Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zaczytana-pola

zaczytana-pola

#3719304 Napisano: 23.09.2010 12:41:38 w Wkurza mnie...
olunka napisał(a):

kadjas123 napisał(a):

ewa1982 napisał(a):

renatak0 napisał(a):

merynosek napisał(a):

Czytając Wasze posty wkurzam się sama na siebie, że chociaż mam prawko to nie jeżdżę... Wolę jednak być pasażerem... A tyle nerwów miałam przy egzaminach (zdałam za 3 razem)

jakbym o sobie myślała, zdałam co prawda za pierwszym razem , ale wydaje mi sie że jak zacznę jeździć to wszystkich dookoła pozabijam, a jeszcze mąż mnie w tym skutecznie utwierdza, myślę że dlatego iż mamy 1 auto i czuje zagrozenie emotka

ja zdałam z 1 razem i uwielbiałam jeździeć potem była przerwa a jak jechalam raz w ciąży to obiłam się o 2 krawężniki i od tego czasu czuje taki strach że nie moge się przełamać. Wiem że z samochodem byłabym bardziej niezależna ale ten strach jest większy emotka

jakbym o sobie czytała emotka
autko stoi mi przed oknem,zaprasza do jazdy a ja głupia nie mam odwagi go prowadzić emotka
wkurzam się więc na samą siebie ,że taka ze mnie....

włączajac się do dyskusji, powiem jak bylo ze mna, prawko zrobiłam w liceum razem z cała klasą, potem troszke jezdziłam, jak wyszlam za mąż to nie miałam potrzeby bo mąż mnie woził, aż trafił do szpitala, no i trezba bylo sie przełamać, od tamtej pory nie ma problemu i nie wyobrażam sobie gdy bym nie mogła sama gdzies pojechać, wożenie dzieci, zakupy itd

Dziewczyny witam w klubie. Prawko zdałam rok temu, we wrześniu, czy październiku, jakoś tak i co? Nie jeżdżę. Po prostu panicznie się boję. W tym tygodniu się przełamałam i 3 razy jeździłam. Co prawda po wioskach, ale jak dla mnie to stumilowy krok na przód. Nie wiem co się ze mną dzieje. Na kursie nie bałam się jeździć, a teraz po prostu masakra emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3719079 Napisano: 23.09.2010 11:30:07 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie Poczta Polska, znów rozerwany list emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3715755 Napisano: 21.09.2010 09:05:01 w Nocna Zmiana Warty
sambolera napisał(a):

zwierzak napisał(a):

sambolera napisał(a):

chyba hasła pisza emotka

O ja cia facia to ja jak zwykle nic nie wygram,Zagadaj je a ja będę pisać emotka

np napisz za co lubisz Lirene emotka

albo napisz jaki zapach masz na sobie dzis emotka

a ja już myślałam, że jakieś konkrety konkursowe mnie omijają emotka
zwierzak napisał(a):

Witamy zaczytana-pola emotka

emotka w tą letnio- jesienną nockę Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3715744 Napisano: 21.09.2010 09:00:34 w Nocna Zmiana Warty
zwierzak napisał(a):

sambolera napisał(a):

zwierzak napisał(a):

Halo co tu takie pustki do jasnej ciasnej emotka

dobry wieczór emotka

Hejka co to wszyscy już śpią czy co
emotka

Halo? Halo? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3715322 Napisano: 21.09.2010 06:48:54 w Dyskusje o wynikach konkursu
toka napisał(a):

marielu napisał(a):

Ja nawet kosza , ale co nie znaczy że dostałam zawału patrząc na liste wygranych , znajdzie sie i konkurs w końcu gdzie mary bedzie sie klonowała na liście wygranych a co emotka

czego i wam życze emotka

Ty jestes zbyt urocza zeby ktos Ci dał kosza emotka A poza tym wiecznie cos żujesz to po co Ci jeszcze Mamba emotka A dla Jaworzna gratulacje skutecznosci-obiektywnie rzecz ujmując trzeba być bardzo dobrym żeby wygrać az tyle razy.

.. w aż tylu konkursach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3715284 Napisano: 21.09.2010 06:41:04 w Dyskusje o wynikach konkursu
marielu napisał(a):

Ja nawet kosza , ale co nie znaczy że dostałam zawału patrząc na liste wygranych , znajdzie sie i konkurs w końcu gdzie mary bedzie sie klonowała na liście wygranych a co emotka

czego i wam życze emotka

Mary, oby to był ten konkurs z 50. samochodami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3713373 Napisano: 20.09.2010 10:29:44 w TESCO konkursy
Moje pytanko brzmi: Czy ktoś z forum wygrał pokój marzeń? Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

zaczytana-pola

#3711517 Napisano: 20.09.2010 10:25:46 w Wkurza mnie...
keiti78zg napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

gosia16 napisał(a):

april211 napisał(a):

kinga1 napisał(a):

wkurza mnie,że nigdzie,absolutnie nigdzie nie mogę znaleść promocyjnych herbat z Sagi emotka

TYCH Z MISIAMI U MNIE W CALYM MIESCIE NIE MA PATOLOGIA.....

ja kupowałam w realu

W Toruniu też ich pełno w Realu.Za to papieru MOLA ani ani..

u mnie w tesco sa za ok 5,50 paczka

Sagi widziałam w TESCO, Molę kupowałam u siebie, w zwykłym sklepie z chemią i kosmetykami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3711383 Napisano: 20.09.2010 09:37:38 w TESCO konkursy

zaczytana-pola

#3711213 Napisano: 20.09.2010 08:16:54 w TESCO konkursy
toka napisał(a):

dzwoniłam do Disneya ale nikt nie odbiera emotka

ciekawe dlaczego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3711197 Napisano: 20.09.2010 08:08:25 w TESCO konkursy
magdus8 napisał(a):

ewelka1979 napisał(a):

dzwonilam do disney pani w sekretariacie ma liste zwyciezcow

a pod jaki numer trzeba dzwonić?

