Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zaczytana-pola

zaczytana-pola

#3770281 Napisano: 11.10.2010 09:32:38 w Znikajace konkursy
cb656 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Pisałam kilkakrotnie w sprawie tego konkursu:
http://www.disney...ock-2/win/index.html

Otrzymała odpowiedź:
Witaj,
Bardzo się cieszymy, że zdecydowałeś/łaś się wziąć udział w naszym konkursie.
Niestety nie ma żadnych planów na liście zwycięzców na naszej stronie.
Bardzo dziękujemy za zrozumienie.
Pozdrawiamy serdecznie,
Disney Online Polska

emotka

Po prostu nie mają w planach umieścić Cię na liście zwycięzców emotka emotka

Już teraz rozwiałeś wszelkie moje wątpliwości odnośnie interpretacji otrzymanej odpowiedzi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3770112 Napisano: 11.10.2010 08:32:59 w Znikajace konkursy
Pisałam kilkakrotnie w sprawie tego konkursu:

http://www.disney...ock-2/win/index.html

Otrzymała odpowiedź:

Witaj,

Bardzo się cieszymy, że zdecydowałeś/łaś się wziąć udział w naszym konkursie.

Niestety nie ma żadnych planów na liście zwycięzców na naszej stronie.

Bardzo dziękujemy za zrozumienie.

Pozdrawiamy serdecznie,

Disney Online Polska

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3769430 Napisano: 10.10.2010 07:36:41 w Wkurza mnie...
dzasmina napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

dzasmina napisał(a):

Ja myślę, że to, kto jakim jest kierowcą nie zależy od ilości egzaminów. Mój szwagier zdał za 7 razem i jeździ bardzo dobrze, a kuzynka zdała za 2 razem i czasem wyjedzie na wieś (np. nie jeździ autem do kościoła, bo jest duży ruch). Pewnie, że można zdac od razu (bez znajomości), ale to też zależy od egzaminatora i od poziomu stresu, trochę szczęścia też się przyda.

myślę, że obecnie mniej zależy od egzaminatora, niż np jeszcze 6-8 lat temu emotka szczęście? jeśli w nie wierzysz, to pewnie tak emotka

oj, trochę jeszcze zależy. Tak, są kamery i w ogóle, ale jeśli egzaminator, że tak powiem nie jest przychylny, to znajdzie powód do przerwania egzaminu. Jeśli ma się szczęście i trafi się na fajnego to co innego. Wtedy nawet jeśli się nie uda, to pretensję można miec tylko do siebie.
I masz rację, nie każdy powinien miec prawo jazdy.
Ja sobie wmawiałam, że nawet gdybym miała 10 razy zdawac to się nie poddam, ale kiedy już zdam chcę wiedziec, że jestem dobrym kierowcą. No po tym 1 egzaminie się załamałam i dzięki takim komentarzom jak twoje zastanawiam się, czy może nie jestem w tej grupie, która nie powinna go miec. emotka
I wkurzyła mnie dziś siostra komentując mój egzamin. Miejmy nadzieję, że to już ostatni.

I kończę już ten temat, bo się tylko niepotrzebnie nakręcam emotka Następnym razem napiszę o PJ jak zdam. Nawet za 13 razem emotka

Dzasmina nie martw się. Ja zdałam dopiero za 3. razem i jestem bardzo szczęśliwa, że zdałam emotka Znam ludzi, którzy zdawali za pierwszym razem i są zupełnie zieloni na drodze i takich, którzy zdawali po 6- 8 razy, a jeżdżą bardzo dobrze. Z własnego doświadczenia wiem, że wiele zależy od egzaminatora... nawet teraz. Jeden zaliczy Ci egzamin, a inny gdzieś znajdzie jakieś ale, jeśli tylko chce Cię udupić. Nie oszukujmy się. Mój kolega najechał na krawężnik i zdał, kuzynka lekko otarła koło o krawężnik i oblała, bo przecież po krawężnikach jeździć nie będziemy emotka

Masz rację. Pierwszy raz to podeszłam na zasadzie A, zobaczę w ogóle jak to jest. Ale dopiero dziś zjadłam normalnie obiad, jeszcze te wszystkie dobre rady i komentarze typu: ,,Na takim błędzie oblałaś?! W jednej chwili mam ochotę rzucic to w cholerę, a za moment myślę sobie, że przecież umiem jeździc i się nie poddam.
Ee, nie, naprawdę kończę, bo już mam łzy w oczach, a przecież twardziochem trza byc emotka

Będę trzymała za Ciebie kciuki. Nie martw się. gdybyś wiedziała za co ja oblałam za drugim podejściem to pękłabyś ze śmiechu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3769392 Napisano: 10.10.2010 07:21:33 w Wkurza mnie...
Przepraszam, nie zdawali za pierwszym razem, a zdali za pierwszym razem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3769385 Napisano: 10.10.2010 07:19:56 w Wkurza mnie...
dzasmina napisał(a):

