i mnie popchnol wtedy to ja przewrocilem sie i upadlem na podloge, patrze na ochroniarzy a oni nic, tylko sie glupio smieja emotka wtedy jakas babcia podeszla z kula i udzerzyla mnie ta kula w glowe, potem jakas babka, blondyka okolo 30 lat potracila mnie lezacego wozkiem, ja wstalem, powiedzialem ze teraz te pomarancze to moze se wsadzic w d..e, wtedy to ochroniarz rzucil sie na mnie z pyskiem, chyba to byl jej maz, bo ona krzyczela dawaj mirku, dawaj!, wtedy ja do niego chodź na parking na solo cieciu, uciekam szybko od tych czubow i czekam w swoim bmw na sklepowym parkingu, czekam i czekam, a ich nie ma emotka ja nie wiem co teraz mam zrobic, nie mam ani paragonow, ani pomaranczy, czyli nie wezme udzialu w konkursie emotka
Teraz pytanie, czy komus zdarzyla sie podobna sytuacja?

emotka emotka emotka już dzisiaj nic mnie nie wkurzy Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3867160 Napisano: 15.11.2010 04:29:25 w Allegro.pl - bez linków
Szukam info- ile czasu ma się na wysyłkę przedmiotu wystawionego na allegro.pl, jeśli nie ustaliło się innego terminu niż ogólnie obowiązujący? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3866689 Napisano: 15.11.2010 02:18:39 w Inne mniejsze markety
Czyli dzisiaj Euro wcale się nie ruszy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3866682 Napisano: 15.11.2010 02:16:42 w Dyskusje o wynikach konkursu
79magda napisał(a):

Wszystko fajnie, ale jeżeli będziemy iść w tą stronę, to niedługo naprawdę sformułowanie: Konkurs pt. napisz coś straci rację bytu... Nie macie wrażenia, że sami pod sobą kopiemy dołki w ten sposób???

http://lula.pl/lu..._Pat_Rub_WYNIKI.html

W tym konkursie trzeba było opisać naturalne metody dbania o urodę. Jeżeli będziemy robić takie rzeczy, niedługo organizatorzy zaczną się domagać przesyłania wody z kąpieli w pianie, bądź żółtek od kur zielononóżek, by zrobić sobie maseczkę emotka

Nie mówię, że prace są złe, są bez wątpienia skuteczne, ale...

Wyróżniające się wśród tłumów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3865392 Napisano: 15.11.2010 12:34:53 w Wkurza mnie...
madziaramz napisał(a):

kondzikdg napisał(a):

radosna napisał(a):

Zamówiłam dla pięciu osób mających małe dzieci próbki pieluszek Pampers. Dostała je tylko jedna osoba. Reszta dziwnym zbiegiem okoliczności nie dotarła emotka

Bo pampersy przychodzą tylko na jeden adres jeden raz, bez znaczenia ile zgłoszeń.

A nie prawda emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3860152 Napisano: 12.11.2010 10:04:56 w Dyskusje o wynikach konkursu
luiza napisał(a):

adam2173 napisał(a):

czeka ktoś jeszcze na piwka od Tyskiego z konkursu Polacy inspirują świat?

Ja czekam. Pisałam do nich na różne maile podane na facebooku, ale zero odzewu z ich strony...

Mąż też czeka na jeden sześciopak, zero odpowiedzi na maila, zero odpowiedzi na Facebooku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3860140 Napisano: 12.11.2010 10:01:34 w Dyskusje o wynikach konkursu
wsciekly napisał(a):

szogun102 napisał(a):

Napisze tutaj. emotka
Wygrałem w Wedlu. Przed wysłaniem pocztą dla sprawdzenia wysłałem scan paragonów(dziewięciu bo tyloma wygrałem emotka )Na niektórych było ,,Czek100gW , Czek.mleczna z ba ,Czek.Wed-Nadz Truskaciekawe dlaczego truskawkowe były złe ?. Odpisali :
Witam,

poprosze uprzejmie o dołaczenie opakowania po czekoladzie truskawkowej x 2, po czekoladzie Wedel (dowolna) x 3 , mlecznej x2, toffi x 1

Czyli tylko jeden był dobry gdzie było napisane ,,WedelWisni 100g'' Papierki niestety wyrzucałem,chcąc nie chcąc musiałem kupić te 8 czekolad i wysłać opakowania.A w regulaminie było : ,,....spełnić łącznie następujące warunki:
a) dokonać zakupu co najmniej 1 Produktu Promocyjnego,
b) dokonać prawidłowego zgłoszenia zakupionego Produktu Promocyjnego, spełniającego warunki określone w pkt. 11 poniżej (Prawidłowe Zgłoszenie w Loterii).
c) Zachować dowód zakupu .''

