Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zaczytana-pola

zaczytana-pola

#3353725 Napisano: 05.05.2010 02:49:23 w Połączenia nieodebrane
samanta3 napisał(a):

Kurcze o 9 z minutami telefon z zastrzeżonego - w pracy taki szał że nie słyszałam -a do tego brak internetu emotka - w Złote Skojarzenia nie grałam -więc co to mogło być? emotka

Dzwonią z Tesco Olay, ale nie wiem od której godziny. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3353282 Napisano: 05.05.2010 12:32:43 w Dyskusje o wynikach konkursu
0 0

zaczytana-pola

#3353280 Napisano: 05.05.2010 12:31:48 w GFK
Będę wdzięczna za odpowiedź: jak długo teraz czeka się na doładowanko z GFK? Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3350076 Napisano: 04.05.2010 02:42:40 w Dyskusje o wynikach konkursu
krynia napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

olciak napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Na zelkach znowu porządek robili czy tylko mi sie wydaje,ze mój synek wskoczył na 3 pozycję.Jak klikam na jego pracę jest na 4 ale jak wejdę w galerię i klikam aby pokazało najwyzej oceniane to wyskakuje ze jest na 3 miejscu>??Znikł z 1 miejsca obrazek

ja robiłam porządek na zelkach- mojej pracy juz nie ma emotka dzwonilam i prosiłam o zlikwidowanie mojego konta, które ktoś ukradł emotka Przy okazji chcialam bardzo podziekować tej osobie, która jest z naszego forum emotka Tą strate przeboleję ale włamania sie na moja skrzynke @ nie daruję emotka emotka

No szok...To prace tez potrafią ukrac??Ja myślę,ze powinni zrobic porządek i skoro wiedzą,ze to Twoja praca powinna zostac i powinas dostac nagrode..Nie wazne ze dzieki temu moj mlody na 3 miejsce wskoczyl skoro to tak naprawde niejest wporządku.Powinni jakos dojsc do tego kto to zrobił.Bez względu na to kto to sie włamał mówie takiej osobie; debil

A może nikt się nie włamał, tylko organizator schrzanił i wstyd mu sie przyznać...
Znam takie przypadki z autopsji ! Kiedys zamiast mojego dziecka na wycieczkę do Disneylandu pojechał siostrzeniec Kierownika Regionalnego.
Po prostu pan, który odbierał prace ze sklepów, bezczelnie przekleił karteczkę z danymi.

A co z tym, że dziewczyna nie może zalogować się na pocztę @? Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3350031 Napisano: 04.05.2010 02:27:40 w Dyskusje o wynikach konkursu
olciak napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

olciak napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Na zelkach znowu porządek robili czy tylko mi sie wydaje,ze mój synek wskoczył na 3 pozycję.Jak klikam na jego pracę jest na 4 ale jak wejdę w galerię i klikam aby pokazało najwyzej oceniane to wyskakuje ze jest na 3 miejscu>??Znikł z 1 miejsca obrazek

ja robiłam porządek na zelkach- mojej pracy juz nie ma emotka dzwonilam i prosiłam o zlikwidowanie mojego konta, które ktoś ukradł emotka Przy okazji chcialam bardzo podziekować tej osobie, która jest z naszego forum emotka Tą strate przeboleję ale włamania sie na moja skrzynke @ nie daruję emotka emotka

emotka a wiesz przynajmniej kto kto?

praca przez 1 dzień była podpisana Renata Pawłowicz- nie wiem czy były to prawdziwe dane

No to ładnie. Nie kojarzę niestety tej osoby z forum. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3350017 Napisano: 04.05.2010 02:22:21 w Dyskusje o wynikach konkursu
olciak napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

emotka a wiesz przynajmniej kto kto? Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3349937 Napisano: 04.05.2010 01:50:04 w TESCO konkursy
monia24 napisał(a):

krynia napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

krynia napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

maa napisał(a):

czy konkurs olay zostal juz rozwiazany?

raczej nie-nikt z forum się nie chwalił

Jak znam agencje prowadząca, to mają czas...

wg regulaminu do 7.05 mają wysłać nagrody.

