Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zaczytana-pola

zaczytana-pola

#3519871 Napisano: 05.07.2010 10:03:26 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Bidon z konka na Facebooku
4 książeczki z czasdzieci.pl emotka super, każda z płytą. emotka
wszystko to przytaszczył listonosz. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3518479 Napisano: 04.07.2010 06:00:42 w skojarzenia
pustka - w głowie( w oczekiwaniu na...) Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3517885 Napisano: 04.07.2010 12:21:29 w Wkurza mnie...
finessa napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

dawidekk napisał(a):

finessa napisał(a):

piekielna napisał(a):

dawidekk napisał(a):

Wkurza mnie że ktoś wykorzystał mój mail do głosowania bez mojej zgody, chciałem zagłosować jednej osobie na bobofruta(jeszcze nikomu tam nie głosowałem) a tu Przepraszamy. W bazie znajduje się głos oddany przez użytkownika o podanym adresie e-mail, który nie został jeszcze aktywowany. emotka bezczelne emotka

Tak więc musiałeś gdzieś komuś e-mail podać. Ludzie są perfidni, nie warto nikomu ufać, mój e-mail to już w ogóle zniknął o_O, a był taki fajny.

Słuchaj niekoniecznie ktoś na bobofrucie jest tak, że na kogokolwiek oddasz głos i zapomnisz potwierdzić (mimo że e-mail nie doszedł) to na drugą osobę (nawet jeśli to inny użytkownik) zagłosować nie możesz (musisz potwierdzić ten poprzedni oddany głos) emotka
Chyba, że nikomu nie głosowałeś w tym konkursie jeszcze to wtedy być może ktoś tak zrobił emotka

No właśnie nikomu nie głosowałem. W mailu mam:
Głosujesz właśnie na zestwa zdjęć konkursowych autorstwa , które podejrzeć możesz tutaj

I na ten nick(taki sam ma osoba z forum) na pewno nie głosowałem.

Zabawne, ale wiąże się to na pewno z pewnym konkursem, gdzie później organizator wysłał jakiś spam z całą bazą mailową( wielu userów z e-konków tam było). Mi później ktoś( nie napiszę kto) spamował na maila z prośbą o głosy. emotka Więc może ktoś wpadł na pomysł, żeby wszystkie maile użyć w ten sposób.

Już wiem, o czym mówisz emotka
Niedawno dostałam takiego meila, gdzie były setki innych meili na górze, a na dole była treść maila, jakże inaczej prośba o głosy emotka skąd oni mają mój e-mail skoro publicznie go nie podaję? emotka

ja miałam taką bazę z ladysmart emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3517829 Napisano: 04.07.2010 12:03:21 w Wkurza mnie...
dawidekk napisał(a):

finessa napisał(a):

piekielna napisał(a):

dawidekk napisał(a):

Wkurza mnie że ktoś wykorzystał mój mail do głosowania bez mojej zgody, chciałem zagłosować jednej osobie na bobofruta(jeszcze nikomu tam nie głosowałem) a tu Przepraszamy. W bazie znajduje się głos oddany przez użytkownika o podanym adresie e-mail, który nie został jeszcze aktywowany. emotka bezczelne emotka

Tak więc musiałeś gdzieś komuś e-mail podać. Ludzie są perfidni, nie warto nikomu ufać, mój e-mail to już w ogóle zniknął o_O, a był taki fajny.

Słuchaj niekoniecznie ktoś na bobofrucie jest tak, że na kogokolwiek oddasz głos i zapomnisz potwierdzić (mimo że e-mail nie doszedł) to na drugą osobę (nawet jeśli to inny użytkownik) zagłosować nie możesz (musisz potwierdzić ten poprzedni oddany głos) emotka
Chyba, że nikomu nie głosowałeś w tym konkursie jeszcze to wtedy być może ktoś tak zrobił emotka

No właśnie nikomu nie głosowałem. W mailu mam:
Głosujesz właśnie na zestwa zdjęć konkursowych autorstwa , które podejrzeć możesz tutaj

I na ten nick(taki sam ma osoba z forum) na pewno nie głosowałem.

Zabawne, ale wiąże się to na pewno z pewnym konkursem, gdzie później organizator wysłał jakiś spam z całą bazą mailową( wielu userów z e-konków tam było). Mi później ktoś( nie napiszę kto) spamował na maila z prośbą o głosy. emotka Więc może ktoś wpadł na pomysł, żeby wszystkie maile użyć w ten sposób. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3514235 Napisano: 02.07.2010 05:03:35 w Wkurza mnie...
dawidekk napisał(a):

kozuszka38 napisał(a):

Zgadzam się.Ja raz wypowiedziałam sie nie na temat w topie ''teraz'' i od razu zostało wychwycone i poleciał karniak.Owszem ,zgadzam się z tym karniakiem- mój błąd,ale dlaczego inni nie obrywają.Robi się z tego forum wolną amerykankę zero organizacji zero porządku...nie ma do kogo sie zwrócić bo czytając wasze posty to przysłowiowe rzucanie grochu o ścianę...Bardzo mnie to wkurza...