Mogli dopisać ...i zachować opakowanie emotka .A nie pisać w dalszej części regulaminu (co doczytałem potem)pare stron dalej ,,...b) oryginalnego dowodu zakupu Produktu Promocyjnego i opakowania po Produkcie Promocyjnym, w przypadku dowodu zakupu, na którym nie będzie precyzyjnego określenia zakupionego Produktu Promocyjnego, a jedynie ogólne określenia grupy produktów, np. produkty czekoladowe -...
A jakbym miał ze 100 lub więcej zgłoszeń emotka Napisałem to ponieważ może się komuś kiedyś przydać taka informacja,niekoniecznie w Wedlu i zaoszczędzi mu nerwów i dosyłania potem opakowań( z reklamacji). Pozdrawiam zainteresowanych i resztę emotka

może zależy to od wielkości wygranej emotka

Wszystko ładnie, pięknie, ale z tego, co napisałeś wynika, że miałeś jednoznacznie określone na paragonach, że to produkty Wedla emotka dziwne. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3857988 Napisano: 12.11.2010 09:53:29 w dziś mam urodzinki
kingaa napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

endzi1984 napisał(a):

Dzis koncze 26 lat....ale ten czas leci emotka

No to widzę,że mam na tym forum astrologiczną bliźniaczkę emotka Bo ja też dziś właśnie kończę 26 lat emotka Wszystkiego najlepszego dla Ciebie endzi1984 oraz dla pozostałych jubilatów i solenizantów emotka emotka emotka

sto lat, sto lat!!! Wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń emotka emotka emotka emotka
Wczoraj mnie nie było, także spóźnione ale szczere emotka

Spóźnione, ale szczere:
Dziewczyny wszystkiego najlepszego, 200 lat życia, z czego większość w konkursach emotka Spełnienia marzeń i wypełnienia listy tegorocznych postanowień, szczególnie tych konkursowych i zdrówka przede wszystkim emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3854095 Napisano: 11.11.2010 12:02:22 w skojarzenia
kiedy winko burzy krew dwa produkty w cenie trzech= ACH BIERZ!- Bierz mnie, bierz, to nie grzech emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3854083 Napisano: 10.11.2010 11:57:28 w skojarzenia
niestrudzeni wojownicy zakonu clubcard- kupon zniżkowy na paszteciki Drosed emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3852466 Napisano: 10.11.2010 03:55:38 w Gratulacje! Dla wygranych!
jackk76 gratuluję emotka Radość dziecka- bezcenna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3852275 Napisano: 10.11.2010 02:51:42 w Dyskusje o wynikach konkursu
monisia23 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

dostał ktoś maila z konkursu Winiary Gadka dla niejadka ?? emotka

Nie emotka

Ja piszę to co już pisałam skoro temat poruszony, chyba 4 miały być rozesłane maile, a do 16 wyniki na stronie...
więc gdzie te maile? Już 10 emotka

Mieli też dzwonić z gazetkowego konkursu Klubowego na wypieki i też chyba cisza, bo nikt nic nie napisał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3850372 Napisano: 09.11.2010 09:34:25 w Wkurza mnie...
jaspeer napisał(a):

buka napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

nadal wkurza mnie bunr dwulata - moje dziecię rzucało się kilkanaście razy i próbowało zwiać.. Czegoś nie dam - ryk, krzyk i rzucanie.. kiedy to się skończy? emotka

skończy się jak mu trzepniesz w pupe i stanowczo powiesz NIE emotka emotka

nie zapominaj, że teraz ustawa zabrania bić dzieci emotka

efelinkaaa nie jesteś sama, mój prawie dwulatek teraz przeżywa bunt, a raczej to MY przeżywamy okres jego buntu. Mama nie ma racji, tylko JA emotka Ale staram się być konsekwentna, mówię, tłumaczę, moje NIE znaczy NIE. Młody pokrzyczy, powrzeszczy, popłacze i przechodzi mu emotka Za chwilę przychodzi, przytula się i mówi, że kocha mamusię emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3848094 Napisano: 09.11.2010 12:32:10 w Dyskusje o wynikach konkursu
efelinkaaa napisał(a):

dostał ktoś maila z konkursu Winiary Gadka dla niejadka ?? emotka

Nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3847657 Napisano: 09.11.2010 10:17:59 w Wkurza mnie...
monika1985monik napisał(a):

nie wiem ?? napisałam meila z prośbą o wyjanienie ale cisza

Może ktoś zniszczył, tzn. dobił emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3847084 Napisano: 09.11.2010 12:10:33 w Nocna Zmiana Warty
Ja też już znikam, bo mój szkrab, nie chce wcale spać, może jak ja się położę to i on wreszcie odpuści. Czasem ma te swoje napady nadmiary energii, że za nic nie chce spać emotka
Dobranoc emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3847072 Napisano: 08.11.2010 11:50:04 w Nocna Zmiana Warty
joan napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

joan napisał(a):

Właśnie zarejestrowałam transakcję w konku kart Visa - żeby poudawać, że coś robię emotka

Ja też emotka będę Twoją konkurencją emotka

Oł no! emotka A na co wydasz te 50000? Jakieś pomysły?

Oooo, 1/4 domku na wsi emotka

mariolakal napisał(a):

Bierz co chcesz... emotka Z prowizją się dogadamy... emotka

emotka kiedys się dogadamy, jak już wygram te 50 tysiaków emotka Wyświetl w wątku >>
0 0