Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zaczytana-pola

zaczytana-pola

#3320254 Napisano: 23.04.2010 05:18:05 w Wkurza mnie...
katrin22 napisał(a):

lovcia88 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

lovcia88 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

tak, ubijałam ją chyba z 10 minut, potem żółtka z octem i proszkiem wymieszłam i dodałam, wymieszałam i leciutko wmieszłam mąki
przepis z tego linka pochodzi:

http://www.mniamu...zkopt_z_6_jajek.html

Moglas make dac przed piana...Kurcze, ja zawsze byle jak robie biszkopt i rosnie mi jak szalony emotka

jak mąkę przed pianą?mąkę z żółtkami wymieszać?

Łeee, co ja napisalam. Sorry, pomylilo mi sie, bo pomyslalam zamiast o biszkopcie o babce , gdzie daje cale jajka.

Wydaje mi sie, ze musisz wiecej serca wlozyc emotka

też tak myślę, teraz będę z nim rozmawiać emotka

Ja robię tak: 6 jajek- żółtka oddzielam od białek. Żółtka ucieram z cukrem( 1 szklanka) na puszystą masę. Następnie dodaję mąkę ziemniaczaną( 1/2 szklanki), pszenną( 1 szklanka) i proszek do pieczenia( 1 łyżeczka), mieszam. Ubijam pianę z białek ze szczyptą soli. Pianę dodaję do masy z żółtek i mąki, ale dodaję po jednej łyżce i delikatnie, ręcznie mieszam( w jedną stronę). Żadnego miksera! i zawsze rośnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3319666 Napisano: 23.04.2010 01:57:16 w Dyskusje o wynikach konkursu
mksmichal napisał(a):

czy było już ogłoszenie z VISY? za I etap

Podbijam. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3315826 Napisano: 22.04.2010 03:14:14 w Wkurza mnie...
martu18 napisał(a):

wkurza mnie, że zamiast siedzieć na e - konkach powinnam pracę mgr pisać, ale tak mi się nie chce zebrać, że masakra...
i na nic mi nie pomaga świadomość, że obrona coraz bliżej, a ja jestem w lesie z pracą emotka emotka emotka emotka

Nie jesteś sama, ja przedłużyłam już termin złożenia do 17 września emotka jestem wściekła na siebie, bo wmawiam sobie, że mam małe dziecko i to dlatego, a tak naprawdę lenistwo przeze mnie przemawia. Ale obiecuję sobie, że od maja się zabieram ostro za pisanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3311360 Napisano: 21.04.2010 10:35:47 w GFK
A u mnie chyba przeczuwają, że potrzebuję tylko 7 punktów, żeby wymienić na doładowanie i żadna ankieta do mnie nie trafia. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3311022 Napisano: 21.04.2010 09:28:39 w Wkurza mnie...
olusiia975 napisał(a):

Wkurza mnie,że dokaniają nas osoby z konkursu mojej generacji emotka

Już się tak nie wkurzaj emotka Ocena: 3658 ode mnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3310164 Napisano: 20.04.2010 10:28:26 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

katrin: papapa!!!
emotka

ilonar2301:
znowu w całej rozciągłości popieram!
weszłam na ten watek, żeby się powściekać i ponarzekać (do tego jeszcze czekam na to, żeby obiecane dobowe klik uczynić...), a tu nie sposób zbyt długo... do tego jeszcze ten Twój rewelacyjny avatarek (wiesz, że go kocham!) ...i jeszcze ta stopka! - świetna!
zdecydowane: trzeba przenieść te wpisy do humorków, bo całkiem nam się poprawiły!
emotka emotka

emotka ja też kocham ten mój avatarek i nigdy go nie opuszczę. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3310147 Napisano: 20.04.2010 10:00:46 w Wkurza mnie...
A ja jak tam czytam Wasze ostatnie wpisy- już się nie wkurzam, może czas przenieść się do Popraw sobie humor? emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3309903 Napisano: 20.04.2010 07:57:29 w Wkurza mnie...
cobra176 napisał(a):

nineczka17 napisał(a):

agulecece napisał(a):

mogli by sie zajac chociazby zwiekszeniem miejsc w przedszkolach aby matki mogly isc do pracy i zarobic na zycie nie mowiac o tym ze wszystkie matki powinny dostawac wychowawcze a nie tylko wybrane

a co maja te kobiety co umowa o pracę skończyła się w dniu porodu i są na lodzie i ani dnia nie wliczają im w lata pracy ten czas z dziećmi to dla naszego państwa nic nie znaczy,to tez boli bardzo ,państwo o nas matki nie dba to pracodawcy też to samo robią

Ja dokładnie tak miałam. Umowa przedłuzona do dnia porodu i tak od prawie 4 lat siedzę w domu nie mając zupełnie nic emotka

Ja siedzę tak już 1,5 ale myślę, że niedługo wykorkuję, jeśli nie wrócę do pracy. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3307059 Napisano: 19.04.2010 09:50:20 w Wkurza mnie...
katjen27 napisał(a):

jola29k napisał(a):

wkurza mnie moj synus a własciwie moja głupota wygrałam mu na leonie ta gre chodowla mrówek no i teraz chodza mi mrówki po całym domu bo je wypuscił bo były głodne

No ja nie brałam udziału w Leonie...
Ale poważnie ? Mrówki prawdziwe, czy o co chodzi ? emotka
Takie to dziwne trochę, że mrówki z konkursu sobie imprezkę robią w domu... Hm... emotka

Mrówki chcą dołączyć do robaczków z płatek Nestle emotka

Wkurza mnie to, że Organizatorzy nie wywiązują się z Regulaminu. Te opóźnienia w ogłaszaniu wyników są wkurzające emotka
I trochę wkurza mnie mój ojciec, ktory chce mi narzucić swoje poglądy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3307049 Napisano: 19.04.2010 09:42:44 w Wkurza mnie...
chmurka napisał(a):

sophie napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

sophie napisał(a):

Nie no ale się wkurzyłam emotka
Wczoraj nikt się nie postarał z zachodu aby się pojawić na pogrzebie pary prezydenckiej.Mieli niby wymówką w związku z tą chmurą .
No dobra myslę sobie ,może będą chociaż z nami duchowo czyli oglądać tv.
a tu sobie dzisiaj czytam że np Obama sobie grał w golfa w tym czasie .No naprawdę wstyd. emotka emotka

Nie postarał? Ja też nie chciałabym lecieć ze Stanów samolotem w takiej sytuacji, jaka miała i ma miejsce. Wiesz, Obama grał w golfa, a rodacy prezydenta wyjeżdżali na wczasy. Takie jest życie.

Jakoś prezydent Rosji przyleciał ,cały i zdrowy.Prezydent Gruzji przesiadkę miał 5 razy.
Chcieć to móc ,nieprawdaż. emotka

I była też delegacja z Maroka emotka Z Brukseli nikogo nie było
emotka

Uwierzcie, że nie ma co ich obwiniać. Kto chciał ryzykować, ten przyleciał. Były nawet informacje, że w fińskich samolotach nastąpiło uszkodzenie silników z powodu pyłu wulkanicznego. W pamiętnych '89 też była taka akcja. Wiecie bez sensu jest żeby ktoś przyleciał na pogrzeb, jeśli istnieje ryzyko, że sam nie doleci. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3307008 Napisano: 19.04.2010 09:04:36 w Wkurza mnie...
katrin22 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

sophie napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

sophie napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

sophie napisał(a):

Wczoraj nikt się nie postarał z zachodu aby się pojawić na pogrzebie pary prezydenckiej.Mieli niby wymówką w związku z tą chmurą .
a tu sobie dzisiaj czytam że np Obama sobie grał w golfa w tym czasie .No naprawdę wstyd. emotka emotka

Nie postarał? Ja też nie chciałabym lecieć ze Stanów samolotem w takiej sytuacji, jaka miała i ma miejsce. Wiesz, Obama grał w golfa, a rodacy prezydenta wyjeżdżali na wczasy. Takie jest życie.