Bo admin sprawdza tylko tematy teraz wyniki mi czasami MDW, co nie zmienia faktu że mnie też to wkurza

Dawidek ma wakacje, więc może zostać adminem sezonowym emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3514096 Napisano: 02.07.2010 03:58:36 w Wkurza mnie...
ola2493 napisał(a):

finessa napisał(a):

ola2493 napisał(a):

finessa napisał(a):

Wkurza mnie ten spam w każdym wątku (czyt. prośby o kliki) emotka emotka emotka

Mnie także.
Sama jeszcze niedawno tak robiłaś emotka
W wątku Szukam ,Pomocy...

Ja to robiłam tylko w tych wątkach i odpowiednio ułożyłam prośbę. Sory, ale w wątku zbieramy kasę to ja nie spamowałam emotka

Dla mnie to, że odpowiednio ułożyłaś prośbę nic nie zmienia. mało Wam kilka wątków do klikania?

Adminów brak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3514067 Napisano: 02.07.2010 03:43:26 w skojarzenia
idz się umyj- oszczędź wodę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3514039 Napisano: 02.07.2010 03:31:08 w skojarzenia
Ośmiorniczka - macki Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3509966 Napisano: 01.07.2010 09:55:57 w Dyskusje o wynikach konkursu
Dziwne są te konkursy na Puellanova... Wszystkie wyniki są normalnie podane, a jeśli chodzi o ten z narzutami, to dali informację: Uwaga! Informacje o wygranych zostały wysłane laureatkom na adresy podane w mailach konkursowych. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3509339 Napisano: 01.07.2010 07:48:07 w Wkurza mnie...
A mnie to wkurza na FB i GG, ciekawe co byłoby, gdybym ja tak robiła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3509295 Napisano: 01.07.2010 07:33:03 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie G+J i moje plecy, które bolą jak ch..... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3509015 Napisano: 30.06.2010 11:28:53 w skojarzenia
luneta- księżyc Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3509013 Napisano: 30.06.2010 11:20:44 w skojarzenia
łazienka- podglądacz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3509009 Napisano: 30.06.2010 11:08:41 w skojarzenia
dwa pokoje- mieszkanko Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3508952 Napisano: 30.06.2010 10:10:43 w Dziś cieszę się z.....
monis napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Dziś cieszę się, że zostałam ciocią Piotrusia emotka

dużo zdrówka dla Piotrusia i jego mamusi emotka

Dziękuję w ich imieniu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3508735 Napisano: 30.06.2010 09:34:35 w Dyskusje o wynikach konkursu
plocia napisał(a):

no dokładnie, gdzie pisze w reg. ze 33 os wygrają ?? i te 100 nagród zostanie na nich podzielone ?/

To tak jak z e-lazienką było. emotka Z 222 nagród chyba zrobiło się 15 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3508729 Napisano: 30.06.2010 09:33:07 w TESCO konkursy
krynia napisał(a):

kingaa napisał(a):

A ciekawe jak tam Media contact? Wywczasowali się czy może będą balować do końca sierpnia albo i dłużej.... Wyników z konka Skutery za rowery nadal nie ma.... emotka a jestem bardzo ciekawa, kto niby wygrał w tym konkursie emotka

kinguniu, wierzysz w cuda ?

tesco to ma ... szczęście - jak nie czart to media contakt opinie im psuje emotka

Zgadzam się. Co prawda w tym skuterowym konkursie nie brałam udziału, ale takie opóźnienie jest śmieszne. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3508721 Napisano: 30.06.2010 09:31:13 w Dyskusje o wynikach konkursu
plocia napisał(a):

Wkurzyły mnie wyniki na Wyprawie Marzeń
http://wyprawymarzen.pl/konkurs/wyniki/

miało być 100 nagród, a gdzie pisze w regulaminie że zostanie nagrodzone 33 os. i one dostaną te 100/3 co daje po 3 nagrody na łebka ??

http://wyprawymar...l/konkurs/regulamin/

Też jestem trochę zaskoczona wynikami. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3507476 Napisano: 30.06.2010 03:01:02 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Ostatnie blendery dla rodzinki dotarły emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3506340 Napisano: 30.06.2010 09:23:04 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

ziolko napisał(a):

a mnie wkurzają koleżanki, co niedawno (tak do roku), urodziły dziecko i teraz ciągle słyszę bierz się do roboty, bo latka lecą... wrr... a co to je obchodzi kiedy się zdecyduję ????? emotka

Moja teściowa ciągle powtarza: drugie by Ci się przydało emotka

taaa... ja stosunkowo niedawno zmieniłam stan cywilny, 2 lata temu życzenia na święta: żebym w końcu wyszła za mąż, w ub roku - dziecko, dosłownie jakby fakt, że pół roku po ślubie nie chodzę z brzuchem był jakimś dziwowiskiem emotka

W dzisiejszych czasach z brzuchem idzie się do ołtarza, więc nie ma się co dziwić... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0