Ja myślę, że to, kto jakim jest kierowcą nie zależy od ilości egzaminów. Mój szwagier zdał za 7 razem i jeździ bardzo dobrze, a kuzynka zdała za 2 razem i czasem wyjedzie na wieś (np. nie jeździ autem do kościoła, bo jest duży ruch). Pewnie, że można zdac od razu (bez znajomości), ale to też zależy od egzaminatora i od poziomu stresu, trochę szczęścia też się przyda.

myślę, że obecnie mniej zależy od egzaminatora, niż np jeszcze 6-8 lat temu emotka szczęście? jeśli w nie wierzysz, to pewnie tak emotka

oj, trochę jeszcze zależy. Tak, są kamery i w ogóle, ale jeśli egzaminator, że tak powiem nie jest przychylny, to znajdzie powód do przerwania egzaminu. Jeśli ma się szczęście i trafi się na fajnego to co innego. Wtedy nawet jeśli się nie uda, to pretensję można miec tylko do siebie.
I masz rację, nie każdy powinien miec prawo jazdy.
Ja sobie wmawiałam, że nawet gdybym miała 10 razy zdawac to się nie poddam, ale kiedy już zdam chcę wiedziec, że jestem dobrym kierowcą. No po tym 1 egzaminie się załamałam i dzięki takim komentarzom jak twoje zastanawiam się, czy może nie jestem w tej grupie, która nie powinna go miec. emotka
I wkurzyła mnie dziś siostra komentując mój egzamin. Miejmy nadzieję, że to już ostatni.

I kończę już ten temat, bo się tylko niepotrzebnie nakręcam emotka Następnym razem napiszę o PJ jak zdam. Nawet za 13 razem emotka

Dzasmina nie martw się. Ja zdałam dopiero za 3. razem i jestem bardzo szczęśliwa, że zdałam emotka Znam ludzi, którzy zdawali za pierwszym razem i są zupełnie zieloni na drodze i takich, którzy zdawali po 6- 8 razy, a jeżdżą bardzo dobrze. Z własnego doświadczenia wiem, że wiele zależy od egzaminatora... nawet teraz. Jeden zaliczy Ci egzamin, a inny gdzieś znajdzie jakieś ale, jeśli tylko chce Cię udupić. Nie oszukujmy się. Mój kolega najechał na krawężnik i zdał, kuzynka lekko otarła koło o krawężnik i oblała, bo przecież po krawężnikach jeździć nie będziemy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3767634 Napisano: 09.10.2010 07:59:23 w Popraw sobie humor...
arta napisał(a):

smsowicz napisał(a):

tato999 napisał(a):

anetakor napisał(a):

arta napisał(a):

http://allegro.pl...=keep+away+from+fire

emotka emotka emotka

jezu buahahaha
emotka emotka emotka

emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

Myślałem, że to info z metki, ale napradę jest taka firma emotka

Zgadza sie, ale nie maja w swoim asortymencia takich ciuszkow emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3765869 Napisano: 08.10.2010 08:46:04 w Nocna Zmiana Warty
buskowianka napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

anetakor napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

jaka nocna zmiana to jeszcze wczesna pora emotka

dla wolnych strzelców zapewne rozkwit, dla matek terrorystów prawie dogorywanie emotka

no ja dogorywam, choć terrorysta jeszcze miga się od spania emotka

mój terrorysta chodzi spac wczesnie ale i wstaje z kurami emotka

A mój 20- miesięczny terrorysta dopiero usnął. Ponad godzinę darł się: Mamo, ja nie ciem do koły emotka
takie są skutki posiadania kolegów, którzy poszli w tym roku do zerówki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3763289 Napisano: 07.10.2010 10:34:16 w Dyskusje o wynikach konkursu
errorr napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

netka2000 napisał(a):

Nasz admin?

No a czyj?

No ładnie, ładnie, ciekawe dlaczego...

Bo świstak siedzi i zawija kapselki
emotka

Jakie kapselki? Zawleczki w sześciopakach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3763133 Napisano: 07.10.2010 09:04:19 w Dyskusje o wynikach konkursu
netka2000 napisał(a):

Nasz admin?

No a czyj?

No ładnie, ładnie, ciekawe dlaczego... Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3763083 Napisano: 07.10.2010 08:46:36 w Dyskusje o wynikach konkursu
netka2000 napisał(a):

Cytat netka2000:
Tyskie

Jak ktoś myśli, że może wygrać 5 tys. zł to się grubo myli.

http://www.panora...age=1#users_comments

Takie komentarze można sobie poczytać pod każdym odgadniętym obrazkiem. Szkoda oczu na szukanie.

Dopiero się dowiedziałaś?