Jakoś prezydent Rosji przyleciał ,cały i zdrowy.Prezydent Gruzji przesiadkę miał 5 razy.

A może po prostu nie chciał przylecieć emotka Czy to powód do wkurzania się?

To dlatego mówię ,że nie chciał i miał konkretną wymówkę emotka
USA daleko to prawda ,ale też nikt nie przyleciał ani z francji ,ani z Włoch ,no masakra,a przecież to rzut beretem emotka emotka emotka

fakt faktem samolot Obamy jest tak wyposażony i tak nowoczesny że nie musi się martwić chmurą, tutaj była raczej inna przyczyna tak samo jak w innych przypadkach, nie które państwa mają takie prawo by chronić głowe państwa jakiekolwiek zagrożenie, nawet najmniejsze i już nie mogą nigdzie lecieć. Nie ma co się dziwić i tutaj nie ma znaczenia czy chce czy nie i tak nie może

Może i zagrożenie, ale Lech Kaczyński by poleciał, pojechał, czy jakos by się dostał jakby taka tragedia się stała w innym europejskim kraju.

Brawa dla prezydenta bodajże Czech, nie bał się skrytykować prezydenta Włoch i Francji, powiedział,że każdy mówi o jedności,a nie widać tej jedności......... emotka

Sądzę, że nie ma co tu ich obwiniać, po tym co zdarzyło się w Smoleńsku każdy z pewnością w jakiś sposób boi się latać, a osoby odpowiedzialne za bezpieczeństwo głów państwa na pewno nie dopuszczą do tego, żeby którykolwiek z prezydentów latał w warunkach zagrożenia. Może Lech Kaczyński poleciałby... może... a może byłoby tak jak w przypadku Tbilisi. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3306930 Napisano: 19.04.2010 08:21:22 w Wkurza mnie...
sophie napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

sophie napisał(a):

A może po prostu nie chciał przylecieć emotka Czy to powód do wkurzania się? Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3306921 Napisano: 19.04.2010 08:18:01 w Wkurza mnie...
sophie napisał(a):

Nie postarał? Ja też nie chciałabym lecieć ze Stanów samolotem w takiej sytuacji, jaka miała i ma miejsce. Wiesz, Obama grał w golfa, a rodacy prezydenta wyjeżdżali na wczasy. Takie jest życie. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3305470 Napisano: 19.04.2010 12:23:05 w Wkurza mnie...
kaki76 napisał(a):

olus15 napisał(a):

Dla mnie to absurd, że na urlopie wychowawczym nie dostaję nawet złamanego grosza
Nie wyobrażam sobie gdyby przedszkole odmówiło mi przyjęcia dzieci od września skoro praca już na mnie czeka
Rozumiem wasze rozczarowanie

Przecież na urlopie wychowawczym należy ci się zasiłek 400 złotych plus rodzinne na dziecko w wysokości 68n złotych

Ale z tego co wiem to dla osób z niskimi zarobkami przypadającymi na jedną osobę. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3304762 Napisano: 19.04.2010 09:39:24 w Wkurza mnie...
lovcia88 napisał(a):

sambolera napisał(a):

sophie napisał(a):

Działa wam ta ankieta na polkach?
Mi nie działa

na Operze działa

Na IE nie dziala, a na Operze tak.

