Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zaczytana-pola

zaczytana-pola

#3469850 Napisano: 18.06.2010 11:31:13 w skojarzenia
duża pochwa?! - ogromny miecz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3469557 Napisano: 18.06.2010 10:17:23 w Dyskusje o wynikach konkursu
kalka napisał(a):

dysia napisał(a):

o Pionasa....
Adrian skoro nie odpisujesz na PW ponownie proszę o sprawdzenie z jakich kont loguje sie osoba o nicku stefka13
zwykła oszustka, złodziejka uważajcie na nią!
podejrzewam, że wchodzi kilkoma loginami.
Zgarneła córce kasę za blendera i dała nogę.
Wnioskuję za banem na wszystkie jej konta.

SZOK emotka emotka

Nick od dość dawna w serwisie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3469145 Napisano: 18.06.2010 08:26:03 w GFK
grzegorz543 napisał(a):

witam mnie po pytaniu ile ksoiazek czytam odrzucili co zaznaczaliscie poidpowie ktos

mnie też. Napisałam zgodnie z prawdą- 23. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3469115 Napisano: 18.06.2010 08:19:30 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

sniper1 napisał(a):

Oto artykuł o miernocie która przegrała pare konkursów, w naszym środowisku renegat:
Jestem konkursomaniakiem, i wyszukuję właśnie takie konkursy, w których są pokaźne nagrody – napisał na forum portalu FAMILIE.pl orcs, w wątku o konkursie organizowanym przez ten właśnie Portal - Każdy głos na mnie w konkursie był podrabiany. Mam założonych 600 skrzynek pocztowych, i są one wykorzystywane właśnie do konkursów. Ryzyko jest wpisane w każde życie konkursomaniaka.

Nieuczciwe zagrywki orcs zostały rozpoznane, informacje o oszustwie przekazane dla wszystkich użytkowników, ale otwartość orcs zadziwiła wszystkich - (…) konkurs jak i portal Familie.pl, jest ewenementem internetowym (…). Z doświadczenia wiem, że w 90 proc. przypadków, wygrywają osoby podrabiające głosy. Są do tego specjalne systemy i programy, i np. w ciągu tygodnia jakaś osoba ma 1 tys głosów. W ubiegłym roku wygrałem iPoda Touch, po tym jak przez 2 tygodnie, codziennie, co pół godziny oddawałem 3 głosy. I fakt, że miałem potem ich dużo, ale inne osoby miały po kilkanaście tysięcy. Teraz gram o samochód i Xboxa, bo chętnie bym sobie na nim pograł, ale są to już kompletnie inne konkursy, w których nie oddaje się głosów…- zwierzył się orcs.

Czy trudno jest złapać konkursomaniaka?

- Wszystkie operacje są rejestrowane. Widać kiedy, użytkownik się rejestruje, z jakiego adresu IP, z jakiego adresu e-mail. Jeśli w konkursie jest dużo głosów z jednej domeny, oddanych w bardzo krótkim czasie, od razu jest to podejrzane. Większość oszustów jednak jest bardziej przebiegła i trudno jest ich namierzyć. Nie oznacza to wcale, że nie da się tego zrobić. Jest to żmudna praca, ale warto ją wykonywać, żeby nie dać się oszukać. – powiedział Marek Michalski, z działu IT portalu Familie.pl.

Może ktoś zna tego gościa

gdzie ten artykuł jest zamieszczony? na familie?

Tu:
http://familie.pl...rsow-to-oszusci.html Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3466615 Napisano: 17.06.2010 12:18:50 w Wkurza mnie...
79magda napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

sambolera napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

sambolera napisał(a):

chyba mam anemie - strasznie wkurzajace sa jej skutki emotka

Teraz sa młode buraczki.W sokowirówke je do tego zakwasic sokiem z jabłka lub z cytryny i pic..ile dasz radę znaczy dziennie w porcjach ale jak najdłuzej..

tak zrobię emotka
nie znalam tego sposobu
na razie zjadlam truskawki witaminowe emotka ale i tak slaba jestem bardzo

Mój synek ma to samo, ale weź i przekonaj go do jedzenia czegokolwiek, mięsa niet, truskawek niet, szpinak nie bardzo, wino też odpada, buraki niet. emotka

