Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zaczytana-pola

zaczytana-pola

#3396132 Napisano: 20.05.2010 09:35:11 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie ta powódź, która dotknęła ludzi. Ja na szczęście mieszam kilkanaście km od Wisły i mi to nie grozi, ale szkoda tych wszystkich ludzi, którzy na tym ucierpieli i ucierpią emotka

Wkurza mnie lekarz- kazał dziecko głodzić i na siłę wpychać małego mięso emotka Chyba prędzej młody się przekręci niż zje mięso.

Wkurza mnie iPko, ciągle jakieś problemy mają. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3393827 Napisano: 19.05.2010 12:28:07 w Dyskusje o wynikach konkursu
polec napisał(a):

kalka napisał(a):

nice napisał(a):

kalka napisał(a):

Kto grał w Realu w konku Moje słodkie wakacje to..? Zadzwoniłam do Karlsbadu i dowiedziałam się, że konkurs rozstrzygnięty, ale laureatów niby nie mają zamiaru powiadamiać,a vouchery prześlą na aders podany na kuponie emotka Regulaminu też nigdzie nie ma choć na ulotkach podawali, że będzie na stronie: www.karlsbad.pl
Wyników też niby nie zamierzają podawać emotka
Dziwne co?

Oni ostatnio przechodzą samych siebie.

trafiłaś w 10 emotka

ZONK totalny!

Co Wy gadacie, Iksińskim pracującym w agencjach należą się wczasy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3393741 Napisano: 19.05.2010 12:04:23 w Wkurza mnie...
dianek napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Wkurza mnie piwo emotka stoi i czeka, aż je wypiję emotka a że jestem smakoszem tego trunku, to mu nie odpuszczę emotka .
I wkurza mnie czekolada, która czeka w barku aż po nią sięgnę...
A najbardziej wkurza mnie to, że nie mogę przytyć emotka

Nie możesz czy NIE CHESZ??Jak nie mozesz a chcesz to ja znam sposób na nabranie ciałka,bez obzerania sie tłuszczami niezdrowymi.Mój smyk w ciagu 6 tygodni przytył na tym 6 kg:)

delfinka prosze o sposob - ja od 3 lat proboje ruszyc z 45kg do gory... i nie moge emotka

Delfinko chętnie dowiem się jaki jest ten sposób emotka
kotek11 dziękuję za sposób, w najbliższym czasie jednak z niego nie skorzystam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3392488 Napisano: 19.05.2010 12:17:04 w Dyskusje o wynikach konkursu
Pytanie zasadnicze- czy ktoś dostał maila o wygranej z Kuchni TV z wiosennych inspiracji- za głosowanie? dziwne, że nikt z forum się nie chwalił emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3392487 Napisano: 19.05.2010 12:04:18 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie piwo emotka stoi i czeka, aż je wypiję emotka a że jestem smakoszem tego trunku, to mu nie odpuszczę emotka .
I wkurza mnie czekolada, która czeka w barku aż po nią sięgnę...
A najbardziej wkurza mnie to, że nie mogę przytyć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3392437 Napisano: 18.05.2010 09:38:38 w Wkurza mnie...
ilonar2301 napisał(a):

ignam napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Wkurzają mnie ludzie na allegro, kupują przedmiot blokując innym możliwość zakupu, a później za niego nie płacą, a ja muszę bujać się ze zwrotem prowizji. A później jeszcze taka baba napisze, że jestem niewyrozumiała, bo nie mogłam poczekać. A żeby przynajmniej odpowiedziała na jakąkolwiek moją wiadomość emotka

Też to ostatnio przerabiałam. Ale Allegro blokuje konto delikwenta po 3 ostrzeżeniach i zwrotach prowizji. Trzeba się domagać choćby złotówki to wyblokują dowcipnisiów.

Ta babka chyba teraz dostanie bana sądząc po komentarzach emotka

I dostała, a ja już się nie wkurzam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3392320 Napisano: 18.05.2010 08:23:41 w Wkurza mnie...
kalisto1986 napisał(a):

cobra176 napisał(a):

olus15 napisał(a):

cobra176 napisał(a):

Wkurza mnie, że na ponad 300 nagród ze Stena Line ja jej nie mam emotka
A tak chciałam...

