Szukano wśród postów użytkownika zaczytana-pola
Postów 11589 Data rejestracji 24.03.2009 Punkty karne 0 Konkursy dodane
polec napisał(a): ilonar2301 napisał(a): jokan napisał(a): polec napisał(a): ale jestem wściekła Miałam 3 kody na Pepsi, wszystkie spie***yłam do tego wkurza mnie jak nic bobovita, więcej tych słojów nie kupię!!!!! ja zgloszenie na bobovite wysylalam w piatek, to chyba doszlo i nic nie wygralam tez juz nie bede wysylac, szkoda czasu i kasy... U mnie na około 30 zgłoszeń wysłanych wpadł jeden ręcznik to tak jak u mnie , wrrrr!!!!
ilonar2301 napisał(a): jokan napisał(a): polec napisał(a): ale jestem wściekła Miałam 3 kody na Pepsi, wszystkie spie***yłam do tego wkurza mnie jak nic bobovita, więcej tych słojów nie kupię!!!!! ja zgloszenie na bobovite wysylalam w piatek, to chyba doszlo i nic nie wygralam tez juz nie bede wysylac, szkoda czasu i kasy... U mnie na około 30 zgłoszeń wysłanych wpadł jeden ręcznik
jokan napisał(a): polec napisał(a): ale jestem wściekła Miałam 3 kody na Pepsi, wszystkie spie***yłam do tego wkurza mnie jak nic bobovita, więcej tych słojów nie kupię!!!!! ja zgloszenie na bobovite wysylalam w piatek, to chyba doszlo i nic nie wygralam tez juz nie bede wysylac, szkoda czasu i kasy...
polec napisał(a): ale jestem wściekła Miałam 3 kody na Pepsi, wszystkie spie***yłam do tego wkurza mnie jak nic bobovita, więcej tych słojów nie kupię!!!!!
ale jestem wściekła Miałam 3 kody na Pepsi, wszystkie spie***yłam do tego wkurza mnie jak nic bobovita, więcej tych słojów nie kupię!!!!!
zaczytana-pola
Postów 11589
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ciekawe, czy ten konkurs jest faktycznie aż tak oblegany
zaczytana-pola
Postów 11589
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane