Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zaczytana-pola

zaczytana-pola

#3447004 Napisano: 10.06.2010 12:13:53 w Wkurza mnie...
katrin22 napisał(a):

Wkurza mnie upał, zaraz zdechnę.....

Mnie też wkurza, ale podziwiam moje dziecko, nie marudzi w związku z tym upałem. Właśnie poszedł grzecznie spać. Ale ja za to się wykańczam. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3446859 Napisano: 10.06.2010 11:28:18 w Wkurza mnie...
smsowicz napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

amif napisał(a):

człowiek nie może sobie wygrać zmywareczki pomywa recznie a inni handlują bo mają wiecej,ciesze sie że im się udało tylko gdzie sobie je wsadza.

Sprzedadzą emotka
Mnie nie wkurza to, że inni wygrali po kilka, ale to, że mi się nie udało emotka

Dostałem propozycję 700zł za zmywarkę, bo na allegro są po 999 emotka emotka emotka

ja Ci dam 500, bo ktoś inny daje 700 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3446778 Napisano: 10.06.2010 11:02:58 w Carrefour konkursy
kajeczka napisał(a):

zyziak napisał(a):

pralki są owinięte folią paletową stretch bo kolezanka dostała emotka po co oni to rozpakowywali na sklepach

pisałam już wcześniej,że dostaniecie te,co w sklepach stały...czemu mnie to nie dziwi? emotka

To się nazywa chamstwo. emotka Nie uszkodziły się w transporcie? Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3446734 Napisano: 10.06.2010 10:45:21 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Nagroda z doradcy- Poczta Polska. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3446582 Napisano: 10.06.2010 09:54:38 w Konkursowiczki w ciąży
aleks21 napisał(a):

no to jestem emotka nie będę pisać jak było po było koszmarnie. Skończyło się pełną narkozą emotka No ale już jesteśmy w domku. Weronika (3160,56) jest spokojna, mało płacze, dużo je emotka A Piotrek (21 mies) tylko by ją głaskał i całował i woła na nią ałuuu emotka
Teraz tylko dojść do siebie i będzie ok. Nie mówiąc o wyciąganiu szwów... 16 szwów..

Gratulacje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3446557 Napisano: 10.06.2010 09:45:55 w Wkurza mnie...
amif napisał(a):

człowiek nie może sobie wygrać zmywareczki pomywa recznie a inni handlują bo mają wiecej,ciesze sie że im się udało tylko gdzie sobie je wsadza.

Sprzedadzą emotka
Mnie nie wkurza to, że inni wygrali po kilka, ale to, że mi się nie udało emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3445728 Napisano: 09.06.2010 09:49:52 w Wkurza mnie...
czarnygreg napisał(a):

ja to jeszcze pisałam w emocjach, straty nie są jakieś koszmarne, do wymiany okna 2 sztuki, drzwi garazowe tylne i drzwi balkonowe-wszystko popsute i uszkodzone nie do naprawienia, jednak na szczęście nie dostali sie do domu bo sąsiad ich przepłoszył za co jesteśmy mu ogromnie wdzięczni, okazało się że mieliśmy doskonałe drzwi ze wytrzymały łom i jakieś inne narzędzia, jak zaczęli za bardzo hałasować to sąsiad zauważył,
kasy pewnie wyjdzie sporo ale i tak najważniejsze ze do domu nie weszli a było już blisko,
i tak jestem koszmarnie zdenerwowana, organizujemy się z załozeniem alarmu, a w sobotę lecimy do Egiptu i przez to wcale mnie ten wyjazd nie cieszy,
dzięki za słowa otuchy,
polecam serdecznie profile Kamerling do okien-strasznie drogie ale warte swojej ceny, policja była pod wrażeniem,

Na Twoim miejscu poprosiłabym kogoś z rodziny, żeby siedział w domu na czas wyjazdu. Kto wie, czy drugiego podejścia nie zrobią, tym bardziej jeśli dowiedzą się, że wyjeżdżasz. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3444625 Napisano: 09.06.2010 02:08:46 w Pomocy!!!!
zeida napisał(a):

Pomocy ! Spie.....łam żur ! Mąż się uparł, że chce, ja nie potrafię gotować. Załatwił jakiś domowy zakwas, rozcieńczyłam 2 szklanki go z wodą, zagotowałam, na patelni zrumieniłam cebulkę, wlałam do zagotowanej kostki rosołowej z 2 szklankami wody - połączyłam wszystko z tym zagotowanym zakwasem - i d... - kwas straszny. Jak to uratować?
Pomocy, proszę !

Więcej wody dodaj, żeby rozcieńczyć jeszcze bardziej. Później zapraw odrobiną mąki pszennej wymieszanej ze śmietaną, zimną wodą i zahartowanej wrzątkiem. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3444599 Napisano: 09.06.2010 01:55:56 w Wkurza mnie...
krynia napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

jestem tak wściekła, ze mówić nie mogę to chociaż napiszę, jest 15.15 właśnie przestało padać, padało ok 15 min bardzo intensywnie
ok 12 było włamanie w moim domu, przed sekundą pojawiła sie policja i pan stwierdził ze szkoda ale przez ten deszcz to śladów sie z zewnętrznych drzwi nie zbierze,
no pewnie, a przez 3 godziny nie mozna było tego zrobić tylko dopiero po deszczu,
teraz policjant przepytuje mojego męża w kuchni, uprzedza go o konsekwencjach nieprawdziwych zeznań itp-wiem że taka procedura i tak jestem wściekła!!! emotka

współczuję!

świat jest paskudny a najgorsi zawistnicy

u mojej znajomej kiedyś też był włam, bo poszła fama, że ma ... pełną stodołę wygranych pralek, lodówek, telewizorów i licho wie czego jeszcze

co prawda w plotce nie było ani ziarenka prawdy, ale ktoś był na tyle zdesperowany, że w biały dzień splądrował dom i obejście

do dziś nie znaleźli tego pazerniaka a znajoma już nikomu się nie chwali, że coś wygrała

Najlepsze wyjście- trzymać język za zębami, bo szkoda nerwów na takie rzeczy. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3444592 Napisano: 09.06.2010 01:52:42 w Dyskusje o wynikach konkursu
Przyznać się- kto zgarnął projekt domu z archipelagu? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3444583 Napisano: 09.06.2010 01:45:21 w Wkurza mnie...
potworkaa napisał(a):

wkurza mnie, ze Olivia do mnie nie napisała emotka

do mnie też nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3444433 Napisano: 09.06.2010 12:46:38 w Dyskusje o wynikach konkursu
ola2493 napisał(a):

ewelcia napisał(a):

shorty87 napisał(a):

sophie napisał(a):

andzia2005 napisał(a):

dziwne, bo miało być 6000 nagród, a nagrodzili trzy osoby. za to spamować pewnie będą do woli. ja również gratuluję

Czyli nie wiecie nawet w czym bierzecie udział,trzeba trochę czytać ,a nie brać udział jak popadnie emotka
Nigdzie nie pisało że będzie 6 tys wygranych osób -więc nie wiem skąd to zdziwienie u was?
Pisało że 3 wygrane osoby a nagród 3 do wyboru spośród 6 tys.ot co emotka

ja to czytalam widocznie inaczej to zinterpretowalam i nie tylko ja jedna...

Uwaga! Twoje szanse na wygraną rosną, ponieważ przygotowaliśmy
6 tys. nagród dodatkowych

6 tysięcy uczestniczek naszej dyskusji może teraz naprawdę łatwo otrzymać nagrodę rzeczową w postaci wybranej sztuki bielizny. Odpowiedz na wszystkie z naszych pytań w formularzu poniżej, a my damy Ci prezent, który wybrałaś.

Dzwoniłam do organizatora przed chwilką i otrzymałam taką informację:
W konkursie wzięło udział 13 000 osób, przyznano 6 000 nagród. Wszyscy zwycięzcy zostali powiadomieni i nagrody już czekają na odbiór emotka
Listy zwycięzców nie będzie, ochrona danych osobowych emotka
Pan ogólnie mętnie się tłumaczył.
Dla zainteresowanych mogę podać numer tel. emotka

Jasne i nikt od nas nie dostał nagrody dodatkowej. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3444406 Napisano: 09.06.2010 12:38:02 w Dyskusje o wynikach konkursu
bassia5 napisał(a):

Dzisiaj miały być wyniki Wielkiego Konkursu Majówkowego KDC. Przyznać się , kto zgarnął mój rower emotka emotka emotka

Niestety nie ja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3443972 Napisano: 09.06.2010 10:11:24 w Dyskusje o wynikach konkursu
aska70 napisał(a):

plocia napisał(a):

shorty87 napisał(a):

Pierwsza edycja konkursu Poczuj się kobieco i zmysłowo... organizowanego przez sklep internetowy http://www.zmyslowa-bielizna.eu właśnie dobiegła końca.