Tak mi w tym roku nie idzie z konkursami, że sama nie wiem emotka

Wszystkie nagrody dobre z tego roku to tak naprawdę konkursy z zeszłego roku emotka Tylko rozwiązanie było w tym. To oznacza, że w tym roku nie umiem nic dobrego napisać emotka

nie martw się cobra , też się głowiłam nad tą Steną i liczyłam na nagrodę
niestety pozostaje mi czekać na kolejny taki konkurs
Konkurencja była bardzo duża
Gratuluję wygranym, to było takie moje małe konkursowe marzenie

Marzenia czasem się spełniają... a czasem nie emotka

a no dołączam mi też strasznie zależało ale niestety emotka

A ja ten konkurs w ogóle przegapiłam
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3390918 Napisano: 18.05.2010 12:31:51 w Wkurza mnie...
ignam napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Wkurzają mnie ludzie na allegro, kupują przedmiot blokując innym możliwość zakupu, a później za niego nie płacą, a ja muszę bujać się ze zwrotem prowizji. A później jeszcze taka baba napisze, że jestem niewyrozumiała, bo nie mogłam poczekać. A żeby przynajmniej odpowiedziała na jakąkolwiek moją wiadomość emotka

Też to ostatnio przerabiałam. Ale Allegro blokuje konto delikwenta po 3 ostrzeżeniach i zwrotach prowizji. Trzeba się domagać choćby złotówki to wyblokują dowcipnisiów.

Ta babka chyba teraz dostanie bana sądząc po komentarzach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3390898 Napisano: 18.05.2010 12:26:21 w Połączenia nieodebrane
Z zastrzeżonego dzwonią z TV Marketu i jakiś chłam chcą wciskać, powiedziałam, że nie mam czasu i później też nie może dzwonić, bo nie będę z nim rozmawiała. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3390726 Napisano: 18.05.2010 11:34:47 w Wkurza mnie...
Wkurzają mnie ludzie na allegro, kupują przedmiot blokując innym możliwość zakupu, a później za niego nie płacą, a ja muszę bujać się ze zwrotem prowizji. A później jeszcze taka baba napisze, że jestem niewyrozumiała, bo nie mogłam poczekać. A żeby przynajmniej odpowiedziała na jakąkolwiek moją wiadomość emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3390653 Napisano: 18.05.2010 11:14:21 w Dyskusje o wynikach konkursu
agusiac87 napisał(a):

kubatbg napisał(a):

hej mam pytanie po ilu dniach od telefonu z visy dostaliscie papapiery ?? u mnie juz chyba podfan tydzien miną i ani widu ani slychu emotka

do mnie wczoraj dzwonili odnośnie mejla z poniedziałku sprzed tygodnia emotka

Do mnie dotarły chyba 2 tygodnie od telefonu, więc czekaj cierpliwie. Masz tydzień na odesłanie od otrzymania emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3390028 Napisano: 18.05.2010 08:23:58 w Firmy kurierskie
agulecece napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Ja miałam problemy z Siódemką- paczka niby dwa razy awizowana. W domu byłam codziennie, żaden kurier nie dzwonił. Kpiny sobie robią i tyle.

ja tak mialam z ups z nagroda z clina i mowili ze byla awizowana 3 razy

Przypomina mi się ta historia, bo właśnie Siódemka ze spacerówką do mnie jedzie. Na szczęście mogę sobie monitorować tym razem na bierząco, czy paczka nie jest awizowana bez mojej wiedzy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3387477 Napisano: 17.05.2010 11:45:25 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Listonosz przyniósł polecone:
- koszulka HBO Pacyfik z Cyfrowego Polsatu
- 2x wypasiona książka,
- smycz,
- długopis,
- bon Sizeer 50 PLN emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3387093 Napisano: 17.05.2010 10:20:59 w Oddam za darmo
Oddam kod na filiżankę przepysznej czekolady Wawel -> PW emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3385907 Napisano: 16.05.2010 08:53:02 w Wkurza mnie...
mio napisał(a):

krynia Z nami od: 2.5.2010 i 524 posty emotka wooow

w temacie wkurza mnie ze znowu w tym roku nigdzie nie pojade na wakacje bo zwyczajnie nie mam kasy... za rok kupujemy mieszkanie i kazda złotowka sie liczy, nie pamietam kiedy gdzies byłam bo ciagle cos... a to corka za mała a to nie ma kasy a to jest masa wazniejszych spraw.... itd itp normalnie mam ochote sie poryczec kolejne lato w bloku (ktore to juz z rzedu?) marze zeby wyrwac sie gdziekolwiek na tydzien dwa odpoczac od codziennosci... emotka emotka emotka