A co? Nie lubi wina???
emotka

W temacie - wkurza mnie, że znów koszą trawę i kicham jak najęta emotka

Wino odpada, z nie nie lubi emotka emotka
Lubi zupę pomidorową, ogórkową, rosół, ogórki kwaszone i sam chleb( zero masła, zero czegokolwiek) Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3466311 Napisano: 17.06.2010 11:00:51 w Wkurza mnie...
sambolera napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

sambolera napisał(a):

chyba mam anemie - strasznie wkurzajace sa jej skutki emotka

Teraz sa młode buraczki.W sokowirówke je do tego zakwasic sokiem z jabłka lub z cytryny i pic..ile dasz radę znaczy dziennie w porcjach ale jak najdłuzej..

tak zrobię emotka
nie znalam tego sposobu
na razie zjadlam truskawki witaminowe emotka ale i tak slaba jestem bardzo

Mój synek ma to samo, ale weź i przekonaj go do jedzenia czegokolwiek, mięsa niet, truskawek niet, szpinak nie bardzo, wino też odpada, buraki niet. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3465921 Napisano: 17.06.2010 09:09:10 w skojarzenia
Media Markt- Sieć marketów
Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3465053 Napisano: 16.06.2010 09:21:04 w dziś mam urodzinki
nataszka napisał(a):

jestem dzisiaj urodzinowa panienka emotka emotka

emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3464885 Napisano: 16.06.2010 08:28:41 w Dziś cieszę się z.....
krynia napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

dawidekk napisał(a):

Bagietka emotka

A bagietkę też schrupałoby się emotka chociaż... tak na noc, to nie wypada emotka

i... jak tam bagietki ? emotka

Przerzuciłam się na ciacha emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3464868 Napisano: 16.06.2010 08:21:35 w Wkurza mnie...
emanuela24 napisał(a):

moniaainom napisał(a):

krynia napisał(a):

joan napisał(a):

Wkurza mnie zachowanie lekarki, do której znajoma poszła z mężem na badanie USG. Lekarka stwierdziła, że dziecko ma jakiś duży brzuszek, więc raczej będzie upośledzone, ale dobrze, że ona to wypatrzyła już teraz, to będzie można dokonać aborcji albo gdyby jednak nie, to lepiej zacząć szukać specjalnych ośrodków, bo tam można t-a-k-i-e dziecko oddać i oni już się nim zajmą emotka We wtorek będą dodatkowe badania, niestety ich wyniki przyjdą dopiero za miesiąc... Aż trudno sobie wyobrazić, że takie babsko ma kontakt z kobietami w ciąży emotka

ż-a-r-t-u-j-e-s-z ?
i takie coś kogoś ma czelność diagnozować ?????

Myślę, że to trochę przesadzone. Nie sądzę, żeby tak powiedziała (owszem, mogę się mylić). Lekarze są różni, ale pewnie to słowa wyrwane z kontekstu.

oj lekarze są tak okrutni (oczywiście nie wszyscy ale spokojnie90%) i tak mało delikatni w tych sprawach że sobie nie wyobrażasz - sama kiedyś (trochę inna sytuacja) doświadczyłam jak mało mają taktu - dla nich to zarodek,zygota, płód - nie ma w tym żadnego uczucia -współczucia - a matka ( w sumie dla nich ciężarna a nie matka) ?? oj jak nie skończyła 25 lat to na 100% wpadła i na rękę będzie jej poronienie ;/ więc tak radośnie potrafią przekazywać takie informacje że jakbym w papę wylakierowała emotka emotka emotka emotka

I to jak okrutni. Mi bezczelna baba w szpitalu po urodzeniu dziecka powiedziała prosto z mostu- dziecko nie będzie słyszało. I to tak, jakby powiedziała, że rano wstała i wzięła prysznic. Obojętnie. Ale oczywiście nie miała racji- z moim synem jest wszystko w porządku. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3463595 Napisano: 16.06.2010 01:12:28 w Gratulacje! Dla wygranych!
izoldaaa6 gratuluję wygranej emotka świetna sprawa emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3463560 Napisano: 16.06.2010 12:57:41 w Carrefour konkursy
A co z Olay? Będą dzwonić dalej? Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3462894 Napisano: 16.06.2010 09:16:47 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
lula81 napisał(a):

kod do empiku ..wreszcie

U mnie również kodzik z empiku. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3462313 Napisano: 15.06.2010 10:10:49 w Dziś cieszę się z.....
dawidekk napisał(a):