To chyba jakiś błąd, bo rozstrzygnięcie konkursu powinno nastąpić do 28 kwietnia, 15 dni maja na poinformowanie o wygranej, co w najlepszym wypadku daje 12 - 13 maja...
Wcale bym się nie zdziwiła, gdyby chodziło o 17.05

15 dni roboczych mają na info, ale ja myślę że to nie błąd, czasem tak jest w regulaminach

Wiem, ale info, to info emotka Tak naprawdę, to nie mogę się doczekać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3349901 Napisano: 04.05.2010 01:37:57 w TESCO konkursy
krynia napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

maa napisał(a):

czy konkurs olay zostal juz rozwiazany?

raczej nie-nikt z forum się nie chwalił

Jak znam agencje prowadząca, to mają czas...

wg regulaminu do 7.05 mają wysłać nagrody. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3349887 Napisano: 04.05.2010 01:32:55 w Wkurza mnie...
mama2006 napisał(a):

bruce napisał(a):

wkurza mnie ten maturalny stres, jak szlag!
czytam fora internetowe i współczuję Im serdecznie...
ktoś tam się właśnie żali, że zawiodły budziki i zaspał... no i ma już po całej maturze...

a kiedyś: sielanka, jadło, picie, luzik, wyjścia do WC co 15 minut, śmiech, maskotki większe od stolików (o kartkach nie wspominając), kochane mamy roznoszące kanapki ...
a teraz: jedna wielka nerwówa...
emotka

wiem coś o tym , bo córcia dziś zdaje.Wydaje mi się, że gorzej przeżywam niż ona. Ale rzeczywiście stres jest straszny.

Ja przechodziłam to kilka lat temu, ale dzisiaj mój brat zdawał maturę. emotka wrócił uśmiechnięty, zadowolony, powiedział, że było spoko. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3349128 Napisano: 04.05.2010 10:30:55 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Książka z polki.pl- Poczta Polska potwierdzenie odbioru.
Błyszczyk Rimmel z fiveoblog.pl Poczta Polska polecony. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3342572 Napisano: 30.04.2010 10:27:08 w Dziś cieszę się z.....
79magda napisał(a):

Właśnie przeczytałam zupełnie przypadkowo post na forum babyboom. Dotyczy oglądania bajek przez dzieci, a brzmi tak:

uwierzcie najgorszy jest DOBRANOCNY OGRÓD i maka paka i takie tam inne ja sie z mężem śmieje psychodeliczne bajki heh no az moj maly jak sie tylko zaczyna juz sie smieje i oczywiscie teletubisie bo to tych samych tworów i wogole wszystkie prawie bajki na cbeebies musze mu wylanczac bo by siedziel i siedzial i o borzym swiecie nie wiedzial a ja tez chcem sie z dzieckiem pobawic

cieszę się, że na naszym bożym świecie są też inne mamusie...
emotka emotka

Ło matko! Mój syn ogląda tylko te bajki. Ale nie wyłączam wtedy telewizora emotka bo nie ch żeby marudził. Cieszę się, że mój syn zapomina o bożym świecie, bo ja mam chwilę wytchnienia emotka I wniosek z tego: Óczyć dziecko ortografii od najmłodszych lat emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3341515 Napisano: 30.04.2010 02:09:19 w TESCO konkursy
Monika11 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Więc jednak z olay nie poinformują dzisiaj emotka

też jestem ciekawa emotka

28 mieli wybrać, 15 dni roboczych na informację to do 13. 05, ale w regulaminie jest napisane, że 7. 05 mają wysłać nagrody, więc nawet paragony nie dotrą, ale może nie będą ich chcieli. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3341473 Napisano: 30.04.2010 01:59:15 w TESCO konkursy
Więc jednak z olay nie poinformują dzisiaj emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3339661 Napisano: 29.04.2010 08:54:45 w Wkurza mnie...
nariam napisał(a):

monia24 napisał(a):

missy7 napisał(a):

wkurza mnie że jestem na diecie, a przed chwilą wszamałam duzy kawał sernika !
Wkurza mnie że mnie tak kusił !! emotka

wkurza mnie że o tym napisałaś i tylko się obejrzałam na stół i tez już jem sernik emotka

ale sie wkurzylam ..nie jestem na diecie i nie mam sernika

A ja się wkurzyłam, bo nie mam ani diety, ani sernika emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3338812 Napisano: 29.04.2010 03:58:43 w TESCO konkursy
czarnygreg napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Orientujecie się kiedy będą informacje z Olay?

do dziś mieli rozstrzygnąć, na powiadomienie mają 15 dni, ale wysyłka nagród do połowy maja więc powinni sie streszczać

Może więc jutro będą informacje. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3338511 Napisano: 29.04.2010 01:45:21 w TESCO konkursy
Orientujecie się kiedy będą informacje z Olay? Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3338053 Napisano: 29.04.2010 11:35:04 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
ilonar2301 napisał(a):

U męża bulionetki- znów. emotka

Książka z Interii Dziwne teleskopy to się nazywa ekspres. Poczta Polska- list polecony. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3337477 Napisano: 29.04.2010 09:36:28 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
U męża bulionetki- znów. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3334941 Napisano: 28.04.2010 02:14:36 w Dyskusje o wynikach konkursu
grancias napisał(a):

bruce napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

bruce napisał(a):

(z: Winikow konkursów:)

normafia napisał(a):

Wygraj samochód z Bryzą
http://www.graf.t...samochod_z_bryza.pdf