Kochana czas wygrać wycieczkę emotka
Swoją drogą nie dziwię Ci się. Nienawidzę bloków, na szczęście mieszkam w normalnym domu dwurodzinnym na wsi, więc przeżyłabym nawet bez wakacji. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3385319 Napisano: 16.05.2010 05:34:53 w Dziś cieszę się z.....
bruce napisał(a):

Dziś cieszę się z tego, że nareszcie jestem po Komunii (wczoraj cały dzień było słonecznie!!!, pogoda wytrzymała!!!!; teraz leje, jak z cebra...) i z tego, że właśnie kończę 40-tkę...
emotka emotka emotka

Wszystkiego najlepszego emotka

Dzisiaj cieszę się z ogólnej mobilizacji, jaka mnie dopadła. Napisałam dzisiaj AŻ 11 stron pracy inżynierskiej i mam ich już 21 emotka Zważywszy na to, że od stycznia nie napisałam żadnej, to jestem z siebie dumna, oby tak dalej i na początku czerwca spotkanie z promotorem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3385200 Napisano: 16.05.2010 04:47:36 w Wkurza mnie...
polec napisał(a):

Wkurzają mnie ketchupy, ledwo jakąś 5 dostanę od Kogoś, to na jej miejsce chwilę później mam już chyba z 5, ale 1 !!, byleby średnią obniżyć

ŻENADA!!!!!

Nie marudź, masz 5 ode mnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3385141 Napisano: 16.05.2010 04:31:16 w Carrefour konkursy
aswiercinska napisał(a):

asiabuczkowska napisał(a):

ewachem napisał(a):

beciala napisał(a):

ewachem napisał(a):

Mam pytano aporpos formatu smsa w konkursie Ariela. Czy po Ariel.miasto.ulica. mozna od razu pisac dokonczenie zadania czy koniecznie trzeba napisac Ariel 7 technologii daje mi...

od razu dokończenie emotka

dzieki emotka

a jak piszecie jesli w nazwie miasta lub ulicy jest ł? piszecie ł czy l?

sułkowskiego czy jana pawła?

l Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3384301 Napisano: 16.05.2010 11:00:19 w Wkurza mnie...
krynia napisał(a):

gocha26 napisał(a):

krynia napisał(a):

trojan napisał(a):

krynia napisał(a):

maja21z napisał(a):

a ja dzisiaj się dowiedziałam, że robię prezenty z tego co wygram a nie sprzedam na allegro.... nie wkurzyło mnie to ale zrobiło mi się przykro.....

Asertywność i umiejętność mówienia nie się kłania...
Sporo wygranych co prawda rozdaję rodzinie, ale nikt mi się nie może rządzić

Powiedz wprost, ze ta nagroda jest przeznaczona dla kogoś innego, albo że sama jej potrzebujesz

emotka emotka

śmieszne czy strasznie śmieszne ?

ale graczom, którzy mają problem z pazerną rodzinką czy znajomymi wcale nie jest do śmiechu

ja mało wygrywam, ale też sępów nie brakuje emotka

więc każda rada jest dobra jak wyjść cało z takiej rodzinno-towarzyskiej opresji

Ja mam nauczkę i nie chwale się pewnym osobom, co właśnie wygrałam, bo doszło nawet do tego, że ktoś się na wieki obraził, bo nie dostał TV

emotka a obiecałaś ten telewizor, że tak się obraził? Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3384297 Napisano: 16.05.2010 10:58:38 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie niesamowicie iPKO. emotka przerwy technicznej im się zachciało. Czy ktoś wie jak długo to potrwa? Nigdzie nie mogę znaleźć informacji, a to wkurza mnie najbardziej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0