Bagietka emotka

A bagietkę też schrupałoby się emotka chociaż... tak na noc, to nie wypada emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3462309 Napisano: 15.06.2010 10:09:19 w Dyskusje o wynikach konkursu
magnus napisał(a):

O proszę Was. Co innego wybrać słabe odpowiedzi, a co innego wylosować. Tu widać, że ewidentnie mamy do czynienia z tym drugim, bo tak jak powiedziałem: o ile nie można mieć zastrzeżeń do dwóch pierwszych o tyle kolejne już mogą budzić kontrowersje. Nikt tu sie nie użala, że nie wygrał, bo w takim przypadku raczej nie wypowiadałby się na naszym forum. Tu chodzi o fakt, że możnaby czuć się pokrzywdzonym gdy ma się szczere poczucie, że wypadło się lepiej niż zwycięzca którejś z nagród. Są gusta i guściki, lecz w przypadku tego konkursu zarówno jednych jak i drugich brak.

Dokładnie tak. Myślę, że nie chodzi tu o żadną zazdrość z powodu wygranych lecz o gust jurorów i poziom konkursu.

Tym bardziej, że to już drugi taki konkurs w wykonaniu tej agencji. Cieszę się, że wygrały osoby z forum, ale nie oszukujmy się. Co niektóre hasła to po prostu miernota. Wystarczy się przyjrzeć, ale jak wiadomo, o gustach się nie dyskutuje. osoby, które wygrały zawsze będą pisały, ze wcale złych haseł nie wybrali, a osoby, które nie wygrały będą pisały, że wybrali badziewie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3462301 Napisano: 15.06.2010 10:04:26 w Dziś cieszę się z.....
krynia napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

krynia napisał(a):

dawidekk napisał(a):

Cieszę się z tego, że przed chwilą obejrzałem naprawdę fajny odcinek Kuby Wojewódzkiego emotka emotka

... odcinek... Kuby Wojewódzkiego emotka emotka emotka

Nie, co za skojarzenia emotka

... głodnemu chlebuś na myśli emotka

Nie chlebuś, a bułecka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3462289 Napisano: 15.06.2010 09:58:31 w Dziś cieszę się z.....
krynia napisał(a):

dawidekk napisał(a):

Cieszę się z tego, że przed chwilą obejrzałem naprawdę fajny odcinek Kuby Wojewódzkiego emotka emotka

... odcinek... Kuby Wojewódzkiego emotka emotka emotka

Nie, co za skojarzenia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3462205 Napisano: 15.06.2010 09:18:45 w Wkurza mnie...
Strasznie wkurza mnie mój staw skroniowo - żuchwowy emotka emotka żuchwa przeskakuje mi od tygodnia i chyba muszę iść z tym do lekarza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3461695 Napisano: 15.06.2010 06:43:25 w Carrefour konkursy
tedance napisał(a):

emmmiliaaa napisał(a):

czy do wszytskich juz dzwonili z carrefoura z konkursu olay?

do mnie nie

do mnie i do drugiego męża również nie emotka

Do mnie także nie dzwonili. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3461687 Napisano: 15.06.2010 06:41:44 w TESCO konkursy
yaro2004 napisał(a):

regusia napisał(a):

hej mam pytanie,czy jak np. biore udzial w konkursie nestle w Tesco to z jednego telefonu moge wyslac z 6 propozycji haseł??? bo tak jakos nie moge sie rozeznac w regulaminie:/ jak ktos wie to bede wdzieczna:)

kazdy sms = 1 zgłoszenie = 1 paragon
6 haseł = 6 paragonów - wygrasz raz a tyle bede wymagac.

A jak jest z konkiem Żywiec Zdrój? W regulaminie nie widzę czegoś takiego, że 1 paragon= 1 sms. Wyświetl w wątku >>
0 0