Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zaczytana-pola
Postów 11529
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja robię tak: 6 jajek- żółtka oddzielam od białek. Żółtka ucieram z cukrem( 1 szklanka) na puszystą masę. Następnie dodaję mąkę ziemniaczaną( 1/2 szklanki), pszenną( 1 szklanka) i proszek do pieczenia( 1 łyżeczka), mieszam. Ubijam pianę z białek ze szczyptą soli. Pianę dodaję do masy z żółtek i mąki, ale dodaję po jednej łyżce i delikatnie, ręcznie mieszam( w jedną stronę). Żadnego miksera! i zawsze rośnie
zaczytana-pola
Postów 11529
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podbijam. Wyświetl w wątku >>
zaczytana-pola
Postów 11529
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie jesteś sama, ja przedłużyłam już termin złożenia do 17 września
zaczytana-pola
Postów 11529
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zaczytana-pola
Postów 11529
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Już się tak nie wkurzaj
zaczytana-pola
Postów 11529
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zaczytana-pola
Postów 11529
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zaczytana-pola
Postów 11529
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja siedzę tak już 1,5 ale myślę, że niedługo wykorkuję, jeśli nie wrócę do pracy. Wyświetl w wątku >>
zaczytana-pola
Postów 11529
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mrówki chcą dołączyć do robaczków z płatek Nestle
Wkurza mnie to, że Organizatorzy nie wywiązują się z Regulaminu. Te opóźnienia w ogłaszaniu wyników są wkurzające
I trochę wkurza mnie mój ojciec, ktory chce mi narzucić swoje poglądy
zaczytana-pola
Postów 11529
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Uwierzcie, że nie ma co ich obwiniać. Kto chciał ryzykować, ten przyleciał. Były nawet informacje, że w fińskich samolotach nastąpiło uszkodzenie silników z powodu pyłu wulkanicznego. W pamiętnych '89 też była taka akcja. Wiecie bez sensu jest żeby ktoś przyleciał na pogrzeb, jeśli istnieje ryzyko, że sam nie doleci. Wyświetl w wątku >>
zaczytana-pola
Postów 11529
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Sądzę, że nie ma co tu ich obwiniać, po tym co zdarzyło się w Smoleńsku każdy z pewnością w jakiś sposób boi się latać, a osoby odpowiedzialne za bezpieczeństwo głów państwa na pewno nie dopuszczą do tego, żeby którykolwiek z prezydentów latał w warunkach zagrożenia. Może Lech Kaczyński poleciałby... może... a może byłoby tak jak w przypadku Tbilisi. Wyświetl w wątku >>
zaczytana-pola
Postów 11529
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A może po prostu nie chciał przylecieć
zaczytana-pola
Postów 11529
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie postarał? Ja też nie chciałabym lecieć ze Stanów samolotem w takiej sytuacji, jaka miała i ma miejsce. Wiesz, Obama grał w golfa, a rodacy prezydenta wyjeżdżali na wczasy. Takie jest życie. Wyświetl w wątku >>
zaczytana-pola
Postów 11529
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale z tego co wiem to dla osób z niskimi zarobkami przypadającymi na jedną osobę. Wyświetl w wątku >>
zaczytana-pola
Postów 11529
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na mozilli jest OK Wyświetl w wątku >>
zaczytana-pola
Postów 11529
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie narzekaj, niektórzy więcej czasu tracą na dojazd do pracy