Jeszcze raz serdecznie dziękujemy, wszystkim uczestniczkom, że zdecydowały się doradzić innym kobietom, które mają problem z wyborem odpowiedniej bielizny...

Losowanie nagród odbędzie się 6 czerwca w siedzibie firmy. O wynikach losowania nagród wszystkie uczestniczki konkursu zostaną poinformowane mailowo 7 czerwca br.

wiec powinni do kazdego wyslac maila

też to czytałam, i dlatego do nich napisałam gdzie są wyniki i cisza .... pewnie ściema to była emotka

Pewnie tak, drugi raz się nie odezwali.

Ja dostałam maila z informacją, że konkurs się zakończył, ale mail gdzieś zniknął z poczty emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3443941 Napisano: 09.06.2010 09:57:17 w Dyskusje o wynikach konkursu
missy7 napisał(a):

zaczytana-pola w takim razie jak zrozumiesz to zdanie?

Uwaga! Twoje szanse na wygraną rosną, ponieważ przygotowaliśmy
6 tys. nagród dodatkowych

6 tysięcy uczestniczek naszej dyskusji może teraz naprawdę łatwo otrzymać nagrodę rzeczową w postaci wybranej sztuki bielizny. Odpowiedz na wszystkie z naszych pytań w formularzu poniżej, a my damy Ci prezent, który wybrałaś.

wychodzi na to że te 6 tyś użytkowniczek może zdobyć nagrodę... bo skąd by wiedzieli ile osób wezmie udział w konkursie??

Napisałam do nich maila, więc może oni to wyjaśnią emotka
Mi cały czas przychodzi na myśl ten konkurs z e-lazienek, gdzie też różnie można było interpretować ich informacje. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3443930 Napisano: 09.06.2010 09:53:08 w Dyskusje o wynikach konkursu
plocia napisał(a):

lovcia88 napisał(a):

missy7 napisał(a):

Czy ktoś brał udział w tym konkursie?

http://bip.zmyslowa-bielizna.eu/

Do wygrania było 6 tysięcy nagród. Zwycięzców mieli informować mailowo 7 czerwca.. jednak nie widziałam żeby ktos na forum chwalił się wygraną...

6 tyś nagród i nikt z nas by nie wygrał??

dzis jedna osoba sie pochwalila bonem za 200zl

pisalam do nich w zwiazku z tymi datami ale mi nie odpisali

Jeśli to właśnie Twoje zgłoszenie wygra, damy Ci możliwość wskazania, który z ponad 6 tys. produktów z naszej oferty chcesz otrzymać.

To tak jak z konkursem e-lazienki, gdzie było mnóstwo nagród, a wygrało chyba 10, czy 15 osób. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3443923 Napisano: 09.06.2010 09:49:43 w Dyskusje o wynikach konkursu
potworkaa napisał(a):

missy7 napisał(a):

lovcia88 napisał(a):

missy7 napisał(a):

Czy ktoś brał udział w tym konkursie?

http://bip.zmyslowa-bielizna.eu/

Do wygrania było 6 tysięcy nagród. Zwycięzców mieli informować mailowo 7 czerwca.. jednak nie widziałam żeby ktos na forum chwalił się wygraną...

6 tyś nagród i nikt z nas by nie wygrał??

dzis jedna osoba sie pochwalila bonem za 200zl

jak na 6 tyś nagród 1 osoba która chwali się na forum wygraną to trochę podejrzanie mało emotka

no malo..ale moze jeszcze rozesla jakies maile emotka

¬le chyba zrozumiałyście. Wygrywały osoby, które mają możliwość wyboru spośród 6 000 propozycji bielizny. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3443879 Napisano: 09.06.2010 09:34:22 w Rossmann
grusia napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Pozwolę sobie zapytać- kiedy będą wyniki konkursu:
Wakacje moich marzeń na rossnecie?
Zapomniałam zapisać emotka

Lista laureatów Konkursu zostanie zamieszczona na portalu rossnet.pl w dniu 11 czerwca 2010r. o godz. 12.00.

Dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3443848 Napisano: 09.06.2010 09:24:50 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie brak szczęścia do konkursów sms- owych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3443685 Napisano: 09.06.2010 08:26:32 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie to, że na CBeebies są reklamy emotka wcześniej tego nie było emotka Wyświetl w wątku >>
0 0