Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zaczytana-pola

zaczytana-pola

#3747098 Napisano: 01.10.2010 09:17:51 w Nocna Zmiana Warty
Witam w piękną, gwieździstą i upalną noc emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3746712 Napisano: 01.10.2010 07:10:39 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Koszulka ze śmiejżelków dla... dziewczynki emotka Poczta Polska polecony. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3745814 Napisano: 01.10.2010 02:18:36 w Połączenia nieodebrane
Dzwonią z zastrzeżonego. Najpierw melodyjka, później facet mówi, że ktoś zafundował dla mnie biżuterię, ale chce przeprowadzić ze mną ankietę. emotka Podziękowałam. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3743433 Napisano: 30.09.2010 07:32:41 w Wkurza mnie...
majeczkamp napisał(a):

zła bardzo zła

- dzis było 6 wyników konkursów w których brałam udział - każdy okazał się fiaskiem
- nawet baryłki z wedla z fb do narzeczonego do tej pory nie dotarły, nawet kurier nie dzwonił emotka choc wygrana 1 dnia
- prezenty z rossnet - mi i narzeczonemu nie weszły choć ekspedientka 4 razy oba wpisywała i nic ;/ a kod dobry bo wydrukowany a nie spisany i jest adres sklepu na kuponie emotka

zły dzień bardzo zły emotka (((((

Ten Rossmann jest wkurzający emotka mojej mamie ciągle mówi, że kod nie wchodzi emotka emotka ale mama jest uparta emotka
Wkurza mnie mecz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3740948 Napisano: 30.09.2010 09:31:01 w TESCO konkursy
A ja oczywiście zapomniałam wysłać smski, jakby coś mam paragon na Seata i Colgate emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3736003 Napisano: 28.09.2010 08:35:20 w Oddam za darmo
errorr napisał(a):

Zapunktowani
P34KPW N6LKX4 4X4L
Jak pobrała/eś to się nie wstydź podziękować.Nie wnerwiaj potencjalnego biorce emotka

Nie wstydzę się emotka i dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3735562 Napisano: 28.09.2010 07:23:54 w Żegnamy zmarłych
pioge7 napisał(a):

http://wadowice24...inal-pod-kolami-tira
w samym wrześniu to już trzeci uczeń z mojej szkoły emotka na początku roku dwie uczennice, teraz Krzysiek:( co się dzieje na tym świecie ???? czyżby to już sie koniec świata zbliżał emotka ....

(*) (*) (*)
Wyświetl w wątku >>
[*] 0

zaczytana-pola

#3730794 Napisano: 27.09.2010 05:30:26 w Inne mniejsze markety
barcza napisał(a):

iaziaz napisał(a):

barcza napisał(a):

Czy były juz wyniki z Lidla emotka emotka

ponoc ze byly ,info z agencji

dziwne ,ze nikt z forum nie wygrała prawda emotka

Może znów taka sama bajka jak z tymi samochodami będzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3728556 Napisano: 27.09.2010 09:30:51 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
iPody z Disney Tesco- kurier UPS Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3727622 Napisano: 26.09.2010 08:53:56 w Dziś cieszę się z.....
joan napisał(a):

kingaa napisał(a):

A ja się cieszę, że po całych wakacjach obijania się (w szczególności w konkach, bo postanowiłam odpocząć od wszystkiego) wreszcie odpoczęłam i nawet w końcu się zalogowałam na forum emotka I cieszą mnie wymarzone, wyśnione wczasy, na których miałam okazję jakiś czas temu być emotka a co najważniejsze powrót z wczasów z ładną opalenizną, pięknymi wspomnieniami i mega cudnym pierścionkiem zaręczynowym emotka I nieskromnie napiszę, że muszę uważać na to o czym marzę, bo jakoś wszystko po trochu mi się spełnia emotka emotka

Uuuu, pierścionek emotka Co za wczasy! emotka

Wreszcie jesteś, a ja ostatnio zastanawiałam się co się z Tobą dzieje emotka
Cieszę się Twoim szczęściem, oby więcej spełnionych marzeń emotka
I cieszę się z dzisiejszego wypadu na grzybki, jak ja to kocham emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3727582 Napisano: 26.09.2010 08:43:01 w Żegnamy zmarłych
[*] 0

zaczytana-pola

#3725941 Napisano: 26.09.2010 08:25:24 w Dziś cieszę się z.....
delfinka101 napisał(a):

Dzis byłam na grzybkach od ok 6 do 8,30 i..pełne kosze prawdziwków,rydze , pare kurek i gąsek.Po czarne łebki nawet nie się schylałam
W Toruniu na poligonie naprawdę anwet do lasu nie trzeba wchodzić a grzyby na drodze rosną:)

Cieszę się tym bardziej,że będę mogła obdarowac tesciową która mieszka w Czestochowie i nie chodzi sama na grzyby.