Nie teraz, ale wcześniejszy wpis wyciął mi admin

Nasz admin? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3763040 Napisano: 07.10.2010 08:34:51 w Dyskusje o wynikach konkursu
netka2000 napisał(a):

Tyskie

Jak ktoś myśli, że może wygrać 5 tys. zł to się grubo myli.

http://www.panoramio.com/photo/41752441?comment_page=1#users_comments

Takie komentarze można sobie poczytać pod każdym odgadniętym obrazkiem. Szkoda oczu na szukanie.

Dopiero się dowiedziałaś? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3758660 Napisano: 06.10.2010 11:37:36 w Dyskusje o wynikach konkursu
pola731 napisał(a):

aka napisał(a):

http://www.konkur...inny.pl/laureaci.php

Ciekawe jaką pracę zrobiło roczne dziecko emotka

wczoraj się zastanawiałam - nacisk był kładziony na SAMODZIELNOŚÆ - i o ile już 3 latek może coś narysować - o tyle 1-2 latek ? pracę konkursową ?

Mój dwulatek rysuje- kółka, kreski, chmurki i obrazki na ścianach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3757714 Napisano: 05.10.2010 11:14:33 w Połączenia nieodebrane
jarko44 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

jarko44 napisał(a):

Z czym dzwonili dziś z 667 715 xxx ?

Carrefour?

A to numer jakiejś agencji?

Jeśli to Carrefour to TQ Group Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3757705 Napisano: 05.10.2010 11:08:25 w Nocna Zmiana Warty
mariolakal napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Mój w ogóle nie mówi... emotka

Nie mówi? emotka

dolly jesteś facetem?

Mówi tylko gdy ma wychlane... I wtedy duuuużżżżżzo mówi... O wiele za dużo !

Musisz mu dać :zbanowany: mój już nie pali i rzadko pije, tylko wtedy, kiedy może emotka Faceta trzeba trzymać krótko, o ile się da emotka

dolly dzisiejszej nocy wysnuwanie wniosków i logiczne myślenie nie jest moją domeną, psiepraszam, że pomyślałam, że jesteś facetem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3757694 Napisano: 05.10.2010 10:59:09 w Nocna Zmiana Warty
mariolakal napisał(a):

Mój w ogóle nie mówi... emotka

Nie mówi? emotka

dolly jesteś facetem? Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3757677 Napisano: 05.10.2010 10:46:32 w Nocna Zmiana Warty
mariolakal napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

79magda napisał(a):

Kiurczę, ale czego i komu my tak gratulujemy??? emotka

Komu to wiemy- joan
Czego nie wiem, ale gratulujemy emotka
ja to się zastanawiam, bo może joan jest w ciąży, skoro tak się nad tym napracowała emotka

emotka hihihhii, czy nad ciążą się trzeba tak wysilać ??? Ale ja już jestem babcią, więc nie pamiętam... Chilllliii gratki na zaś !!! emotka

Mariolka nie przesadzaj, wyrwałabyś jeszcze nie jednego faceta emotka babcią można być mając mniej niż 4 dychy na karku emotka

Wiem, wiem... Ale z facetami to jest ciężko... Nie mam czasu szukać, a aktualny jest taki jakiś inny ... emotka

Mój mąż- cozłegotonieja też do najłatwiejszych nie należy. Z facetem jest dobrze, ale bez niego... jeszcze lepiej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3757661 Napisano: 05.10.2010 10:35:43 w Nocna Zmiana Warty
mariolakal napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

79magda napisał(a):

Komu to wiemy- joan
ja to się zastanawiam, bo może joan jest w ciąży, skoro tak się nad tym napracowała emotka

emotka hihihhii, czy nad ciążą się trzeba tak wysilać ??? Ale ja już jestem babcią, więc nie pamiętam... Chilllliii gratki na zaś !!! emotka

Mariolka nie przesadzaj, wyrwałabyś jeszcze nie jednego faceta emotka babcią można być mając mniej niż 4 dychy na karku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3757649 Napisano: 05.10.2010 10:26:59 w Nocna Zmiana Warty
79magda napisał(a):

Komu to wiemy- joan
ja to się zastanawiam, bo może joan jest w ciąży, skoro tak się nad tym napracowała emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3757642 Napisano: 05.10.2010 10:20:48 w Nocna Zmiana Warty
mariolakal napisał(a):

To ja też się przyłączę do gratulacji !!! O3wiście jak zwykle nie kumam... Ale może się Tobie/Wam powiedzie !!! emotka Ja nie posiadam paragonów, więc marne szanse... emotka

Haha, Mariolka nie martw się, ja też nie kumam co tam joan zgarnęła. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3757632 Napisano: 05.10.2010 10:12:13 w Nocna Zmiana Warty
sopran witamy emotka
joan dobranoc w takim razie, tylko już przez sen nie myśl o nagrodach, bo to by była dopiero proza życia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0