Na mozilli jest OK Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3303849 Napisano: 18.04.2010 07:01:07 w Wkurza mnie...
monisi napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

monisi napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

monisi napisał(a):

wkurza mnie bo jutro poniedzialek i 5 dzionków w pracy emotka

Pomyśl sobie w poniedziałek o tych wszystkich, którzy nie mają pracy i uśmiechnij się emotka

sie uśmiechnełem i ... lepsza taka niż w domu na leżaka i tak się wkurzam na jutro emotka

Będzie dobrze, najgorsze jest te ostatnie 8 godzin czekania na wyjście emotka

wkurzam sie bo to 9 godzin bo dojazd emotka emotka

Nie narzekaj, niektórzy więcej czasu tracą na dojazd do pracy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3302471 Napisano: 17.04.2010 11:18:51 w Wkurza mnie...
chmurka napisał(a):

olusiia975 napisał(a):

chmurka napisał(a):

Wkurza mnie rodzinka, jutro jest pogrzeb Prezydenta i Prezydentowej a oni się na obiad wprosili emotka

tak czasami bywa emotka

Normalnie wstudu nie mają
emotka

Mogłaś grzecznie odmówić, może zrozumieliby. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3302196 Napisano: 17.04.2010 08:34:43 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

I wkurza mnie to, że nigdzie nie można wypowiedzieć się na żaden temat podnosząc głos, np. w sprawie plagiatów, bo od razu znajdzie się osoba, która napisze, że jest żałoba i nie można poruszać innych tematów emotka ( przepraszam, że znów wypowiedź związana z obecną sytuacją, ale naprawdę to mnie wkurza).

popieram Cię w całej rozciągłości (chociażby za przeuroczy avatarek, który chodzi za mną już od dłuższego czasu...)!
to jest portal konkursowy i jeśli ktoś ma ochotę wpisywać posty o żałobie, która nadal trwa, jest na to oddzielny wątek, ale przecież wpisy o naszych odczuciach i komentarze dotyczące konkursów także ( by nie rzec: przede wszystkim) powinny być na tym portalu uznawane...
emotka

Ta urocza Pola, prawda? emotka

barbara1910 napisał(a):

a ja zadnych plagiatow nie widze emotka chyba ze mi bielmo na oczy weszlo emotka i nie wkurzam sie na konkursy a wkurzam ze sie nic porzadnego nie moge obejrzec w TV emotka

Basiu nie miałam na myśli w tej konkretnej sytuacji naszego forum emotka tylko inne, nie konkursowe, ale tam też mogą być plagiaty emotka

delfinka101 napisał(a):

karla0689 napisał(a):

kaoa napisał(a):

wkurza mnie, że nie mogę wygrać na vizirze emotka

Mnie wkurza dokładnie to samo emotka

Mnie też to wkurza....jeszcze bardziej, bo tylko raz próbowałam i mam lenia...albo poprostu nie wierze,ze mogę w czasowych wygrac

Mi udało się za pierwszym razem wygrać, chyba, że mnie oszukali emotka i jednak nie wygrałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3301909 Napisano: 16.04.2010 09:47:30 w Wkurza mnie...
I wkurza mnie to, że nigdzie nie można wypowiedzieć się na żaden temat podnosząc głos, np. w sprawie plagiatów, bo od razu znajdzie się osoba, która napisze, że jest żałoba i nie można poruszać innych tematów emotka ( przepraszam, że znów wypowiedź związana z obecną sytuacją, ale naprawdę to mnie wkurza). Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#3301881 Napisano: 16.04.2010 09:17:03 w Wkurza mnie...
stasiak50 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Wkurza mnie Poczta Polska, listek przyniósł list z Visy w sprawie ręcznika, na odesłanie 7 dni, list nadany 09.04, dzisiaj 16.04, a Poczta otwarta do 15.00 emotka Mam nadzieję, że przymkną oko, jak wyślę w poniedziałek emotka

nie masz czego się wkurzac ,, liczy się te 7 dni od czasu kiedy podpisałaś że przyjełas polecony .... śmiało możesz wysłać w poniedziałek i bedzie okej emotka

To super, bo już myślałam, że od daty nadania emotka Wyświetl w wątku >>
0 0