Skoro lista jest i w Regulaminie napisane jest wyraźnie, że wyniki będą na stronce, to nie powinni sobie w kulki lecieć, tylko łaskawie umieścić tą listę tam, gdzie być powinna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3708419 Napisano: 18.09.2010 02:23:40 w TESCO konkursy
bethan napisał(a):

mmaddamm napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

bethan napisał(a):

berenika2005 napisał(a):

o kurcze, to już sie nie moge doczekac jutra-mam nadzieje ze umieszcza ta liste bo jutro sobota wiec telefonicznie to sie niczego nie dowiemy. kurde ale ja chce ten pokój!!!! emotka

Chyba dzisiaj nic z tego.

Lekka ściema, żeby dać im spokój to chyba była emotka

Dzwoniłam w czwartek do Disneya, ale do głowy nie przyszłoby mi wypytywać czy wygrałam...
Pan powiedział, że lista będzie na początku przyszłego tygodnia, więc w weekend napewno jej nie będzie.

Pewnie nie spojrzeli na kalendarz, kiedy pisali, że wyniki opublikują najpóźniej do 19.09. Też nie sądzę, by w weekend je umieszczali.

Trochę szkoda, bo od 14.09 mieli sporo czasu na umieszczenie listy tam, gdzie być powinna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3708096 Napisano: 18.09.2010 11:33:11 w TESCO konkursy
bethan napisał(a):

berenika2005 napisał(a):

o kurcze, to już sie nie moge doczekac jutra-mam nadzieje ze umieszcza ta liste bo jutro sobota wiec telefonicznie to sie niczego nie dowiemy. kurde ale ja chce ten pokój!!!! emotka

Chyba dzisiaj nic z tego.

Lekka ściema, żeby dać im spokój to chyba była emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3706806 Napisano: 17.09.2010 05:53:04 w Pomocy!!!!
moonfairy napisał(a):

zeida napisał(a):

ziolko napisał(a):

zeida napisał(a):

Jak się ubrać na imprezę 20-lecie ślubu? Zabawa w lokalu z muzyką. Czy tak się ubrać jak na wesele?

zależy jak się ubierasz z reguły na wesela emotka

jaki to lokal? ile osób będzie, itp?

ok. 40 osób - lokal z z zespołem
ubieram się zwykle w gorset i spódnicę, ale teraz myślę, że na dziś to przesada. Sama nie wiem...

krotka (max do połowy łydki) sukienkę lepiej w fajnym kolorze... satynę sobie podaruj brzydko na zdjęciach wychodzi ;/

Hmmm, ja założyłabym coś w tym stylu:
http://allegro.pl/item1196946642_.html
ale z innego materiału. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3706655 Napisano: 17.09.2010 04:47:43 w TESCO konkursy
polec napisał(a):

bethan napisał(a):

silvia8 napisał(a):

berenika2005 napisał(a):

ja też nie moge sie doczekac rozwiązania Disneya. tak bym chciała ten pokój dla mojego malucha emotka

dzwoniłam do agencji Disney, są już podobno wyniku konkursu emotka
mój synek nic nie wygrał, a tak się napracował...

Powiadomili już zwycięzców?

Właśnie mundek2004 się chwalił Ipodem

Hmmm, mieli dać wyniki na stronce, ale nigdzie nie ma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3704954 Napisano: 16.09.2010 09:30:05 w Dziś cieszę się z.....
april211 napisał(a):

agasiamazur napisał(a):

Cieszę się bo jutro mamy z mężem 5 rocznicę ślubu i szykują się jakieś miłe niespodzianki emotka
emotka emotka emotka emotka
Obawiam się tylko przyjaciół, bo to drewniania rocznica. Jak rok temu znajomi obchodzili papierową rocznicę to im wszystkie okna i drzwi w domu papierem toaletowym obkleiliśmy w nocy emotka

to ładnie wszystkiego najlepszego i duzo wiecej rocznic..... emotka emotka emotka moze wam deskami dzwi zabija emotka

Przygotuj się na odbijanie z okien desek z samiutkiego rana emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3704842 Napisano: 16.09.2010 08:48:33 w Wkurza mnie...
keiti78zg napisał(a):

wkurza mnie moje chory niejadek ( prawie 3-latek), chyba nie mam cierpliwosci:/ zreszta na codzien tez ma uboga diete, zadnych warzyw surowych nie zje chyba ze przemycone w zupie ( i to tez niechetnie), z owoców tez niewiele, najchetniej chleb z masłem:(, potrafi nieraz zwymiotowac tak reaguje na cos niepozadanego w jadłospisie;/

bridget u mnie historia jest identyczna. Synek ma nie całe 2 lata i je tylko określone rzeczy, dostanie coś, czego nie chce i od razu ma odruch wymiotny. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3704639 Napisano: 16.09.2010 07:40:39 w Nocna Zmiana Warty
polec napisał(a):

dawidekk napisał(a):

mmagd napisał(a):

dawidekk napisał(a):

mmagd napisał(a):

Dobry wieczór emotka

znów temat literacki? emotka

No way emotka tematy szkolne tudzież maturalne mogą być emotka ale nie literacki emotka emotka

szkolne i maturalne to tematy odległe... emotka

A gdziee tamm emotka emotka to jaki temat? emotka

hehhhee
już za rok matura emotka

i już po maturze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3704417 Napisano: 16.09.2010 06:12:32 w TESCO konkursy
Czy ktoś wie coś na temat konkursu Disneya? emotka Może ktoś dostał jakieś info emotka Wyświetl w wątku >>
0 0