Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zaczytana-pola
Postów 11529
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Już teraz rozwiałeś wszelkie moje wątpliwości odnośnie interpretacji otrzymanej odpowiedzi
zaczytana-pola
Postów 11529
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.disney...ock-2/win/index.html
Otrzymała odpowiedź:
Witaj,
Bardzo się cieszymy, że zdecydowałeś/łaś się wziąć udział w naszym konkursie.
Niestety nie ma żadnych planów na liście zwycięzców na naszej stronie.
Bardzo dziękujemy za zrozumienie.
Pozdrawiamy serdecznie,
Disney Online Polska
zaczytana-pola
Postów 11529
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Będę trzymała za Ciebie kciuki. Nie martw się. gdybyś wiedziała za co ja oblałam za drugim podejściem to pękłabyś ze śmiechu
zaczytana-pola
Postów 11529
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zaczytana-pola
Postów 11529
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oj, trochę jeszcze zależy. Tak, są kamery i w ogóle, ale jeśli egzaminator, że tak powiem nie jest przychylny, to znajdzie powód do przerwania egzaminu. Jeśli ma się szczęście i trafi się na fajnego to co innego. Wtedy nawet jeśli się nie uda, to pretensję można miec tylko do siebie.
I masz rację, nie każdy powinien miec prawo jazdy.
Ja sobie wmawiałam, że nawet gdybym miała 10 razy zdawac to się nie poddam, ale kiedy już zdam chcę wiedziec, że jestem dobrym kierowcą. No po tym 1 egzaminie się załamałam i dzięki takim komentarzom jak twoje zastanawiam się, czy może nie jestem w tej grupie, która nie powinna go miec.
I wkurzyła mnie dziś siostra komentując mój egzamin. Miejmy nadzieję, że to już ostatni.
I kończę już ten temat, bo się tylko niepotrzebnie nakręcam
Dzasmina nie martw się. Ja zdałam dopiero za 3. razem i jestem bardzo szczęśliwa, że zdałam
zaczytana-pola
Postów 11529
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zaczytana-pola
Postów 11529
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A mój 20- miesięczny terrorysta dopiero usnął. Ponad godzinę darł się: Mamo, ja nie ciem do koły
takie są skutki posiadania kolegów, którzy poszli w tym roku do zerówki
zaczytana-pola
Postów 11529
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jakie kapselki? Zawleczki w sześciopakach
zaczytana-pola
Postów 11529
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No ładnie, ładnie, ciekawe dlaczego... Wyświetl w wątku >>
zaczytana-pola
Postów 11529
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nasz admin?
zaczytana-pola
Postów 11529
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dopiero się dowiedziałaś?
zaczytana-pola
Postów 11529
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój dwulatek rysuje- kółka, kreski, chmurki i obrazki na ścianach
zaczytana-pola
Postów 11529
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeśli to Carrefour to TQ Group Wyświetl w wątku >>
zaczytana-pola
Postów 11529
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Musisz mu dać :zbanowany: mój już nie pali i rzadko pije, tylko wtedy, kiedy może
dolly dzisiejszej nocy wysnuwanie wniosków i logiczne myślenie nie jest moją domeną, psiepraszam, że pomyślałam, że jesteś facetem
zaczytana-pola
Postów 11529
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie mówi?
dolly jesteś facetem? Wyświetl w wątku >>
zaczytana-pola
Postów 11529
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój mąż- cozłegotonieja też do najłatwiejszych nie należy. Z facetem jest dobrze, ale bez niego... jeszcze lepiej
zaczytana-pola
Postów 11529
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mariolka nie przesadzaj, wyrwałabyś jeszcze nie jednego faceta
zaczytana-pola
Postów 11529
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Komu to wiemy- joan
Czego nie wiem, ale gratulujemy
ja to się zastanawiam, bo może joan jest w ciąży, skoro tak się nad tym napracowała
zaczytana-pola
Postów 11529
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Haha, Mariolka nie martw się, ja też nie kumam co tam joan zgarnęła.
zaczytana-pola
Postów 11529
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan dobranoc w takim razie, tylko już przez sen nie myśl o nagrodach, bo to by była dopiero proza życia