Narobiłaś mi ochoty na grzybki, zaraz robię wypadzik emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3722233 Napisano: 24.09.2010 01:59:55 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Odkurzacz Boscha kurierem DPD emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3720640 Napisano: 23.09.2010 09:22:01 w Wkurza mnie...
sambolera napisał(a):

i u mnie juz fb wpadl emotka
klątwa jakas

Padł, padł, a o punkty poprosiłaś emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3720621 Napisano: 23.09.2010 09:13:19 w Wkurza mnie...
misia89p napisał(a):

a mi już działa emotka

i już nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3720550 Napisano: 23.09.2010 08:41:46 w Dyskusje o wynikach konkursu
bethan napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

bethan napisał(a):

joan napisał(a):

bethan napisał(a):

tedance napisał(a):

Hm, a kto zarzucił wętkę na główną nagrodę w konkursie Velvetu w Carrefour? Śmiało, śmiało, bo chcemy toast wznieść i pogratulować skuteczności w zamydlaniu oczu organizatorom bohomazami. A może kolejny plagiacik był, co moniau? emotka emotka emotka

Dla mnie to jakieś chore, żeby przyznawać nagrody w konkursach na hasło komuś, kto wysyła prace plastyczne. Organizatorzy też zgłupieli?!
Przecież w konkursie Pasaż Tesco, Seata też zgarnęła nie za hasło, ale za sklejone autko. Można podziwiać w siedzibie Organizatora, jak ktoś nie wierzy.

Tja, w owianym kurzem konku Campus, który kwalifikuje się do grupy Nigdy-Więcej, również przyznano tajemnicze nagrody plastyczne. A w tym konku trzeba było jedynie odesłać paragon (niby losowali nagrody). Niektórzy organizatorzy zamiast profesjonalizmu prezentują jedynie serce o konsystencji ślimaka i głowę pustą, jak jego muszelka emotka Co nie przeszkadza im w życiu prywatnym wymagać rzetelności oraz uczciwości od przedstawicieli innych profesji emotka

bethan - nie wiedziałam, a to ciekawe... Dobrze, że na ten konek kupiłam doładowanie tela emotka Tylko szkoda było mojej drogi do marketu...

No niestety. Dla mnie to niepojęte, że tam, gdzie oczekują hasła, nagradzają mazgaje i mrugające lampki.

E, tam. Nie znacie się, toż to takie hasło było, tyle, że bez słów emotka emotka

emotka emotka

Ale to Ci się nie spodoba: pokój marzeń z Tesco też zwinęła emotka

Nie pierwszy i nie ostatni jak sądzę, czy pokój, czy samochód emotka
Mnie też dziwi naiwność Organizatorów, ale teraz można się tylko z tego śmiać. Albo... każdy z nas wpadnie na genialny pomysł i na następny konkurs na hasło wyślemy rysuneczki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3720500 Napisano: 23.09.2010 08:28:47 w Dyskusje o wynikach konkursu
bethan napisał(a):

joan napisał(a):

bethan napisał(a):

tedance napisał(a):

Hm, a kto zarzucił wętkę na główną nagrodę w konkursie Velvetu w Carrefour? Śmiało, śmiało, bo chcemy toast wznieść i pogratulować skuteczności w zamydlaniu oczu organizatorom bohomazami. A może kolejny plagiacik był, co moniau? emotka emotka emotka

Dla mnie to jakieś chore, żeby przyznawać nagrody w konkursach na hasło komuś, kto wysyła prace plastyczne. Organizatorzy też zgłupieli?!
Przecież w konkursie Pasaż Tesco, Seata też zgarnęła nie za hasło, ale za sklejone autko. Można podziwiać w siedzibie Organizatora, jak ktoś nie wierzy.

Tja, w owianym kurzem konku Campus, który kwalifikuje się do grupy Nigdy-Więcej, również przyznano tajemnicze nagrody plastyczne. A w tym konku trzeba było jedynie odesłać paragon (niby losowali nagrody). Niektórzy organizatorzy zamiast profesjonalizmu prezentują jedynie serce o konsystencji ślimaka i głowę pustą, jak jego muszelka emotka Co nie przeszkadza im w życiu prywatnym wymagać rzetelności oraz uczciwości od przedstawicieli innych profesji emotka

bethan - nie wiedziałam, a to ciekawe... Dobrze, że na ten konek kupiłam doładowanie tela emotka Tylko szkoda było mojej drogi do marketu...

No niestety. Dla mnie to niepojęte, że tam, gdzie oczekują hasła, nagradzają mazgaje i mrugające lampki.

E, tam. Nie znacie się, toż to takie hasło było, tyle, że bez słów emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3720493 Napisano: 23.09.2010 08:26:49 w Wkurza mnie...
sambolera napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

sambolera napisał(a):

radosna napisał(a):

A mnie wkurzył przed chwilą Facebook ... bo się nie otwiera!

juz dziala

Nie działa emotka

no to naleze dzis do szczesliwcow ktorzy wygrali calodzienny, nieprzerywany dostep do facebooka emotka

Przyznaj się, że całodobowy dostęp do FB wygrałaś w konkursie, którego nie było w bazie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3720472 Napisano: 23.09.2010 08:16:18 w Wkurza mnie...
sambolera napisał(a):

radosna napisał(a):

A mnie wkurzył przed chwilą Facebook ... bo się nie otwiera!

juz dziala

Nie działa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3720008 Napisano: 23.09.2010 05:41:04 w Wkurza mnie...
marielu napisał(a):

moonfairy napisał(a):

i wkurzaja mnie tylko rowerzyści i piesi... łaża jak te świete krowy... nie zdając sobie sprawy że stwarzaja niebezpieczeństwo.

a mnie fkurzajom kierofcy - jadom se drogom i trombjom na mje ze niby środkiem leze cy tam jadem jowejem. Sie panoszom te niedzielne kierowce jak stonka ziemniaczana za czasów PRL
emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0